amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ نه زمین مورد نظر در منطقه دهبید که میشه طرفهای شمال شیراز و نزدیک مرودشت اون قسمت قرار داره..مساحت کل زمین 2000 متر هست که چیزی حدود 300 مترش قراره صرف ساخت مسکونی بشه و باقی فضا بصورت باغ ترجیحا میوه اقتصادی ...که قسمت مسکونی ترجیحا حالت باغ تزئینی خواهانند. اصلاعات خواسته شدتونو باید بگیریم از طرف ولی در کنارش کانال آب هست و مشکل آبیاری ندارند. همجوارش باغ میوه هست .. در اسرع وقت اطلاعات رو میارم براتون اگر اشتباه نکنم منطقه ی گرمسیری هست برای این منطقه از میوه های گرم سیری مقاوم به سرما استفاده کنید.میوه های جدید و استوایی از نظر اقتصادی به صرفه تر هست. اگر می خواهید هم اقتصادی باشد و هم زیبا از کاشت های ردیفی استفده کنید.و درختان را بر اساس میزان رشد مرتب کنید.مثلا از دید پنجره کوتاه در ابتدا و بلندترین در انتها. یا کشت های موجی (یک ردیف درخت کوتاه یک ردیف درخت بلند) زیر درخت ها را هم چمن یا گیاه همیشه سبز کوتاه قامت بکارید.از گیاهان رونده اجتناب کنید حاشیه ی باغ را حتما درختان باد شکن و متراکم استفاده کنید تا هم زیبایی به باغ بدهند و هم از سرماهای بی موقع و یا طولانی برهید. نوع ساخت خانه را متناسب با طبیعت انتخاب کنید و سعی کنید هماهنگی مناسبی ایجاد کنید 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ اوکی ... 1700 متر فضای سبز نیاز به اون اطلاعاتی که من گفتم و خواستم نداره (یعنی ضرورت زیادی نداره) اگر درخت میوه اقتصادی از نظرتون برای فروش هست که اینطوری باید از یک درخت استفاده کنید ... اما پیشنهاد من چندین درخت میوه برای مصرف خودتون و نزدیکانتونه که جنبه اقتصادیش اینه که خودتون میدونین چه محصولی رو با چه کیفیتی میخورین. من سر فرصت بعدی برمیگردم حتما فقط ابعاد زمین و نقشه ساختمون مهمه اینجا ... مطمئن باشید تنوع خیلی زیادی از درختا رو میتونید داشته باشید. گفتم که زمین برای یکی از دوستانم هست از نظر نوع خاک اجازه هرنوع کشتی رو بهشون دادند. نظر خودشون بیشتر درخت زردآلو هست و هرکدومشو با فاصله 2 تا 2.5 متر قراره بکارند. و ظاهرا فصل جابجایی این نوع درختان چوب سیاه در همین فصل هست که خواب هستند.. با این حساب قراره اول اونها نهالهاشونو بکارند بعد طراحی ساختمون انجام بشه 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ اگر اشتباه نکنم منطقه ی گرمسیری هستبرای این منطقه از میوه های گرم سیری مقاوم به سرما استفاده کنید.میوه های جدید و استوایی از نظر اقتصادی به صرفه تر هست. اگر می خواهید هم اقتصادی باشد و هم زیبا از کاشت های ردیفی استفده کنید.و درختان را بر اساس میزان رشد مرتب کنید.مثلا از دید پنجره کوتاه در ابتدا و بلندترین در انتها. یا کشت های موجی (یک ردیف درخت کوتاه یک ردیف درخت بلند) زیر درخت ها را هم چمن یا گیاه همیشه سبز کوتاه قامت بکارید.از گیاهان رونده اجتناب کنید حاشیه ی باغ را حتما درختان باد شکن و متراکم استفاده کنید تا هم زیبایی به باغ بدهند و هم از سرماهای بی موقع و یا طولانی برهید. نوع ساخت خانه را متناسب با طبیعت انتخاب کنید و سعی کنید هماهنگی مناسبی ایجاد کنید نه اینقدر هم جزو گرمسیر نیست .. نظرشون بیشتر روی درخت زردآلو هست منظورتون از درختهای باد شکن چی هست ؟ یعنی دقیقا چه نوع درختهایی ؟ به پیشنهاد الهه جون و البته نظر خودمون درختهای تزئینی یا شمشاد و سرو و البته پیشنهاد من درخت سپیدار هم بود برای حریم اطراف که هم زیبا هستند هم مقاوم .. حالا به نظر شما کدوم یک از اینها باد شکن هم حساب میشوند؟ بید مجنون چقدر فضا میخواد برای رشد ؟ بخاطر مرغوب بودن خاک منطقه اجازه هرنوع کاشتی رو دارند.. ممنون از پیشنهادهاتون .. 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ سپیدار خوب هست اگر منطقه بادخیز نیست سرو هم خوب هست از تبریزی و کبوده هم میشه استفاده کرد اگر دیوار کشی دارید برای زیبایی کنار دیوار ها رونده های گل دار بکارید زرد الو مراقبت زیاد می خواد . خاک کمترین اهمیت رو برای کاشت داره چون قابل اصلاح هست چیزی که مهم هست اب و هوا هست .چون قابل تغییر نیست. نگاه کنید ببینید در منطقه چه درخت هایی پایدار هست و محصول قابل قبولی هم می دهند. 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ سپیدار خوب هستاگر منطقه بادخیز نیست سرو هم خوب هست از تبریزی و کبوده هم میشه استفاده کرد اگر دیوار کشی دارید برای زیبایی کنار دیوار ها رونده های گل دار بکارید زرد الو مراقبت زیاد می خواد . خاک کمترین اهمیت رو برای کاشت داره چون قابل اصلاح هست چیزی که مهم هست اب و هوا هست .چون قابل تغییر نیست. نگاه کنید ببینید در منطقه چه درخت هایی پایدار هست و محصول قابل قبولی هم می دهند. درکنار این زمین باغی هست که باغ میوه هست که اوناع محصولات رو دارا می باشد. خب صاحبش نظرش اینه من میتونم راهنمائیش کنم و یه مقداری هم براشون طراحی فضا ..حتما این توانائی رو در خودشون دیدن که میخواهند زردآلو بزنند.. اتفاقا قراره بیرون دیوارکشی درخت بکارند .. گیاه رونده روی دیوار مشکل ساز نمیشه ؟ فرو نمیریزه دیوارو ؟ من پیشنهاد مو یا انگور هم دادم بهشون برای قسمت ورودی سپیدار چون قابلیت رشد زیادی داره و چوبش هم مورد استفاده قرار میگیره اقتصادی هم حساب میشه ..البته عمرش ظاهرا 5 سال بیشتر نیست.. سرو فکر میکنم مشکلی نداشته باشه با منطقه .. مخصوصا از نوع سرونازش که هم سایه داره هم قد میکشه هم مختص فارس و به اسم شیراز هم هست.. 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ مو رو دیوار خوب نمیشه گیاه رونده کاری به دیوار نداره مگز اینکه وزنش زیاد باشه و دیوار استحکام لازم رو نداشته باشه. سپیدار و صنوبر و .... کلا خوب هست برای حاشیه.جدای از بحث اقتثادی اون.باعث زیبایی و سایه اندازی و بادگیری میشه امیدوارم که موفق باشید و باغ خوبی احداث کنید 2 لینک به دیدگاه
minoomy 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ سلاممم بچه ها حالتون خوبه؟؟مهندسین عزیز یه سوال دارم...تو این خاکهایی که میگم چه نوع پوشش گیاهی میتونه کاشته بشه؟من رشته م شهرسازیه اصلا اطلاعات ندارم ممنون میشم کمک کنین :) -خاک رس بدون شن،خاک رس ماسه دار تا رس -رس ماسه دار عمیق تا خاک ماسه بادی رودخانه -خاک عمیق روی زمین سنگی(صخره ای) فقط خیلی عجله دارم فردا صب باید کارو تحویل بدم هرچیم گشتم هیچی ازش پیدا نکردم :( 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ سلاممم بچه ها حالتون خوبه؟؟مهندسین عزیز یه سوال دارم...تو این خاکهایی که میگم چه نوع پوشش گیاهی میتونه کاشته بشه؟من رشته م شهرسازیه اصلا اطلاعات ندارم ممنون میشم کمک کنین :) -خاک رس بدون شن،خاک رس ماسه دار تا رس -رس ماسه دار عمیق تا خاک ماسه بادی رودخانه -خاک عمیق روی زمین سنگی(صخره ای) فقط خیلی عجله دارم فردا صب باید کارو تحویل بدم هرچیم گشتم هیچی ازش پیدا نکردم :( سلام جانم. کسی خونه نیست! گزینه اول یعنی رسی سیلتی که خاک مناسبی نیست! خاکی که شن نداشته باشه که ریشه ها از کمبود اکسیژن تلف میشن! گرچه نمیدونم شن توی تعریف شما ذراتی با چه قطریه! ... شن باید قطری بین 50 تا 2000 میکرومتر داشته باشه! گزینه دوم هم برای من قابل مفهوم نیست ... اگر منظورتون اینه که ماسه بادی هم مخلوط خاک هست که خاک بسیار خوبیه ... شما هرچی دوست داشتی بکاری حله گزینه سوم هم اگر منظورتون خاکی هست که مابینش صخره ها هستند، فقط میتونم بگم روی صخره ها چیزی نمیشه کاشت ... مابقی فضاها هر چی عشقته بسته به شرایط آب و هوایی منطقه میشه کشت داد. سوالتون چندان جالب نبود چون گیاها که یکی دوتا نیستن! بنظر من اول باید گیاه (درخت درختچه بوته گل) انتخاب بشه... شرایط آب و هوایی هم سنجیده بشه بعد ببینیم آیا بافت خاک جوابگو هست یا نه! لینک به دیدگاه
fxhome 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ درکنار این زمین باغی هست که باغ میوه هست که اوناع محصولات رو دارا می باشد.خب صاحبش نظرش اینه من میتونم راهنمائیش کنم و یه مقداری هم براشون طراحی فضا ..حتما این توانائی رو در خودشون دیدن که میخواهند زردآلو بزنند.. اتفاقا قراره بیرون دیوارکشی درخت بکارند .. گیاه رونده روی دیوار مشکل ساز نمیشه ؟ فرو نمیریزه دیوارو ؟ من پیشنهاد مو یا انگور هم دادم بهشون برای قسمت ورودی سپیدار چون قابلیت رشد زیادی داره و چوبش هم مورد استفاده قرار میگیره اقتصادی هم حساب میشه ..البته عمرش ظاهرا 5 سال بیشتر نیست.. سرو فکر میکنم مشکلی نداشته باشه با منطقه .. مخصوصا از نوع سرونازش که هم سایه داره هم قد میکشه هم مختص فارس و به اسم شیراز هم هست.. سلام، امیدوارم که همگی خوب باشید.من در رابطه طراحی فضا یه نظری دارم :) ساخت یه برکه مصنوعی در محوطه ساختمان که با کاشت درخت اقاقیا یا بید در اطرافش تزئین بشه و چنتا اردک،ماهی و ....،برای نشون دادن منظورم چند نمونه عکس قرار میدم. موفق و پیروز باشید 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم بدو بدو جواب سالمو بده.... دارم رو عکس آذربایجان غربی،نقشه 7 تا روستا رو ژئورفرنس میدم. همه مراحل رو با دقت پیش میرم و مختصات رو میزنم zone38 ک اونم شامل N و E ولی بعد اتمام کار و سیو کردن وقتی دوباره بازش میکنم اون پایین مختصات رو برام E وS میاره...و مختصاتی ک خودم داده بودم رو درست نشون نمیده.. ولی روستاها روی عکس ارومیه تو محل دقیق خودش قرار میگیرن بنظرت مشکل از کجاست؟؟؟ از دیروز تا الان 4 بار از اول روش کار کردم..ولی هر دفعه این مشکلو دارم 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم بدو بدو جواب سالمو بده.... دارم رو عکس آذربایجان غربی،نقشه 7 تا روستا رو ژئورفرنس میدم. همه مراحل رو با دقت پیش میرم و مختصات رو میزنم zone38 ک اونم شامل N و E ولی بعد اتمام کار و سیو کردن وقتی دوباره بازش میکنم اون پایین مختصات رو برام E وS میاره...و مختصاتی ک خودم داده بودم رو درست نشون نمیده.. ولی روستاها روی عکس ارومیه تو محل دقیق خودش قرار میگیرن بنظرت مشکل از کجاست؟؟؟ از دیروز تا الان 4 بار از اول روش کار کردم..ولی هر دفعه این مشکلو دارم سلام آخر ژئو رفرنس کردن آپدیت ژئو رفرنسو میزنی؟چجوری سیو میکنی؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامآخر ژئو رفرنس کردن آپدیت ژئو رفرنسو میزنی؟چجوری سیو میکنی؟ منظورت همون rectify کردن دیگه؟ اهوم میزنم... معمولا ی پوشه تو دسک تاپ ایجاد میکنم و همه فایلاشو اونجا دخیره میکنم...و آخر سرم ک خودشو save az میزنم...) 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منظورت همون rectify کردن دیگه؟اهوم میزنم... معمولا ی پوشه تو دسک تاپ ایجاد میکنم و همه فایلاشو اونجا دخیره میکنم...و آخر سرم ک خودشو save az میزنم...) خب دوجور میتونی تغییراتو اعمال کنی یکیش همین رکتیفای هستش و نوع دوم و راحت تر گزینه آپدیت ژئورفرسینگ هستش(حوصله ندارم انگلیسی بنویسم) و اونو که بزنی تغییرات روی همون تصویر اعمال میشه و همون تصویر از اون به بعد هروقت که با آرک جی آی اس بازش کنی همیشه ژئورفرنس شده هست 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب دوجور میتونی تغییراتو اعمال کنی یکیش همین رکتیفای هستش و نوع دوم و راحت تر گزینه آپدیت ژئورفرسینگ هستش(حوصله ندارم انگلیسی بنویسم) و اونو که بزنی تغییرات روی همون تصویر اعمال میشه و همون تصویر از اون به بعد هروقت که با آرک جی آی اس بازش کنی همیشه ژئورفرنس شده هست جی ای اس رو سیستم نصبه..الان ندارمش نمیدونم درست میشه یا نه!:shame: پس یعنی میگی اگه آپدیت رو بزنم مشکلش حل میشه؟ خب وقتی این 2 تا یه کارو انجام میدن چرا اولی درست انجامش نداده پس:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جی ای اس رو سیستم نصبه..الان ندارمش نمیدونم درست میشه یا نه!:shame:پس یعنی میگی اگه آپدیت رو بزنم مشکلش حل میشه؟ خب وقتی این 2 تا یه کارو انجام میدن چرا اولی درست انجامش نداده پس:vahidrk: الان با چی اومدی اینترنت خب احتمالا مشکلت حل بشهرکتیفای واسه اینه که یه رونوشت از تصویر ژئورفرنس شده با مشخصات و فرمتهای مختلف واست ذخیره کنه که من امتحان کردم همیشه کیفیت تصویر و رنگ تصویرو در تصویر ذخیرشده میآره پایین ولی آپدیت خیلی آسون و راحت همون تصویرو آپدیت میکنه(ژئورفرنس میکنه) و 2تا فایل فکرکنم بغل فایل تصویر اولیت ایجاد میکنه و وقتی خواستی تصویر اولی از حالت ژئورفرنس در بیآد هم خیلی راحت اون دوفایلو پاک میکنی تازه در این حالت کیفیت تصویر دیگه عوض نمیشه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان با چی اومدی اینترنتخب احتمالا مشکلت حل بشهرکتیفای واسه اینه که یه رونوشت از تصویر ژئورفرنس شده با مشخصات و فرمتهای مختلف واست ذخیره کنه که من امتحان کردم همیشه کیفیت تصویر و رنگ تصویرو در تصویر ذخیرشده میآره پایین ولی آپدیت خیلی آسون و راحت همون تصویرو آپدیت میکنه(ژئورفرنس میکنه) و 2تا فایل فکرکنم بغل فایل تصویر اولیت ایجاد میکنه و وقتی خواستی تصویر اولی از حالت ژئورفرنس در بیآد هم خیلی راحت اون دوفایلو پاک میکنی تازه در این حالت کیفیت تصویر دیگه عوض نمیشه الان با لپ تاپ اومدم جی آی اس رو pc نصبه آغا کیفیت تصویر رو میشه با سل سایز بهترش کرد دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 واای نمیدونم...باید عملی کار کنم تا بفهمم چی به چیه... فردا اول کار میکنمو آپذیت رو میزنممم بعد اگ درست نشد میام سراغت دستت مرسی... 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان با لپ تاپ اومدمجی آی اس رو pc نصبه آغا کیفیت تصویر رو میشه با سل سایز بهترش کرد دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 واای نمیدونم...باید عملی کار کنم تا بفهمم چی به چیه... فردا اول کار میکنمو آپذیت رو میزنممم بعد اگ درست نشد میام سراغت دستت مرسی... منظورم از کیفیت تصویر رنگ تصویره و وقتی رکتیفای میکنی و مثلا تیف ذخیره میکنی بعد اونو با تصویر اولیت مقایسه کن ببین چقدر تفاوت کیفیت رنگ دارن و واسه کارای من خیلی کیفیت رنگ مهمهحالا فردا امتحان کن ببین چی میشه جی آی اس روی لب تاپ نصب کنی به صرفه تره چون هرجایی خواستی میتونی ببری و پروژتو مثلا نشون بدی و کمک بگیری 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منظورم از کیفیت تصویر رنگ تصویره و وقتی رکتیفای میکنی و مثلا تیف ذخیره میکنی بعد اونو با تصویر اولیت مقایسه کن ببین چقدر تفاوت کیفیت رنگ دارن و واسه کارای من خیلی کیفیت رنگ مهمهحالا فردا امتحان کن ببین چی میشهجی آی اس روی لب تاپ نصب کنی به صرفه تره چون هرجایی خواستی میتونی ببری و پروژتو مثلا نشون بدی و کمک بگیری نمیشه ک نمیشه.. بعد از ظهر میبرم به استاد نشونش میدم تو تالار کامپیوتر هم گفته بودم مشکل نصب جی ای اس رو لب تاپ داشتم... کلا تو درایو c نرم افزار خاصی نصب نیس ..ولی میگه پره و ظرفیت نداره چرا رو یه درایو دیگه نصب نمیشه اخهههه ه ه ه 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیشه ک نمیشه..بعد از ظهر میبرم به استاد نشونش میدم تو تالار کامپیوتر هم گفته بودم مشکل نصب جی ای اس رو لب تاپ داشتم... کلاً تو درایو c نرم افزار خاصی نصب نیس ..ولی میگه پره و ظرفیت نداره چرا رو یه درایو دیگه نصب نمیشه اخهههه ه ه ه آپدیتو زدی باز نمیشه ؟ از اول تصویرتو داخل آرک کاتالوگ سیستم مختصات زون بده و بعد تصویرو داخل آرک جی آی اس باز کن و نقاطو ژئورفرنس کن و بعد آپدیتو بزن باید درست عمل کنه تالار کامپیوترو ندیدم ولی خب دوتا نرم افزار که لینک صفحات دانلودشون زبر آوردمو دانلود کن کم حجمه و بعد اینا حجم اضافه و اشتباه درایوا رو پاک میکنند: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته توی هر درایو دیگه هم نصب میشه اگه ویندوزت سالم و تازه باشه و من خودم درایو به غیر سی نصبه راهنمای نصبشو داری؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آپدیتو زدی باز نمیشه ؟ از اول تصویرتو داخل آرک کاتالوگ سیستم مختصات زون بده و بعد تصویرو داخل آرک جی آی اس باز کن و نقاطو ژئورفرنس کن و بعد آپدیتو بزن باید درست عمل کنهتالار کامپیوترو ندیدم ولی خب دوتا نرم افزار که لینک صفحات دانلودشون زبر آوردمو دانلود کن کم حجمه و بعد اینا حجم اضافه و اشتباه درایوا رو پاک میکنند: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته توی هر درایو دیگه هم نصب میشه اگه ویندوزت سالم و تازه باشه و من خودم درایو به غیر سی نصبه راهنمای نصبشو داری؟ شرمنده ظهر خدافظی نکرده رفتم...:icon_pf (34): آره سی دی رو ک میزارم خودش اول راهنمای نصب فارسیشو میاره... ظهر فایلمو بردم پیش استاد ...فلشمو گرفت زد به سیستمش... گفت:خب..این چ مشکلی داره الان؟؟؟ نگا کردم دیدم درستهخلاصه ضایع شدیم رفت آوردم خونه زدم رو سیستم خودم باز دیدم مختصات رو اشتباه میاره:w58: متاسفانه چون ی بار تا نصفه رو ویندوز نصبیدمش باید کلا ویندوز عوض کنم و دوباره بنصبم(لینکایی ک دادی اونجا به دردم میخوره) و اما ی سوال! گفتی از اول تصویر رو تو آرک کاتالوگ بیارم؟؟ همه لایه هارو از آرک مپ ایجاد میکنم و میارم زونشونو تعیین میکنم(جز اینکه از اول بخوام نقطه ای،خطی و..بزنم ک اونوقت میرم ارک کاتالوک)..خب مگه تعریف شده نیس؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده