Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 شرمنده ظهر خدافظی نکرده رفتم...:icon_pf (34):آره سی دی رو ک میزارم خودش اول راهنمای نصب فارسیشو میاره... ظهر فایلمو بردم پیش استاد ...فلشمو گرفت زد به سیستمش... گفت:خب..این چ مشکلی داره الان؟؟؟ نگا کردم دیدم درستهخلاصه ضایع شدیم رفت آوردم خونه زدم رو سیستم خودم باز دیدم مختصات رو اشتباه میاره:w58: متاسفانه چون ی بار تا نصفه رو ویندوز نصبیدمش باید کلا ویندوز عوض کنم و دوباره بنصبم(لینکایی ک دادی اونجا به دردم میخوره) و اما ی سوال! گفتی از اول تصویر رو تو آرک کاتالوگ بیارم؟؟ همه لایه هارو از آرک مپ ایجاد میکنم و میارم زونشونو تعیین میکنم(جز اینکه از اول بخوام نقطه ای،خطی و..بزنم ک اونوقت میرم ارک کاتالوک)..خب مگه تعریف شده نیس؟ خواهش میکنم آره مشکل از ویندوزته چون مراحل کار درسته ویندوزو عوض کن میگی اتاق استاد نشون دادی پس درست بوده کارت ولی در مورد سوالت مگه تصویرت رستری نیست که میخوای ژئورفرنس کنی 2
soil eng 17164 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 خواهش میکنم آره مشکل از ویندوزته چون مراحل کار درسته ویندوزو عوض کنمیگی اتاق استاد نشون دادی پس درست بوده کارت ولی در مورد سوالت مگه تصویرت رستری نیست که میخوای ژئورفرنس کنی آره رستریه...مگه قراره چی باشه؟ یا نکنه انتظار داری سه بعدی باشه؟ 2
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 آره رستریه...مگه قراره چی باشه؟یا نکنه انتظار داری سه بعدی باشه؟ من همین فایل رستری منظورمه که باید اول داخل آرک کاتالوگ سیستم زون بهش بدی و بعد داخل آرک جی آی اس ژئورفرنس کنیخب تا حالا یه تصویر رستری رو سیستم مختصات دادی؟ 2
soil eng 17164 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 من همین فایل رستری منظورمه که باید اول داخل آرک کاتالوگ سیستم زون بهش بدی و بعد داخل آرک جی آی اس ژئورفرنس کنیخب تا حالا یه تصویر رستری رو سیستم مختصات دادی؟ ببین این عکس و نقشه ها ک من روش کار میکنم..مال یه شرکت.یعنی یه آغا دکتره رو اینا کار کرده و همه چیزش اماده س. من الان همون نقشه ارومیه رو بصورت زیر دارمشون: و فقط مال روستاها رو مجبورم بدم...ک اونم ناچارا از آرک مپ استفاده میکنم دیگه(چون اونم نقشه های اماده س) میشه اینارو از آرک کاتالوگ مختصات داد؟؟؟ بلد نیستم!یادم بدهههه 2
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 ببین این عکس و نقشه ها ک من روش کار میکنم..مال یه شرکت.یعنی یه آغا دکتره رو اینا کار کرده و همه چیزش اماده س.من الان همون نقشه ارومیه رو بصورت زیر دارمشون: و فقط مال روستاها رو مجبورم بدم...ک اونم ناچارا از آرک مپ استفاده میکنم دیگه(چون اونم نقشه های اماده س) میشه اینارو از آرک کاتالوگ مختصات داد؟؟؟ بلد نیستم!یادم بدهههه تصویرو ژئورفرنس کردن یعنی اینکه هرنقطه روی اون واقعی و زمین مرجع بشه و خب تو مگه نمیگی همه نقشه هات آمادست و فقط نقاط روستایی رو میخوای پس تصویرتم که باید ژئورفرنس شده باشه بین فایلایی که عکشو گذاشتی من فقط فایل Dem رو رستری دیدم! اصلا یه کار دیگه شما نقاطو برو داخل گوگل ارث پیدا کن و Place mark کن و بعد اون نقاطو بیار داخل جی آی اس 2
soil eng 17164 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 تصویرو ژئورفرنس کردن یعنی اینکه هرنقطه روی اون واقعی و زمین مرجع بشه و خب تو مگه نمیگی همه نقشه هات آمادست و فقط نقاط روستایی رو میخوای پس تصویرتم که باید ژئورفرنس شده باشه بین فایلایی که عکشو گذاشتی من فقط فایل Dem رو رستری دیدم! اصلا یه کار دیگه شما نقاطو برو داخل گوگل ارث پیدا کن و Place mark کن و بعد اون نقاطو بیار داخل جی آی اس بله اماده اماده س... تصویر ارومیه ژئورفرنس شده هستش..ولی بقیه نه! خو من نمیخوام ک شکل و نقشه اوون روستا رو بیارم رو کارم..ک برم سراغ گوگل ارث میخوام نقشه ی خاصی ک از این روستاها تهیه شده رو لینک بدم به این عکس ارومیه(یعنی ژئو رفرنسش کنم) ک وقتی زوم میشه رو عکس اون نقشه ها کوچولو کوچولو دیده شن:yes:(ملت از بی کاری نقشه تهیه نکردن که..) نمیدونم میتونم منظورم بهت بفهمونم یا نه 2
soil eng 17164 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 من موندم اصلا چرا بحث به اینجا کشید برادر من مشکل من فقط اینه که مختصاتم رو بجای E و N میزنهE و S:hanghead: 2
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 بله اماده اماده س...تصویر ارومیه ژئورفرنس شده هستش..ولی بقیه نه! خو من نمیخوام ک شکل و نقشه اوون روستا رو بیارم رو کارم..ک برم سراغ گوگل ارث میخوام نقشه ی خاصی ک از این روستاها تهیه شده رو لینک بدم به این عکس ارومیه(یعنی ژئو رفرنسش کنم) ک وقتی زوم میشه رو عکس اون نقشه ها کوچولو کوچولو دیده شن:yes:(ملت از بی کاری نقشه تهیه نکردن که..) نمیدونم میتونم منظورم بهت بفهمونم یا نه مفهوم ژئورفرنسو فکر کنم بد متوجه شدیژئورفرنس یعنی چندتا نقطه داشته باشی و مختصاتشو تک تک وارد کنی تا تصویر رستری ژئورفرنس بشنخب تو تصویر ارومیه ژئورفرنس شده داری دیگه! بعدشم فایلای وکتوری که ژئورفرنس لازم ندارن حالا من متوجه نشدم روستاهات پلیگونی هستن یا نقطه؟ من موندم اصلا چرا بحث به اینجا کشیدبرادر من مشکل من فقط اینه که مختصاتم رو بجای E و N میزنهE و S:hanghead: مشکل نرم افزار شاید باشه که لایسنسش معتبر نیست و یا شاید ویندوزت خرابهبرو روی یه سیستم دیگه کارتو انجام بده یا ویندوز عوض کن 2
soil eng 17164 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 مفهوم ژئورفرنسو فکر کنم بد متوجه شدیژئورفرنس یعنی چندتا نقطه داشته باشی و مختصاتشو تک تک وارد کنی تا تصویر رستری ژئورفرنس بشنخب تو تصویر ارومیه ژئورفرنس شده داری دیگه! بعدشم فایلای وکتوری که ژئورفرنس لازم ندارن حالا من متوجه نشدم روستاهات پلیگونی هستن یا نقطه؟ مشکل نرم افزار شاید باشه که لایسنسش معتبر نیست و یا شاید ویندوزت خرابهبرو روی یه سیستم دیگه کارتو انجام بده یا ویندوز عوض کن نه!موندم چجوری توضیح بدم:shame: واسه همین درست متوجه منظورم نمیشی... زمین مرجع یا ژئورفرنس واسه انتقال ی نقشه ای میخوام ک تو محیط جی ای اس در محل دقیق خودش قرار نمیگیره. وقتی زئورفرنسش میکنیم میره محل دقیق خودش. تا اینجا حله؟مشکلی ک نداریم؟ روستاها در واقع ی نقشه هستن ک اونم شامل نقطه ای(چاه) ابراهه(پلی لاین)و خود روستاها(پلی گن) می باشند و من الان این نقشه رو لینک میدم رو نقشه ارومیه. همه کاراش انجام شده وقتی زوم میکنم ناکس دقیق میره رو روستای نقشه ارومیه ولی مختصاتی ک اون زیر نشون میده داره رو مخم راه میره اره انگار باید دوباره بنصبمش.. به احتمال زیاد مشکل از سیستمم باید باشه ببخشید قاسم با این سوالای عجیبم حتما ذهن تو رم خسته کردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_pf (34): 2
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 نه!موندم چجوری توضیح بدم:shame:واسه همین درست متوجه منظورم نمیشی... زمین مرجع یا ژئورفرنس واسه انتقال ی نقشه ای میخوام ک تو محیط جی ای اس در محل دقیق خودش قرار نمیگیره. وقتی زئورفرنسش میکنیم میره محل دقیق خودش. تا اینجا حله؟مشکلی ک نداریم؟ روستاها در واقع ی نقشه هستن ک اونم شامل نقطه ای(چاه) ابراهه(پلی لاین)و خود روستاها(پلی گن) می باشند و من الان این نقشه رو لینک میدم رو نقشه ارومیه. همه کاراش انجام شده وقتی زوم میکنم ناکس دقیق میره رو روستای نقشه ارومیه ولی مختصاتی ک اون زیر نشون میده داره رو مخم راه میره اره انگار باید دوباره بنصبمش.. به احتمال زیاد مشکل از سیستمم باید باشه ببخشید قاسم با این سوالای عجیبم حتما ذهن تو رم خسته کردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_pf (34): خواهش ... من از اولم گفتم که داری درست مراحلو میری و استادتونم تایید کرده مشکل ویندوزته یا نرم افزاره 2
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 بسه دیگه چقد حرف میزنین! بعد عمری گرد و خاک این تاپیکو گرفتیم حالا غرم میزنی 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 نه شوخی کردم ... دستتون درد نکنه! منم تند تند خوندم ! زیاد سر در نیاوردم ناراحت شدم!!!! ادامه بدید پستهای اسپم پاک میشه! 3
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 نه شوخی کردم ... دستتون درد نکنه! منم تند تند خوندم ! زیاد سر در نیاوردم ناراحت شدم!!!! ادامه بدید پستهای اسپم پاک میشه! خواهش میکنمبحث من و الهه رو فقط پاک نکن بعدا شاید خواستیم ادامشو دنبال کنیم 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 گفتم اسپم ها پاک میشه! نه بحث شما مثلا پست های اخیر خودم! 2
soil eng 17164 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 بسه دیگه چقد حرف میزنین! فک خودمونم درد گرفت..رفتیم استراحت کردیمو اومدیم... خواهش میکنمبحث من و الهه رو فقط پاک نکن بعدا شاید خواستیم ادامشو دنبال کنیم شاید نداره! حتما با مشکلات سری جدید الهه خدمت میرسیم 2
behe 2545 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 دوستان عزیز محتاج کمک هستم کسی از کتاب جغرافیای کشاورزی جاسبرسینگ انتشارات فردوسی مشهد نمونه سوال نداره ؟؟؟؟ فصل 2 و 3 و 4 اگه دارید تورو خدا دریغ نکنید ! 1
soil eng 17164 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 دوستان عزیز محتاج کمک هستم کسی از کتاب جغرافیای کشاورزی جاسبرسینگ انتشارات فردوسی مشهد نمونه سوال نداره ؟؟؟؟ فصل 2 و 3 و 4 اگه دارید تورو خدا دریغ نکنید ! نمونه سوال!!! من ک ندارم دوستان بیاید ایشون رو در یابید! 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 19 مرداد، 2013 دوستان عزیز محتاج کمک هستم کسی از کتاب جغرافیای کشاورزی جاسبرسینگ انتشارات فردوسی مشهد نمونه سوال نداره ؟؟؟؟ فصل 2 و 3 و 4 اگه دارید تورو خدا دریغ نکنید ! حمید بیا کمک دوستمون کن خب اگر این کتاب رو فقط یکبار هم دیده بودم شاید یه نظری میدادم! 3
ارسال های توصیه شده