from_hell 10964 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 هزار بار در هزار توی این زندگی غرق می شوی؛ هر چه بیشتر دست و پا بزنی بیشتر غرق می شوی!!! کمی رها باش... رهاتر... 6
from_hell 10964 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 عیب کار اینجاست که: من ” آنچه هستم ” را با ” آنچه باید باشم ” اشتباه می کنم ، خیال میکنم آنچه باید باشم هستم، در حالیکه آنچه هستم که نباید باشم... شاملو 7
samaneh66 10265 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2011 گاهی خدا درها رو میبنده و پنجره ها رو قفل میکنه، زیباست اگه فکر کنی شاید بیرون طوفانه و خدا می خواد از تو محافظت کنه 6
samaneh66 10265 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2011 تا تو رفتی همه گفتند که از دل برود هر که از دیده برفت ودر آن لحظــــه ی ناباوری و غصـــه ی من خندیدند. . . و تو ایـــــــ کاش میدانستی که در این تنگ بلور شفاف ماهی ســــــرخ تو زندست هنوز... ودر این کلبه ی سرد. . . یادگار تو به جاست و تو ای کاش می آمدی و می دیدی "که از دل نرود هر که از دیده برفت". . 6
MEMOLI 8954 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2011 آدمهای ساده را دوست دارم همان ها که بدی هیچ کس را باور ندارند همان ها که برای همه لبخند دارند همان ها که همیشه هستند برای همه هستند ... آدمهای ساده را باید مثل یک تابلوی نقاشی ساعتها تماشا کرد؛ عمرشان کوتاه است بس که هر کسی از راه می رسد یا ازشان سوء استفاده می کند یا زمینشان میزند یا درس ساده نبودن بهشان می دهد ! . . . آدم های ساده را دوست دارم بوی ناب " آدم" می دهند ... 7
*sepid* 9772 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 افسوس حاکمان بیچاره ای را می خورم که خون شهدا باعث ترقی آنان شده است . . . 5
captain 9274 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 کاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیش کی روی ره ز که پرسی چه کنی چون باشی در ره منزل لیلی که خطر هاست در آن شرط اول قدم آن است که مجنون باشی 5
samaneh66 10265 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 وقتی که میگویی دوستت دارم اول روی این جمله فکر کن ...شاید نوری را روشن کنی که خاموش کردن آن به خاموش شدن او ختم شود 4
captain 9274 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 بگذار تا به طعنه بگویند مردمان در گوش هم قصه عشق مدام ما هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ثبت است بر جریده عالم دوام ما 5
samaneh66 10265 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 ماه من غصه چرا !؟! تو مرا داری و من هر شب و روز ، آرزویم ، همه خوشبختی توست ! 4
samaneh66 10265 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 ماه من ! غصه اگر هست ! بگو تا باشد ! معنی خوشبختی ، بودن اندوه است ...! این همه غصه و غم ، این همه شادی و شور چه بخواهی و چه نه ! میوه یک باغند همه را با هم و با عشق بچین ... ولی از یاد مبر، پشت هرکوه بلند ، سبزه زاری است پر از یاد خدا و در آن باز کسی می خواند ، که خدا هست ، خدا هست و چرا غصه ؟1 چرا !؟! 4
captain 9274 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 قاصد منزل سلمی که سلامت بادش چه شود گر به سلامی دل ما شاد کند یارب اندر دل آن خسرو شیرین انداز که به رحمت گذری بر سر فرهاد کند 3
samaneh66 10265 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 خیانت تنها این نیست که شب را با دیگری بگذرانی ... خیانت میتواند دروغ دوست داشتن باشد ! خیانت تنها این نیست که دستت را در خفا در دست دیگری بگذاری ... خیانت میتواند جاری کردن اشک بر دیدگان معصومی باشد! 4
samaneh66 10265 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 یادمان باشد از امروز خطایی نکنیم گر که در خویش شکستیم صدایی نکنیم پر پروانه شکستن هنر انسان نیست ؛ گر شکستیم زغفلت من و مایی نکنیم یادمان باشد اگر شاخه گلی را چیدیم ؛ وقت پرپر شدنش ساز و نوایی نکنیم یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند ؛ طلب عشق زهر بی سر و پایی نکنیم ... 4
samaneh66 10265 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 خداوندا! اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی پشیمان میشوی از قصه خلقت، از این بودن، از این بدعت. خداوندا تو مسئولی. خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است، چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است 4
samaneh66 10265 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 خستم از لبخند اجباری خستم ازحرف های تکراری خسته از این زندگی اجباری خسته ازعشق های قلابی خسته ازاین همه خنجربه دست خسته از این همه تنهایی 4
samaneh66 10265 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 تو محکومی به زندگی کردن تا شاهد مرگ آرزوهای خودت باشی........... 5
ارسال های توصیه شده