maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ مدیر عزیز من یه چیزی به ذهنم رسیده چون داشتم به این فکر می کردم که چرا یه کم تالار خودمون (شهرسازی) بی حاله بقیه جاها رو اطلاع ندارم بهتر نیست به جای این که به افراد عنوان بدید به تیم درست کنید تو هر موضوعی یه چیزی شبیه به کارگروه مثلا تو تالار شهرسازی: تیم ترجمه تیم متخصص در منابع و مقالات و مجلات یا مثلا: تیم طراحی شهری تیم برنامه ریزی تیم مدیریت این جوری هر کسی عضو تیم باشه نه این که خودش یه عنوان به خصوص داشته باشه خب کسایی هم که میخوان باید اولا خودشون داوطلب بشن بعدم این که توانایی شو داشته باشن مسلما و بتونن مسئولیتشو به عهده بگیرن 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ مدیر عزیز من یه چیزی به ذهنم رسیده چون داشتم به این فکر می کردم که چرا یه کم تالار خودمون (شهرسازی) بی حاله بقیه جاها رو اطلاع ندارمبهتر نیست به جای این که به افراد عنوان بدید به تیم درست کنید تو هر موضوعی یه چیزی شبیه به کارگروه مثلا تو تالار شهرسازی: تیم ترجمه تیم متخصص در منابع و مقالات و مجلات یا مثلا: تیم طراحی شهری تیم برنامه ریزی تیم مدیریت این جوری هر کسی عضو تیم باشه نه این که خودش یه عنوان به خصوص داشته باشه خب کسایی هم که میخوان باید اولا خودشون داوطلب بشن بعدم این که توانایی شو داشته باشن مسلما و بتونن مسئولیتشو به عهده بگیرن سلام. من در مورد شهرسازی رو میگم. چیزی که میگی خیلی خوبه و به شدت هم موافقم. ولی خب اون همکاریه به اون صورت نیست حتی استارتشو با بخش زیر زدیم http://www.noandishaan.com/forums/forum1701.html که سه تا کارگروه مقاله نویسی و ترجمه و مجله رو اولش در نظر گرفتیم. ولی چون استقبالی نشد منم راستش دیگه پیگیری نکردم. مجله که خب هست. ولی همونم مثلاً 6،7 نفر داوطلب شدن، 3،4 نفر هستن که مربوط میشه بحث درباره مجله تالار ترجمه که کلاً هیچی. حتی اگه نگاه کنی تو تیم ترجمه انجمن هم شهرسازی اصلاً نیست. گله ای که مسئول تیم ترجمه هم همیشه ازم داشته. ولی خب من خودم واقعاً نمیتونم. زبانم در حدی نیست که بتونم کارای ترجمه انجام بدم. این کارگروه انقدر غیرفعال بود که کلاً بیخیالش شدم و فکر کنم واسه هیچ کسی هم قابل دسترس نیست الان. کارگروه مقاله نویسی هم اولش باز 7،8 نفر داوطلب شدن ولی فقط 3 نفر فعالیت کردن و بقیه هیچی. ما هم راستش سرد شدیم. حالا واسه اون کارگروه باز گفتم اگه کسی میخواد بگه و اینبار اول یه کاری انجام بده بعد میتونه عضو کارگروه بشه. اینم دسترسی رو واسه شروع محدود کردیم که انگیزه بیشتری واسه ورود بهش و دسترسی به دیتابیساش ایجاد کنیم. در کل با هر نوع کار تیمی و کارگروهی موافقم (حالا نه به این شکلی که الان هست، کلاً به هر نحوی) ولی به شرطی که افراد فعال توش باشن. چون وقتی میشه اسم کارگروه یا تیم رو گذاشت که چند نفر توش فعال باشن. حالا تو زمینه شهرسازی و هرکدوم از این تیمایی که مثال زدی، هر ایده ای داری که بشه بچه ها رو جذب کرد در خدمتم البته تو همون دفتر تالار گفته بشه بهتره چون شاید شهرسازای بیشتری هم ببین: [h=3]دفتر تالار مهندسی شهرسازي[/h] 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ محمد یه بررسی کن ببین میشه قابلیت mention مثل فیسبوک به ارسالها اضافه کرد.. مثلا من میخوام توی یه تاپیک چند رو مورد خطاب قرار بدم و میخوام اسمشون رو فرابخونم. ببین میشه یا در حد توهم هستش 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ ارتقاء به ویبولتین 5 ..! من نصب کردم .. عالیه 6 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ ارتقاء به ویبولتین 5 ..!من نصب کردم .. عالیه بله عاليه ولي خيلي از هك ها پشتيباني نميكنن اين ورژن رو هنوز. به نظرم زوده الان 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ محمد یه بررسی کن ببین میشه قابلیت mention مثل فیسبوک به ارسالها اضافه کرد..مثلا من میخوام توی یه تاپیک چند رو مورد خطاب قرار بدم و میخوام اسمشون رو فرابخونم. ببین میشه یا در حد توهم هستش اینکه هست الانم. اینجا توضیحش داده شده. http://www.noandishaan.com/forums/thread73919.html ارتقاء به ویبولتین 5 ..!من نصب کردم .. عالیه سرعت و سئوی قوی تری داره. ولی فعلاً زوده و جای کار داره. 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ اینکه هست الانم. اینجا توضیحش داده شده.http://www.noandishaan.com/forums/thread73919.html سرعت و سئوی قوی تری داره. ولی فعلاً زوده و جای کار داره. این نه دعوت رو میدونم. دقیقا امکان شبیه به فیسبوک 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ [quote name='Mr. Specific']این نه دعوت رو میدونم. دقیقا امکان شبیه به فیسبوک :ws37:[/QUOTE] دعوتو نمیگما. سه تا قابلیته. یکی دعوت کردنه. یکی نقل قوله. یکی هم همون قابلیت mention که اسم کاربری طرف رو با یه @ میزنی، بهش پیغام میره اطلاع داده میشه. @Mr\. Specific 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ [quote name='Mohammad Aref']دعوتو نمیگما. سه تا قابلیته. یکی دعوت کردنه. یکی نقل قوله. یکی هم همون قابلیت mention که اسم کاربری طرف رو با یه @ میزنی، بهش پیغام میره اطلاع داده میشه. @Mr\. Specific[/QUOTE] عه پس هست. اوکی همینو میخواستم مرسی Sent from my HTC One using Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ مدیر محترم لطفا اعلام کنید بعضی رشته ها که تالار ندارن چقدر (دقیق چقدر)باید فعالیت بکنن تالار براشون بزارین یه ذره هم رحم کنید دیگه چرا اینقدر دلتون از سنگه خوب چند نفر که نیستیم 2 نفریم دیگه 2 نفره حساب کنید ببینید ما چقدر باید مطلب اضافه کنیم ببینم از پسش برمیایم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ مدیر محترم لطفا اعلام کنید بعضی رشته ها که تالار ندارن چقدر (دقیق چقدر)باید فعالیت بکنن تالار براشون بزارینیه ذره هم رحم کنید دیگه چرا اینقدر دلتون از سنگه خوب چند نفر که نیستیم 2 نفریم دیگه 2 نفره حساب کنید ببینید ما چقدر باید مطلب اضافه کنیم ببینم از پسش برمیایم حداقل باید ۴۵ نفر عضو فعال باشید. شوخی کردم ۴۴ نفر. اصلا بذار محمد خودش میاد میگه. Sent from my HTC One using Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ حداقل باید ۴۵ نفر عضو فعال باشید. شوخی کردم ۴۴ نفر. اصلا بذار محمد خودش میاد میگه. Sent from my HTC One using Tapatalk خوب 2 نفر هستیم مسئله ای نیست 42 تا رباتم میسازم کنار هم میشیم 44 جور شد دیگه ممنون راهنماییمون کردیم واقعا داشتیم میمردیم از گمراهی 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ خوب 2 نفر هستیم مسئله ای نیست 42 تا رباتم میسازم کنار هم میشیم 44 جور شد دیگه ممنون راهنماییمون کردیم واقعا داشتیم میمردیم از گمراهی شوخی کردم. باید در حدی باشه که عضو حذب کنه. یعنی باید همه زمینه های رشته پوشش داده بشه و اعضای فعال هم داشته باشه Sent from my HTC One using Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ شوخی کردم.باید در حدی باشه که عضو حذب کنه. یعنی باید همه زمینه های رشته پوشش داده بشه و اعضای فعال هم داشته باشه Sent from my HTC One using Tapatalk خوب منم شوخی کردم دیگه.:ws28:...اما ما مطالب ما جالبن اما رشته های ما کم جمعیت هستن خوب چیکار کنیم:icon_pf (34): همون ربات ایده خوبیه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ Sent from my HTC One using Tapatalk اقای خاص این چیه زیر پست هات ت ت 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ خوب منم شوخی کردم دیگه.:ws28:...اما ما مطالب ما جالبن اما رشته های ما کم جمعیت هستن خوب چیکار کنیم:icon_pf (34): همون ربات ایده خوبیه نه من با ربات مخالفم. چون درک نداره. یه ایده دیگه Sent from my HTC One using Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ اقای خاص این چیه زیر پست هات ت ت با نرم افزار تاپاتاک هستم. بهمین دلیل خودش امضا میذاره. غیرفعالش میکنم. خودم توجهی نمیکردم. خخخ Sent from my HTC One using Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ نه من با ربات مخالفم. چون درک نداره. یه ایده دیگه Sent from my HTC One using Tapatalk 3 تا ایده دیگه دارم 1 بچه های تالارهای دیگه افتخاری با تالار منابع طبیعی همکاری کنند بشن یار افتخاری 2 آدم اجیر کنم 3 چند تا نام کاربری مختلف بسازم با اونا بیام فعالیت کنم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ با نرم افزار تاپاتاک هستم. بهمین دلیل خودش امضا میذاره. غیرفعالش میکنم. خودم توجهی نمیکردم. خخخ Sent from my HTC One using Tapatalk نخییرم شما قشر مرفه بی درد جامعه به ما کارگر های بی پول میخواستی فخر بفروشی که گوشی htc one داری 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ مدیر محترم لطفا اعلام کنید بعضی رشته ها که تالار ندارن چقدر (دقیق چقدر)باید فعالیت بکنن تالار براشون بزارینیه ذره هم رحم کنید دیگه چرا اینقدر دلتون از سنگه خوب چند نفر که نیستیم 2 نفریم دیگه 2 نفره حساب کنید ببینید ما چقدر باید مطلب اضافه کنیم ببینم از پسش برمیایم خب الان هم رشته ای فعال خودت که مدیر تالار کشاورزیه. قاسم بخش منابع طبیعی رو خوب راه انداخته انصافاً. و خب خودش هم الان به نوعی مدیر اون قسمته، هم مدیر تالار کشاورزی. جدا کردن این دوتا الان ضربه رو به تالار کشاورزی میزنه. یه کمی بی انصافیه دیگه چون از طرف دیگه تا جایی که میدونم مدیر سابق تالارو مسئولش هم تا حدودی چشم امیدشون به قاسم بوده. شاید اگه بخش کشاورزی هم جداگونه فعال بشه، اون موقع بشه جداشون کرد دیگه. وگرنه الان به نظرم قابلیت مجزا بودن رو داره. ولی در مجموع باز تصمیم نهایی میرسه به خود صحبت قاسم و ادمین البته اگه خود قاسم فعلاً به این کار تمایل داشته باشه. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده