رفتن به مطلب

پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن

ارسال های توصیه شده

من متوجه شدم بعد از چند مدتی میهمان بودن توی صفحه‌هات گشتن، صفحه ها بطور اتوماتیک بسته می‌شن، به نظرم این کار باعث کاهش بهره‌مندی از موتورهای جستجو می‌شه

ما هرکاری در جهت پیشبرد این قدرت کنیم، خیلی بهتره، هر کاری

• Like 3
لینک به دیدگاه
من متوجه شدم بعد از چند مدتی میهمان بودن توی صفحه‌هات گشتن، صفحه ها بطور اتوماتیک بسته می‌شن، به نظرم این کار باعث کاهش بهره‌مندی از موتورهای جستجو می‌شه

ما هرکاری در جهت پیشبرد این قدرت کنیم، خیلی بهتره، هر کاری

جاویدجان این مسئله حل شده

دیگه محدودیتی وجودنداره

موفق باشی عزیز:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

:flowerysmile: :w330: :aghosh: :hi:

به نظر من در زمان ویرایش پست ها باید تجدید نظر کنید مدتش زیاده  به نظر من حداکثر 24 ساعت کافی است برای اینکه اعتبار پست ها به هم می خورد الان مثلا من می توانم پست یک هفته پیش خودمن را که پاسخ هم گرفتم ویرایش کنم به نظر من کار درستی نیست :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اما بعضی مواقع این ویرایش ها احتیاجه. فرض کنید یه لینک گذاشته میشه و بعد از یه مدت از کار میفته.

یا اینکه عکس گذاشته میشه و همین اتفاق میفته. اگه قابلیت ویرایش نباشه باید دوباره پست زده بشه.

حالا فرض کنید 7،8 صفحه گذشته و اون وسط یه پست مجبوریم بذاریم که لینک درست رو نشون بده. در حالیکه همه به اون پست اول توجه میکنن.

این یه مثال بود واسه ضرورت قابلیت ویرایش پست ها به صورت دائم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام علیکم

بنده به عنوانه نماینده قشره عظیم و با نفوظ شیخ ها یک پیشنهاد دارم.

آقا مسجده مجازی.

سره اذان مغرب همه جمع میشیم و به صورته اینترنتی فریضه نماز را بجا میاریم.

درود به روحه پاکه امامه راحل

• Like 1
لینک به دیدگاه

حالا از شوخی گذشته خیلی خوب میشه اگه قالب رو عوض کنید.

ببخشید ولی خیلی شنبه 1شنبه شده.

رنگها هم اصلا به هم نمیاد.

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام ببخشید یه پیشنهاد خیلی اساسی داشتم که خیلی باعث پیشرفت سایت خواهد شد:ws3:

چرا اون بالا بازی و سرگرمی نداریم اگه باشه عالیه ها آخه من معتادشم:ws3::icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه

پیشنهادی بس اساسی بود :ws2:

قبل از هرچیز خوش اومدی به انجمن :a030:

این بازی ها و سرگرمی ها با استفاده از یه هکس هستش که سنگینه و ضروری به نظر نمیرسه. :a030:

حالا شما تو مسابقات مختلفی که تو تالارای مختلف مثل تالار معماری و شهرسازی و عکس و خود تالار مسابقات عمومی هست شرکت کنید. بیشتر حال میده :w16:

ایشالا که بتونی این اعتیادتم بدون درد ترک کنی :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
پیشنهادی بس اساسی بود :ws2:

قبل از هرچیز خوش اومدی به انجمن :a030:

این بازی ها و سرگرمی ها با استفاده از یه هکس هستش که سنگینه و ضروری به نظر نمیرسه. :a030:

حالا شما تو مسابقات مختلفی که تو تالارای مختلف مثل تالار معماری و شهرسازی و عکس و خود تالار مسابقات عمومی هست شرکت کنید. بیشتر حال میده :w16:

ایشالا که بتونی این اعتیادتم بدون درد ترک کنی :ws3:

آره خیلی اساسی بود ممنون که عمق اساسی بودنشو درک کردین:icon_redface::ws3:

ممنون:icon_gol:

چشم انشا..فرصتش پیش بیاد تو اون مسابقه ها هم شرکت میکنیم:w410:

• Like 1
لینک به دیدگاه
هنگامی که بخواهیم موضوع جدیدی را پست کنیم یک کشو می آید که پیشوند آن را تعیین می کند 

به نظر من بهتر است پیشوند بحث را گفتگو یا گفتمان و پیشوند سوال را به پرسش تغییر دهید

:rose: :Laie_28: :hi:

3shahrsaz نوکرتم هنوز درست نشده  که ، تنها در کشو درست شده وقتی انتخاب می کنی دوباره در صفحه اصلی سایت و انجمن ها همان قدیمی ها را می نویسه عزیزم نوکرتم :ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من چند پیشنهاد دارم

1-یکی اینکه بخش گفتگوی آزاد رو برای افراد مهمان غیر قابل دسترسی کنید. اینطوری خیلی از مشکلات و حساسیت ها کم میشه:icon_redface:

2-لطفا گذاشتن تصویر توی امضارو ممنوع کنید که هم سرعت بازشدن صفحات بیشتر بشه و هم راحت تر بشه خوندشون. در ضمن الکی ترافیک هم نسوزونیم:ws3:

3- اگر ممکنه همونطور که برای پیام خصوصی لینک مستقیم وجود داره برای صفحه مشخات-پیامهایی که توش هست- هم یه لینک بی دردسر و مستقیم قرار بدید:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من چند پیشنهاد دارم

1-یکی اینکه بخش گفتگوی آزاد رو برای افراد مهمان غیر قابل دسترسی کنید. اینطوری خیلی از مشکلات و حساسیت ها کم میشه:icon_redface:

2-لطفا گذاشتن تصویر توی امضارو ممنوع کنید که هم سرعت بازشدن صفحات بیشتر بشه و هم راحت تر بشه خوندشون. در ضمن الکی ترافیک هم نسوزونیم:ws3:

3- اگر ممکنه همونطور که برای پیام خصوصی لینک مستقیم وجود داره برای صفحه مشخات-پیامهایی که توش هست- هم یه لینک بی دردسر و مستقیم قرار بدید:w16:

سلام آقا وحید :a030:

1- قرار نیست بحث خاصی بشه که دسترسی این قسمت واسه مهمانا بسته بشه. راستش موافق این قضیه نیستم.

2- پیشنهاد خوبیه. :a030: به نظرم لازمه. چون بعضی عکس ها باعث سنگین شدن صفحات میشه :icon_pf (34):

3- لینک مستقیم به صفحه پیغام بازدید کننده؟ :ws38:

خوب اونم که هست. همون بالای پیغام خصوصی روی نام کاربری خودتون کلیک کنید تا وارد اون قسمت بشین. نمیدونم منظور این پیشنهاد آخرت رو درست فهمیدم یا نه :ws52:

ممنون از پیشنهادهایی که دادی :w139:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام آقا وحید :a030:

1- قرار نیست بحث خاصی بشه که دسترسی این قسمت واسه مهمانا بسته بشه. راستش موافق این قضیه نیستم.

2- پیشنهاد خوبیه. :a030: به نظرم لازمه. چون بعضی عکس ها باعث سنگین شدن صفحات میشه :icon_pf (34):

3- لینک مستقیم به صفحه پیغام بازدید کننده؟ :ws38:

خوب اونم که هست. همون بالای پیغام خصوصی روی نام کاربری خودتون کلیک کنید تا وارد اون قسمت بشین. نمیدونم منظور این پیشنهاد آخرت رو درست فهمیدم یا نه :ws52:

ممنون از پیشنهادهایی که دادی :w139:

ممنون. پس اون بحثایی که خاص هم نیستن اما بعدا یکم خاص میشن چی؟ لازم میشه خو.

آخه لزومی نداره یکی از خارج انجمن با سرچ کردن به این بحث و گفتگوها دست پیدا کنه

اون آخری هم درست بود

• Like 1
لینک به دیدگاه

آقا اين چه وضعشه چرا تالار هنر همه چي (طراحي و خطاطي و...) داره ولي موسيقي نداره؟؟ :banel_smiley_4:

مگه موسيقي هنر نيست؟؟؟ :w00:

لینک به دیدگاه

خوب اون موزيک هستش منظورم از موسيقي در واقع هنر موسيقي و نوازندگي هست نه آهنگ وکليپ و... که بايد جزئي از تالار هنر باشه ولي....

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...