soil eng 17164 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 خواهش میکنم.... اگه دقت کنین تو همین تاپیکی که دادین ما بین پست ها نوشته که این مطلب از فلان سایت کپی برداری شده.. میتونین از اون لینک ها کمک بگیرین واسه مشاهده کل مطلب 1
rotana 63 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 به جانه بچم متوجه نشدم نه اینکه همیشه اینقد خنگ باشما الان دیروقته بعدشم از صبح تو نت اینور و اونور گشتم خسته شده بود فرستادم بخوابه میشه بیشتر راهنمایی کنین انگار داره جالب میشه !!!!! 2
soil eng 17164 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 به جانه بچم متوجه نشدم نه اینکه همیشه اینقد خنگ باشما الان دیروقته بعدشم از صبح تو نت اینور و اونور گشتم خسته شده بود فرستادم بخوابه میشه بیشتر راهنمایی کنین انگار داره جالب میشه !!!!! همون صفحه ای دادین رو باز کنین..ی صفحه بعد اون پست اول! وسطای پست به ی سایت دیگه اشاره شده ک منبع اون مطالب..حتی قید شده ک بدون ذکر منبع کپی و..نشود! خب برین فردا با حوصله بیشتر برگردین..ماها اینجا هستیم کاری از دستمون بربیاد دریغ نمیکنیم 2
rotana 63 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 واقعا لطف کردین ببخشید خیلی مزاحم شدم سرتونو درد آوردم شاید فردا دیگه شما نباشین گفتم ازتون به اندازه کافی تشکر کرده باشم واقعا ممنونم 1
soil eng 17164 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 واقعا لطف کردین ببخشید خیلی مزاحم شدم سرتونو درد آوردم شاید فردا دیگه شما نباشین گفتم ازتون به اندازه کافی تشکر کرده باشم واقعا ممنونم خواهش میکنم دوست عزیز. فردا اگه منم نباشم دوستان هستن..الان دیروقت همگی رفتن خوشحال میشیم از فردا شمارم تو جمع خودمون ببینیم.:flowerysmile: 1
rotana 63 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 والا چند وقته مثل خفاش شبا بیدارم روزا میخوابم فردام اگه بیام خب دوستاتون منو نمیشناسن هرچند مزاحم شمام شدیم نمیشناسی اما باز شما بنظر میاد مهربونتر باشین به هر حال بازم بسیار ممنون شاید اومدم اول میام در خونه شما بعد بقیه دوستان !!! 1
soil eng 17164 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 والا چند وقته مثل خفاش شبا بیدارم روزا میخوابم فردام اگه بیام خب دوستاتون منو نمیشناسن هرچند مزاحم شمام شدیم نمیشناسی اما باز شما بنظر میاد مهربونتر باشین به هر حال بازم بسیار ممنون شاید اومدم اول میام در خونه شما بعد بقیه دوستان !!! نه اینطورام نیس... گفتم بیاین تو این تاپیک که هر کی هر کاری از دستش بر بیاد واستون انجام بده. مطمئن باشین فردا به محض ورودشون به تالار ی سر به این تاپیک میزنن. در خدمتیم 1
rotana 63 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 بازم مرسی لطف کردین شب خوب و آرومی داشته باشین خوب بخوابین فعلا شب خوش 1
soil eng 17164 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 حمید؟ سلام وقت بخیر سلام،وقت شمام بخیر سوالای تخصصی رو تو این تایپک مطرح کنین:icon_pf (34): گفتگو و احوالپرسی اینجا: محفل بچه های کشاورزی 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 11 مهر، 2013 درود....بچه ها مگه درخت گوجه هم داریم؟ این عکس واسه استرالیاست 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 11 مهر، 2013 درود....بچه ها مگه درخت گوجه هم داریم؟ این عکس واسه استرالیاست بعید میدونم این درخت باشه! این بوته اس مثل خیار درختی که درخت نیست 5
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 11 مهر، 2013 سلام. این عکس اگر صحت داشته باشه که صددرصد بوته تربیت شده گوجه فرنگیه ... میشه چنین ارقامی از گیاهان رو تولید کرد که یا رشد مریستمی بالایی داشته باشه یا باردهیش افزایش پیدا کنه ... اما در هر صورت این عکس یه مقدار غیر منطقی میاد ... چون نسبت ساقه به شاخه اصلا باورکردنی نیست! اگر میشه منبع این عکس رو قرار بدید. 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 11 مهر، 2013 سلام. این عکس اگر صحت داشته باشه که صددرصد بوته تربیت شده گوجه فرنگیه ... میشه چنین ارقامی از گیاهان رو تولید کرد که یا رشد مریستمی بالایی داشته باشه یا باردهیش افزایش پیدا کنه ... اما در هر صورت این عکس یه مقدار غیر منطقی میاد ... چون نسبت ساقه به شاخه اصلا باورکردنی نیست! اگر میشه منبع این عکس رو قرار بدید. من این رو در یک شبکه اجتماعی دیدمولی دقت کنید در قسمت بالاییش شبکه بندی شده 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 12 مهر، 2013 من این رو در یک شبکه اجتماعی دیدمولی دقت کنید در قسمت بالاییش شبکه بندی شده شرمنده متوجه منظورتون از شبکه بندی نشدم ... فقط اینکه گفتید این درخته ... میگم خیر ایشون درخت نیست ... درخت تعریف خاص خودش رو داره! و اینکه دقت زیادی لازم نیست ... اینجا باردهی گوجه خوشه ایه! ... همچین چیزی نداریم بجان خودم! انگور که نیست! 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 13 مهر، 2013 شرمنده متوجه منظورتون از شبکه بندی نشدم ... فقط اینکه گفتید این درخته ... میگم خیر ایشون درخت نیست ... درخت تعریف خاص خودش رو داره! و اینکه دقت زیادی لازم نیست ... اینجا باردهی گوجه خوشه ایه! ... همچین چیزی نداریم بجان خودم! انگور که نیست! یک سری سیم های نازک سفید رنگ در بالای تصویر مشخص است که برگهای بوته روی اون قرار گرفته... ایشون کیهچون شما ندیدید دلیل نمیشه که نباشه از طرفیم عمر بوته گوجه اونقدی نیس ک تبدیل به درخت بشه! عمرش چقدره؟ 3
soil eng 17164 ارسال شده در 14 مهر، 2013 عمرش چقدره؟ رشد گوجه تو زمین کشاورزی فصلیه! معمولا اواخر بهار نشا کاری میشه(منطقه خودمون رو گفتم)مطمئنا تو مناطق گرمسیر جنوبی کشور چندین مرتبه کشت میشه. پس از کاشت نشا گوجه بسته به نوع رقمش بین 2-3 ماه زمان برا برداشت محصول نیاز داره...و بعد از برداشت بوته ش خشک میشه و از بین میره! (داخل گلخونه رو عرض نکردما!!) 3
ارسال های توصیه شده