Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ 350 من 2 بار رای دادم وجدانم درد میکنه ما که از رفقای دانشگاه و اجنه رو هم برای رای دادن بسیج کردیم. فکر کنم آخر سر بفهمند 63 درصدش قلابی بوده، لامصب شیب گرفته صعود رتبه، باید هی ایمیل زد. :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ خود الکسا هنگه الان گوگل اینقدر طرفدار نداشته دلم میخواد سر وقتش که داره رتبه هارو ماهیانه میده مارو نبره زیر 300 خونشونو میریزم یه آیتم دیگه ام داره ما تو اونم 0 ریم بحث تبادل لینکه دمه همتون گرم شده 28 یعنی ترکوندیمااااا:gnugghender: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ [TABLE=width: 679] [TR=bgcolor: transparent] [TH=bgcolor: transparent, colspan: 2]Alexa Traffic Rank[/TH] [TH=class: clear-border, bgcolor: transparent, colspan: 2]Reputation[/TH] [/TR] [TR=class: data-row1, bgcolor: transparent] [TD=class: start clear-border, bgcolor: transparent, align: center] 24,030 Global Rank [/TD] [TD=bgcolor: transparent, align: center] 344 Rank in IR [/TD] [TD=class: clear-border, bgcolor: transparent, align: center]443 Sites Linking In [/TD] [TD=class: end, bgcolor: transparent, align: center] 34 Reviews[/TD] [/TR] [TR=class: dm-data-header, bgcolor: transparent] [TD=class: last, bgcolor: transparent, colspan: 4]Did you know? You can get the most accurate rank possible by certifying your site's metrics. Find out how.[/TD] [/TR] [/TABLE] رتبه 344 ایران جهانی 24030:w16: reviews:w02:34:w02:تاپیک 5 ستاره یادتون نره این روزها همه 5 رو نشان میدهند 9 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۱ باز هم تبریک به همه صعود چشم گیری داشتیم این روزها همه بهم میگن نو اندیشان چه خبره این همه پیشرفت کرده؟؟؟؟.... ما میگیم کاربرای هم دل باسواد وفعال مدیرای تالار دلسوز و رفیق کاربران از عوامل پیشرفت ماست این شعار نیست و رازی هم نیست هر فرومی میخواد برسه به اینجا دادا راه داره و راهشم تنها یک جمله قدیمی است همه برای یکی .....یکی برای همه.. انجمن, نواندیشان, علمی, مهندسین, دانشجویان, مهندسی, مکانیک, برق, کامپیوتر, عمران, شهرسازی, معماری, صنایع, مواد و متالورژی, شیمی, پزشکی, کشاورزی, مدیریت, گرافیک, دانلود, مقالات, مقاله, جزوه, جزوات, نرم افزار, آموزش, کتاب,بهترین,جدیدترین Statistics Summary for noandishaan.com Noandishaan.com is ranked #20,988 in the world according to the three-month Alexa traffic rankings. Visitors to the site view 7.4 unique pages each day on average. Compared with all internet... Show More [TABLE=width: 679] [TR=bgcolor: transparent] [TH=bgcolor: transparent, colspan: 2]Alexa Traffic Rank[/TH] [TH=class: clear-border, bgcolor: transparent, colspan: 2]Reputation[/TH] [/TR] [TR=class: data-row1, bgcolor: transparent] [TD=class: start clear-border, bgcolor: transparent, align: center] 20,988 Global Rank [/TD] [TD=bgcolor: transparent, align: center] 311 Rank in IR [/TD] [TD=class: clear-border, bgcolor: transparent, align: center]444 Sites Linking In [/TD] [TD=class: end, bgcolor: transparent, align: center] 70 Reviews[/TD] [/TR] [TR=class: dm-data-header, bgcolor: transparent] [TD=class: last, bgcolor: transparent, colspan: 4]Did you know? You can get the most accurate rank possible by certifying your site's metrics. Find out how.[/TD] [/TR] [/TABLE] 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ فقط شش گام دیگر تا آمدن زیر رتبه 300 مانده، با دستور العمل زیر سریعا رکورد را بشکنید : http://www.noandishaan.com/forums/thread102079-8.html#post1125878 7 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ دوستانی که هنوز رای ندادن، یا رای دادن و فکر میکنن ممکنه تقلب بشه و میخوان دوباره رای بدن. دوستانی که مدام فکر تقلب درسرشون هست و هی دوست دارن رای بدن !!! چیزی تا دو رقمی شدن رتبه سایت نمانده، یک راه سریع که وقتتون رو کمتر از 5 دقیقه میگیرد : ابتدا به سایت زیر بروید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک ایمیل با اعتبار 10 دقیقه میگیرید، سپس لینک زیر را زده و ایمیل و نامی کاربری وارد کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک فعالسازی سریعا به ایمیل موقتتان می آید و میتوانید با فعالسازی در رای گیری شرکت کنید. ( 5 ستاره را بزنید) اگر از فیلی شکن موقع رای دادن استفاده کردین، میتونین چندبار رای بدین تا دشمن نتونه تقلب کنه. :icon_pf (34): امشب بریم زیر 300 دیگه تا زیر 100 رو رفتیم. الان 300 و 100 هر دوتاشون سه رقمین ولی گفتی میخوای 2 رقمی بشیم :| یه چیزایی اینجاس که بو داره :| 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ الان 300 و 100 هر دوتاشون سه رقمین ولی گفتی میخوای 2 رقمی بشیم :| یه چیزایی اینجاس که بو داره :| 100 رو بگیری، دیگه زیر 100 هلو هست. بو میاد ولی بوی خوبه مثل بوی رانی هلو، نه بوی بد. :zadan: البته دادن لینک سایت در سایت های مهندسی خارجی خیلی تاثیرش بیشتره، که اون با من. 7 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ 100 رو بگیری، دیگه زیر 100 هلو هست. بو میاد ولی بوی خوبه مثل بوی رانی هلو، نه بوی بد. :zadan: البته دادن لینک سایت در سایت های مهندسی خارجی خیلی تاثیرش بیشتره، که اون با من. خدا وکیلی اینی که گفتی شبیه قبلیه بود ؟ مرد حسابی قبلیه گفتی صد گرفتیم حالا بشیم سیصد ... تازشم میخوایم دو رقمی شیم یعنی دو رقمی که هیچ از صد بریم برسیم به سیصد :| الان عوضش کردی :| من این سندم خوب شد نقل قول گرفتم :| شما اصلا عناد داری ... داره بوش میاد :| حالا با اسانس هرچی که شما میگی :| 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ دوستان دوستان یه خبر خوب بدم بهتون ایا احساس نکردید سرعت سایت چقدر بهینه شده؟؟ این چند روز مهدی ادمین زجمت زیادی رو واسه بهینه سازی انجمن کشیده که حتما نتایجش رو تو رتبه سایت خواهیم دید سرعت لود شدن سایت با یاهو یکیه این یعنی خیلی عالییه خسته نباشید به داش مهدی گل یه تشکر ویژه به اسی عزیز و تشکر بابت زحمتی که داره واسه تاثیر رتبمون با ایدهاشو کارهای مثبتش انجام میده 7 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ 100 رو بگیری، دیگه زیر 100 هلو هست. بو میاد ولی بوی خوبه مثل بوی رانی هلو، نه بوی بد. :zadan: البته دادن لینک سایت در سایت های مهندسی خارجی خیلی تاثیرش بیشتره، که اون با من. منم زبانم, بدک نیست, خوشحال میشم که بهت کمک کنم 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ رسیده بود به 300:sigh: لینک رو میبردیم تو سایت های دیگه تبلیغ میکردیم 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ داره بهتر میشه سپاس از همه دوستان 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده