رفتن به مطلب

پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن

ارسال های توصیه شده

باز هم در خدمت شما هستيم با يك پيشنهاد ديگه :دي

يك هك هست كه به نظرم جالب اومد گفتم با شما هم در ميون بذارم.

product-se_smilies

اين هك كارش اينه كه صفحه افزودن شكلك هاتون رو اين شكلي ميكنه

9261d1382127582t-untitled.png

مزيتي كه داره اينه كه شما ميتونين بينهايت شكلك بذارين بدون اينكه كاربران شما مشكل لود شدن صفحه شكلك ها رو داشته باشن و همچنين با دسته بندي كردن راحت تر ميشه شكلك مورد نظر رو پيدا كرد

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام به دوستان زحمت کش:w02:

دوستان...احیانا نمیخواین یه تکونی به انجمن بدید از این حالت راکد و کسالت آور (البته به نظر من!) درش بیارید؟:ws38:

در حال حاضر هیچ فعالیت خاصی توی انجمن صورت نمیگیره....تالار معماری که علناً خوابیده..icon_pf%20(34).gif

نمیشه کاری بشه دوستان قدیمی دوباره برگردن؟؟

کیلومتر شمار انجمن اینگار صفر شده ..اصن حرکت نمیکنه....اگر لطــــــف کنین یه زحمتی بکشین دوستان قدیمی رو دوباره به اینجا برگردونین.دستتونم درد نکنه:1238:

• Like 11
لینک به دیدگاه
سلام به دوستان زحمت کش:w02:

دوستان...احیانا نمیخواین یه تکونی به انجمن بدید از این حالت راکد و کسالت آور (البته به نظر من!) درش بیارید؟:ws38:

در حال حاضر هیچ فعالیت خاصی توی انجمن صورت نمیگیره....تالار معماری که علناً خوابیده..icon_pf%20(34).gif

نمیشه کاری بشه دوستان قدیمی دوباره برگردن؟؟

کیلومتر شمار انجمن اینگار صفر شده ..اصن حرکت نمیکنه....اگر لطــــــف کنین یه زحمتی بکشین دوستان قدیمی رو دوباره به اینجا برگردونین.دستتونم درد نکنه:1238:

منکه به زورم شده بعضی از دوستان رو میارم:ws3:

،اما فعالیتی ندارن، صرف این نیست که فقط بیان انجمن،خیلی از این دوستان دیگه مثل قبل حیطه کاریش فرق کرده و حتی تایمشون براشون ارزشمند شده ..

خیلی هاشون هم به خاطر نبودن دوستان قدیمیشون نمیان.icon_pf%20(34).gif

مثلا روز تولد انجمن که محمد خیلی از دوستان رو دعوت کرد، اکثرا اشاره کردن که دوستان جدید هستند و ما مثل گذشته وقت انرژی نداریم.hanghead.gif

• Like 8
لینک به دیدگاه

ستاره راست میگه. متأسفانه مشکل اینجاس که همه به هم دیگه نگاه میکنن و کسی خودش قدمی برنمیداره. چیزی که متأسفانه اکثر ما ایرانیا تو همه کارا اینطور هستیم. واسه همینم هیچ وقت نتیجه ای نداره.

غیر از سالروز انجمن که تقریباً به هرکسی که دسترسی داشتم پیغام دادم، به خیلی از دوستان که بیشتر هم باهاشون در تماس هستم، چندین بار تا حالا پیغام دادم و گفتم، ولی خب تأثیری نداشته. تصمیم هم با خودشونه دیگه نمیشه که زور کرد. ترجیح میدن، اینکه میگن وقت ندارن رو تو فیسبوک اینا باشن :ws3: و البته کمتر هم سعی داشتن با دوستان جدید فعالی که هستن ارتباط داشته باشن.

انجمن هم اتفاقاً اونطور که میگین راکد نیست. شاید تو دید دوستان قدیمی اینطور باشه چون اغلب بچه های قدیمی نیستن. ولی در کل نمیشه گفت اینطوری هستش. البته این قضیه تالار به تالار متفاوته. :w16:

آقا مثلاً من همین کاربرای تالار خودمون شهرسازی چندبار از کاربرای قدیمی خواستم بیان بیشتر تو بحثای تالار شرکت کنن، ولی خب نمیان دیگه. مشغله هاشون بیشتر شده و زیاد حسشو ندارن احتمالاً. نمیشه که زیاد گیر داد دیگه :ws3: خوشبختانه دوستان جدیدی تو تالار اضافه شدن که خیلی فعالیت خوبی دارن و کمک میکنن. قطعاً اضافه شدن فعالیت بچه های قدیمی هم خیلی میتونه بهترش کنه. اما اگرم نشه، نمیشه گفت تالار راکد شده که. فقط نفرات فعال تغییر کردن :ws3:

خیلی وقتام اگه رکودی تو تالاری بشه به خاطر حضور و فعالیت خودمونه دیگه. مثلاً تالار معماری اکثر بچه ها هستن، ولی خب باید یه همت دوباره ای بشه که به روزای خیلی خوبش برسه. :a030:

• Like 9
لینک به دیدگاه

من یه ایده ای به ذهنم رسیده. شاید این کتابای دکتر قمشه ای رو دیده باشین ۳۶۵ روز با قرآن، ۳۶۵ روز با سعدی ، با مولوی و ... که تو هرکدوم واسه هر یک روز سال یه آیه یا یه غزل گذاشته میشه با یه توضیحات مختصر و مفید به نظرم جای یه همچین تاپیکی تو انجمن خالیه. هر روز یکی بگه (حالا یا قرآن یا هرکتاب دیگه ای، گرچه به نظرم جای قرآن واقعا خالیه و واقعا در حد یه آیه با یه تفسیر مختصر هم وقتی از آدم نمی گیره):w16:

به نظرم اگه تو انجمن های تخصصی هم بره مثلا بره تو انجمن ادبیات کمتر مخاطب پیدا میکنه تا تو خود انجمن مطرح بشه

یه چیز دیگه اینکه باید یه ساز و کارم طراحی بشه که معلوم باشه هر روز کی قراره بگه. یه کم باید به این بخشش فکر کنیم.

نمی دونم حالا بقیه تا چه حد موافقن:icon_redface:

• Like 8
لینک به دیدگاه
من یه ایده ای به ذهنم رسیده. شاید این کتابای دکتر قمشه ای رو دیده باشین ۳۶۵ روز با قرآن، ۳۶۵ روز با سعدی ، با مولوی و ... که تو هرکدوم واسه هر یک روز سال یه آیه یا یه غزل گذاشته میشه با یه توضیحات مختصر و مفید به نظرم جای یه همچین تاپیکی تو انجمن خالیه. هر روز یکی بگه (حالا یا قرآن یا هرکتاب دیگه ای، گرچه به نظرم جای قرآن واقعا خالیه و واقعا در حد یه آیه با یه تفسیر مختصر هم وقتی از آدم نمی گیره):w16:

به نظرم اگه تو انجمن های تخصصی هم بره مثلا بره تو انجمن ادبیات کمتر مخاطب پیدا میکنه تا تو خود انجمن مطرح بشه

یه چیز دیگه اینکه باید یه ساز و کارم طراحی بشه که معلوم باشه هر روز کی قراره بگه. یه کم باید به این بخشش فکر کنیم.

نمی دونم حالا بقیه تا چه حد موافقن:icon_redface:

چه ايده خوبي. مرسي دوست عزيز

اينو سعي ميكنيم تو تالار مهندسي شيمي حتما پياده كنيم. البته شايد با كمي تغييرات. چون به روز كردن هر روز تاپيك يك مقدار مشكله ولي در كل ايده خوبيه :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
چه ايده خوبي. مرسي دوست عزيز

اينو سعي ميكنيم تو تالار مهندسي شيمي حتما پياده كنيم. البته شايد با كمي تغييرات. چون به روز كردن هر روز تاپيك يك مقدار مشكله ولي در كل ايده خوبيه :icon_gol:

ممنون :icon_gol:

ولی من فکر می کنم اگه عمومی تر باشه مخاطبش بیشتر میشه مثل تاپیک صلوات:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 8
لینک به دیدگاه
ممنون :icon_gol:

ولی من فکر می کنم اگه عمومی تر باشه مخاطبش بیشتر میشه مثل تاپیک صلوات:5c6ipag2mnshmsf5ju3

اين ايده اي كه شما دادين به نظرم محدوديت نداره. تو تمام تالارها ميشه اجراش كرد. تو خيلي از زمينه ها :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
منکه به زورم شده بعضی از دوستان رو میارم:ws3:

،اما فعالیتی ندارن، صرف این نیست که فقط بیان انجمن،خیلی از این دوستان دیگه مثل قبل حیطه کاریش فرق کرده و حتی تایمشون براشون ارزشمند شده ..

خیلی هاشون هم به خاطر نبودن دوستان قدیمیشون نمیان.icon_pf%20(34).gif

مثلا روز تولد انجمن که محمد خیلی از دوستان رو دعوت کرد، اکثرا اشاره کردن که دوستان جدید هستند و ما مثل گذشته وقت انرژی نداریم.hanghead.gif

درسته....

اون قسمتی که بولد کردم..دقیقا برای همین میگم یه کاری کنیم قدیمیا بیان که بقیه اوناییم که به این بهانه نمیان،بیان:ws3:nerdylaff.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
درسته....

اون قسمتی که بولد کردم..دقیقا برای همین میگم یه کاری کنیم قدیمیا بیان که بقیه اوناییم که به این بهانه نمیان،بیان:ws3:nerdylaff.gif

مشکل همینه که به همدیگه نگاه میکنن. مثلاً من به تو نگاه میکنم، تو به من نگاه میکنی، هیچ کدومم حاضر نمیشیم پا پیش بذاریم بیایم :ws3: که دلیلش یکی همون که تو پست قبل گفتم و یکی هم اینکه همونطور که خودت گفتی بیشتر یه بهونه هستش این حرف :banel_smiley_4: وگرنه لااقل می تونن واسه دوستای دیگشون که هستن یا حرفاشون ارزشو قائل بشن و بیان :ws3:

این همه کارای مختلف توسط بچه ها انجام شده اگه قرار بود اثر داشته باشه، میشد دیگه. قطعاً نه فقط ما، حتی دوستای جدیدمون هم از بودن دوستان قدیمی خوشحال میشن و چندین بار هم خیلیاشون گفتن. ولی خب این دیگه دست خودشونه و بستگی به مرام و معرفت خودشون داره :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

در ضمن برای کسانی که ایده های نو و خوبی رو که باعث پیشرفت انجمن میشه، ارائه میدن امتیازهای ویژه ای در نظر گرفته میشه.

ضمن تشکر امتیاز منو بدید، ممنون میشم.:ws49:

سلام:w16::icon_gol:

یه پیشنهاد دارم. نمیدونم که مطرح شده قبلاً یا نه ولی باور کنید توجه بهش ضروریه.

من پیشنهاد می کنم روی شکلک ها یه بازبینی خوب داشته باشید دوستان والامقام.:ws3: هم به روزتر و متنوع تر بشن، و هم اینکه مشکل اساسیش که همانا اسم های سختشونه، رفع بشه.

یا اسم های فارسی باشن یا عدد تا ما به طور حفظی با کدنویسی به راحتی ازشون استفاده کنیم. اینطوری مدام باید صفحه ی شکلک ها باز بشن و بگردیم تا شکلک مورد نظر پیدا بشه.

مثلاً برای 3 شکلک :persiana__hahaha:و :ws47:و :ws28:! کدهای :1: و :2: و :3 : یا :خنده1: :خنده2: و :خنده3: تعریف بشن. یک مثال بود فقط.

می دونم زمان قابل توجهی رو صرف خودش می کنه اما اگر کم کم به این شکل تغییر کنن برای ما خیلی خوب میشه. ممنون از تدارک دفتری که به پیشنهادات و حرفامون اختصاص دادید.:a030::icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سلام

این بخش اشتراک های انجمن رو میشه بخش بندیش کرد؟؟؟

مثلا بشه تعدادی پوشه ی اشتراک درست کرد

فرضا یه سری از مطالب عمومی هستن یا مثلا علمی

بشه توی اشتراک ها فایل و پوشه درست کرد و هر اشتراک رو توی یه پوشه ای که لازمه گذاشت!

خوبی این کار اینه مه تاپیکای علمی ای که مشترکشون شدیم رو میتونیم حتی توی بخش های متفاوت هم طبقه بندیشون کنیم تا راحت پیداشون کنیم:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

این بخش اشتراک های انجمن رو میشه بخش بندیش کرد؟؟؟

مثلا بشه تعدادی پوشه ی اشتراک درست کرد

فرضا یه سری از مطالب عمومی هستن یا مثلا علمی

بشه توی اشتراک ها فایل و پوشه درست کرد و هر اشتراک رو توی یه پوشه ای که لازمه گذاشت!

خوبی این کار اینه مه تاپیکای علمی ای که مشترکشون شدیم رو میتونیم حتی توی بخش های متفاوت هم طبقه بندیشون کنیم تا راحت پیداشون کنیم:w16:

سلام

اين كار امكان پذيره عزيز. كافيه از كنترل پنلتون ويرايش پوشه ها رو بزنين. ليست پوشه هاي موجود رو براتون مياره. در پايين هم سه تا جا داره براي ايجاد پوشه جديد

من خودم از اين قابليت استفاده ميكنم

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

اين كار امكان پذيره عزيز. كافيه از كنترل پنلتون ويرايش پوشه ها رو بزنين. ليست پوشه هاي موجود رو براتون مياره. در پايين هم سه تا جا داره براي ايجاد پوشه جديد

من خودم از اين قابليت استفاده ميكنم

جدی این همه امکانات داره و ما نمیدونیم

به نظرم کاربر جدید که ثبت نام میکنه این امکانات رو قبل از شروع کارش یه جوری باید آموزش ببینه:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
جدی این همه امکانات داره و ما نمیدونیم

به نظرم کاربر جدید که ثبت نام میکنه این امکانات رو قبل از شروع کارش یه جوری باید آموزش ببینه:icon_pf (34):

خب اين چيزا رو بايد بره تو فروم هاي تخصصي ويبولتين ياد بگيره

نميشه همه ريزه كاري ها رو اينجا توضيح داد آخه

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب اين چيزا رو بايد بره تو فروم هاي تخصصي ويبولتين ياد بگيره

نميشه همه ريزه كاري ها رو اينجا توضيح داد آخه

نه خب

مسئله اینه که یه کاربر ساده که میاد توی انجمن ثبت نام میکنه اصلا کاری با ویبولتین نداره

• Like 2
لینک به دیدگاه

پيشنهاد هاي تاپ زياده ولي وقتي قابل اجرا نباشه فايده اي نداره

به سادگي ميشه اين انجمن رو تبديل كرد به يك فضاي فوق العاده تخصصي كه شباهتي به انجمن معمولي نداشته باشه

و ساير انجمنها حتي خوابشم نتونن ببينن

اما حيف كه.......

حالا انشاء الله كه همينطور بشه

• Like 9
لینک به دیدگاه
پيشنهاد هاي تاپ زياده ولي وقتي قابل اجرا نباشه فايده اي نداره

به سادگي ميشه اين انجمن رو تبديل كرد به يك فضاي فوق العاده تخصصي كه شباهتي به انجمن معمولي نداشته باشه

و ساير انجمنها حتي خوابشم نتونن ببينن

اما حيف كه.......

حالا انشاء الله كه همينطور بشه

می تونی بازش کنی؟ :ws52:

که حالا مثلاً واسه کل انجمن هم نشد، واسه یه تالار بشه استفاده کرد

• Like 6
لینک به دیدگاه
می تونی بازش کنی؟ :ws52:

که حالا مثلاً واسه کل انجمن هم نشد، واسه یه تالار بشه استفاده کرد

بله حتما

ولي از اونجايي كه كلي بايد تايپ كنم

و اثرات امير هم تو اين تاپيك وجود داره

تلفني به امير ميگم

بعد امير بياد تايپ كنه :ws3::ws28:

ولي جدي

راهكارهاي خوبي هست البته نه اينكه نشه ! كاملا شدنيه ولي بايد زحمت انجامش رو شما مديرا بكشيد

مخصوصا آقا مهدي عزيز

من قبلا براي كاربرام همين كارارو ميكردم و به جايي رسيده بود كه كارو زندگيشونو رها كرده بودن

و دنبال مطالبي كه صحبت شده بود ميرفتن

ديگه هي من ميگفتم بريد بابا ول نميكردن كه

خوبه اين روش فعلي و اطلاعاتش اما براي ده درصد!

90 درصد بايد به شكلي باشه تا وقتي بيننده ميبينه كپ كنه

چون اگر اشتباه نكنم اسم اين انجمنها علمي هستش ! يعني با اين اسم ميشناسن

ولي من از شما ميپرسم!

چند درصد فعاليت اينجا رو ميشه گفت علمي ؟

به عنوان مثال من ميتونم تا صبح بيام بگم راكتور راكتور! كرگينگ كركينگ ! به نظر شما فعاليت علمي كردم ؟

شما اگر بياي پست ها و مواردي رو كه من ميام ميذارم رو ببينيد چيزي ياد ميگيريد ؟ يا ذهنتون به هم ميريزه؟

هيچ اتفاقي نميوفته

بحث بايد به شكلي باشه تا آدمو درگير كنه!

فعاليت علمي بايد به شكلي باشه كه نتوني جواب رو تو گوگل پيدا كني!!!!

اينجوري ميشه گفت يك چيزي ياد ميگيريم

اين ميشه انجمن علمي

درست مثل يك پژوهشگاه يا پارك علمي و فن آوري ولي مجازي

من تو يك فروم خارجي ادمين بودم

كار رو به جايي رسونده بوديم كه شركتهايي كه كارشون صنعت نفت و گاز و پتروشيمي بود اولش ميومدن با تعجب و بعدش گير ميدادن كه آقا شما داريد پته همه فرايندو ميريزيد رو آب نكنيد!

حتي آخرش مدير عاملهاي چند تاشون اومدن ثبت نام كردن

هيچ فرقي هم با اينجا نداشت ! مثل اينجا يكسري جوان با سنين و تجارب كم يا زياد

ولي آموزش ميديدن

ميدونم درست نيست اسم فرومهاي ديگه رو بيارم ولي بايد مثال بزنم

شما به باشگاه نگاه كنيد!

كلي كاربر داره و ظاهرا جاي خوبي براي فعاليت علمي هستش

اكثر بچه هاي اينجا اونجا هم هستند

ولي شما تو باشگاه به من فعاليت علمي نشون بديد!

نداره به خدا همش اسپمه فقط با اسمهاي به ظاهر مرتبط به موضوع!

اينكه يك مطلب تو هزارتا سايتو انجمن باشه رو بياريم بذاريم تو انجمن به چه دردي ميخوره ؟

شما بگيد ؟ خب خودم ميرم تو ويكي پديا ميخونم چه معني داره بيام مطلب كپي كنم و آخرشم زيرش بزنم منبع ويكي پديا!

فرومهاي خارجي رو ببينيد!

قانون كپي رايت به كنار ولي اكثر پست ها رو بر اساس ذهنتيت هاي خودشون ميذارن

يكي سوال ميكنه اونيكي هر چي به ذهنش مياد جواب ميده بعد نفر بعدي ايراداي اونو ميگيره و كامل ترش ميكنه و تا آخر به جايي ميرسه كه جواب درست در مياد و طي اين بحثي كه كردن ذهناشون درگير شده و همشون يك چيزي ياد گرفتن

من براي همين بود كه گفتم تاپيك طراحي پتروشيمي رو مخفي كنيد!

چون من اينو تو اين انجمن زدم و نميخوام فردا اينو تو ساير انجمنها ببينم كه كپي شده

شما بريد بخونيد قسمتهاي مختلفشو!

بعد سرچ كنيد ! اگر تونستيد ديتاهايي كه در اومد رو تو اينترنت پيدا كنيد

ديتاهاي واقعي و حاصل تلاش خود بچه ها هستش

اين امير اينقدر تز داد تا آخر به جواب رسيد ولي اولش نميدونست

الان عليرضا فراز داره پليمر مربوط رو ميسازه و اين باعث شده بدون استفاده از مقاله اين كارو بكنه و فيزيكي انجامش بده

اولش همه كلافه شدن ولي از همين امير بپرسيد ! امير جان تو بحثهاي سبك باشگاه رو دوست داري يا كل كلي كه تو تاپيك طراحي داشتي ؟ بحثهايي كه پشت گوشي كرديم ؟

گفتم نميشه تايپ كرد و شايدم من نتونم . به امير منتقل ميكنم براتون توضيح بده

و در مورد مديرا

من نميدونم چه لزومي داره اسم يكي رو پر رنگ كنيد يك عنوان مسئول بهش بديد ولي نتونه يك چيزي پاك كنه؟

اصلا نيازي به اين همه پر رنگ كردن و عنوان نيست

هر تالار مدير و همكار مدير داره ! همكار نه دستيار همين بسه به خدا . الان تالار مهندسي شيمي ! خانم خادمي : مسئول روابط عمومي اگر اشتباه نكنم . امير : همينجوري الكي . احمد رضا : مسئول بخش پليمر

بابا يكي مدير يكي هم همكارش ! مثلا خانم خادمي مديره ؟ امير همكاره يا احمد رضا همكاره

بايد همون دسترسي مديرو همكار هم داشته باشه . چون اومديم مدير يك مدت كار داشت! نبود

حالا طولانيه بحثش

• Like 13
لینک به دیدگاه

منم اولش که اومدم دنبال همین روش بودم.

عنوانش تو ذهن من مباحثه بود.

اما این روش یه مشکل داره و اون اینکه باید چندتا هم رشته ای دورهم باشن.

واسه شما شدنیه ولی واسه من نبود.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...