Mahnaz.D 61915 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ درود.... راستش الان داشتم به یه موضوعی فکر می کردم. ما همیشه در اطرافمون افرادی هستن که دوسشون داریم مثل: مادر،پدر،خواهر،برادر،همسر،دوست،همکلاسی و خیلی های دیگه... حالا بیایم ببینیم ما چقدر این دوست داشتن رو ابراز می کنیم؟ چی می شه اگه به بهترین دوستمون یا اعضای خانوادمون، یا حتی دوست معمولی مثل همین افرادی که تو انجمن باهاشون دوست هستیم فقط با یه جمله ی محبت آمیز بگیم: دوست دارم متاسفانه ما همیشه برای دوست داشتنمون مرز گذاشتیم....سن- جنس- طبقه ی فرهنگی- مدرک و خیلی چیزهای دیگه. نگید نه...چون این یه واقعیته. یه مثال: بارها و بارها شده یه نفر اومده پیشم و گفته: ببین من فلانی رو خیلی دوست دارم( فقط یه دوست داشتن معمولی نه از اون چیزایی که خیلیا فکر می کنن :w00:) اما عمرا" بهش بگم!!!!!!!!!! من این شکلی شدم :jawdrop: پدرت خوب...مادر خوب.... خوب دوستش داری...به عنوان یه دوست...نمیمیری بهش بگی که. جواب: واااااااااااا مهناز خیلی بی کلاسی....وایمیستم اول خودش بیاد بگه! یا مثلا می گن: اگه فلانی دانشجوی ارشد بود یه جور دیگه روش حساب می کردم و دوستیمو بیشتر می کردم باهاش! بابا مگه عقل و شعور به مدرکه؟:w00: من یه زن و شوهر رو می شناسم دوتایشون دیپلمه هستن....به قدری این دو نفر نازنین و دوست داشتنی هستن که حد نداره... آدم می خواد ساعتها بشینه باهاشون صحبت کنه و از هم صحبتی باهاشون لذت ببره و بارها و بارها بهشون گفتم من واقعا هر دوتا تون رو با تمام وجود دوست دارم. حالا حساب کنید 50% آدما اینجوری فکر کنن! چی می شه؟:icon_pf (34): همه ی اینها رو گفتم تا به اینجا برسم: آیا حاضرید به یه هم نوع بگید : "دوست دارم"؟ پ.ن: به نظر من برای شروع هیچ وقت دیر نیست 85 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ درسته . باهات موافقم . من حاضرم . اما زمانی که واقعی باشه . خیلی از اصلاحات و تارف های ما بی خوده . به طرفت می گه . قران تو بشم ... خوب یعنی اگه قرار بشه . جونتم واسش می دی ؟ کلا معتقدم حرف نزدن بهتر از حرفیه که بهش اعتقاد نداری یا نمی تونی بهش عمل کنی . اما در کل . جوابم بله اس. اگه کسی رو دوست داشته باشم . خوب سعی می کنم بهش بگم . 27 لینک به دیدگاه
SIMooRGH.M 496 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ اره متاسفانه نمیگیم ولی به نظر من گفتن جمله دوست دارم کافی نیست باید یه جوری دوست داشتنو ثابت کرد الکی بگیم دوست دارم ولی همینطوری الکی این جمله رو مث جمله امروز وا خوبه نباید به زبون اورد 14 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ قبلنا زیاد اما الان تا مجبور نشوم ابراز نمیکنم راستی امروز روز جهانی دختره کسی میدونه روز جهانی پسر کیه ؟؟ 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ قبلنا زیاد اما الان تا مجبور نشوم ابراز نمیکنم راستی امروز روز جهانی دختره کسی میدونه روز جهانی پسر کیه ؟؟ موضوع ربطی به روز دختر و پسر داشت؟ 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ موضوع ربطی به روز دختر و پسر داشت؟ درمورد موضوع هم جواب دادم اگه نمیتونی بخونی خودم بخونم برات 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ من هیشکی رو دوست ندارم و به هیشکی هم نمیگم... مهناز که در جریان هست 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ حالا جدی... دقیقا" مشکل خیلی از ماها همینه که میگی.... مثلا به مامانمون نمی گیم دوستت دارم چون فکر میکنیم که خودشون میدونن که دوستشون داریم.. و از این قبیل فکرا.. حالا برای جنس مخالف باید بگم که اگه کسی رو دوست داشته باشید و بهش نگی دوست دارم شاید خیلی دیر بشه... 9 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ سلام مهناز جون ... از این کلمه خوشم نمیاد.. مزخرفه یعنی به من اینطوری ثابت شده . بقیه رو نمیدونم...؟! ... یکی از دوستان بالا نوشتن باید در رفتار هم باشه من سعی میکنم با رفتارم به طرفم بفهمونم ولی یه قول تو مهناز جون؛من یکی از اوناییم که نمیگم،یعنی همون "زورم میاد..." 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ دور شو ای شیطان :w00: اعوذ بالله من النیاز رجیم 2 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ به به باز مهناز جون ازین تاپیکا زد:ws2: من تو تمام عمرم دو نفرو با تمام وجودم دوست دارم اولیشو که همه میدونن همیشه هم بهش میگم اما دومیش (یه بهتره بگم اولیش) مادرمه که هیچ وقت نتونستم بهش بگم دوسش دارم هروقت میخوام بهش بگم دوسش دارم خجالت میکشم:icon_pf (34): 13 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ به بهباز مهناز جون ازین تاپیکا زد:ws2: من تو تمام عمرم دو نفرو با تمام وجودم دوست دارم اولیشو که همه میدونن همیشه هم بهش میگم اما دومیش (یه بهتره بگم اولیش) مادرمه که هیچ وقت نتونستم بهش بگم دوسش دارم هروقت میخوام بهش بگم دوسش دارم خجالت میکشم:icon_pf (34): هم نفر اول هم دوم مادرته؟ من هميشه ميگم حتي هميشه مامانمو بغل ميكنمو ميبوسم ميگم دوستت دارم يا داداشامو بغل ميكنم ميگم دوستت دارم كسيو دوس داشته باشم ميگم هيچ ابايي هم ندارم 5 لینک به دیدگاه
vahid jigol 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ منم تو دوست داشتن آدم تابلوی هستم تا ابراز نکنکم خوابم نمیبره.................... به شما هم پیشنهاد میکنم قبل از اینکه پشیمون شید......... البته نه مستقیما غیر مستقیم.. اون قدر دورش میچرخم تا مال خودم کنمش........:w72: 8 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ درود....راستش الان داشتم به یه موضوعی فکر می کردم. ما همیشه در اطرافمون افرادی هستن که دوسشون داریم مثل: مادر،پدر،خواهر،برادر،همسر،دوست،همکلاسی و خیلی های دیگه... حالا بیایم ببینیم ما چقدر این دوست داشتن رو ابراز می کنیم؟ چی می شه اگه به بهترین دوستمون یا اعضای خانوادمون، یا حتی دوست معمولی مثل همین افرادی که تو انجمن باهاشون دوست هستیم فقط با یه جمله ی محبت آمیز بگیم: دوست دارم متاسفانه ما همیشه برای دوست داشتنمون مرز گذاشتیم....سن- جنس- طبقه ی فرهنگی- مدرک و خیلی چیزهای دیگه. نگید نه...چون این یه واقعیته. یه مثال: بارها و بارها شده یه نفر اومده پیشم و گفته: ببین من فلانی رو خیلی دوست دارم( فقط یه دوست داشتن معمولی نه از اون چیزایی که خیلیا فکر می کنن :w00:) اما عمرا" بهش بگم!!!!!!!!!! من این شکلی شدم :jawdrop: پدرت خوب...مادر خوب.... خوب دوستش داری...به عنوان یه دوست...نمیمیری بهش بگی که. جواب: واااااااااااا مهناز خیلی بی کلاسی....وایمیستم اول خودش بیاد بگه! یا مثلا می گن: اگه فلانی دانشجوی ارشد بود یه جور دیگه روش حساب می کردم و دوستیمو بیشتر می کردم باهاش! بابا مگه عقل و شعور به مدرکه؟:w00: من یه زن و شوهر رو می شناسم دوتایشون دیپلمه هستن....به قدری این دو نفر نازنین و دوست داشتنی هستن که حد نداره... آدم می خواد ساعتها بشینه باهاشون صحبت کنه و از هم صحبتی باهاشون لذت ببره و بارها و بارها بهشون گفتم من واقعا هر دوتا تون رو با تمام وجود دوست دارم. حالا حساب کنید 50% آدما اینجوری فکر کنن! چی می شه؟:icon_pf (34): همه ی اینها رو گفتم تا به اینجا برسم: آیا حاضرید به یه هم نوع بگید : "دوست دارم"؟ پ.ن: به نظر من برای شروع هیچ وقت دیر نیست با سلام و تشکر بابت این تاپیک زیبا من قبلا از گفتن از جمله خوشم نمیومد ولی با نگفتن همین یه جمله خیلی از دوستامو از دست دادم الان حاضرم بگم ولی نه به هر کسی 5 لینک به دیدگاه
SHARLIN 306 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ من به اونایی که دوسشون دارم از دخترا می گم..:aghosh: ولی پسرارو فقط کتک می زنم 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ واقعا به نکته ی خوبی اشاره کردی... خوب این یه واقعیتیه که ما اصولا از ابراز دوست داشتن و به کار بردن دوست دارمو خیلی باسم عزیزی و درست و به موقع به کار نمیبریم.. منم بیشتر اوقات خجالت میکشم 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ امممم... من اصن نمیتوم بگم دوست دارم!! اصن زبونم نمیچرخه موقع گفتن این کلمه!! یه بار گفتم ولی از کرده ی خودم پشیمون شدم! چون خیلی ضایع بود که کلی تلاش کردم بگم، نمیگفتم سنگینتر بودم!!:mornincoffee: در ضمن موقع گفتنش لهجه رشتیم میاد وسط 15 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ :jawdrop: اتفاقا به دوستاي تهرانيم و شهرستانياي ديگم هميشه ميگم جانا قربان گاهي هم ميگم :: مي بلا تي سر الان دوستام اغلب ميگن من ترا غش رشتي خيلي هم خوبه هميشه با زبون خودت ابراز علاقه كن خيلي به دل ميشينه الان به من بگو ببينم ياد گرفتي:167: این می بلا تی سرو میتونم بگم..... ولی اونای دیگه رو باید به طور زنده اجرا کنم ببینم چی در میاد 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ خب منم معمولاً نمیتونم این کلمه یا همون جمله رو بگم فکر کنم تلفظش سخت باشه با اینکه میدونم اشتباهه که نمیتونم بگم ولی بازم نمیگم سعی میکنم با عمل یه جوری نشون بدم ولی این جمله نمیدونم چی توشه که اثرش از عمل هم بیشتره کسایی که دوستشون دارم خودشون بفهمن دیگه 10 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ دور شو ای شیطان :w00:اعوذ بالله من النیاز رجیم اسماعیل جان دم در منتظر باش:w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده