Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 22 شهریور، 2015 درود دوستان من داشتم به مستندات طرح جداسازی آب شرب از آب فضای سبز یک شهر نظری می افکندم و یک سری از اطلاعات رو بر اساس لیتر در روز پیدا کردم ؛ میخواستم بدونم برای تبدیلشون به متر مکعب در سال باید چه راهی و برم مثلن اگر 3840000 لیتر در روز بوده میشه چقدر مترمکعب در سال!!!! سپاسگزار میشم راهنمایی بفرمایین خب این که باید ساده باشه اگر سوالت غیر از این نباشه لیتر رو به مترمکعب تبدیل میکنی که میشه 3840 مترمکعب در روز بعد ضرب در 365 روز سال میکنی که میشه 1401600 مترمکعب در سال ... 5
khansa 32 ارسال شده در 23 شهریور، 2015 خب این که باید ساده باشه اگر سوالت غیر از این نباشهلیتر رو به مترمکعب تبدیل میکنی که میشه 3840 مترمکعب در روز بعد ضرب در 365 روز سال میکنی که میشه 1401600 مترمکعب در سال ... ____________________________________________________________- _____________________________________________________________ بــــــــــــــــــــــازم به معرفت شما ، سپاس این راه و رفتم میخواستم ببینم گند نزده باشم یه وقتی سپاسگزار از پاسختون. 3
mahsa0091 406 ارسال شده در 3 خرداد، 2016 سلام دوستان کسی مقاله در مورد تاثیر سرما بر (درخت زردالو ، گردو ، بادام ،هلو، سیب) داره ممنون میشم 3
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 8 خرداد، 2016 سلام دوستان کسی مقاله در مورد تاثیر سرما بر (درخت زردالو ، گردو ، بادام ،هلو، سیب) داره ممنون میشم سلام دوست عزیز تعدادی مقاله در زمینه تاثیر سرما بر درختان براتون قرار دادم امیدوارم مفید باشه [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
سمیرجان 13 ارسال شده در 18 مهر، 2016 سلام من از شهر زابلم ،زابل هم ک توسیستان وبلوچستانه ،ما زمین زیادداریم اما واقعیتش اب نیست تو شهرمون ک بکاریم ،سوالم اینه من چ چیزی بکارم ک مثلا با اب قطره ای مثلا چ داروی گیاهی درزمینهای خشک سبزمیشه ک داروش طوری باشه ک سرمایه خوبی داشته باشه ،ممنون میشم جواب بدید 2
Peiman khedri 11 ارسال شده در 4 بهمن، 2016 سلام . من يه زمين حاصلخيز كشاورزي دارم كه قصد دارم اونو به باغ مركبات تغيير بدم.راجبه نحوه تغيير خاك زمين ميخواستم راهنمايي كنيد . ممنون 1
ارسال های توصیه شده