رفتن به مطلب

سوالهای تخصصی از مهندسان کشاورزی

ارسال های توصیه شده

شرمنده ظهر خدافظی نکرده رفتم...:icon_pf (34):

آره سی دی رو ک میزارم خودش اول راهنمای نصب فارسیشو میاره...

ظهر فایلمو بردم پیش استاد ...فلشمو گرفت زد به سیستمش...

گفت:خب..این چ مشکلی داره الان؟؟؟

نگا کردم دیدم درسته:w58:خلاصه ضایع شدیم رفت:banel_smiley_4:

آوردم خونه زدم رو سیستم خودم باز دیدم مختصات رو اشتباه میاره:w58::w58:

متاسفانه چون ی بار تا نصفه رو ویندوز نصبیدمش باید کلا ویندوز عوض کنم و دوباره بنصبم(لینکایی ک دادی اونجا به دردم میخوره:w16:)

و اما ی سوال!

گفتی از اول تصویر رو تو آرک کاتالوگ بیارم؟؟:ws38:

همه لایه هارو از آرک مپ ایجاد میکنم و میارم زونشونو تعیین میکنم(جز اینکه از اول بخوام نقطه ای،خطی و..بزنم ک اونوقت میرم ارک کاتالوک)..خب مگه تعریف شده نیس؟:ws52:

خواهش میکنم:ws3: آره مشکل از ویندوزته چون مراحل کار درسته:w16: ویندوزو عوض کن

میگی اتاق استاد نشون دادی پس درست بوده کارت ولی در مورد سوالت مگه تصویرت رستری نیست که میخوای ژئورفرنس کنی:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 425
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خواهش میکنم:ws3: آره مشکل از ویندوزته چون مراحل کار درسته:w16: ویندوزو عوض کن

میگی اتاق استاد نشون دادی پس درست بوده کارت ولی در مورد سوالت مگه تصویرت رستری نیست که میخوای ژئورفرنس کنی:ws38:

آره رستریه...مگه قراره چی باشه؟

یا نکنه انتظار داری سه بعدی باشه؟:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره رستریه...مگه قراره چی باشه؟

یا نکنه انتظار داری سه بعدی باشه؟:ws3:

من همین فایل رستری منظورمه که باید اول داخل آرک کاتالوگ سیستم زون بهش بدی و بعد داخل آرک جی آی اس ژئورفرنس کنی:ws3:خب تا حالا یه تصویر رستری رو سیستم مختصات دادی؟:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من همین فایل رستری منظورمه که باید اول داخل آرک کاتالوگ سیستم زون بهش بدی و بعد داخل آرک جی آی اس ژئورفرنس کنی:ws3:خب تا حالا یه تصویر رستری رو سیستم مختصات دادی؟:ws3:

ببین این عکس و نقشه ها ک من روش کار میکنم..مال یه شرکت.یعنی یه آغا دکتره رو اینا کار کرده و همه چیزش اماده س.:w02:

من الان همون نقشه ارومیه رو بصورت زیر دارمشون:

was6uz2mq06crac67f4.png

و فقط مال روستاها رو مجبورم بدم...ک اونم ناچارا از آرک مپ استفاده میکنم دیگه(چون اونم نقشه های اماده س)

میشه اینارو از آرک کاتالوگ مختصات داد؟؟؟:ws52:

بلد نیستم!یادم بدهههه:4564:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببین این عکس و نقشه ها ک من روش کار میکنم..مال یه شرکت.یعنی یه آغا دکتره رو اینا کار کرده و همه چیزش اماده س.:w02:

من الان همون نقشه ارومیه رو بصورت زیر دارمشون:

was6uz2mq06crac67f4.png

و فقط مال روستاها رو مجبورم بدم...ک اونم ناچارا از آرک مپ استفاده میکنم دیگه(چون اونم نقشه های اماده س)

میشه اینارو از آرک کاتالوگ مختصات داد؟؟؟:ws52:

بلد نیستم!یادم بدهههه:4564:

تصویرو ژئورفرنس کردن یعنی اینکه هرنقطه روی اون واقعی و زمین مرجع بشه و خب تو مگه نمیگی همه نقشه هات آمادست و فقط نقاط روستایی رو میخوای پس تصویرتم که باید ژئورفرنس شده باشه:ws38: بین فایلایی که عکشو گذاشتی من فقط فایل Dem رو رستری دیدم! :banel_smiley_4:

اصلا یه کار دیگه شما نقاطو برو داخل گوگل ارث پیدا کن و Place mark کن و بعد اون نقاطو بیار داخل جی آی اس:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
تصویرو ژئورفرنس کردن یعنی اینکه هرنقطه روی اون واقعی و زمین مرجع بشه و خب تو مگه نمیگی همه نقشه هات آمادست و فقط نقاط روستایی رو میخوای پس تصویرتم که باید ژئورفرنس شده باشه:ws38: بین فایلایی که عکشو گذاشتی من فقط فایل Dem رو رستری دیدم! :banel_smiley_4:

اصلا یه کار دیگه شما نقاطو برو داخل گوگل ارث پیدا کن و Place mark کن و بعد اون نقاطو بیار داخل جی آی اس:ws3:

بله اماده اماده س...

تصویر ارومیه ژئورفرنس شده هستش..ولی بقیه نه!

خو من نمیخوام ک شکل و نقشه اوون روستا رو بیارم رو کارم..ک برم سراغ گوگل ارث

میخوام نقشه ی خاصی ک از این روستاها تهیه شده رو لینک بدم به این عکس ارومیه(یعنی ژئو رفرنسش کنم):ws37:

ک وقتی زوم میشه رو عکس اون نقشه ها کوچولو کوچولو دیده شن:yes:(ملت از بی کاری نقشه تهیه نکردن که..:ws3:)

نمیدونم میتونم منظورم بهت بفهمونم یا نه:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بله اماده اماده س...

تصویر ارومیه ژئورفرنس شده هستش..ولی بقیه نه!

خو من نمیخوام ک شکل و نقشه اوون روستا رو بیارم رو کارم..ک برم سراغ گوگل ارث

میخوام نقشه ی خاصی ک از این روستاها تهیه شده رو لینک بدم به این عکس ارومیه(یعنی ژئو رفرنسش کنم):ws37:

ک وقتی زوم میشه رو عکس اون نقشه ها کوچولو کوچولو دیده شن:yes:(ملت از بی کاری نقشه تهیه نکردن که..:ws3:)

نمیدونم میتونم منظورم بهت بفهمونم یا نه:sigh:

مفهوم ژئورفرنسو فکر کنم بد متوجه شدی:w02:ژئورفرنس یعنی چندتا نقطه داشته باشی و مختصاتشو تک تک وارد کنی تا تصویر رستری ژئورفرنس بشن:w16:خب تو تصویر ارومیه ژئورفرنس شده داری دیگه! بعدشم فایلای وکتوری که ژئورفرنس لازم ندارن:w58:

حالا من متوجه نشدم روستاهات پلیگونی هستن یا نقطه؟

من موندم اصلا چرا بحث به اینجا کشید:ws3:

برادر من مشکل من فقط اینه که مختصاتم رو بجای E و N

میزنهE و S:hanghead:

مشکل نرم افزار شاید باشه که لایسنسش معتبر نیست و یا شاید ویندوزت خرابه:ws52:برو روی یه سیستم دیگه کارتو انجام بده یا ویندوز عوض کن

• Like 2
لینک به دیدگاه
مفهوم ژئورفرنسو فکر کنم بد متوجه شدی:w02:ژئورفرنس یعنی چندتا نقطه داشته باشی و مختصاتشو تک تک وارد کنی تا تصویر رستری ژئورفرنس بشن:w16:خب تو تصویر ارومیه ژئورفرنس شده داری دیگه! بعدشم فایلای وکتوری که ژئورفرنس لازم ندارن:w58:

حالا من متوجه نشدم روستاهات پلیگونی هستن یا نقطه؟

مشکل نرم افزار شاید باشه که لایسنسش معتبر نیست و یا شاید ویندوزت خرابه:ws52:برو روی یه سیستم دیگه کارتو انجام بده یا ویندوز عوض کن

نه!موندم چجوری توضیح بدم:shame:

واسه همین درست متوجه منظورم نمیشی...

زمین مرجع یا ژئورفرنس واسه انتقال ی نقشه ای میخوام ک تو محیط جی ای اس در محل دقیق خودش قرار نمیگیره.

وقتی زئورفرنسش میکنیم میره محل دقیق خودش.

تا اینجا حله؟مشکلی ک نداریم؟:ws3:

روستاها در واقع ی نقشه هستن ک اونم شامل نقطه ای(چاه) ابراهه(پلی لاین)و خود روستاها(پلی گن) می باشند:ws3:

و من الان این نقشه رو لینک میدم رو نقشه ارومیه.

همه کاراش انجام شده وقتی زوم میکنم ناکس دقیق میره رو روستای نقشه ارومیه:w02:

ولی مختصاتی ک اون زیر نشون میده داره رو مخم راه میره:banel_smiley_4:

اره انگار باید دوباره بنصبمش.. به احتمال زیاد مشکل از سیستمم باید باشه:hanghead:

ببخشید قاسم با این سوالای عجیبم حتما ذهن تو رم خسته کردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه!موندم چجوری توضیح بدم:shame:

واسه همین درست متوجه منظورم نمیشی...

زمین مرجع یا ژئورفرنس واسه انتقال ی نقشه ای میخوام ک تو محیط جی ای اس در محل دقیق خودش قرار نمیگیره.

وقتی زئورفرنسش میکنیم میره محل دقیق خودش.

تا اینجا حله؟مشکلی ک نداریم؟:ws3:

روستاها در واقع ی نقشه هستن ک اونم شامل نقطه ای(چاه) ابراهه(پلی لاین)و خود روستاها(پلی گن) می باشند:ws3:

و من الان این نقشه رو لینک میدم رو نقشه ارومیه.

همه کاراش انجام شده وقتی زوم میکنم ناکس دقیق میره رو روستای نقشه ارومیه:w02:

ولی مختصاتی ک اون زیر نشون میده داره رو مخم راه میره:banel_smiley_4:

اره انگار باید دوباره بنصبمش.. به احتمال زیاد مشکل از سیستمم باید باشه:hanghead:

ببخشید قاسم با این سوالای عجیبم حتما ذهن تو رم خسته کردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_pf (34):

خواهش ...

من از اولم گفتم که داری درست مراحلو میری و استادتونم تایید کرده :w02:

مشکل ویندوزته یا نرم افزاره:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

نه شوخی کردم ... دستتون درد نکنه! منم تند تند خوندم ! زیاد سر در نیاوردم ناراحت شدم!!!!

ادامه بدید

پستهای اسپم پاک میشه!

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه شوخی کردم ... دستتون درد نکنه! منم تند تند خوندم ! زیاد سر در نیاوردم ناراحت شدم!!!!

ادامه بدید

پستهای اسپم پاک میشه!

خواهش میکنم:ws3:بحث من و الهه رو فقط پاک نکن بعدا شاید خواستیم ادامشو دنبال کنیم:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بسه دیگه چقد حرف میزنین!

:banel_smiley_4:

فک خودمونم درد گرفت..رفتیم استراحت کردیمو اومدیم...:sigh:

خواهش میکنم:ws3:بحث من و الهه رو فقط پاک نکن بعدا شاید خواستیم ادامشو دنبال کنیم

شاید نداره!

حتما با مشکلات سری جدید الهه خدمت میرسیم:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دوستان عزیز محتاج کمک هستم

کسی از کتاب جغرافیای کشاورزی جاسبرسینگ انتشارات فردوسی مشهد نمونه سوال نداره ؟؟؟؟

فصل 2 و 3 و 4

اگه دارید تورو خدا دریغ نکنید !

• Like 1
لینک به دیدگاه

کسی از کتاب جغرافیای کشاورزی جاسبرسینگ انتشارات فردوسی مشهد نمونه سوال نداره ؟؟؟؟

فصل 2 و 3 و 4

نمونه سوال!!!:ws38:

من ک ندارم

دوستان بیاید ایشون رو در یابید!

• Like 3
لینک به دیدگاه

فصل 2 و 3 و 4

حمید بیا کمک دوستمون کن:banel_smiley_4:

خب اگر این کتاب رو فقط یکبار هم دیده بودم شاید یه نظری میدادم!

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...