Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ واسه بالا بردن rank در آلکسا و گوگل چه برنامه ای دارین!؟ اینجوری پیش بریم دو ماه دیگه تالار رو باید از زیر خاک پیدا کرد! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ واسه بالا بردن rank در آلکسا و گوگل چه برنامه ای دارین!؟ اینجوری پیش بریم دو ماه دیگه تالار رو باید از زیر خاک پیدا کرد! رنک گوگل بد نیست. از تابستون به این طرف رنک گوگل بیشتر شده ولی رنک الکسا کمتر الکسا از تابستون شیوه امتیاز دهیش رو تغییر داده و باعث این تغییرات زیاد شده. من حالا دیروز وی بی سئو رو نصب کردم و سعی میکنم به مرور سئوی سایت رو تقویت کنم. چه تو صفحه اصلی چه تو انجمن یه سری کارای عمومی هم هست که دیگه دست کاربراس. از جمله استفاده از تولبار الکسا و گذاشتن نواندیشان تو homepage مرورگر، نظردهی تو صفحه نظرات سایت تو الکسا و ... بروز رسانی صفحه اصلی هم خیلی تأثیرگذاره که الان ضعیف هستش متأسفانه. ایشالا باز هم تو الکسا به اون رنک اصلی که باید داشته باشیم، میرسیم. 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/font][/color] خب یکم امار و ارقام پیشرفت کرده خداروشکر مقایسه کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Global 30,348 Global Rank Iran Flag 387 Rank in IR 453 Sites Linking In 7 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ خب یکم امار و ارقام پیشرفت کرده خداروشکرمقایسه کنید Global 30,348 Global Rank Iran Flag 387 Rank in IR 453 Sites Linking In چند مدت دیگه بهت میرسیم گوگل یادت باشه البته مدتشو الان نمیتونم بگم کیه!!!! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ افزایش 93 درصدی زمان حضور کاربران مختلف در نواندیشان در یک ماه گذشته: به نظرم با سیاست های بهتر، همچنان میشه کاربران بیشتری رو ترغیب به حضور و دیدن از بخش های مختلف عمومی و تخصصی داشت. تا فضای مُرده و سرد بر انجمن حاکم نشه. موفق باشید. 11 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ الکسا یه گیری رو سایت ما داره وگرنه آمار گوگل آنالیتیک ما فوق العاده تره سر یه سرور ارتقا دادن ما رنک سایت و ترکوند 6 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ درود بر همه عزیزان این رنکیگ همین دو سه دقیقه پیش هست 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ درود بر همه عزیزان این رنکیگ همین دو سه دقیقه پیش هست مرسی از توجهی که داری مگه میشه برنامه ای نباشه؟ یه سری ایرادات و ارورهای ثبت شده تو گوگل بود که داریم رفع می کنیم و اثرش هم گذاشته و داره میذاره. تو این یه ماهه که اینکارو انجام دادیم اثرش مشخصه. یکی دیگه از کارا معرفی سایت و پخش لینک تو سایتای دیگه بود. تاپیکی که آتروس تو گفتگوی آزاد زد. ولی خب فقط 3،4تا از بچه ها اینکارو کردن واسه زیاد شدن لینک تو جاهای دیگه بود. ولی مهمترین برناممون فعلاً همون رفع ارورها هستش که واقعاً اثر منفی بدی گذاشته بود و حالا فعلاً حداقل یکی دوماه دیگه هم کار داره. ایشالا به مرور وضعیت همونطوری که الان داره بهتر میشه، بهتر پیش بره. البته بعد از تغییر سرور احتمال خیلی زیاد یه افتی به خاطر تغییر آی پی و بسته بودن چند روزه سایت خواهیم داشت، ولی کوتاه مدته و دوباره به روال اصلی برمیگرده 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ نوارابزار السکا رو دانلود کنید الان واسه سایت زده: 28499 خیلی خوبه 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ نوارابزار السکا رو دانلود کنیدالان واسه سایت زده: 28499 خیلی خوبه لینک دانلود پلیز 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ لینک دانلود پلیز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ 28254 تقصیر تو بود حانیه :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ 28,035 :shad: اسماعیل شما این ورا نیا من دارم درستش میکنم 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ 28,035 :shad:اسماعیل شما این ورا نیا من دارم درستش میکنم قضیه این اعداد چیه میاید میزارید؟ 4 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ قضیه این اعداد چیه میاید میزارید؟ رتبه سایت توی رنکینگ الکسا س دیگه 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ قضیه این اعداد چیه میاید میزارید؟ لینک تولبارشو بالا اسماعیل گذاشته، دانلود کن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده