behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان به این نتیجه رسیدم ادامه تحصیلت چی چی بود ؟ آخه نونت نبود ؟ آبت نبود ؟؟؟ سرِ پیری 400 صفحه کتاب و جزوه خوندنت چی چی بود ؟؟؟!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایراد نداره دوست من ... :there: عوضش حسابی یاد میگیری ... 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ اینبار الهه با سوال گیاهپزشکی خدمت رسیده حمید نوبت شوماس بیای پاسخگو باشی ی جایی بودیم،خاله محترمه با همچین شور و شوقی صدام کرد که فک کردم اتم کشفیده! رفتم و دیدم..واسه من که تا قبل این همچین چیزی ندیده بودم چیزی از کشف اتم کم نداشت ی حشره سیاه سیاه بود(عنکبوت؟رتل؟) با شش پا!(عنکبوت 8 پا داره دیگه) قضیه از این قراره که خاله دیده بود ک حشره تیغی تیغی رو دیواره و چندشش شده بود:184: چون دلش نمیاد جک و جونورو بکشه ،فوتش کرده بوده ک بره... موقع فوت کردن بنظر رسیده ک این حشره پخش زمین شده بعد دیده بود نههههه اونایی که پخش زمین شدن بچه های همون حشره ان(بیشتر از 30-40 تا میشدااا) خب: حمید الان این حشره چیه؟ک بچه هاش رو رو کمر یا شکمش نگه میداره؟ خودشم خیلی بی ریخت:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ الهه یعنی من اگه الان اینو بگم که اون جونور چی بوده فکر نمیکنی دارم حیف میشم موندم تو ایران؟؟؟؟!!! بابا بیخیال طرف از نزدیکش نمیتونه تشخیص بده من بر اساس داستان تو بگم چیه؟!!! :icon_pf (34): اینکه میگی شش پا بوده میاد تو رده حشرات! اما من فکر نکنم حشره بوده باشه! یه اندازه تقریبی ای میگفتی لااقل!!! حمل نوزاد روی مادر بیشتر توی عنکبوتیان دیده میشه که نمونه بارزش عقربها هستن! من فکر میکنم اون یک نوع عنکبوت بوده (اما اینکه گفتی تیغی تیغی دوباره منو به شک میندازه) (شاید با توده بچه های سوار بر روی مادر تیغی تیغی بنظر اومده) اینا بخاطر کمبود تجربه منه ... صحنه باید بازبینی بشه: اینکه فوت کرده و جونور نقش زمین شده نشون میده جونور توانایی زیادی برای استقامت نداشته! پس با فرض حشره بودن یا مورد تهاجم قرار گرفته و یا اینکه نه، نوعی عنکبوت بوده! بعضی عنکبوتهای مادر میزارن بچه هاشون از سر و کولشون برن بالا و غذای بچه هاشون بشن ... یعنی تعدادی نوزاد عنکبوت از مادرشون میخورن ... گاهی عنکبوت مادر یه جا ثابت میمونه و تقدیر رو میپذیره و گاهی قصد فرار داره اما بچه ها رو نمیتونه از خودش جدا کنه! هوم؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ نه خب! اونوقت بیشتر بهت افتخار میکنم ک ایران همچین جوونایی داره خو آره دیگه با با توده بچه های سوار بر روی مادر تیغی تیغی بنظر اومده!! اون کوچولوهام دقیقا عین مادر بزرگوارشون بودن اندازه تقریبی هم حدود یکی دو سانت...نه بیشتر...جای بدی بود وگرنه ازش عکس میگرفتممم. 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ پس فکر میکنی حدسم درست باشه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ پس فکر میکنی حدسم درست باشه؟؟؟ آره!میگن رتل بوده چخدم زشت این موجود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی من قبول نکردمو اومدم اینجا سراغ تو لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ توی رتیل ها (رطیل) من ندیدم چنین چیزی ... اما احتمالش هست ... بدن رتیل ها مو بیشتر داره (پشمالو اند) 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ دیگه به این ی موردش دقت نکردم...:icon_pf (34): بچه هاش همه همشکل خودش ولی خاکستری بودن... 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ گفتی تیغ تیغی خب شاید پشمالو بوده میگید تیغ تیغی! آخه یه سانت دو سانت جونور رو نمیشه بین مو و تیغ دار بودن بدنش تفاوت قائل شد که! رتیل بوده دیگه! (حالا هیچ ربطی هم به گیاهپزشکی نداره ها!) 1 لینک به دیدگاه
rotana 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ سلام مجدد خوب هستین چکار میکنین با زحمتای ما ببخشیدا 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ سلام مجدد خوب هستین چکار میکنین با زحمتای ما ببخشیدا خواهش میکنممم حالا شد! ی بار دیگه اینجا درخواسستو مطرح کن ک وقتی دوستان اومدن بتونن کمکتون کنن! لینک تاپیکی ک لازم دارین ولی لینکش کار نمیکنه رو هم اینجا بزارین واستون درست کنیم لینک به دیدگاه
rotana 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ والا حقیقتش من اصلا سر در نمیارم من فقط دنبال چند تا پایانامم یکم مطالعه کنم من بتونم پایاناممو کامل کنم لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ موضوع پایان نامتون چیه؟ چجور مطلبی میخواین؟ لینک به دیدگاه
rotana 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ تغذیه طیور ی ماده جدید جایگزین سویا تو خوراک کردیم نصفه و نیمه نوشتم دنبال مطالب بودم با سایت شما آشنا شدم جالبه اما انگار ناقصه درسته لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ تغذیه طیور ی ماده جدید جایگزین سویا تو خوراک کردیم نصفه و نیمه نوشتم دنبال مطالب بودم با سایت شما آشنا شدم جالبه اما انگار ناقصه درسته باز بیشتر بگردین شاید مطالب دیگه ای هم پیدا کردین. یکی از کاربرا به اسم سازشکسته در این باره زیاد مطلب گذاشته ها لینک به دیدگاه
rotana 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ ببخشیدا خیلی مزاحم شدم اما واقعا نمیشه هیچکدومو برداشت ی راهنماییم بکنیین چطور میشه بعد این مطالب کاملن یا همینه ؟؟؟؟ مثلا این موضوع ناقصه بقیش کجاست ارزش غذايي پودر ضايعات ميگودر تغذيه مرغ گوشتي 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ ببخشیدا خیلی مزاحم شدم اما واقعا نمیشه هیچکدومو برداشت ی راهنماییم بکنیین چطور میشه بعد این مطالب کاملن یا همینه ؟؟؟؟ مثلا این موضوع ناقصه بقیش کجاست ارزش غذايي پودر ضايعات ميگودر تغذيه مرغ گوشتي اینی ک گذاشتین لینک نیست! از بالای صفحه آدرس رو کپی کنین اینجا.متاسفانه سرعت نتم خوب نیس...نمیتونم خودم برم بگردم واستون لینک به دیدگاه
rotana 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ نه مزاحم شما نمیشم به اندازه کافی بهتون زحمت دادم فقط میخواستم بدونم چطوری میشه از مطالب این سایت استفاده کرد این موضوع و دو سه تا دیگه ام هست اما همشون ناقصن فقط موندم کلا کاملش هست یا فقط همیناس چطوریاس 1 لینک به دیدگاه
rotana 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ http://www.noandishaan.com/forums/thread86411-4.html#post942909 این یکیشه مثلا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده