Hossein.T 22,594 ارسال شده در 19 دی 1390 واسه بالا بردن rank در آلکسا و گوگل چه برنامه ای دارین!؟ اینجوری پیش بریم دو ماه دیگه تالار رو باید از زیر خاک پیدا کرد! 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad Aref 120,241 ارسال شده در 19 دی 1390 واسه بالا بردن rank در آلکسا و گوگل چه برنامه ای دارین!؟ اینجوری پیش بریم دو ماه دیگه تالار رو باید از زیر خاک پیدا کرد! رنک گوگل بد نیست. از تابستون به این طرف رنک گوگل بیشتر شده ولی رنک الکسا کمتر الکسا از تابستون شیوه امتیاز دهیش رو تغییر داده و باعث این تغییرات زیاد شده. من حالا دیروز وی بی سئو رو نصب کردم و سعی میکنم به مرور سئوی سایت رو تقویت کنم. چه تو صفحه اصلی چه تو انجمن یه سری کارای عمومی هم هست که دیگه دست کاربراس. از جمله استفاده از تولبار الکسا و گذاشتن نواندیشان تو homepage مرورگر، نظردهی تو صفحه نظرات سایت تو الکسا و ... بروز رسانی صفحه اصلی هم خیلی تأثیرگذاره که الان ضعیف هستش متأسفانه. ایشالا باز هم تو الکسا به اون رنک اصلی که باید داشته باشیم، میرسیم. 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
شقایق31 40,377 ارسال شده در 23 خرداد 1391 محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. [/font][/color] خب یکم امار و ارقام پیشرفت کرده خداروشکر مقایسه کنید محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. Global 30,348 Global Rank Iran Flag 387 Rank in IR 453 Sites Linking In 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Hossein.B 3,666 ارسال شده در 24 خرداد 1391 خب یکم امار و ارقام پیشرفت کرده خداروشکرمقایسه کنید Global 30,348 Global Rank Iran Flag 387 Rank in IR 453 Sites Linking In چند مدت دیگه بهت میرسیم گوگل یادت باشه البته مدتشو الان نمیتونم بگم کیه!!!! 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Ehsan 112,345 ارسال شده در 8 مهر 1391 افزایش 93 درصدی زمان حضور کاربران مختلف در نواندیشان در یک ماه گذشته: به نظرم با سیاست های بهتر، همچنان میشه کاربران بیشتری رو ترغیب به حضور و دیدن از بخش های مختلف عمومی و تخصصی داشت. تا فضای مُرده و سرد بر انجمن حاکم نشه. موفق باشید. 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Alireza Hashemi 33,391 ارسال شده در 8 مهر 1391 الکسا یه گیری رو سایت ما داره وگرنه آمار گوگل آنالیتیک ما فوق العاده تره سر یه سرور ارتقا دادن ما رنک سایت و ترکوند 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mehdi-82 2,927 ارسال شده در 22 مهر 1391 درود بر همه عزیزان این رنکیگ همین دو سه دقیقه پیش هست 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad Aref 120,241 ارسال شده در 23 مهر 1391 درود بر همه عزیزان این رنکیگ همین دو سه دقیقه پیش هست مرسی از توجهی که داری مگه میشه برنامه ای نباشه؟ یه سری ایرادات و ارورهای ثبت شده تو گوگل بود که داریم رفع می کنیم و اثرش هم گذاشته و داره میذاره. تو این یه ماهه که اینکارو انجام دادیم اثرش مشخصه. یکی دیگه از کارا معرفی سایت و پخش لینک تو سایتای دیگه بود. تاپیکی که آتروس تو گفتگوی آزاد زد. ولی خب فقط 3،4تا از بچه ها اینکارو کردن واسه زیاد شدن لینک تو جاهای دیگه بود. ولی مهمترین برناممون فعلاً همون رفع ارورها هستش که واقعاً اثر منفی بدی گذاشته بود و حالا فعلاً حداقل یکی دوماه دیگه هم کار داره. ایشالا به مرور وضعیت همونطوری که الان داره بهتر میشه، بهتر پیش بره. البته بعد از تغییر سرور احتمال خیلی زیاد یه افتی به خاطر تغییر آی پی و بسته بودن چند روزه سایت خواهیم داشت، ولی کوتاه مدته و دوباره به روال اصلی برمیگرده 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mr. Specific 43,571 ارسال شده در 23 مهر 1391 نوارابزار السکا رو دانلود کنید الان واسه سایت زده: 28499 خیلی خوبه 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
.MohammadReza. 19,849 ارسال شده در 23 مهر 1391 نوارابزار السکا رو دانلود کنیدالان واسه سایت زده: 28499 خیلی خوبه لینک دانلود پلیز 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
not found 16,275 ارسال شده در 3 آبان 1391 28193:ws37: 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mr. Specific 43,571 ارسال شده در 3 آبان 1391 لینک دانلود پلیز محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
not found 16,275 ارسال شده در 4 آبان 1391 28,203 :icon_razz: 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mr. Specific 43,571 ارسال شده در 4 آبان 1391 28254 تقصیر تو بود حانیه :vahidrk: 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
not found 16,275 ارسال شده در 6 آبان 1391 28,035 :shad: اسماعیل شما این ورا نیا من دارم درستش میکنم 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
seyed mehdi hoseyni 27,117 ارسال شده در 6 آبان 1391 28,035 :shad:اسماعیل شما این ورا نیا من دارم درستش میکنم قضیه این اعداد چیه میاید میزارید؟ 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
lie 2,101 ارسال شده در 6 آبان 1391 قضیه این اعداد چیه میاید میزارید؟ رتبه سایت توی رنکینگ الکسا س دیگه 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
not found 16,275 ارسال شده در 6 آبان 1391 قضیه این اعداد چیه میاید میزارید؟ لینک تولبارشو بالا اسماعیل گذاشته، دانلود کن 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال