ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ 2 درصد تازه این دو درصد ابراز کردنش یه هفته طول میکشه 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ راستش ما پسرا نمیشه به هم اینطوری بگیم...یعنی در شان من و رفیقام نیست که بیام بش بگم دوستت دارم......خب بابا خنده داره.........!!!!!! وقتی رفاقتمون 10 سالی هست که با هم هستیم..دیگه این کارا چیه؟؟؟؟؟......اینی که شما میگی من به هیچ عنوان قبول ندارم............چه به هم نوع چه به غیر هم نوع.......چه منظور داشته باشی ...چه نداشته باشی!!!!!! آدم فقط باید به عشق زندگیش بگه دوست دارم...........پس فردا که ازدواج کردی با چند تا مرد دیگه بگو بخند میکنی...وقتی شوهرت گفت اینا کی هستن!!!!..میگی اینا همکاران هستن(دوستشون دارم به عنوان همکار) یا اون دختره که میگه اینا همکلاسی هستن واسه جزو خیلی خوبن...اینم دوست خوبیه شبا باش میرم بیرون...این یکی هم شبا باش sms بازی میکنم.......این یکی هم واسه لاو ترکوندن:4chsmu1: من همه رو دوست دارم///فقط از نوع های مختلف 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ چند تا عکس از من و موش موشی !!! اوخی چه موش موشی نااااااااااازی 3 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ 2 درصدتازه این دو درصد ابراز کردنش یه هفته طول میکشه :ws28: راستش ما پسرا نمیشه به هم اینطوری بگیم...یعنی در شان من و رفیقام نیست که بیام بش بگم دوستت دارم......خب بابا خنده داره.........!!!!!!وقتی رفاقتمون 10 سالی هست که با هم هستیم..دیگه این کارا چیه؟؟؟؟؟......اینی که شما میگی من به هیچ عنوان قبول ندارم............چه به هم نوع چه به غیر هم نوع.......چه منظور داشته باشی ...چه نداشته باشی!!!!!! آدم فقط باید به عشق زندگیش بگه دوست دارم...........پس فردا که ازدواج کردی با چند تا مرد دیگه بگو بخند میکنی...وقتی شوهرت گفت اینا کی هستن!!!!..میگی اینا همکاران هستن(دوستشون دارم به عنوان همکار) یا اون دختره که میگه اینا همکلاسی هستن واسه جزو خیلی خوبن...اینم دوست خوبیه شبا باش میرم بیرون...این یکی هم شبا باش sms بازی میکنم.......این یکی هم واسه لاو ترکوندن:4chsmu1: من همه رو دوست دارم///فقط از نوع های مختلف آخی الهی به خاطر اینه که کسی را دوست نداری هم نفر اول هم دوم مادرته؟ من هميشه ميگم حتي هميشه مامانمو بغل ميكنمو ميبوسم ميگم دوستت دارم يا داداشامو بغل ميكنم ميگم دوستت دارم نه خیرم:w00: منظورم اینه که اولیش مادرمه اون یکیشم همه میدونن کیه که خیلی خیلی دوستش دارم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ :ws28: نه خیرم:w00: منظورم اینه که اولیش مادرمه اون یکیشم همه میدونن کیه که خیلی خیلی دوستش دارم من نميدونم خو بگو كيه هي ميگي ميدونن 1 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ چرا دندون نداره؟ 2 ساله بايد دندون داشته باشه:w127: خوب یه کم فشار بیارین خودتون متوجه میشین که این عکس باید قدیمی باشه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ :ws28: آخی الهی به خاطر اینه که کسی را دوست نداری نه خیرم:w00: منظورم اینه که اولیش مادرمه اون یکیشم همه میدونن کیه که خیلی خیلی دوستش دارم خوش بحالش مخصوصا دومی 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ هیچی... ناامیدم کردی داداش باز من 2 درصد 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ ناامیدم کردی داداش باز من 2 درصد خب منم چند درصدی دارم ولی خب دیگه رندش کردم گفتم... 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ قایمش کن ظرفیت ندارن دادا باید فرهنگش جا بیفته... چی می شه اگه به بهترین دوستمون یا اعضای خانوادمون، یا حتی دوست معمولی مثل همین افرادی که تو انجمن باهاشون دوست هستیم فقط با یه جمله ی محبت آمیز بگیم: دوست دارم 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ به اعضای خونواده که....هیچ :icon_pf (34): به دوستامم شاید کلامی نگفتم ولی در عمل می دونن به بعضیا هم ابراز می کنم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ به اعضای خونواده که....هیچ :icon_pf (34):به دوستامم شاید کلامی نگفتم ولی در عمل می دونن به بعضیا هم ابراز می کنم به شیدا گفتی راستشو بگو؟ 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ به شیدا گفتی راستشو بگو؟ به شیدا که آرههههههههههههههههههه :w16: 2 لینک به دیدگاه
fereshte akabere 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ خوب من نميتونم به كسي خيلي راحت بگم دوست دارم ولي هميشه سعي ميكنم در عمل اين رو نشان بدم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ خوب من نميتونم به كسي خيلي راحت بگم دوست دارم ولي هميشه سعي ميكنم در عمل اين رو نشان بدم بگو شاید طرف دوزاریش کج باشه 3 لینک به دیدگاه
fereshte akabere 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ بگو شاید طرف دوزاریش کج باشه شما نگران نباشيد اطرافيان من ميدونن من خيلي كم به كسي ميگم دوست دارم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ شما نگران نباشيد اطرافيان من ميدونن من خيلي كم به كسي ميگم دوست دارم شاید از اطرافیان نباشه؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده