Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 17 آبان، 2011 منم در مورد عکس بالایی از دوستم سوال کردم ولی هنوز جوابی بهم نداده ... فکر کنم گونه ای نایاب باشه! 3
نسترن 2411 ارسال شده در 17 آبان، 2011 دوستان این تصویر چه گیاهی هست؟ سلام بچه ها من یه مدت نبودم مثل اینکه اینجا رونق نداشته حالا ناراحن نباشید من اومدم این گیاه استبرق (Calotropis) هست. از خانواده Asclepidaceae از راسته Gentianales که در نواحی گرمسیری رشد میکنه. 2
alimec 23104 ارسال شده در 17 آبان، 2011 lantana camara عکس رو سیو میکنی با اسم گیاهه سیو میشه ای ناقلا:ws2: آواتارتون عکس کیه؟ 1
El Roman 31720 ارسال شده در 17 آبان، 2011 ای ناقلا:ws2:آواتارتون عکس کیه؟ ilhan sesen , khanandas:w16: 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 17 آبان، 2011 lantana camara عکس رو سیو میکنی با اسم گیاهه سیو میشه بله! شاه پسند! در حقیقت دو نمونه گیاهه خب الان این سواله؟ آخه سوالی نیست جمله اتون! فکر کنم یکیش میمون باشه یکیش زرشک باشه که دوستان هم اشاره کردن ... 6
shirin.agro 6340 ارسال شده در 22 آبان، 2011 در حقیقت دو نمونه گیاهه گیاهی که برگاش بنفش رنگه تاج خروس هستش دومی رو شک دارم احتمالا میمون جارویی باشه 3
shirin.agro 6340 ارسال شده در 22 آبان، 2011 گل شاهپسند نام لاتین: Verbena hybrida تیپ رویشی: نشاء یک ساله وضعیت خزان: ---------- سرعت رشد: متوسط ارتفاع: 3/0 متر قطر تاج: 5/0 متر نیاز نوری: آفتابی نیاز آبی: متوسط معیار زیبایی: گل زمان ظهور معیار زیبایی: اواسط تابستان تا اواسط پاییز قابلیت هرس: ----------- مقاومتهای اکولوژیک: مقاوم به گرما و کم آبی خاک مناسب: هر نوع خاک کاربرد در فضای سبز: کاشت در پارکها، چمن کاریها، میادین و بولوارها وضعیت سازگاری با شرایط اکولوژیک موجود: خوب 4
نسترن 2411 ارسال شده در 25 آبان، 2011 lantana camara عکس رو سیو میکنی با اسم گیاهه سیو میشه خوب شما اسمشو نیگا نکنین خوب این یهنی تقلب 3
نسترن 2411 ارسال شده در 25 آبان، 2011 گل شاهپسند نام لاتین: Verbena hybrida تیپ رویشی: نشاء یک ساله وضعیت خزان: ---------- سرعت رشد: متوسط ارتفاع: 3/0 متر قطر تاج: 5/0 متر نیاز نوری: آفتابی نیاز آبی: متوسط معیار زیبایی: گل زمان ظهور معیار زیبایی: اواسط تابستان تا اواسط پاییز قابلیت هرس: ----------- مقاومتهای اکولوژیک: مقاوم به گرما و کم آبی خاک مناسب: هر نوع خاک کاربرد در فضای سبز: کاشت در پارکها، چمن کاریها، میادین و بولوارها وضعیت سازگاری با شرایط اکولوژیک موجود: خوب درسته این گل شاهپسند هست و از خانواده verbenaceae هست ولی اسم لاتینش همون lantana camara هست چک کنین لطفا:w139: 2
El Roman 31720 ارسال شده در 25 آبان، 2011 خوب شما اسمشو نیگا نکنین خوب این یهنی تقلب خوب تو آپلود سنتر سایت آپلود بکنین اسمش معلوم نباشه:viannen_38: الان من باید عکس بزارم؟ 4
ارسالهای توصیه شده