Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ درود دوستان من داشتم به مستندات طرح جداسازی آب شرب از آب فضای سبز یک شهر نظری می افکندم و یک سری از اطلاعات رو بر اساس لیتر در روز پیدا کردم ؛ میخواستم بدونم برای تبدیلشون به متر مکعب در سال باید چه راهی و برم مثلن اگر 3840000 لیتر در روز بوده میشه چقدر مترمکعب در سال!!!! سپاسگزار میشم راهنمایی بفرمایین خب این که باید ساده باشه اگر سوالت غیر از این نباشه لیتر رو به مترمکعب تبدیل میکنی که میشه 3840 مترمکعب در روز بعد ضرب در 365 روز سال میکنی که میشه 1401600 مترمکعب در سال ... 5 لینک به دیدگاه
khansa 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ خب این که باید ساده باشه اگر سوالت غیر از این نباشهلیتر رو به مترمکعب تبدیل میکنی که میشه 3840 مترمکعب در روز بعد ضرب در 365 روز سال میکنی که میشه 1401600 مترمکعب در سال ... ____________________________________________________________- _____________________________________________________________ بــــــــــــــــــــــازم به معرفت شما ، سپاس این راه و رفتم میخواستم ببینم گند نزده باشم یه وقتی سپاسگزار از پاسختون. 3 لینک به دیدگاه
mahsa0091 406 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی مقاله در مورد تاثیر سرما بر (درخت زردالو ، گردو ، بادام ،هلو، سیب) داره ممنون میشم 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی مقاله در مورد تاثیر سرما بر (درخت زردالو ، گردو ، بادام ،هلو، سیب) داره ممنون میشم سلام دوست عزیز تعدادی مقاله در زمینه تاثیر سرما بر درختان براتون قرار دادم امیدوارم مفید باشه [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
سمیرجان 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سلام من از شهر زابلم ،زابل هم ک توسیستان وبلوچستانه ،ما زمین زیادداریم اما واقعیتش اب نیست تو شهرمون ک بکاریم ،سوالم اینه من چ چیزی بکارم ک مثلا با اب قطره ای مثلا چ داروی گیاهی درزمینهای خشک سبزمیشه ک داروش طوری باشه ک سرمایه خوبی داشته باشه ،ممنون میشم جواب بدید 2 لینک به دیدگاه
Peiman khedri 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۵ سلام . من يه زمين حاصلخيز كشاورزي دارم كه قصد دارم اونو به باغ مركبات تغيير بدم.راجبه نحوه تغيير خاك زمين ميخواستم راهنمايي كنيد . ممنون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده