masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ سلام خدمت همه دوستان ، من واسه پروژم هرچی موضوع به استادم میگم بهم میگه اینا جدید نیس روش کار شده کسی موضوع جدید سراغ داره کمکم کنه ؟ ممنون میشم ، رشته خاکشناسی هستم از ايشون بخوايد داخل پروفايلشون بشيد ايشون ميتونن راهنماييتون كنن..elahe.elahe2, ولي من يه تز ميتونم بدم. اينكه ميتونيد درمورد خاكشناسي گياهان دارويي. حالا هر گياهي ولي دارويي بررسي كنيد.. چه نوع خاكي ميخواد.. با چه بافتي.. با چه شرايطي.. شوري و اهكي بودن خاك هاي گياهان دارويي تحقيق كني.. اينم يه راهنمايي روش فكر كن. 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ سلام خدمت همه دوستان ، من واسه پروژم هرچی موضوع به استادم میگم بهم میگه اینا جدید نیس روش کار شده کسی موضوع جدید سراغ داره کمکم کنه ؟ ممنون میشم ، رشته خاکشناسی هستم سلام پروژه کارشناسی؟؟؟اینو که خود استادا معمولا تعیین میکنن.و نیاری نیس موضوع جدیدی باشه. ولی اگه برا ارشد الان بیشتر رو دفن و تاثیر شیرابه های زباله و تاثیر اون رو خاک کشاورزی بحث میشه. و تا جایی که میدونم تا ی سال پیش فقط تو اصفهان و ارومیه رو این پروژه کار شده. و یا میتونین رو نانو رس کار کنین.کاربردهای اون و بازار فروشش. همونظور که میدونین نانو رس همه جا کاربرد داره از لوازم پلاستیکی مثل لاستیک ماشین بگیر تا ماسک صورت و لوازم آرایشی. میتونین یکی رو انتخاب و روش کار کنین(جهت بهبود کیفیت) . حتی میتونین به عنوان ی شغل بهش نگاه کنین.الان نانورس هایی از ترکیه وارد ایران شده که متاسفانه بدلیل عدم استفاده درس و پیدا نکردن بازار فروشش رو دست فروشنده ها مونده و باد کرده:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
molodsh 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ کسی میدونه منابع ارشد باغبانی را؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ کسی میدونه منابع ارشد باغبانی را؟ به دو تا لینک زیر مراجعه کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ [h=2][/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام by برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کسی این کتاب و داره؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ متاسفانه لینکش در دسترس نیست تو سایت های لاتین لینک دانلود رایگان ندیدم 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ متاسفانه لینکش در دسترس نیست تو سایت های لاتین لینک دانلود رایگان ندیدم ممنون اره دانلود رایگان نیافتم دس به دامان متخصصان رشته شدم گفتم شاید کسی داشته باشه مرجع دیگه ای واسه آلرژی زایی گیاهان میشناسی؟ 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ http://www.noandishaan.com/forums/thread143550.html سوال من اینتو هه 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون اره دانلود رایگان نیافتم دس به دامان متخصصان رشته شدم گفتم شاید کسی داشته باشهمرجع دیگه ای واسه آلرژی زایی گیاهان میشناسی؟ نه خب معمولا کتابها تخصصی لینک در دسترس کمتر و یا نیست گیاه خاصی مد نظرت هست ؟ ببین این 2 مقاله به دردت میخوره در مورد گیاه بومادران و دانه ابریشم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون یه راهنما میخام برای دونسن میزان آلژی زایی درختان مختلف برای ساخت یه باغچه سیستم opals و پیدا کردم که فک کنم تو ویکی بود نوشته بود تو اون کتابه گیاه ها را دسته بندی کرده بر طبق اون سیستم 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون یه راهنما میخام برای دونسن میزان آلژی زایی درختان مختلف برای ساخت یه باغچه سیستم opals و پیدا کردم که فک کنم تو ویکی بود نوشته بود تو اون کتابه گیاه ها را دسته بندی کرده بر طبق اون سیستم سوالت مربوط به باغبانی میشه متاسفانه از بچه های باغبانی تو تالار کسی فعال نیست اما اگه واقعا این کتاب برات ضروری و میخوای استفاده کنی ,ترجمه فارسی این کتاب میتونی تهیه کنی پاسخ سوالاتتم از کتاب بهتر میفهمی کتاب باغبانی بدون آلرژی - انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد باغها و فضاهای سبز را ایجاد میکنیم تا بهما لذت وآرامش بدهد، تادوباره با طبیعت ارتباط یابیم، برای سرگرمی، گاهی اوقات برای تغذیه و همیشه برای زیباسازی محیط اطرافمان. باغمان به دوستانمان و همسایگان نشان میدهد که ما درختان، درختچهها، روندهها، گیاهان یکساله و چندساله را شناخته و قدر آنها را میدانیم. فرانسیس بیکن باغبانی را اصیلترین لذت انسانی توصیف مینماید: اما هرکس که آلرژی دارد میداند که تب یونجه، خارش و آسم بههیچوجه لذتبخش نیستند. مفهوم روح این کتاب ایناستکه ما میتوانیم از طریق تحقیق، احساس عمومی و دانش، باغ و فضاهای سبزی عالی ایجاد کنیم که ما، فرزندانمان و همسایگانمان را بیمار نکند. بهعنوان یک باغبان، میتوانیم آن چیزی را که میکاریم کنترل کرده و بهصورت چشمگیری عوامل آلرژیزا را در محوطهمان محدود سازیم. این کتاب با عنایت به باغبانان جدی و بهمنظور ارائه یک ابزار مفید بهعنوان یک رفرنس و دستنامه که شما میتوانید با خودتان به خزانه گیاهی ببرید، نگاشته شده است. کتاب باغبانی بدون آلرژی توسط آقای اگرن که بخش مهمی از زندگی خود را صرف مطالعه آلرژی، عوامل مؤثر در ایجاد آن و نقش گیاهان در بروز آلرژی و روشهای اجتناب، پیشگیری و اصلاح باغات و فضای سبز در این رابطه نموده است، تألیف گردیده که بیشک کتاب ارزشمندی بوده و تاکنون کمتر کتابی به این سبک نگاشته شده است. این کتاب میتواند برای متخصصین فضای سبز و باغبانی، گیاهشناسان، متخصصان ایمونولوژی، پزشکان متخصص آلرژی و کلیه کسانیکه بهنوعی با گیاهان سروکار دارند یک راهنمای سودمند باشد. درعین حال، در استفاده از این کتاب در رابطه با انتخاب گیاهان و یا تصمیم در نگهداری و حذف یک نوع گیاه باید از یکسونگری و افراط اجتناب نموده و جانب احتیاط را رعایت نمود. باید توجه داشت که همانطورکه در فصلهای اول کتاب توضیح داده شده است، بروز آلرژی به عوامل زیادی بستگی دارد و برهمکنش عوامل مختلف مثل حضور و فراوانی عوامل آلرژیزای دیگر بجز گرده مثل مواد شیمیایی، گردوغبار و فراوانی و تعدد گردهها میتواند در تعیین آستانه آلودگی مؤثر بوده و منجربه بروز آلرژی در شخص حساس گردد. امیدواریم که این کتاب بهعنوان یک راهنمای کلی بتواند در کاهش آلودگی ناشی از فراوانی گرده (آلودگی پنهان) و درنتیجه کاهش آلرژی و حساسیت که بهطور روزافزونی جوامع امروزی را میآزارد مؤثر افتد و شرایطی را فراهم آورد که امکان لذتبردن از فضاهای سبز و زیبا را برای همگان فراهم آورد. دراین کتاب بیشاز ۳۰۰۰ نوع گیاه شامل درخت، درختچه، گل و گیاهان علفی ازنظر پتانسیل آلرژیزایی طبقه بندی شدهاست. کتاب باغبانی بدون آلرژی، راهنمای مناسبی است برای باغبانان، مهندسین و طراحان فضای سبز، تا گیاهانی را انتخاب نمایند که خطر ابتلا به آلرژی را کم نموده و در نتیجه بهتر تنفس نماییم. فهرست پیشگفتار مترجمین ۱.مقدمه بخش اول: باغبانی بدون آلرژی چیست؟ ۲. آلرژی رو به افزایش ۳. مفاهیم اساسی باغبانی بدون آلرژی ۴. روشهای کشت باغ کمآلرژی ۵.لیستهای گیاهی بخش دوم: لیست الفبایی گیاهان براساس آلرژی واژهنامه اصطلاحات باغبانی منابع برای مطالعه بیشتر پیوست رنگی 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ بی نهایت سپاس نمیدونسم ترجمش هم هس:hapydancsmil: خیلی کارم راحت تر شد 2 لینک به دیدگاه
zakaria hamezade 189 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سلام ودرود عزیزان من میخواستم اگر امکانش باشه چند تا از موضوعات نوینی که این روز ها در زمینه بذر روی اونها کارمیشه و یا به قولی موضوعات توپی هستند رو بهم معرفی بکنید ممنون میشم. 4 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ سلام مهندسین کشاورز عزیز اسم این درخت و کسی میدونه 4 لینک به دیدگاه
mahsa0091 406 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان اصطلاح گیاهانی که بعد از برگ دهی گل می دهند و قبل از برگ دهی گل می دهند و همزمان با برگ دهی گل می دهند چیه؟ ممنون 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سلام مهندسین کشاورز عزیزاسم این درخت و کسی میدونه درخت ارغوانه... 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان اصطلاح گیاهانی که بعد از برگ دهی گل می دهند و قبل از برگ دهی گل می دهند و همزمان با برگ دهی گل می دهند چیه؟ ممنون خانواده : نرگسیان (Amaryllidaceae) 6 لینک به دیدگاه
khansa 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ درود دوستان من داشتم به مستندات طرح جداسازی آب شرب از آب فضای سبز یک شهر نظری می افکندم و یک سری از اطلاعات رو بر اساس لیتر در روز پیدا کردم ؛ میخواستم بدونم برای تبدیلشون به متر مکعب در سال باید چه راهی و برم مثلن اگر 3840000 لیتر در روز بوده میشه چقدر مترمکعب در سال!!!! سپاسگزار میشم راهنمایی بفرمایین 1 لینک به دیدگاه
khansa 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ چه کار ناپسندی پرسشم یهو اینجا اومده که:icon_pf (34)::vahidrk::icon_razz::icon_pf (72)::confused::jawdrop::cryingf: 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ چه کار ناپسندی پرسشم یهو اینجا اومده که:icon_pf (34)::vahidrk::icon_razz::icon_pf (72)::confused::jawdrop::cryingf: تو پروفایلتون توضیح دادم دوست عزیز اینجا دوستان کسی جوابشو بدونه زودتر پاسخ میده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده