Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ انصافا تا حالا ندیده بودم این گیاه رو! به راهنما! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ انصافا تا حالا ندیده بودم این گیاه رو! به راهنما! نميدونم راهنمایی : خیلی خوشبو حتی گیاهش - مخصوصا وقتی به این مرحله رشد میرسه- بوش از دور مستت میکنه! طرفای اذربایجان پره! (با گفتن این جمله در واقع جواب سوالو گفتم) 4 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ ???????? بیدمشک هستش درسته الهه جووونم 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ بیدمشک هستش درسته الهه جووونم آره عسیسم بیدمشک! :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ آره عسیسم بیدمشک!:icon_gol: آخ جون آخ جون جایزه مو بده زود تند سریع 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ بیدمشک گیاهی است از نژاد بید. سنبلههای آن دارای اسانس معطر است. اسانس یا عرق بیدمشک علاوه بر خواص درمانی برای معطر کردن شربتها نیز به کار میرود. اسانس یا عرق بیدمشک علاوه بر خواص درمانی برای معطر کردن شربتها نیز به کار می رود. بید مشک گیاهی ملین و تقویت کننده قلب ،اعصاب و محرک قوای جنسی است.این گیاه داروئی دستگاه گوارش را تقویت کرده و اشتها را افزایش می دهد. جوشانده برگ یا پوست درخت بیدمشک سبب دفع انگلها و کرمهای معده و روده می شود. بیدمشک تقویت کننده دستگاه عصبی بوده و جوشانده برگ آن با عسل اعصاب را آرام می کند.همچنین عرق بیدمشک آرام بخش و خواب آور است،جوشانده گل بیدمشک همراه با شکر، ناراحتی های عصبی،افسردگی ،دردهای عصبی و روماتیسمی را بهبود می بخشد. عرق بیدمشک مقوی قلب بوده و برای حفظ سلامتی آن بسیار مناسب و موثر است و همچنین باعث کاهش تب دشه و خاصیت تب بری دارد. 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ آخ جون آخ جون جایزه مو بده زود تند سریع کلی ازت تشکر کردم بسه دیگه! بیدمشک گیاهی است از نژاد بید. سنبلههای آن دارای اسانس معطر است. اسانس یا عرق بیدمشک علاوه بر خواص درمانی برای معطر کردن شربتها نیز به کار میرود. بله درسته آفرین...و زمان عرق گیریش تا چن هفته قبل این بود! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ من 6 تا وبلاگ خوندم تا جوابش رو پیدا کنم آخه !!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ من 6 تا وبلاگ خوندم تا جوابش رو پیدا کنم آخه !!!!!!!!! :ws28: کلی ازت تشکر کردم بسه دیگه! بله درسته آفرین...و زمان عرق گیریش تا چن هفته قبل این بود! :ws3: 3 لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ سلام خوبين . جاتون خالي با دوستام ديشب رفتيم كوهستان شب رو اونجا مونديم امروز ميخواستم يه عالمه براتون عكس از گياهاي عجيب غريب بگيرم كف كنين ولي نتونستم. ايشالله هفته بعد كه رفتم بيرون براتون ميگيرم . 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ سلام خوبين . جاتون خالي با دوستام ديشب رفتيم كوهستان شب رو اونجا مونديم امروز ميخواستم يه عالمه براتون عكس از گياهاي عجيب غريب بگيرم كف كنين ولي نتونستم. ايشالله هفته بعد كه رفتم بيرون براتون ميگيرم . سلام. ممنون دوست عزیز ... انشالله بسلامتی پس اگه زحمتش رو کشیدی لطف کن و توی ** تصاویر جالب در زمینه کشاورزی و زیست شناسی ** قرارشون بده! اگه خواستی بصورت سوالی قرار بدی که همینجا جاش خوبه! 5 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ کسی میدونه این چه گیاهیه!؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ عکس نداره؟دیده نمیشه یه بار دیگه قرار میدم! بفرما: 6 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ عجب گیاه عجیبی تو ایرانه؟ خودتون اسمشونو میدونین؟ یا اطلاعاتی در موردش ندارین؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ عجب گیاه عجیبی تو ایرانه؟خودتون اسمشونو میدونین؟ یا اطلاعاتی در موردش ندارین؟ خیر باید در آسیای شرقی باشه! نه! نه! 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ خیر باید در آسیای شرقی باشه! نه! نه! تشکر میکنم! خسته نباشی!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده