spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ قديسي كه نه پسركي بودم با آرزوهاي بي شمار صدايم زدي نوازش دستهايت اينجا ! . و رستن جوانه ايي قديسي كه نه جوانكي بودم با شعله هاي فروزان اشتياق مرا خواندي جادوي كلامت اينجا ! و پيدايش باغچه ايي. قديسي كه نه اميري بودم با عزم فتح دنيا به ناگهان رفتي جرقه هاي رفتنت اينجا! و تنها تلي خاكستر به جا . قديسي كه نه سپيد مويي هستم با حسرتهاي بسيار . 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ نقاشی می کشم دنیای وارونه ام را ، از اینجا تا بی انتهایی تو رنگ در طرح بوسه ای بر باد درختی در آغوش خاک آسمانی بی ماه طبیعتی برهنه و من چشمانم حکایت ها دارد ... مرا چه به تنهایی و سکوت ؟ زندگی باید 10 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ ارزانترین و زیباترین آرایش صورت لبخند است… 10 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ امروز گرسنگی فکر ، از گرسنگی نان فاجعه انگیزتر است . 10 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ ظهر تابستان است سایه ها می دانند که چه تابستانی است 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ وقتی که یک انسان مجبور به حبس نفس می شود ، کبود رنگ می شود. وقتی که یک ملت مجبور به حبس نفس می شود چه خواهد شد ؟؟؟؟؟ 11 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ چیزهایی هست خیلی بدتر از تنهایی ، اما سالها طول می کشد تا اینرا بفهمی وقتی هم که آخر سر می فهمیش دیگر خیلی دیر شده و هیچ چیز بدتر از خیلی دیر شدن نیست! 7 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ در جاده زندگی هر ماشینی که برای من و تو ایستاد فقط برای یک نفر جا داشت ! باید تنها می رفتیم ... 5 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ چقدر تلاش کردم آدم ها بفهمند، اما آنها فقط خندیدند ... چارلی چاپلین 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ دیروز بدتر ازفردا فردا بدتر از امروز! 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ نگران نباشید مردم راجع به شما چه فکر میکنند.آنها احتمالا اصلا در مورد شما فکر نمی کنند. 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ دیروز بدتر ازفردا فردا بدتر از امروز! من نمیفهمم الان منظورش چیه؟؟ شاید این طوریه امروز بدتر از دیروز فردا بدتر از امروز یعنی روز به روز بدتر 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ من نمیفهممالان منظورش چیه؟؟ شاید این طوریه امروز بدتر از دیروز فردا بدتر از امروز یعنی روز به روز بدتر نوشته خودمه! یه پارادوکس ساده!! 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ عجبا من امروز هی دلم می خواد حرف بزنم اما حرفی برای گفتن ندارم دور زمونه ای شده واا 6 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ جهان جای عجیبیست ...اینجا هرکس شلیک میکند، خودش کشته میشود ! 6 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن.... هر کسی هر چی گفت، بگو: اوه بله 100%حق با شماست و خودت رو راحت کن.... آدم ها عقیده ات رو که می پرسند، نظرت رو نمی خواهند؛ :shame: می خوان با عقیده خودشون موافقت کنی؛ می خوان تا تو هم مثل خودشون بشی.... بحث کردن بی فایده ست.... .......... پس اوه بله 100% حق با شماست.... 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ هميشه روزهايي است كه انسان درآن دوستانش را بيگانه مي يابد 7 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ وقتی که غمگینم؛ تو هزار سوراخ قایم میشم... که کسی نبینه منو؛ که فراموش بشم... که فراموش میشم!!! 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبالش می رویم و وقتی متوقف می ماند به آن لگد می زنیم . شاتو بریان 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ در این دنیا از دو راه میتوان موفق شد : یا از هوش خود یا از نادانی دیگران . لابرویر 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده