Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ چقدر دوست داشتنتون رو ابراز می کنید؟ همش رو میگم . یه ذره هم بیشتر از انچه رسم است وباید گفت میگم . گاهی هم باید براش بهایی پرداخت ولی.... . چرا نباید گفت ؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ همش رو میگم . یه ذره هم بیشتر از انچه رسم است وباید گفت میگم . گاهی هم باید براش بهایی پرداخت ولی.... . چرا نباید گفت ؟ موافقم چیزی رو ما از دست نمیدیم حالا ظرفیت داشته باشه یا نداشته باشه اون از دست میده همتونو دوست دارم ریزو درشت 1 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ درسته . باهات موافقم . من حاضرم . اما زمانی که واقعی باشه . خیلی از اصلاحات و تارف های ما بی خوده . به طرفت می گه . قران تو بشم ... خوب یعنی اگه قرار بشه . جونتم واسش می دی ؟ کلا معتقدم حرف نزدن بهتر از حرفیه که بهش اعتقاد نداری یا نمی تونی بهش عمل کنی . اما در کل . جوابم بله اس. اگه کسی رو دوست داشته باشم . خوب سعی می کنم بهش بگم . :w16: خب منم معمولاً نمیتونم این کلمه یا همون جمله رو بگم فکر کنم تلفظش سخت باشه با اینکه میدونم اشتباهه که نمیتونم بگم ولی بازم نمیگم سعی میکنم با عمل یه جوری نشون بدم ولی این جمله نمیدونم چی توشه که اثرش از عمل هم بیشتره کسایی که دوستشون دارم خودشون بفهمن دیگه :jawdrop:چیزی رو که دوست داری بدست بیار؛وگرنه مجبور میشی ؛چیزی رو که داری ،دوست داشته باشی.:w00: به کسایی که فکر میکنم لایق این جمله ان ؛میگم. ولی برای بقیه متاسفم 4 لینک به دیدگاه
hamedpc 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ من یه جایی خوندم میگن آقایون بیشتر دوست دارن با رفتارشون بگن دوستت دارم (البته منم اینو قبول دارم) ولی تجربه بنده اینو میگه که واجبه بعضی اوقات واقعا این جمله ساده ولی پر از معنا رو به زبون بیاری نمیمیری که:w00: 5 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ من یه جایی خوندم میگن آقایون بیشتر دوست دارن با رفتارشون بگن دوستت دارم (البته منم اینو قبول دارم)ولی تجربه بنده اینو میگه که واجبه بعضی اوقات واقعا این جمله ساده ولی پر از معنا رو به زبون بیاری نمیمیری که:w00: خب حالا شاید یه بنده خدا طوریش بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اونوقت شما میخواین جواب خونوادشو چی بدین موافقم ولی در کل:ws2: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ من از گفتن واژه دوستت دارم در دنیای واقعی ، خوشم نمیاد!!!! البته شاید در دنیای مجازی به کسی بگویم!!! 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ فک کنم خیلی راحت باشم، کلی شاهدم تو همین انجمن هست دی: 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ من از گفتن واژه دوستت دارم در دنیای واقعی ، خوشم نمیاد!!!! البته شاید در دنیای مجازی به کسی بگویم!!! من هم همینطور. در مجازی هم. اصلا چه معنی داره یه مرد بگه دوست دارم؟:w139: مثلا همیشه استارتر تاپیک-مهناز- رو کارهاشو پیگیری میکنم و به پروفایلشون هم سر میزنم. از مطالبشون هم که اکثرا جالب هستن استفاده میکنم. حتی از آواتارشون هم خیلی خوشم میاد ولی خوب تا حالا یه تشکر یا سلام خشک و خالی هم نکردم... البته من به هرکس گفتم چه آواتار خوبی داری سریع عوض کرده 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ من هم همینطور. در مجازی هم. اصلا چه معنی داره یه مرد بگه دوست دارم؟:w139: مثلا همیشه استارتر تاپیک-مهناز- رو کارهاشو پیگیری میکنم و به پروفایلشون هم سر میزنم. از مطالبشون هم که اکثرا جالب هستن استفاده میکنم. حتی از آواتارشون هم خیلی خوشم میاد ولی خوب تا حالا یه تشکر یا سلام خشک و خالی هم نکردم... البته من به هرکس گفتم چه آواتار خوبی داری سریع عوض کرده خب چی می شه به کسی بگی دوسش داری؟ :w00: شما تاج سری...مرسی که سر می زنی عمرا" آواتارم رو عوض کنم 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ خب چی می شه به کسی بگی دوسش داری؟ :w00: شما تاج سری...مرسی که سر می زنی عمرا" آواتارم رو عوض کنم حالا در دنیای مجازی شاید ولی در واقعیت اگر بخوام بگم... اول چند روز خودسازی میخواد تا دقیقا الگوریتم این کار تعیین بشه و اشتباهی صورت نگیره... برنامه غذایی باید دقیق و منظم باشه و قبل از واقعه گرسنه نباشم که پس بیفتم یا چایی زیاد نخورده باشم... چند ثانیه قبلش ضربان قلبم به طور تصاعدی بالا میره... احساس میکنم تمام در و دیوار چشم و گوش شده و داره منو میبینه... کل ناجا رو پشت سر خودم میبینم و هر آن احتمال میدم یکی بزنه رو شونم و ... ضربان قلبم به نهایت میرسه و صداشو تو گوشم میشنوم. احتمالا رنگ هم چند پرده قرمزتر میشه ولی سعی میکنم طبیعی جلوه کنم... عملیات انجام میشه! چون خیلی تمرین کردم احتمال تپق زدن کمه و به سرعت جملرو میگم بعدش هم کلی چیز الکی میگم تا تابلو نشم ولی سعی میکنم زودتر فرار کنم... آدرنالین خونم در حد پرش با بانجی بالا میره... بعدش هم میرم زیر سرم! 6 لینک به دیدگاه
#AREZOO# 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ من میگم همش نمیشه اینو بارفتار ثابت کرد خب شاید طرف گیراییش پایین باشه متوجه نشهبهش بگی بهتره مطمئن میشه:ws2: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ حالا در دنیای مجازی شاید ولی در واقعیت اگر بخوام بگم... اول چند روز خودسازی میخواد تا دقیقا الگوریتم این کار تعیین بشه و اشتباهی صورت نگیره... برنامه غذایی باید دقیق و منظم باشه و قبل از واقعه گرسنه نباشم که پس بیفتم یا چایی زیاد نخورده باشم... چند ثانیه قبلش ضربان قلبم به طور تصاعدی بالا میره... احساس میکنم تمام در و دیوار چشم و گوش شده و داره منو میبینه... کل ناجا رو پشت سر خودم میبینم و هر آن احتمال میدم یکی بزنه رو شونم و ... ضربان قلبم به نهایت میرسه و صداشو تو گوشم میشنوم. احتمالا رنگ هم چند پرده قرمزتر میشه ولی سعی میکنم طبیعی جلوه کنم... عملیات انجام میشه! چون خیلی تمرین کردم احتمال تپق زدن کمه و به سرعت جملرو میگم بعدش هم کلی چیز الکی میگم تا تابلو نشم ولی سعی میکنم زودتر فرار کنم... آدرنالین خونم در حد پرش با بانجی بالا میره... بعدش هم میرم زیر سرم! :ws28: وحید جان شما شهید نشی یه وقت.... وحید عزیز...شهید در راه گفتن" دوستت دارم" روحش شاد...راهش پر رهرو 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ :ws28:وحید جان شما شهید نشی یه وقت.... وحید عزیز...شهید در راه گفتن" دوستت دارم" روحش شاد...راهش پر رهرو خدا رحمتم کنه... البته یه روش دیگه هم داره. به طور انفجاری میگم دوست دارم و هیچطوری هم نمیشه . البته این طرح تحقیقاتی هستش و هنوز به تولید نرسیده تازه باید موقعیتش هم باشه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ خدا رحمتم کنه... البته یه روش دیگه هم داره. به طور انفجاری میگم دوست دارم و هیچطوری هم نمیشه . البته این طرح تحقیقاتی هستش و هنوز به تولید نرسیده تازه باید موقعیتش هم باشه خط تولیدش کی راه میفته مهندس؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ خط تولیدش کی راه میفته مهندس؟ انشالا برنامه توسعه 5 ساله بعدی 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ درود....راستش الان داشتم به یه موضوعی فکر می کردم. ما همیشه در اطرافمون افرادی هستن که دوسشون داریم مثل: مادر،پدر،خواهر،برادر،همسر،دوست،همکلاسی و خیلی های دیگه... حالا بیایم ببینیم ما چقدر این دوست داشتن رو ابراز می کنیم؟ چی می شه اگه به بهترین دوستمون یا اعضای خانوادمون، یا حتی دوست معمولی مثل همین افرادی که تو انجمن باهاشون دوست هستیم فقط با یه جمله ی محبت آمیز بگیم: دوست دارم متاسفانه ما همیشه برای دوست داشتنمون مرز گذاشتیم....سن- جنس- طبقه ی فرهنگی- مدرک و خیلی چیزهای دیگه. نگید نه...چون این یه واقعیته. یه مثال: بارها و بارها شده یه نفر اومده پیشم و گفته: ببین من فلانی رو خیلی دوست دارم( فقط یه دوست داشتن معمولی نه از اون چیزایی که خیلیا فکر می کنن :w00:) اما عمرا" بهش بگم!!!!!!!!!! من این شکلی شدم :jawdrop: پدرت خوب...مادر خوب.... خوب دوستش داری...به عنوان یه دوست...نمیمیری بهش بگی که. جواب: واااااااااااا مهناز خیلی بی کلاسی....وایمیستم اول خودش بیاد بگه! یا مثلا می گن: اگه فلانی دانشجوی ارشد بود یه جور دیگه روش حساب می کردم و دوستیمو بیشتر می کردم باهاش! بابا مگه عقل و شعور به مدرکه؟:w00: من یه زن و شوهر رو می شناسم دوتایشون دیپلمه هستن....به قدری این دو نفر نازنین و دوست داشتنی هستن که حد نداره... آدم می خواد ساعتها بشینه باهاشون صحبت کنه و از هم صحبتی باهاشون لذت ببره و بارها و بارها بهشون گفتم من واقعا هر دوتا تون رو با تمام وجود دوست دارم. حالا حساب کنید 50% آدما اینجوری فکر کنن! چی می شه؟:icon_pf (34): همه ی اینها رو گفتم تا به اینجا برسم: آیا حاضرید به یه هم نوع بگید : "دوست دارم"؟ پ.ن: به نظر من برای شروع هیچ وقت دیر نیست بين دوست داشتن و عشق ورزيدن فرق زيادي است . در دوست داشتن تعهدي وجود ندارد ولي عشق ورزيدن تعهد است . به همين علت است كه مردم زياد راجع به عشق حرف نميزنند . در واقع مردم به نحوي از عشق حرف ميزنند كه تعهدي مورد نياز نباشد . مثلا ميگويند : (( من عاشق بستني هستم )) چگونه ميتوان عاشق بستني بود ؟ ميتوان بستني را دوست داشت اما نميتوان عاشقش بود . يا ميگويند : (( عاشق سگم هستم )) يا (( عاشق ماشينم هستم )) ميگويند عاشق اينم , عاشق آنم ; اما مردم واهمه دارند از اينكه به همديگر بگويند عاشق هستند . مردم به هم ميگويند (( به شما علاقه دارم )) چرا به هم نميگويند (( عاشق شما هستم )) براي اينكه عشق تعهد آور است . عشق درگير شدن است – خطر كردن و مسووليت پذيري است . علاقه داشتن گذراست . من امروز دوستتان دارم و فردا ممكن است دوستتان نداشته باشم – هيچ خطر كردني با آن همراه نيست . وقتي به زني ميگوييد (( عاشقتان هستم )) تن به خطر داده ايد يعني ميتواني روي من حساب كني . وقتي مردي به زني ميگويد (( به تو علاقه دارم )) در اصل چيزي راجع به خودتان اقرار ميكنيد و ميگوييد : من چنين آدمي هستم و بر اين اساس به تو علاقه دارم . من به بستني هم علاقه دارم . به ماشين هم علاقه دارم و به همين نحو به شما هم علاقه دارم . ولي وقتي پاي عشق به ميان مي ايد شما راجع به ان شخص حرف ميزنيد . منظورتان اين است كه شما دوست داشتني هستيد و پيكان به طرف ان شخص هدفگيري شده است .و خطر در همين است . داريد قول ميدهيد. 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ بين دوست داشتن و عشق ورزيدن فرق زيادي است . در دوست داشتن تعهدي وجود ندارد ولي عشق ورزيدن تعهد است . به همين علت است كه مردم زياد راجع به عشق حرف نميزنند . در واقع مردم به نحوي از عشق حرف ميزنند كه تعهدي مورد نياز نباشد . مثلا ميگويند : (( من عاشق بستني هستم )) چگونه ميتوان عاشق بستني بود ؟ ميتوان بستني را دوست داشت اما نميتوان عاشقش بود . يا ميگويند : (( عاشق سگم هستم )) يا (( عاشق ماشينم هستم )) ميگويند عاشق اينم , عاشق آنم ; اما مردم واهمه دارند از اينكه به همديگر بگويند عاشق هستند . مردم به هم ميگويند (( به شما علاقه دارم )) چرا به هم نميگويند (( عاشق شما هستم )) براي اينكه عشق تعهد آور است . عشق درگير شدن است – خطر كردن و مسووليت پذيري است . علاقه داشتن گذراست . من امروز دوستتان دارم و فردا ممكن است دوستتان نداشته باشم – هيچ خطر كردني با آن همراه نيست . وقتي به زني ميگوييد (( عاشقتان هستم )) تن به خطر داده ايد يعني ميتواني روي من حساب كني . وقتي مردي به زني ميگويد (( به تو علاقه دارم )) در اصل چيزي راجع به خودتان اقرار ميكنيد و ميگوييد : من چنين آدمي هستم و بر اين اساس به تو علاقه دارم . من به بستني هم علاقه دارم . به ماشين هم علاقه دارم و به همين نحو به شما هم علاقه دارم . ولي وقتي پاي عشق به ميان مي ايد شما راجع به ان شخص حرف ميزنيد . منظورتان اين است كه شما دوست داشتني هستيد و پيكان به طرف ان شخص هدفگيري شده است .و خطر در همين است . داريد قول ميدهيد. من فقط جمله ی دوستت دارم برام مهم بود نه عشق ورزیدن و.... ممنون از نظرتون. حالا شما همین دوستت دارم رو می گید؟ 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ من فقط جمله ی دوستت دارم برام مهم بود نه عشق ورزیدن و....ممنون از نظرتون. حالا شما همین دوستت دارم رو می گید؟ از وقتی مادرم از دنیا رفته دیگه از این جمله استفاده نکرذم. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ از وقتی مادرم از دنیا رفته دیگه از این جمله استفاده نکرذم. روحشون شاد 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ ای بابا...دوست دارم گفتن یعنی انقدر سخته؟:icon_razz:" با رفتارم ثابت میکنم"....:icon_razz:یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ....بعضی چیزا شنیدنیه...آدم دوست داره بشنوه ...دوستت دارم گفتن رابطه دونفرو پررنگ و گرم میکنه...باعمل و رفتار جای خود گفتنشم جای خود...قابل توجه آقایون! 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده