رفتن به مطلب

پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن

ارسال های توصیه شده

ممد جان عزیز دلم انجمن خودته ولی این نحوه نمایش آخرین ارسال ها پیشرفت نیست پسرفته عزیز دل برادر:ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه
شکل و شمایل آخرین ارسالا اصلا قشنگ نیست

ممد جان عزیز دلم انجمن خودته ولی این نحوه نمایش آخرین ارسال ها پیشرفت نیست پسرفته عزیز دل برادر:ws37:

منم با دوستان موافقم:a030:

من که فک میکردم سایت دچار مشکل شده که شکلش اینجوریه ..:icon_pf (34):

اصلا آدم خوشش نمیاد ازش استفاده کنه شکل قبلی خیــــــــــلی قشنگ تر بود....

• Like 7
لینک به دیدگاه
منم با دوستان موافقم:a030:

من که فک میکردم سایت دچار مشکل شده که شکلش اینجوریه ..:icon_pf (34):

اصلا آدم خوشش نمیاد ازش استفاده کنه شکل قبلی خیــــــــــلی قشنگ تر بود....

خیلی عذر میخوام.

من از قبلی استفاده نمیکردم. مثل این یکی جدیده :ws3:

قبلی چه شکلی بود؟ :ws38:

• Like 5
لینک به دیدگاه

چه آبادانی هایی داره صورت میگریه اونم یهووووووووووووو :whistles:

خلاقیتاتون یه وقت رو هوا نمونه بدزدن اونوقته که من دق کنم از ناراحتی :banel_smiley_4:

از این گزینه "می پسندم " ضایع بگذریم از این آخرین ارسالها نمیشه گذشت باوووووووووووو بیاین درستش کنین آدم دلش نمیخواد دیگه بیاد اینجا :w000:

• Like 7
لینک به دیدگاه

مدل نمایش اخرین ارسالها کارامد نیست.اگه میشد مدل قبلی هم بهش اضافه کنید بهتر بود مثل مهندسان.

اینطوری برای کسایی که بعد از چند روز میان انجمن خیلی بده کلی تاپیک از نظرشون دور میمونه

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه پیشنهاد برای قسمت فروشگاه دارم.

از اونجایی که کاربران ممکنه به فروشگاههای اینترنتی اعتماد زیادی نداشته باشند یا از اینکه محصول تبلیغ شده و خریداری شده همسان نباشه ،نگران باشند

پیشنهاد میدم از نماد اعتماد الکترونیکی فروشگاههای اینترنتی استفاده کنید.

اینم سایتش

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

عجب چیزی رو یادم انداختین :icon_pf (34): یکی دو ماه پیش درخواستشو دادم، الان که گفتین یادم افتاد درخواست داده بودم، ولی یادم نیست با چه یوزر پسوردی اونجا ثبت نام کرده بودم :icon_pf (34):

ایمیلای فروشگاهم که این توش بود، پاک شده. شانس بیارم اگه یه بار دیگه با یه آیدی دیگه بخوام ثبت کنم، گیر نده که تکراریه :4564:

• Like 6
لینک به دیدگاه
عجب چیزی رو یادم انداختین :icon_pf (34): یکی دو ماه پیش درخواستشو دادم، الان که گفتین یادم افتاد درخواست داده بودم، ولی یادم نیست با چه یوزر پسوردی اونجا ثبت نام کرده بودم :icon_pf (34):

ایمیلای فروشگاهم که این توش بود، پاک شده. شانس بیارم اگه یه بار دیگه با یه آیدی دیگه بخوام ثبت کنم، گیر نده که تکراریه :4564:

کلا میبینی چه کاربرای آپدیتی داری؟برای پیشنهادای خوب جایزه هم بزارین بد نیست من کلی ایده ی دیگه دارم:whistle:

• Like 6
لینک به دیدگاه
ازت راضیم ممد ادمین :whistle:

آخرین ارسال ها اینطوری بهتره:ws37:

انقدر گفتی تا عوض کرد:ws3:

واقعاً اینجوری بهتره.

اقلاً اگر میخواید تخصصی هم بشه و تاپیک های عمومی نیاد ولی شکلش اینجوری باشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
شماه دیوانه اید :ws3:

من تا حالا از این "آخرین ارسالها" استفاده نکردم.

همیشه همه جا هم هستم :ws3:

والا :ws3:

منم همینطور...:ws3:

یعنی از اون روزی که بچه ها میگفتن آخرین ارسالها خرابه و ... فکر کردم آخه چرا این اینقدر مهمه؟:ws38:

فکر میکنم بیشترین فایده ش برای کسانی باشه که نهایت روزی یکبار میتونن بیان انجمن و برای من که هر چند ساعت یکبار آن میشم کاربردی نداشته و نداره ،واسه همینه برامون ناشناخته و مهجور مونده ....

• Like 6
لینک به دیدگاه

من اصن فقط به عشق دیدن اون آخرین ارسال ها میومدم انجمن ... اون مدلی ک شد دیگه دل و دماغ نداشتم بیام

الان باز انگیزه دارم :w02:

• Like 9
لینک به دیدگاه
شماه دیوانه اید :ws3:

من تا حالا از این "آخرین ارسالها" استفاده نکردم.

همیشه همه جا هم هستم :ws3:

والا :ws3:

دقیقا همین چیزی که اقای خاص گفت

از 2010 عضو هستم امااااااااااااااااااا فکر نکنم 5 بار از اخرین ارسال ها استفاده کرده باشم

• Like 5
لینک به دیدگاه

آقا بیاین بجای این اسم فامیل بازیا و رزومه نویسی یه فرهنگی رو نهادینه کنیم به نام فرهنگ اعتماد biggrin.gif

الان مثلا خیلیا توو بخش کامپیوتر یه سری مشکلات عجیب و غریبی دارن که تا نشینی پشت کامپیوترشون نمیتونی بفهمی موضوع از چه قراره :ws38:

یه سری نرم افزار ها هستن مثل نرم افزار Team Viewer که به کمک اون ، در یک شرایط کاملا کنترل شده میتونیم وارد کامپیوتر همدیگه شیم و صاحاب کامپیوتر هم کاملا میتونه ببینه که ما داریم چیکار میکنیم و میتونه با یه کلیک مارو از کامش پرت کنه بیرون.

با این نرم افزار ما میریم توو کامپیوترشون و کامشونو درست میکنیم :ws38:

مثلا دو سه نفرو بعنوان computer technician انجمن انتخاب کنین که این صلاحیت رو داشته باشن از این کارا بکنن. خیلیم توو وقت و بازدهی و اعصاب و ... صرف جویی میشه :ws38:

حالا اگه Ok که چه بهتر . اگرم نه که به درک . your loss :biggrin:

• Like 9
لینک به دیدگاه

ببخشید امکان این وجود نداره که فاصله سطرها توی تاپیک تنظیم شه

مثه همون آیکونی که توی ورد هست فاصلشون بشه 1.5 یا 2 یا کمتر یا بیشتر؟؟؟:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آقا بیاین بجای این اسم فامیل بازیا و رزومه نویسی یه فرهنگی رو نهادینه کنیم به نام فرهنگ اعتماد biggrin.gif

الان مثلا خیلیا توو بخش کامپیوتر یه سری مشکلات عجیب و غریبی دارن که تا نشینی پشت کامپیوترشون نمیتونی بفهمی موضوع از چه قراره :ws38:

یه سری نرم افزار ها هستن مثل نرم افزار Team Viewer که به کمک اون ، در یک شرایط کاملا کنترل شده میتونیم وارد کامپیوتر همدیگه شیم و صاحاب کامپیوتر هم کاملا میتونه ببینه که ما داریم چیکار میکنیم و میتونه با یه کلیک مارو از کامش پرت کنه بیرون.

مثلا دو سه نفرو بعنوان computer technician انجمن انتخاب کنین که این صلاحیت رو داشته باشن از این کارا بکنن. خیلیم توو وقت و بازدهی و اعصاب و ... صرف جویی میشه :ws38:

کار و ایده جالبیه :ws38:

معمولاً آموزشایی که تو انجمن میذاری خیلی کامله. در مورد این نرم افزار هم میتونی همچین کاری کنی؟ :ws3: چون اگه اجرا هم بخواد بشه، باز آموزشش لازمه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

من به شدت استقبال و حمایت میکنم :biggrin:

احتیاجی هم به اعتماد نیست باووووووووووووو با یه کلیک طرف دیگه ارتباطش قطع میشه و همزمان فعالیتشم میتونیم ببینیم :biggrin:

• Like 3
لینک به دیدگاه
کار و ایده جالبیه :ws38:

معمولاً آموزشایی که تو انجمن میذاری خیلی کامله. در مورد این نرم افزار هم میتونی همچین کاری کنی؟ :ws3: چون اگه اجرا هم بخواد بشه، باز آموزشش لازمه.

دیگه دو تا کلیکه دیگه چی رو آموزش بدم؟ :banel_smiley_4:

جز اینکه بیای مسنجر بیام توو کام خودت و از این کار فیلم بگیرم بذارم تو انجمن. اعتماد مردمم جلب میشه وقتی ببینن بعنوان ادمین پیش قدم شدی biggrin.gif

من به شدت استقبال و حمایت میکنم :biggrin:

احتیاجی هم به اعتماد نیست باووووووووووووو با یه کلیک طرف دیگه ارتباطش قطع میشه و همزمان فعالیتشم میتونیم ببینیم :biggrin:

منم به شدت از استقبال و حمایت شما سپاسگزاری میکنم biggrin.gif

چرا نیاز به اعتماد هست کافیه یه آدم نا اهل یه تروجان یا کیلاگر رو روی کامپیوتر کاربر بعنوان یه برنامه نصب کنه و ...

واسه همین میگم فقط دو سه تا کاربر درست و حسابی همچین صلاحیتی داشته باشن و ادمین مسئولیتشون رو قبول کنه ! biggrin.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...