رفتن به مطلب

چقدر دوست داشتنتون رو ابراز می کنید؟

ارسال های توصیه شده

نگیر عزیزم بگو عاشق منی:ws47:

منم عاشخ توام عزیزم

واقعا کی از من بهتر؟:ws47:

راستی به قول شریعتی بزرگ دوست داشتن از غشق برتر است لذا در انتخاب کلمات دقت لازم مبذول بفرمایید:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 209
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اسپم ها حذف شد. دوست داشتن در هیچ نوع رابطه خاصی محدود نمیشه. آدم میتونه هر کسی رو صرف نظر از هر نوع رابطه ای دوست داشته باشه و با شیدایی یا همون عاشقی که مربوط به جنس مخالف هست فرق میکنه.

مثلا اگر من به یکی از کابران مونث این فروم بگم دوست دارم، این مشکل یا خللی به وجود میاره که نتونم بگم؟ اگر به همه چیز دید جنسیتی نداشته باشیم مشکلی به وجود نمیاره.

• Like 9
لینک به دیدگاه

اینو باید با آب طلا نوشت

مثلا اگر من به یکی از کابران مونث این فروم بگم دوست دارم، این مشکل یا خللی به وجود میاره که نتونم بگم؟ اگر به همه چیز دید جنسیتی نداشته باشیم مشکلی به وجود نمیاره.

:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من معمولا کسی رو خیلی دوست داشته باشم بهش میگم اونم نه ی بار همیشه

ولی اگه حس کنم دوستی ی طرفه باشه سعی میکنم احساساتم رو کنترل کنم

• Like 8
لینک به دیدگاه

من همیشه سعی می کنم احساساتم رو صادقانه بگم

دوستت دارم رو بیشتر بیشتر برای خونوادم خرج کردم و می کنم

اما نشون دادنش توی رفتارم حیاتی تره...

به دوستان مونث هم گهگاهی می گم که دوستت دارم عزیزم :texc5lhcbtrocnmvtp8 ... اینجوری روابط خیلی بهتر و عمیق تر می شه...

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 11 ماه بعد...

به این نتیجه رسیدم که توانایی ابراز احساسات و نشون دادن مکنونات قلبی خودم رو ندارم :ws3: البته زبانی

ینی با گفتار اصلااااااااا...اگرم بگم یه حالت بدی پیدا میکنم (یه چی تو مایه های از خودم بدم میاد)

البته مامان فرق داره...تنها کسیه که راحت با گفتارم بهش میگم که دوسش دارم

• Like 6
لینک به دیدگاه

موقعیتش پیش بیاد همه جوره کلامی ، عملی ، اخلاقی، عرفانی ، فلسفی ، منطقی، جغرافیایی، تاریخی، اسطوره ای ، ادبیاتی، خلاصه همه جوره:qfu28wh4kkweeki7jfi:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه

("معمولاً") کم میگم، کم نشون میدم, ولی‌ اگه گفتم یعنی واقعا این حس رو دارم, حالا چه بگم دوست دارم چه بگم ازت بدم میاد!.. البته یه سری تعارفات هس ک تا بتونم جلوشو میگیرم, ولی‌ وختی یکی‌ (یه دوست معمولی) گیر بده هی‌ بگه دوست دارم, دلم واست تنگ شده, عاشقتم!!و اینا... خو حس می‌کنم گناه داره در جوابش نگم مرسی‌ عزیزم منم دوست دارم:| تا جایی‌ ک بتونم نمیگم ولی‌ دیگه بعضی‌ هاش وختی تابلوه در جواب تعارفات عرفه دیگه... نه اینکه از طرف بدم بیاد! ولی‌ فک می‌کنم بهتره بعضی‌ کلماتو جمله‌ها رو از رو عادت و مثل نقل و نبات نریزیم بیرون! وختی واقعا اون حس رو داشتیم ابراز کنیم...

البته در مورد خانواده قضیه فرق داره.. روزی ده بارم ب مادر پدرت, یا فرزندت, خواهرو برادرت بگی‌ دوست دارم یا هر ابراز علاقه دیگه‌ای خیلیم عالی‌... البته باز خوده من خیلی‌ کم میگم...

معمولاً هم پیش میاد یکیو دوس داشته باشم یا ازش خوشم بیاد ولی‌ بش نگفته باشم یا خیلی‌ نشون ندم, پیشه خودم دوسش دارم و بعضی‌ هاشونم می‌رن جزو اون آدمایی ک تا جایی‌ ک بتونم واسشون سعی‌ می‌کنم رفیق باشم... البته این نشون ندادن همیشگی‌ نیس و خود اون افرادی ک ازشون خوشم میاد یا دوسشون دارم متوجه میشن.. همون‌جوری ک اگه حسه خوبی‌ ب کسی‌ ندارم اون طرف متوجه می‌شه...

شخصن فک می‌کنم بهتره همیشه تا ته رفیق بازی واسه هرکسی پیش نریم... آدما نشون دادن ک تو شرایط متفاوت می‌تونن کلا تغییر هویت بدن!!!! یا ممکنه خود ما راجب شناخت یه آدمایی اشتبا کرده باشیم (بعضی‌ هام ک کلا توقع زیادی از همه ب عنوان یه دوست دارن، اینا در یک کلام کلا منگلن!!... آخرم نمیفمن!:|) و...

یه جوری مرام نذاریم ک یه روز حالمون از خودمون به هم بخوره! چون در هر صورت کسی‌ مارو مجبور نکرده خیلی‌ با معرفت باشیم، همینکه خیلی‌ بی‌ معرفت نباشیم کافیه!!! :|

• Like 14
لینک به دیدگاه

بستگی داره به موقعیت و طرفم.

بیشتر وقتا از رفتارم میفهمن ولی خوب بعضی وقتا هم یهویی چنان ابراز احساسات و دوست داشتن میکنم که همه متعجب میشن.:whistle:

ولی اگه بخوام به یکی بگم دوسش دارم اصلا خجالت نمیکشم...

خجالت نداره که...:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه

اگه از من بپرسن بزرگترین درسی که از پدر و مادرت و به طور کلی خانوادت یاد گرفتی چیه ؟میگم همین!!یاد دادن به من که ابراز محبت کردن (نه دروغین البته)به افرادی که دوستشون داری کار بسیار ارزشمندی هست .کاریه که نه خرجی داره نه هزینه ای تازه باعث خوشحالی دو طرف هم میشه نه خجالتی داره و نه غرور بی جایی که مثلا حالا من به یکی بگم چقدر دوست دارم پررو میشه!!

من فقط میتونم بگم جدی عمر کوتاهه! ومیدونم چقدر زمانی که با عزیزانت هستی کمه بره همین می خوام انچنان باهاشون خوب باشم خوش بگذرونم که وقتی به اجبار زمانه تنها شدم پشیمون نشم که کاش فلان کاررو میکردم!!:w16::w42::w36:

• Like 7
لینک به دیدگاه

دوست داشتن؟!:ws52:

از مرد جماعت م انتظار ها دارین شوما!!!:ws3:

متاسفانه وقتی تو جامعه ای بزرگ می شین که تو تربیت خانوادگی ش گفتن نام همسر جایز نیست!!!دیگه ابراز دوست داشتن پیشکشمون..:banel_smiley_4:

وقتی از بچگی دیدم پدر و مادر که اولین الگوهامون هستن....دو کلام محبت آمیز به هم نثار نمی کنن..(نه که همو دوست نداشته باشن..این ابراز دوست داشتن رو نشون نمی دن که بچه تو ضمیر ناخودآگاهش شکل بگیره...)

و از این شروع درخشان در بچگی......اون ادامه ی مشعشع هم بر می آد که در ادامه با ابراز محبتمان دچارمشکل می شیم...گاهی محبت ها رو نمی شناسیم...گاهی بد ابراز می کنیم....گاه هول هولکی ابراز می کنیم....که یک عاقبت بد داره..و این می شه یک ترس که بابا چه کاریه؟!!!!....کی حوصله ی دردسر داره؟!!!!!

از اول باید خشت درست گذاشته شه..........

حالا بعد از این همه صغری کبری.....بلی!!!!...ما هم خرِ احساساتمون می لنگه!!!!!:ws3:

آخرین باری که ابراز علاقه کردیم.....بر می گرده به دو سال قبل که در یک موقعیتی می خواستیم ابراز محبت کنیم....به جای دوست دارم گفتیم.....:ws3:

ما خیلی مخلصتیم ها!!!!:(87): می دونستی؟؟!!:w02:

• Like 10
لینک به دیدگاه

یه دوست ایرانی - کانادایی پیدا کردم که بزرگ شده ی فرنگ است و فارسی به سختی حرف میزند، هراز چندگاهی با هم یک اسکایپی میزنیم و تبادل نظری میکنیم.

5 شنبه ها در یک تایم مشخص که من سرم خلوت است و او هم کاری ندارد صحبت میکنیم. دیشب صحبت جالبی با هم داشتیم در مورد ریا و دروغ گویی ایرانی ها. البته بیشتر این قضیه سمت من بود چون من خیلی از اون ایرانی تر بودم. گفت ما ایرانی ها (شما ایرانی ها) در بیان همه چیزمان (تان) دروغگوئیم (ئید) . آن قسمتی را که راجع به بیان احساسات بود و به درد این تاپیک میخورد این بود که گفت ابراز علاقه مان (تان) بسیار عجیب است و دوست داشتنمان (تان) غیرواقعی.

نه این که اینها را نمیدانیم و یا یا نمیدانید. اما آنقدر در گفتن عقشمی و بوس بوس و فدات شم اغراق میکنیم که خودمان در آن غرق میشویم و بعد می آئیم می گوئیم دوست داشتن به عمل است نه حرف!! خوب وقتی حرف و عملمان یکی نیست ان موقع است که این قضیه موضوعیت پیدا میکند و بقول این دوستمان حیف use کردن مفتی عبارت عشقمی نیست؟

روانشناسی نوین هم میگوید هیچ دلیلی ندارد اگر از کسی بدتان می آید و رفتارش آزارتان میدهد، خودخوری کنید، بروید به راحتی به وی بگوئید یا کاری با او نداشته باشید و ارتباطتتان با وی قطع کنید و البته بالعکس!

این داستان خالی بندیهای ما ایرانی ها هم سر دراز دارد و به قول کدیور ریشه ی 2500 ساله که آنقدر داغون بوده که کوروش از ایزدش درخواست کرده که کشورش را از شر سه چیز محفوظ دارد: دشمن، خشکسالی و دروغ!

• Like 14
لینک به دیدگاه

تازه متوجه شدم که :

اصلا مهم نیست که چقدر دوست داشتنت رو ابراز می کنی ؛ مهم اینه که به کی داری ابراز می کنی .

چون بعضی از آدما نه لیاقتش رو دارن و نه ظرفیتش رو

اول باید طرف رو بشناسی ، بعد از دلت بگی

این روزا همه دوستت دارن و عاشقتن اما همه اش صوته، به قول داییم آدما شدن فقط "لب و دهن" !

مهم اینه که این علاقه در عمل ثابت بشه در اون صورت حقشه که برای طرف از جون مایه بذاری

بیش از 200 تا آدم رو می شناسم که ازبین تمام این ها فقط 10 نفرشون هستن که از ابراز علاقه بهشون خیلی حال خوبی بهم دست میده

• Like 10
لینک به دیدگاه

معموا ابراز میکنم ...کسایی که دوسشون دارم و حتما بهشون میگم....البته اگه دوست داشتنم یه نوع خاصی باشه ...وگرنه ممکنه ادم 10 تا دوست داشته باشه که مسلما همشون و دوست داره ولی یکیشون یا دوتاشون و خیلی دوست داره ...به اونا زبانا هم ابراز میکنم بازم نه اینکه هی بگم دوست دارم ،یه بار دوبار میگم ،اشتیاق وعلاقم معمولا از رفتارم پیداست...ذوق دارم براشون،یا وقتی میبینمشون با یه فشار کوچک دستشون یا بغل کردنشون نشون میدم که با بقیه فرق دارن

از کساییم که خوشم نیاد که اصلا سمتشون نمیرم معمولا...مگر اینکه مجبور بشم ،رسم احترام وبه جا میارم ولی محبت الکی نههههه....

• Like 12
لینک به دیدگاه

خب بستگی داره طرف مقابل کی باشه

منظور از دوس داشتن، عاشق بودن که نیس؟

گفتنش کم پیش میاد(به جز برای همسر) اما در عمل حتما نشون میدم

• Like 7
لینک به دیدگاه

کم :hanghead:

اسپم ها حذف شد. دوست داشتن در هیچ نوع رابطه خاصی محدود نمیشه. آدم میتونه هر کسی رو صرف نظر از هر نوع رابطه ای دوست داشته باشه و با شیدایی یا همون عاشقی که مربوط به جنس مخالف هست فرق میکنه.

:icon_gol::icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

تقریبا می شه گفت اصلا ابراز نمی کنم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3

البته در عمل، تا حد مرگ هر کاری از دستم بربیاد برای خوشحالی کسایی که دوستشون دارم انجام می دم اما به زبون آوردنش...:whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...