Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ رضایت کاربر که هیچ ، چون کاربری رضایت داره که مطالب بصورت ارشیو در کنار هم قرار بگیره. مسئول هم دیگه شما باید صحبت کنید و باهاش هماهنگ کنید... و درنتیجه جواب آخر داده بشه.. شما خودتونم ملاحظه میکنید که مطالب پراکنده در سایت اونم مشابه مثل همین نمونه ای که من براتون گذاشتم زیاده... پس میشه زود رسیدگی بشه... من الان مسئول بخش باغبانی هستم.. الان ببخشید این بخش گلخونه پس چرا باید در بخش باغبانی باشه... درصورتی که مطالب ابر مانندی در این زمینه در فضای سبزه... بازم رسیدگی کنید ممنون میشم.من به نتیجه نرسیدم.. جواب محکمه پسند بدید.. ببخشید اینجوری گفتمآآآ.. الان دقیقاً چرا رضایت کاربر هیچ؟ همپوشانی رشته ها یه چیز طبیعی هستش. خیلی از مطالب همون بخش فضای سبز و کشاورزی با زیست گیاهی هم یکیه. اگه بخوایم با این دید نگاه کنیم. چرا نرم افزارایی مثل cad و sketchup هم تو معماریه هم شهرسازی یا spss هم صنایع هم مدیریت هم شهرسازی مباحث مشترک ساخت و تولید با متالورژی مباحث مشترک کامپیوتر و برق و .... که زیاده این قبیل مباحث. پس یه چیز بدیهی هستش و وجودش هم اشتباه نیست. فرضاً من به عنوان یه مهندس فضای سبز نمیرم تو تالار کشاورزی یا زیست گیاهی یا .... دنبال مطلب مورد نظرم بگردم، تو همون بخش خودم دنبالش میگردم. حالا درسته به خاطر اشتراکی که هست، مطلب از اون بخش حذف بشه؟ 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ الان دقیقاً چرا رضایت کاربر هیچ؟ همپوشانی رشته ها یه چیز طبیعی هستش. خیلی از مطالب همون بخش فضای سبز و کشاورزی با زیست گیاهی هم یکیه. اگه بخوایم با این دید نگاه کنیم. چرا نرم افزارایی مثل cad و sketchup هم تو معماریه هم شهرسازی یا spss هم صنایع هم مدیریت هم شهرسازی مباحث مشترک ساخت و تولید با متالورژی مباحث مشترک کامپیوتر و برق و .... که زیاده این قبیل مباحث. پس یه چیز بدیهی هستش و وجودش هم اشتباه نیست. فرضاً من به عنوان یه مهندس فضای سبز نمیرم تو تالار کشاورزی یا زیست گیاهی یا .... دنبال مطلب مورد نظرم بگردم، تو همون بخش خودم دنبالش میگردم. حالا درسته به خاطر اشتراکی که هست، مطلب از اون بخش حذف بشه؟ نه من منظورم از کاربر هیچ اون چیزی که شما متوجه شدید نیست..:icon_pf (34): یه کاربر کاردان و با تجربره و تحصیل کرده میدونه که مطالبی براش مورد قبوله و مورد استفاده قرار میگیره که در یکجا قرار بگیره. درسته فضای سبز یه سری مطالبش ربط به شهرسازی هم داره. یه سری ربط به زیست شناسی هم داره. ولی قانونن و عرفا زیر مجموعه کشاورزی ولاغیر.... وقتی شما فضای سبز رو قرار میدید.... جای دیگه. مطالب پراکنده میشه... مثل همون مثال.... من اصلا بحثم اینه که باید در تالار کشاورزی قرار می گرفت... خوب شما میگی یه سری موارد بصروت پراکنده جاهای دیگه است. این خودش یه مشکله و ایراد. پس باید حل بشه.. انجمن نباید بی نظم باشه.. باید به با نظمی معروف بشه به اینکه تمام مباحث و مطالب بصورت یک ارشیو در انجمن نواندیشان قرار گرفته... اقای عارف من میدونم شما چی میگید ولی قابل قبول برای من نیست... میدونمم کار خیلی دشواریه ها که نظم بدید.. ولی من اگر این عهده برمن وارد بود براتون طوری نظم میدادم.. که لذت ببرید. ولی خوب درجایگاهی نیستم که پا تو کفش بزرگان محترم و استادان و مدیران عزیزم بگذارم.ما وقتی وارد این انجمن میشیم. یه چیزی رو باید توافق کنیم. مثل این می مونه که وقتی ار دانشگاه میایم بیرون برای فارغ التحصیلی یه دعایی میخونیم. که ت برای مردممون برای کشورمون تلاش کنیم به طور احسنت خدمت کنیم. اینجا هم وارد شدیم به طور احسنت یه کار رو به دوستانمون به طور احسنت ارائه بدیم.. درسته.. من به این چیزا خیلی اهمیت میدم.بگذریم. باز هم دلایلتون برام محکمه پسند نبود .... ببخشید البته.. به نظر من یه بخش قرار بدید برای تبادل نظر که تمام مدیران مربوطه برای اون موضوع مثلا این موضوعی که ما داریم باهم بحث مفید رو انجام میدیم که به نتیجه برسیم .. که مدیران و مسئولان اون بخش تبادل نظر کنن. تا طرف بحثمون به قول بازاری ها طرف حسابمون چندنفر باشه .. که همه با یه رای و یه بحث به نتیجه برسن. اینجوری خیلی میتونه به ارتقا دادن تالار و اینکه به بهتر شدن انجمن کمک کنه. به امید موفقیت روز افزون انجمن. 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ نه من منظورم از کاربر هیچ اون چیزی که شما متوجه شدید نیست..:icon_pf (34): یه کاربر کاردان و با تجربره و تحصیل کرده میدونه که مطالبی براش مورد قبوله و مورد استفاده قرار میگیره که در یکجا قرار بگیره. درسته فضای سبز یه سری مطالبش ربط به شهرسازی هم داره. یه سری ربط به زیست شناسی هم داره. ولی قانونن و عرفا زیر مجموعه کشاورزی ولاغیر.... وقتی شما فضای سبز رو قرار میدید.... جای دیگه. مطالب پراکنده میشه... مثل همون مثال.... من اصلا بحثم اینه که باید در تالار کشاورزی قرار می گرفت... خوب شما میگی یه سری موارد بصروت پراکنده جاهای دیگه است. این خودش یه مشکله و ایراد. پس باید حل بشه.. انجمن نباید بی نظم باشه.. باید به با نظمی معروف بشه به اینکه تمام مباحث و مطالب بصورت یک ارشیو در انجمن نواندیشان قرار گرفته... اقای عارف من میدونم شما چی میگید ولی قابل قبول برای من نیست... میدونمم کار خیلی دشواریه ها که نظم بدید.. ولی من اگر این عهده برمن وارد بود براتون طوری نظم میدادم.. که لذت ببرید. ولی خوب درجایگاهی نیستم که پا تو کفش بزرگان محترم و استادان و مدیران عزیزم بگذارم.ما وقتی وارد این انجمن میشیم. یه چیزی رو باید توافق کنیم. مثل این می مونه که وقتی ار دانشگاه میایم بیرون برای فارغ التحصیلی یه دعایی میخونیم. که ت برای مردممون برای کشورمون تلاش کنیم به طور احسنت خدمت کنیم. اینجا هم وارد شدیم به طور احسنت یه کار رو به دوستانمون به طور احسنت ارائه بدیم.. درسته.. من به این چیزا خیلی اهمیت میدم.بگذریم. باز هم دلایلتون برام محکمه پسند نبود .... ببخشید البته.. به نظر من یه بخش قرار بدید برای تبادل نظر که تمام مدیران مربوطه برای اون موضوع مثلا این موضوعی که ما داریم باهم بحث مفید رو انجام میدیم که به نتیجه برسیم .. که مدیران و مسئولان اون بخش تبادل نظر کنن. تا طرف بحثمون به قول بازاری ها طرف حسابمون چندنفر باشه .. که همه با یه رای و یه بحث به نتیجه برسن. اینجوری خیلی میتونه به ارتقا دادن تالار و اینکه به بهتر شدن انجمن کمک کنه. به امید موفقیت روز افزون انجمن. پس یا من بی تجربه ام یا تحصیل نکرده یا .... نه فقط من، خیلی های دیگه چون مطلبی که مرتبط به رشته خودم هست هیچ وقت نمیرم تو تالار دیگه دنبالش بگردم، مگه اینکه تو تالار خودم گیر نیارم. ولی توقع اولم اینه که تو تالار خودم باشه. اگه نباشه، این مسئله رو ضعف تالار میدونم. به دلیلی هم که گفتم، این قضیه نشونه پراکندگی نیست. این حرف شما مثل اینه که تو دانشگاه هم یه سری درسای مشترک مربوط به یه رشته رو حذف کنیم چون تو رشته دیگه هستش! ببخشید ولی خب من کاری ندارم که واسه شما قابل قبول هست یا نیستا شما از دید خودت صحبتای من قابل قبول نیست. منم از دید خودم دلایل شما محکمه پسند نیست. ادامش که خب مشخصه میشه تکرار مکررات در حال حاضر هم اومدن این زیربخش به تالار کشاورزی با اعلام موافقت کاربرا و مسئول این بخش هستش. 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ پس یا من بی تجربه ام یا تحصیل نکرده یا .... نه فقط من، خیلی های دیگه چون مطلبی که مرتبط به رشته خودم هست هیچ وقت نمیرم تو تالار دیگه دنبالش بگردم، مگه اینکه تو تالار خودم گیر نیارم. ولی توقع اولم اینه که تو تالار خودم باشه. اگه نباشه، این مسئله رو ضعف تالار میدونم. به دلیلی هم که گفتم، این قضیه نشونه پراکندگی نیست. این حرف شما مثل اینه که تو دانشگاه هم یه سری درسای مشترک مربوط به یه رشته رو حذف کنیم چون تو رشته دیگه هستش! ببخشید ولی خب من کاری ندارم که واسه شما قابل قبول هست یا نیستا شما از دید خودت صحبتای من قابل قبول نیست. منم از دید خودم دلایل شما محکمه پسند نیست. ادامش که خب مشخصه میشه تکرار مکررات در حال حاضر هم اومدن این زیربخش به تالار کشاورزی با اعلام موافقت کاربرا و مسئول این بخش هستش. این حرف شما رو من میزارم به حساب یه توهین غیرمستقیم.که با یه شکلک جمعش کردی.این از این. خوب شما درس خونی و باسوادتر از مایید که نمیرید بگردید. شما مدیرارشد هستید.( ما اینجا من صحبت نمیکنیم ما صحبت میکنیم. میگیم ما.. پس برای خودمون مطلب نمیزاریم .. برای همه .. برای ماهایی که وارد این انجمن میشن مطالب میزاریم نظم میدیم. اگه برای من باشه .. چرا اینجا، وبلاگ شخصی. درسته. خوب اینجا پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن ایا شما فقط باید بازگوی این مسئله باشید...؟درسته شما تاپیک رو زدید.. ولی مدیرای دیگه هم هستن. اولویت باشماست درسته.. اگه بله که هیچ.. اگر خیر. چرا گفتید:(گفته خودتونه ها)خوب در حال حاضر هم اومدن این زیربخش به تالار کشاورزی با اعلام موافقت کاربرا و مسئول این بخش هستش من روزی که این پیشنهاد رو دادم. گفتم. ایا درسته اینجا مطرح کنم؟تا اینجا اینو نگه دار. اینو هم بگم. که الان اینایی که نوشتم حالت دستوری نیستا من غلط کنم به شما بخوام امرو نهی کنم. !!!! بنابراین اگر شما مسئول نیستید پس نباید نظر بدید باید این مسئله ای که بازگو کردمو به کسانی که ارتباط داره ارجاع بدید درسته.. به خاطر این میگم. که عرایض شما برای من محکمه پسند نیست چون باز به قول خودتون تکرار مکرارت..:icon_pf (34): شما مدیر ارشد هستی.. بنابراین ما کاربرا به شما پیشنهاد میدیم. شما پیشنهادات ما رو به کسانی که مربوطه میرسونید.درست شد.(حالا نمیرسونید اطلاع بدید اونا پاسخگو باشن) بنابراین. من منتظر این جوابم باز میمونم. تا شما به گفته عرایض خودتون به مسئولین.. اطلاع بدید. متشکرم. ولی از دید دوکاربر ساده جواب بدید و بهتون برنخوره. و زود جبهه نگیرید.من قصدم توهین نیست/ من قصدم خورد کردن ادما نیست/ من قصدم سواد و بی سوادی نیست. من قصدم اینه.. مطالب رو باهم ارشیو کنیم. نه اینکه یه مین بزارم زیر همه تاپیک ها بخوام بترکونمش.. نه.. این نیست. والسلام العلیکم ورحمه الله و برکاته. این جواب رو من بعدا میام مراجعه میکنم. زنده باشی. 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ این حرف شما رو من میزارم به حساب یه توهین غیرمستقیم.که با یه شکلک جمعش کردی.این از این.خوب شما درس خونی و باسوادتر از مایید که نمیرید بگردید. شما مدیرارشد هستید.( ما اینجا من صحبت نمیکنیم ما صحبت میکنیم. میگیم ما.. پس برای خودمون مطلب نمیزاریم .. برای همه .. برای ماهایی که وارد این انجمن میشن مطالب میزاریم نظم میدیم. اگه برای من باشه .. چرا اینجا، وبلاگ شخصی. درسته. خوب اینجا پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن ایا شما فقط باید بازگوی این مسئله باشید...؟درسته شما تاپیک رو زدید.. ولی مدیرای دیگه هم هستن. اولویت باشماست درسته.. اگه بله که هیچ.. اگر خیر. چرا گفتید:(گفته خودتونه ها)خوب در حال حاضر هم اومدن این زیربخش به تالار کشاورزی با اعلام موافقت کاربرا و مسئول این بخش هستش من روزی که این پیشنهاد رو دادم. گفتم. ایا درسته اینجا مطرح کنم؟تا اینجا اینو نگه دار. اینو هم بگم. که الان اینایی که نوشتم حالت دستوری نیستا من غلط کنم به شما بخوام امرو نهی کنم. !!!! بنابراین اگر شما مسئول نیستید پس نباید نظر بدید باید این مسئله ای که بازگو کردمو به کسانی که ارتباط داره ارجاع بدید درسته.. به خاطر این میگم. که عرایض شما برای من محکمه پسند نیست چون باز به قول خودتون تکرار مکرارت..:icon_pf (34): شما مدیر ارشد هستی.. بنابراین ما کاربرا به شما پیشنهاد میدیم. شما پیشنهادات ما رو به کسانی که مربوطه میرسونید.درست شد.(حالا نمیرسونید اطلاع بدید اونا پاسخگو باشن) بنابراین. من منتظر این جوابم باز میمونم. تا شما به گفته عرایض خودتون به مسئولین.. اطلاع بدید. متشکرم. ولی از دید دوکاربر ساده جواب بدید و بهتون برنخوره. و زود جبهه نگیرید.من قصدم توهین نیست/ من قصدم خورد کردن ادما نیست/ من قصدم سواد و بی سوادی نیست. من قصدم اینه.. مطالب رو باهم ارشیو کنیم. نه اینکه یه مین بزارم زیر همه تاپیک ها بخوام بترکونمش.. نه.. این نیست. والسلام العلیکم ورحمه الله و برکاته. این جواب رو من بعدا میام مراجعه میکنم. زنده باشی. توهین؟ با یه مراجعه کوتاه به بخشی که مدیریتش هم به عهده دارین متوجه نظم شدم فرق بین دو موضوع مهم رو متوجه نشدم: گیاهان دارویی اطلس کامل گیاهان دارویی و معطر یا مثلاً یه مطلبی رو تو یه تاپیک میذارین: http://www.noandishaan.com/forums/thread6837-3.html و چند ماه بعد مجدداً تاپیک مجزایی واسشون زده میشه: http://www.noandishaan.com/forums/thread122939-3.html بماند که بعضی از این گیاها به صورت جداگونه هم یه تاپیک شدن و دوباره تکرار شدن. فکر کنم هرکدوم از بچه ها هم یه تاپیک مجزا با عنوان شناخت گیاهان دارویی زدن: آشنایی با گیاهان دارویی (تعریف کلی از گیاهان دارویی) یا مثلاً اینا: آویشن آویشن باغی یا مثلاً تو مصارف دارویی تاپیک درباره: تبخال 12 علامت افسردگي در مردان دلایل غیر منتظره برای افزایش وزن و چاقی خشکي پوست و درمان آن مجدداً تاپیکای مشابه: درمان بیماری ها با استفاده از گیاهان دارویی معالجه بيماري ها با گياهان دارويى (مطب) همه اینا فقط واسه صفحه اول دو بخش شناخت گیاهان دارویی و مصارف دارویی بود. حالا شما میگین: اگر این عهده برمن وارد بود براتون طوری نظم میدادم.. که لذت ببرید. این فقط نظم دوتا زیر زیربخش بود که توانایی نظم دادنش رو داشتین ولی اغلب تاپیکای لینک داده شده که باعث بی نظمی بخش بوده توسط خودتون بوده. مسئول رسیدگی به درخواستا مدیرای ارشد هستن. از الزامات رسیدگی به چنین درخواستی جلب رضایت اعضای اون بخش هستش. شما دارین درخواست میدین، من برم دنبال اون کاربرا؟ قبلاً بارها گفته شده برای جابجایی ها بین دو بخش اول بین خودتون به توافق برسید بعداً نتیجه اونو بهمون بگین. یعنی تو این مورد خاص مدیر تالار کشاورزی به عنوان نماینده تالار با مسئول بخش مهندسی فضای سبز به عنوان نماینده اون بخش واسه این جابجایی به توافق برسن، بعدش بیان بگن که انجام بشه 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ توهین؟ با یه مراجعه کوتاه به بخشی که مدیریتش هم به عهده دارین متوجه نظم شدم فرق بین دو موضوع مهم رو متوجه نشدم: گیاهان دارویی اطلس کامل گیاهان دارویی و معطر خوب از شما نباید انتظار هم داشت که متوجه بشید فرق این دوتا چیه... یا مثلاً یه مطلبی رو تو یه تاپیک میذارین: http://www.noandishaan.com/forums/thread6837-3.html و چند ماه بعد مجدداً تاپیک مجزایی واسشون زده میشه: http://www.noandishaan.com/forums/thread122939-3.html عرقیات گیاهی... تمام عرقیات گیاهان رو قرار دادیم بدون طبیعتشون سردی و گرمیشونو... و بعد درمورد عرقیات با طبیعت سرد عرقیات با طبیعت سرد/ مجزا قرار دادیم تا دوستان سردرگم نشن.. اون کلی این مجزا..بازم ازتون انتظاری نمیره.. بماند که بعضی از این گیاها به صورت جداگونه هم یه تاپیک شدن و دوباره تکرار شدن. فکر کنم هرکدوم از بچه ها هم یه تاپیک مجزا با عنوان شناخت گیاهان دارویی زدن: آشنایی با گیاهان دارویی (تعریف کلی از گیاهان دارویی) یا مثلاً اینا: آویشن آویشن باغی ما انواع اویشن ها رو داریم.. خواص هاشون و گیاهاشون باهم متفاوته. آویشن ایرانی اویشن باغی اویشن شیرازی باز هم از شما توقعی نداریم. یا مثلاً تو مصارف دارویی تاپیک درباره: تبخال 12 علامت افسردگي در مردان دلایل غیر منتظره برای افزایش وزن و چاقی خشکي پوست و درمان آن اینم ربطی ندیدم.. که بدونم منظورتون چیه. تاپیک ها رو خوب مطالعه کنید برحسب موضوع ننویسید.. باید مطالعه بشه. مجدداً تاپیکای مشابه: درمان بیماری ها با استفاده از گیاهان دارویی معالجه بيماري ها با گياهان دارويى (مطب) و این.. درمان با گیاهان دارویی. واقعا تمام اینا رو من باید به شما توضیح بدم. البته خوب از یه شهرسازی توقع نمیره. نمیدونید سوال کردید.. ولی یهذره خنده دار نیست.. توجیه خوبی رو بکار نبردید. اون معالجه گیاهان دارویی .. شما یه بیماری خاص خودتو میگی من برات درمان میکنم.. همه اینا فقط واسه صفحه اول دو بخش شناخت گیاهان دارویی و مصارف دارویی بود. حالا شما میگین: شما پس فرق نظم رو نمیدونید چیه....البته جسارت نباشه.. این بحثتون مثل این میمونه. که یه بچه شکلات شیرین میخواد.. شما میگی نه من شکلات تلخ میخوام. ولی اصلا بحث این نیست. این فقط نظم دوتا زیر زیربخش بود که توانایی نظم دادنش رو داشتین ولی اغلب تاپیکای لینک داده شده که باعث بی نظمی بخش بوده توسط خودتون بوده. مسئول رسیدگی به درخواستا مدیرای ارشد هستن. از الزامات رسیدگی به چنین درخواستی جلب رضایت اعضای اون بخش هستش. شما دارین درخواست میدین، من برم دنبال اون کاربرا؟ نه خودتون گفتید.. با مسئولینه. بلاخره نقش یه ارشد چیه؟ قبلاً بارها گفته شده برای جابجایی ها بین دو بخش اول بین خودتون به توافق برسید بعداً نتیجه اونو بهمون بگین. یعنی تو این مورد خاص مدیر تالار کشاورزی به عنوان نماینده تالار با مسئول بخش مهندسی فضای سبز به عنوان نماینده اون بخش واسه این جابجایی به توافق برسن، بعدش بیان بگن که انجام بشه فعلا تالار کشاورزی ریش و قیچی رو دادن دست ما. یه رسیدگی میکنیم. البته مدیر محترم کشاورزی جای خود رو داره.. سر خوب این همه بحث کردی.. اخر سر میگی.. باید این دوتا مسئول باهم به توافق برسن. خوب.. یه ذره اندیشیدن. این همه بحث رو به دنبال نداشت درسته.... ولی با تمام این تاپیک هایی که گذاشتی .. یه چیزی برداشت کردم اینکه..میخواید بیشتر چیزه دیگه ای رو ثابت کنید.. که در اشتباهید..هدف من این نبود. من با مدیر کل سایت صحبت کردم. به نتیجه ای که باید برسم رسیدم. اینم نتیجه شما فرمالیته بود. باز هم در پست قبلم گفته بودم.من منتظر جواب هستم نه اثبات/ نه دلیل/ متشکرم. جوابهاتونم با رنگ قرمز نوشتم... یه ذره به بخش گیاهان سر بزنید. مطالبشو بادقت بخونید اطلاعاتتون بره بالا. .. اطلاعاتی که در روزمره باهاش سرکارید... برای خودتون میگم. که فرق تاپیک ها رو هم متوجه بشید. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ اقای عارف اگه به شما برخورد عذرخواهی منو بپذیرید دیگه بحثی ندارم. به زودی از انجمن میرم. موفق باشید. 3 لینک به دیدگاه
safura abdi 586 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ آااا....ه ه بازم فضای سبز بیچاره مورد بی مهری واقع شد مشکل این رشته میدونید چیه؟ اینه که تلفیقی از معماری و کشاورزیه ، یه دوستمون میخواد ببرش کشاورزی یکی دیگه جای دیگه..... از روزی که پامو تو انجمن گزاشتم هر مطلبی خواستم بزارم با مخالفت گروهی مواجه شدم ، شاید ما تو نرم افزار sketchap و cad تبهر بچه های معماری رو نداشته باشیم ، ولی به اندازه ای که تو این رشته لازمه بلدیم و دوست داریم تو تالار مربوط به خودمون باشه نه اینکه داخل انجمن سرگردون بشیم تا مثلا اشکالمونو از بچه های معماری بپرسیم ( که نهایتا مثل بنده 1 ماه منتظر جواب باشیم ، البته جسارت نمی کنم به همشون) مسلما اگه از بچه های هم رشته ی خودم باشن میدونن سوال من در چه سطحیه، بهتر میتونن پاسخگو باشن.... ودیگه اینکه حداقل شما نشید شهرداری شهرمون (که به خاطر عدم شناخت از این رشته ) احداث پارکش رو عمرانی ها انجام میدن ، طراحیش رو معماریا کاشت گلاشم مهندسین کشاورزی نهایتا بچه های فضای سبز اینم نواندیشان که تو تالار فضای سبزش چیزی جز تصاویر طراحی منظر مربوط به کشورهای دیگه نیست انصافا اگه ما هرچه قدر از رشتمون واسه دیگران توضیح بدیم ولی یه نفر یه سر به تالارمون بزنه متوجه میشه فضای سبز چیزی جز شعار نیست حالا میفهمم که چرا وقتی خبر از ارشدش اومد استادمون گفت لیسانس این رشته فرقی با ارشدش نداره... در هر حال هیچ کس نمیخواد این رشته رو به رسمیت بشناسه... بودن یا نبودن مسئله این است 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ فعلا تالار کشاورزی ریش و قیچی رو دادن دست ما. یه رسیدگی میکنیم. البته مدیر محترم کشاورزی جای خود رو داره.. سر خوب این همه بحث کردی.. اخر سر میگی.. باید این دوتا مسئول باهم به توافق برسن. خوب.. یه ذره اندیشیدن. این همه بحث رو به دنبال نداشت درسته.... ولی با تمام این تاپیک هایی که گذاشتی .. یه چیزی برداشت کردم اینکه..میخواید بیشتر چیزه دیگه ای رو ثابت کنید.. که در اشتباهید..هدف من این نبود. من با مدیر کل سایت صحبت کردم. به نتیجه ای که باید برسم رسیدم. اینم نتیجه شما فرمالیته بود. باز هم در پست قبلم گفته بودم.من منتظر جواب هستم نه اثبات/ نه دلیل/ متشکرم. جوابهاتونم با رنگ قرمز نوشتم... یه ذره به بخش گیاهان سر بزنید. مطالبشو بادقت بخونید اطلاعاتتون بره بالا. .. اطلاعاتی که در روزمره باهاش سرکارید... برای خودتون میگم. که فرق تاپیک ها رو هم متوجه بشید. تکرار مطلب تو جاهای مختلف تو یه بخش حالا به بهانه های مختلف نیاز به اطلاعات و اینا نیست. همون چیزی میشه که شما گفتین یعنی پراکندگی مطالب و بی نظمی اگه تخصصی هم نگاه کنیم که یعنی اطلاعات در اون حد نیست. پس اطلاعات شما هم در حد یه مهندس فضای سبز نیست. اونا هم از دید خودشون به اون مطالب نگاه میکنن. تازه اون که دیگه میشه رشته کاملاً مجزا. شما علاقه مند به بحث بودین وگرنه تو همون پست 2،3 خطی اول هم گفتم که رضایت مسئول بخش مهمه. خدا رو شکر یکی از کاربرای این رشته هم اومد و نسبت به مظلوم واقع شدن رشتش اومد و خودش توضیح داد که حق میدم. چون تا همین چند سال پیش که دانشجوی شهرسازی بودم همین وضعیت واسه رشتمون بود 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ این بحث برای من تموم شده بودو تموم شده. من بازم میگم. با مدیر سایت. تبادل نظر کردم جوابمو گرفتم. همون برام کافیه اگر. بهتون جواب دادم براین بود که اصرار داشتید. نظم رو به رخ من بکشید. که همچنان باز میگم. کارتون بی نظمی داره. والسلام. 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ باز محمد من چندروز نبودم گرد و خاک راه انداختی جانم والله بالله این همکار مارو اینقدر ناراحت نکنید ! ببین محمد چیزی که نمیدونی اظهارنظر نکن! طبق سیستم رشته های موجود فعلا فضای سبز زیرمجموعه کشاورزیه و اشتباه یا درست این سیستم الان هست و داخل کنکور هم جزو مجموعه کشاورزیه و داخل دانشگاه تهران و پردیس کرج که من خودم درس خوندم زیرمجموعه رشته باغبانی از کشاورزیه پس اگه سلامت همکار ما گفتن حرف درستی زدن من زمانی که مسوول بودم و حمید مدیر هم بارها به حمید گفتم که منتقل کنه و او هم منتقل کرده ولی افاقه نکرده و حالا هم اگه مطرح شده بخاطر دلسوزی برای پیشرفت و نظم به نواندیشان بوده وگرنه واسه من نوعی فرقی نمیکنه فضای سبز زیرمجموعه معماری باشه یا کشاورزی یا هرجای دیگه! اونجایی هم که گیر دادی به مطالب گیاهان دارویی هم کارت بس اشتباه بود تداخل وظایف صورت دادی و من که مدیر تالارم اگه موردی باشه من باید بگم و شما هم موردی داری به من میگی و من منتقل میکنم! سلسله مراتب و قوانین انجمن که خودت بهتر واردی.. 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ باز محمد من چندروز نبودم گرد و خاک راه انداختی جانم والله بالله این همکار مارو اینقدر ناراحت نکنید ! ببین محمد چیزی که نمیدونی اظهارنظر نکن! طبق سیستم رشته های موجود فعلا فضای سبز زیرمجموعه کشاورزیه و اشتباه یا درست این سیستم الان هست و داخل کنکور هم جزو مجموعه کشاورزیه و داخل دانشگاه تهران و پردیس کرج که من خودم درس خوندم زیرمجموعه رشته باغبانی از کشاورزیه پس اگه سلامت همکار ما گفتن حرف درستی زدن من زمانی که مسوول بودم و حمید مدیر هم بارها به حمید گفتم که منتقل کنه و او هم منتقل کرده ولی افاقه نکرده و حالا هم اگه مطرح شده بخاطر دلسوزی برای پیشرفت و نظم به نواندیشان بوده وگرنه واسه من نوعی فرقی نمیکنه فضای سبز زیرمجموعه معماری باشه یا کشاورزی یا هرجای دیگه!اونجایی هم که گیر دادی به مطالب گیاهان دارویی هم کارت بس اشتباه بود تداخل وظایف صورت دادی و من که مدیر تالارم اگه موردی باشه من باید بگم و شما هم موردی داری به من میگی و من منتقل میکنم! سلسله مراتب و قوانین انجمن که خودت بهتر واردی.. بهه. سلام علیکم بابا چه گردوخاکی به همکارت بوگو بچه ها رو ناراحت نکنه حالا. مام اوکی ناراحت نمی کنیم آقا من تو هیچ پستم به زیرمجموعه بودن نبودن اشاره نکردما ضمن اینکه طبق چارتی که سازمان سنجش هم واسه انتخاب رشته گذاشته مهندسی فضای سبز رو جدا آورده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در حالیکه قبل گیاه پزشکی و باغبانی و زراعت و ... یه مهندسی کشاورزی نوشته. ولی فضای سبز جداس. یعنی رشته جداس. حالا شاید دانشکده یکی باشه. اونوقت مثل اینه که بگیم شهرسازی هم زیرمجموعه معماریه. واسه منم فرقی نداره. چون رشتمم که نیست. ولی در درجه اول حق اعضای اون رشته و مسئولشه که بخوان بگن زیربخششون کجا باشه. چیزی که از پست اولم تا حالا گفتم. اون گیر دادن به مطالب هم به عنوان یه مدیر ارشد نبود. چون اگه بود، نوع گفتن فرق داشت و به همراه تذکر هم بود. به عنوان یه عضو عادی بود نسبت به ادعایی که در مورد نظم داشت. وگرنه امتیاز منفی اینا هم واسه این قضیه در نظر گرفته نشد. 5 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ واقعا برام عجیبه صحبتهایی که اینجا شده من چندبار متون دوستان رو خوندم و متوجه اهانتی که گفته میشه نشدم یک پیشنهادی از یکی از دوستان داده شد و مدیرارشد بنا به دلایلی که گفته شد موافق این درخواست نبودن و لازم شد هماهنگیهایی با مسئولین و کاربران دیگه انجام بشه که درصورت موافقت کاربران و مسئولین رشته بعنوان یک زیر بخشدر یکی از زیرتالارهای کشاورزی وارد بشه ! پافشاری بیشتر دیگه معنی نداره و بیشتر باعث بروز کشمکش میشه بهتره تو نوع و شکل کلاممون دقت بیشتری کنیم و صبر و حوصله بیشتری به خرج بدیم. 9 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ آااا....ه ه بازم فضای سبز بیچاره مورد بی مهری واقع شدمشکل این رشته میدونید چیه؟ اینه که تلفیقی از معماری و کشاورزیه ، یه دوستمون میخواد ببرش کشاورزی یکی دیگه جای دیگه..... از روزی که پامو تو انجمن گزاشتم هر مطلبی خواستم بزارم با مخالفت گروهی مواجه شدم ، شاید ما تو نرم افزار sketchap و cad تبهر بچه های معماری رو نداشته باشیم ، ولی به اندازه ای که تو این رشته لازمه بلدیم و دوست داریم تو تالار مربوط به خودمون باشه نه اینکه داخل انجمن سرگردون بشیم تا مثلا اشکالمونو از بچه های معماری بپرسیم ( که نهایتا مثل بنده 1 ماه منتظر جواب باشیم ، البته جسارت نمی کنم به همشون) مسلما اگه از بچه های هم رشته ی خودم باشن میدونن سوال من در چه سطحیه، بهتر میتونن پاسخگو باشن.... ودیگه اینکه حداقل شما نشید شهرداری شهرمون (که به خاطر عدم شناخت از این رشته ) احداث پارکش رو عمرانی ها انجام میدن ، طراحیش رو معماریا کاشت گلاشم مهندسین کشاورزی نهایتا بچه های فضای سبز اینم نواندیشان که تو تالار فضای سبزش چیزی جز تصاویر طراحی منظر مربوط به کشورهای دیگه نیست انصافا اگه ما هرچه قدر از رشتمون واسه دیگران توضیح بدیم ولی یه نفر یه سر به تالارمون بزنه متوجه میشه فضای سبز چیزی جز شعار نیست حالا میفهمم که چرا وقتی خبر از ارشدش اومد استادمون گفت لیسانس این رشته فرقی با ارشدش نداره... در هر حال هیچ کس نمیخواد این رشته رو به رسمیت بشناسه... بودن یا نبودن مسئله این است من کاملا بهت حق میدم عزیزم 8 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ بهه. سلام علیکم بابا چه گردوخاکی به همکارت بوگو بچه ها رو ناراحت نکنه حالا. مام اوکی ناراحت نمی کنیم آقا من تو هیچ پستم به زیرمجموعه بودن نبودن اشاره نکردما ضمن اینکه طبق چارتی که سازمان سنجش هم واسه انتخاب رشته گذاشته مهندسی فضای سبز رو جدا آورده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در حالیکه قبل گیاه پزشکی و باغبانی و زراعت و ... یه مهندسی کشاورزی نوشته. ولی فضای سبز جداس. یعنی رشته جداس. حالا شاید دانشکده یکی باشه. اونوقت مثل اینه که بگیم شهرسازی هم زیرمجموعه معماریه. واسه منم فرقی نداره. چون رشتمم که نیست. ولی در درجه اول حق اعضای اون رشته و مسئولشه که بخوان بگن زیربخششون کجا باشه. چیزی که از پست اولم تا حالا گفتم. اون گیر دادن به مطالب هم به عنوان یه مدیر ارشد نبود. چون اگه بود، نوع گفتن فرق داشت و به همراه تذکر هم بود. به عنوان یه عضو عادی بود نسبت به ادعایی که در مورد نظم داشت. وگرنه امتیاز منفی اینا هم واسه این قضیه در نظر گرفته نشد. بابا ممد من میدونم که اسما جداست ولی در مجموعه کشاورزی هستش حالا مهندسی کشاورزی پیش عنوان نداره ولی جزو چارت کشاورزیه من گفتم که کرج بودم دوستان فضای سبزی زیادی داشتم و جزو چارت باغبانی بودن ولی یه گروه جدا بودن و ساختمون جدا والا کاربرفعال فضای سبز سحروشاهین بودش( نمیدونم الان کم پیداست) اون موقع موافق اومدن به تالار کشاورزی بودن از باب اطلاع گفتم.. 3 لینک به دیدگاه
uldoz3 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ آقا اين تم جديد انجمن مبارك ولي با قبلي راحت تر بوديم ! و اين كه من از عضو جديد ارتقاع يافتم به كاربر انجمن مباركمه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ آقا اين تم جديد انجمن مبارك ولي با قبلي راحت تر بوديم ! و اين كه من از عضو جديد ارتقاع يافتم به كاربر انجمن مباركمه مبارکه تو تاپیک پیشنهادا واسه اصلاح رنگ بندی گفتم که از بخش تنظیمات کاربری، میتونید هر قالبی رو که خواستین انتخاب کنید 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ من يه پيشنهادي دارم البته چون پستاي قبل رو نخوندم، نميدونم شايد قبل از من هم اين پيشنهاد شده باشه به نظر من خيلي خوب ميشه كه پيغام هاي خصوصي هم مثل پيام هاي پروفمون به صورت conversation نمايش داده بشن با تشكر 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ من يه پيشنهادي دارم البته چون پستاي قبل رو نخوندم، نميدونم شايد قبل از من هم اين پيشنهاد شده باشه به نظر من خيلي خوب ميشه كه پيغام هاي خصوصي هم مثل پيام هاي پروفمون به صورت conversation نمايش داده بشن با تشكر خب نقل قولا یه جورایی به صورت همون conversation میمونه دیگه ولی اون مدلی که میگین مثل پیغامای پروفایل باشه، نمیشه 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ خب نقل قولا یه جورایی به صورت همون conversation میمونه دیگه ولی اون مدلی که میگین مثل پیغامای پروفایل باشه، نمیشه من دقيقا منظورم همون مدليه كه ميگين نميشه كه خب نميشه ديگه! يه سوالي؟ چرا نميشه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده