tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ گلابی منبع فوقالعادهی فیبری به نام پکتین است که به کاهش کلسترول و بهبود عملکرد کولون (رودهی بزرگ) کمک میکند. این میوهی خوشمزه همچنین حاوی میزان زیادی ویتامین C، ویتامینهای گروه B، مقدار کمی ویتامین A و E و املاح معدنی به ویژه پتاسیم است. گلابی سرشار از املاح معدنی، پتاس و تانین است و میتواند اسید اوریک خون را پایین بیاورد. برای این کار بهتر است که گلابی را با پوست میل کنید. از این گذشته گلابی برای افراد روماتیسمی و افرادی که از آرتریت رنج میبرند مفید است. به عقیدهی متخصصان، گلابی اعصاب را آرام میکند، عملکرد غدد داخلی را بهبود میبخشد، فشار خون را تنظیم میکند، خون را تصفیه و کلیهها را تمیز میکند. در صورت تنبلی رودهها، بیماریهای گلو و بیماریهایی مانند سل، ضعف بدن و کم خونی نیز گلابی کمک زیادی میکند. گلابی حاوی میزان قابل توجهی آنتیاکسیدانهای محافظ سیستم قلبی عروقی بدن است. توصیه میکنیم برای پیشگیری از سکته مغزی، گلابی و میوههای دیگری که گوشت سفیدی دارند میل کنید. این میوهی خوشمزه جزو میوههایی است که آلرژی ایجاد نمیکند برای همین میتوانید این میوه را له کرده و به کودکان بدهید. به عقیدهی متخصصان، گلابی اعصاب را آرام میکند، عملکرد غدد داخلی را بهبود میبخشد، فشار خون را تنظیم میکند، خون را تصفیه و کلیهها را تمیز میکند برای بعضی از افراد حساس مصرف زیاد گلابی میتواند باعث اسهال شود. حواستان باشد که گلابیهای کاملاً رسیده را مصرف کنید. گلابیهای نرسیده ممکن است باعث نفخ و عفونت شود. توجه داشته باشید زمان مصرف، گلابیهای سالم را انتخاب کنید. گلابیهای خراب و له شده حاوی کپک خطرناکی به نام میکوتوکسین میباشد. این کپک سمی به نام پاتولین ترشح میکند که باعث حساسیت و خارش پوست، حالت تهوع، مشکلات مربوط به کلیهها و کبد میشود. اگر دیدید یک بخشی از گلابی در حال کپک زدن یا گندیدن است آن را مصرف نکنید و دور بیندازید. توجه داشته باشید که پاتولین حتی با پخته شدن نیز از بین نمیرود. توجه داشته باشید از گلابیهایی استفاده کنید که به شیوهی ارگانیک کشت شدهاند در غیر این صورت امکان دارد پوست میوه به آفتکشها آلوده باشد. برای همین توصیه میکنیم این میوه ها را با پوست نخورید و یا اینکه آنها را با دقت شستشو دهید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ گلابی انقد خاصیت داره پس بگو استاد گلابی هم برا همینه انقد طرفدار داره لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ هنگام خرید چیپس دیده اید که بسته باد کرده است و به نظر می رسد کارخانه به جای چیپس باد می فروشد ولی اینطور نیست ! بسته های چیپس پس از قرار گرفتن ورقه های چیپس در آن با گاز نیتروژن پر می شوند . این بدان علت است که از طریق طعم چیپس جلوگیری شود و در هنگام حمل و نقل ورقه های نازک چیپس کمترین آسیب را ببینند . بهمنش 13 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ این یک کلمه چینی هست که دقیقا به همین شکل وارد زبان هندی و فارسی شده. در گویش شمال چین آن را تـی تلفظ می کنند که به همین شکل وارد زبان انگلیسی شده. چای منبع غنی ای از کافئین و آنتی اکسیدان ها هست و تقریبا هیچ چربی، کربوهیدرات و پروتئینی ندارد. تفاوت انواع چای در نوع فراوری آن هاست . بعد از دیدن اینفوگرافی این مطلب، تفاوت فراوری چای های رایج را دیده اید و حالا می دانید فرق چای سفید و چای اولانگ در چیست ؟ یا تفاوت چای سبز و چای معمول چه هست ؟ rangirangi.com 1 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ انگور یکی از بهترین و مغذیترین میوههاست. آبانگور نیز یکی از بهترین آبمیوههایی است که برای سلامتی فواید زیادی دارد. در زیر به فواید آن اشاره میکنیم. 1. فلاوونوئید موجود در آبانگور سطح کلسترول LDL (کلسترول خوب) را در بدن بالا میبرد و به همین ترتیب از ایجاد انسداد در شریانها جلوگیری کرده و قلب سالم میماند. 2. ریزوراتول موجود در آبانگور ار تشکیل تومور در بدن جلوگیری میکند و به همین روش از بروز سرطان جلوگیری میکند. آبانگور بنفش از سرطان سینه پیشگیری میکند. 3. با نوشیدن آبانگور، سطح اکسید نیتریک در بدن بالا میرود که ایجاد لخته در رگهای خونی را کاهش میدهد. این مسئله احتمال بروز بیماری و حمله قلبی را کاهش میدهد. 4. نوشیدن روزانه آبانگور به پایین نگه داشتن فشارخون کمک میکند. 5. آبانگور خواص ضدپیری دارد و به پایین نگه داشتن وزن نیز کمک میکند. 6. آنتیاکسیدانهای موحود در آبانگور، سلولهای تخریبشده را ترمیم کرده و همچنین از تخریب بیشتر آنها جلوگیری میکند. 7. فردی که به صورت روزانه آبانگور مینوشد، دچار سرفه و ترش کردن معده نمیشود. 8. نوشیدن آبانگور در صبح بدون شکر به درمان میگرن کمک میکند. 9. آبانگور اختلالات خونی را درمان کرده و برای پاکسازی خون فوقالعاده است و سموم مضر را از بدن بیرون میبرد. 10. آبانگور مشکل یبوست را نیز درمان میکند و یک ملین خوب به شمار میرود. 11. آب انگور قرمز خواص ضدویروسی و ضدباکتریایی قوی دارد، به همین علت از فرد در مقابل بسیاری عفونتها محافظت میکند. 12. آبانگور بخاطر ارزش درمانی بالایی که دارد، در درمان آسم بسیار مفید شناخته شده است. 13. آنتیاکسیدانهای موجود در آبانگور میتواند از پیر شدن و بیماریهای مرتبط با آن مثل آلزایمر جلوگیری کند. 14. آب انگور بنفش به مقابله با تصلب شریان کمک میکند. 15. آنتیاکسیدانهای موجود در آبانگور سیستم ایمنی بدن را تقویت میکنند. نکته: اگر دچار کمخونی هستید (آهن خونتان کم است)، از نوشیدن آبانگور تیره و غلیظ خودداری کنید. آبانگور تیره حاوی موادشیمیایی است که میتواند سطح آهن بدن را کاهش دهد. در اکثر مواقع، آبانگوری که از فروشگاه تهیه میکنیم، خالص نیست. توصیه میشود که خودتان در منزل و بااستفاده از انگور تازه آبانگور تهیه کنید. citoz2.blogf لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ خب پس بسته های چیپس رو حداقل بزرگتر کنن به اندازه قیمتش توش چیپس بزارن.پول هواشو میگیرن؟ یه بسته چیپس معمولی 20 تا دونه چیپس هم توش نیست ! 6 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ . دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع 5 تا 7 متر که از تمام قسمت های آن بویی مطبوع استشمام می شود. گل های آن در فاصله ماه های بهمن تا اوایل فروردین ظاهر می شود. برگ این درخت سبز تیره و دارای گل هایی به رنگ سفید است. نام علمی این گیاه Cinnamomum zeylanicum میباشد. اسانس دارچین که تنها قسمت مهم دارچین است به مقدار یک درصد در پوست درخت مذکور وجود دارد و از تقطیر آن با آب نیز حاصل میشود. این اسانس در صورت تازه بودن به رنگ زرد روشن است، ولی به مرور زمان و به علت اکسیده شدن به رنگ های زرد طلایی و سپس قهوهای مایل به قرمز درمیآید. دارچین اولین بار در سریلانکا یافت شد و بعد از آن، تمام دنیا این چاشنی را شناختند و برای طعم بهتر غذاها استفاده کردند. یک قاشق چای خوری دارچین، حاوی 28 میلی گرم کلسیم، 1 میلی گرم آهن و بیشتر از 1 گرم فیبر و مقدار زیادی ویتامین های C و K و منگنز است. همچنین مقدار 2/1 گرم کربوهیدرات دارد. دارچین بومی سریلانکا و جنوب هند است و پوست درختچه آن کاربرد فراوانی به عنوان ادویه دارد. برای تهیه دارچین، پوست این درختچه را جدا کرده و معمولا پودر می كنند و در غذا یا چای از آن استفاده می كنند. خواص درمانی: دارچین رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سالم نگه می دارد. دارچین برای زیاد شدن و تجدید نیروی جنسی نیز به كار می رود. كلیه ها را گرم می كند، ضعف كمر و پاها را از بین می برد و كم خونی را درمان می كند. دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است. دارچین اثر آرام كنده و شاد كننده دارد و از بسیاری از داروهای آرام بخش بهتر است. در حقیقت می توان گفت دارچین، والیوم گیاهی است، زیرا در دارچین ماده ای به نام Cinnamodehyde وجود دارد كه روی حیوانات و انسان اثر آرام بخش دارد. اثر مهم دیگر دارچین پایین آوردن تب می باشد و حتی امروزه دارچین را به صورت قرص و كپسول درآورده اند كه بعنوان "تب بُر" به كار می رود. دارچین رگ ها را باز می كند و باعث بهبود گردش خون می شود. یکی از خواص دارچین این است که باعث افزایش کارآیی هورمون انسولین در بدن می شود و در نتیجه بدن نیاز کمتری به این هورمون برای کنترل قند خون پیدا می کند. بسیاری از افراد مبتلا به دیابت گزارش داده اند که مصرف یک قاشق چایخوری دارچین در روز تاثیر بسیار مثبتی بر قند خونشان داشته است. همچنین برخی تحقیقات نشان دهنده تاثیر مثبت دارچین در کاهش فشار خون بوده است. دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد و آن تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری هاست و حتی می توان گفت كه اثری مشابه پنی سیلین و آنتی بیوتیك دارد. اگر حس كردید كه ضعیف شده اید و ممكن است مریض شوید، چای دارچینی را فراموش نكنید و حتی اگر سرما خورده اید یا ضعف شدید دارید، چای دارچین بهترین داروست. دارچین به علت داشتن اسانس و تانن، محرک و قابض است و به عنوان تقویت کننده ی عمل هضم غذا و جریان گردش خون به کار می رود و از آن برای رفع سوءهاضمه، به ویژه در مواردی که با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشکن استفاده می شود. همچنین به علت داشتن تانن در رفع اسهال ، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون مصرف می شود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به کار می رود. یكی از دانشمندان انگلیسی در كتابی كه قرن نهم تالیف نمود ادعا كرد كه دارچین معده را تمیز و آرام و قوی می كند . بنابراین اگر ناراحتی معده دارید حتما از دارچین استفاده كنید. دارچین علاوه براین همه خواص، طعم بسیار خوبی نیز دارد. برای اینکه بیشتر از طعم و خاصیت درمانی دارچین بهره ببرید، می توانید موقع دم کردن چای، مقداری از پوست آن را در داخل قوری بریزید تا همراه با چای دم بکشد. تحقیقی درباره اثر دارچین بر نفخ معده: با بررسی اثر دو گیاه دارچین و سیاه دانه بر روی نفخ معده، نتایجی که به دست آمد نشان داد 60 درصد افرادی که سیاه دانه، 90 درصد افرادی که مخلوط دارچین و سیاه دانه و 10درصد افرادی که دارچین استفاده کرده بودند، بهبود یافتند. از طرف دیگر درصد بهبود یافتگان با مصرف مخلوط دارچین و سیاه دانه، در زنان و مردان یکسان بود. منبع: آگروفود نیوز 1 لینک به دیدگاه
mustafa3 834 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ خب پس بسته های چیپس رو حداقل بزرگتر کنن به اندازه قیمتش توش چیپس بزارن.پول هواشو میگیرن؟ یه بسته چیپس معمولی 20 تا دونه چیپس هم توش نیست ! در صنعت چیپس سازی تنها 14 درصد بازدهی داریم در بهترین حالت ممکن یعنی اگه 100 کیلو سیب زمینی داشته باشیم 86 درصد ضایعات میشه ضایعات هم شامل پوست و اب هست مقدار بسیاز زیادی اب از دست میده البته این نکته هم اضافه کنم که مکدونالدز تکنولوژی بازدهی بالای 90 درصد رو داره و در انحصار خودش داره هنگام خرید چیپس دیده اید که بسته باد کرده است و به نظر می رسد کارخانه به جای چیپس باد می فروشد ولی اینطور نیست ! بسته های چیپس پس از قرار گرفتن ورقه های چیپس در آن با گاز نیتروژن پر می شوند . این بدان علت است که از طریق طعم چیپس جلوگیری شود و در هنگام حمل و نقل ورقه های نازک چیپس کمترین آسیب را ببینند . بهمنش در این بسته بندی ها معمولا CO2 هم اضافه میکنن که نقش بازدارندگی داره و در صورتی که میکروب با CO2 در تماس طولانی مدت باشه باعث میشه میکروب از بین بره حالا اگه مقدار CO2 زیاد باشه باعث میشه بسته بندی چروکیده بشه پس ازت رو اضافه میکنن که این مشکل پیش نیاد و از همه مهمتر از rancidity اکسیداتیو چربی هم جلوگیری میکنه بسته بندی چیپس اسمش بسته بندی اتمسفر بهبود یافته هست 10 لینک به دیدگاه
deremel400 495 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ البته این نکته هم اضافه کنم که مکدونالدز تکنولوژی بازدهی بالای 90 درصد رو داره و در انحصار خودش داره سلام من این طور که سرچ کردم 80درصد سیب زمینی آبه بعد به چه صورت مک دونالد بازده وزنی را 90 درصد نگه میداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا همچین چیزی شدنیه ؟؟؟؟؟؟؟؟نکنه سیب زمینی پخته می فروشه با این تفاسیری که شما فرمودید در چیپس ما نگاه دارنده غذایی نداریم و از این یک جنبه بی ضرره درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
mustafa3 834 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ سلاممن این طور که سرچ کردم 80درصد سیب زمینی آبه بعد به چه صورت مک دونالد بازده وزنی را 90 درصد نگه میداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا همچین چیزی شدنیه ؟؟؟؟؟؟؟؟نکنه سیب زمینی پخته می فروشه با این تفاسیری که شما فرمودید در چیپس ما نگاه دارنده غذایی نداریم و از این یک جنبه بی ضرره درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام خب منم میگم که مقدار زیادی اب داره سیب زمینی که هنگام تهیه چیپس جزء ضایعاتش محسوب میشه اگه میدونستیم چطور این کار رو میکنه دیگه انحصاری نبود که فعلا که شدنیه و مکدوتالد هم داره انجام میده ببینید co2 که در بسته بندی افزوده میشه خودش عامل ضد میکروبیه ولی مثه نیتریت سدیم نیست که باعث بشه خطر سرطان افزایش پیدا کنه از نظر اینکه چه موادی به چیپس میزنن میشه گفت نسبتا بی ضرره و این هیچ ربطی به ارزش غذایی چیپس نداره 5 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ نکاتی در مورد خیار که نمیدونستین! 1. خیار دارای ویتامینهایی است که روزانه ما بدن نیازداریم. مانند ویتامینهای B1، B2، B3، B5، B6و C، اسید فولیک، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و پتاسیم و روی 2. اگر بعد از ظهر خسته هستی بجای اینکه نوشیدنیهای کافیئن دار بنوشی یک خیار بخور.آنها دارای ویتامینهای بی و هیدروکربور هستند که شما را سرحال آورده و چند ساعت نگه میدارد. 3. اگر آینه حمام بخار میکند آنرا به آینه بمالید تا از بخار کردن جلو گیری کند. 4. اگر حشرات و حیوانات باغچه شما را نابود میکنند یک بشقاب آلومینیومی خیار لایه لایه برش خورده را بگذارید تا همه آنها را فرار دهد.مواد خیار با آلومینیوم ترکیب شده و بویی را ایجاد میکند که همه حشرات و... را فراری میدهد. ولی انسان آنرا حس نمیکند.. 5. اگر روی پوست خود ناهمواری دارید و میخواهید که از شر آن قبل از رفتن به استخر خلاص شوید خیار برش خورده را به آن محل ها روی پوست خود بمالید. مواد فتوشیمیایی خیار باعث میشود که کلوژنهای پوست جمع شود و چاله چوله ها از بین بروند.. روی چروکها نیز بسیار موثر است. 6 7. اگر میخواهید بر گرسنگی عصر فائق آئید خیار بخورید. 8. یک ملاقات مهم دارید ولی فرصت واکس زدن ندارید خیار را بمالید روی کفش آنرا براق نموده در مقابل نفوذ آب نیز مقاوم میشود. 9. اگر روغن ندارید، و لولاها سرو صدا میکنند آنرا به آن بمالید روان شوند. 10. اگر دچار استرس هستید، یک خیار را خرد کرده و در آب جوش بگذارید، مواد شیمیایی آن باعث آرامش شما میشود. 11. بعد از غذا آدامس ندارید و میخواهید به یک ملاقات تجاری بروید، یک برش از خیار را برای سی ثانیه به سقف دهان بفشرید، بوی بد دهان با کشته شدن باکتریهای بد بو از بین میرود. 12. اگر یک روش سبز برای تمیز کردن وسایل استیل میخواهید، با خیار آنها را تمیز کنید.. 13. اگر در حال نوشتن اشتباه کردید از آن میتوانید بعنوان پا ک کن (از قسمت بیرونی آن) استفاده کنید. 4 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ شتر شکم پر غذای محبوب اعراب این بمب کالری ابتدا باید جوشانده شود و سپس درون یک گودال پر از زغال کباب شود تا زمانی که پوست آن به رنگ قهوه ای در بیاید. البته باید تصور کنید که اندازه گودال باید به قدری بزرگ باشد که یک شتر درون آن جای گیرد. برخی از مردم بر این باورند که این فقط یک افسانه است اما در لیست کتاب رکوردهای گینس یک مورد شتر شکم پر کامل به چشم می خورد که بزرگترین آیتم غذایی در هر منو است و حتی چندین عکس از برپایی جشن به دور آن در اینترنت منتشر شده است. بسیاری از منابع اعلام کرده اند که این غذا در جشن عروسی و مراسم های خاص کشورهای عربی بخصوص عربستان پخته می شود. در واقع آنها می گذارند یک شتر کامل رشد کند و درون شکم آن را با تعدادی گوسفند یا بره پر می کنند که خود آنها نیز درون شکمشان حدود ۲۰ مرغ شکم پر (پر شده با تعدادی ماهی) قرار گرفته است. این بمب کالری ابتدا باید جوشانده شود و سپس درون یک گودال پر از زغال کباب شود تا زمانی که پوست آن به رنگ قهوه ای در بیاید. البته باید تصور کنید که اندازه گودال باید به قدری بزرگ باشد که یک شتر درون آن جای گیرد. به طور متوسط زمان پخت این غذا ۲۴ ساعت می باشد. پس از پخته شدن شتر، آن را وسط سفره می گذارند و مهمانان با چاقو و دست خالی به جان آن می افتند و تمام استخوان هایش را تمیز می کنند. دستور پخت این غذا در کتاب آشپزی غذاهای بین المللی یافت می شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ ای کوفت بخورن اینا!!!! غذا به این گرونی!!! 2 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ بهتر است برای شستن میوههایی مانند زردآلو، آلو، خرمالو، انواع توت، توت فرنگی، ازگیل، انگور، گیلاس و آلبالو، یک ظرف بزرگ را پر از آب خنک کنید و آبکشی را داخل آن قرار دهید. سپس میوهها را آرام در آبکش بریزید و بگذارید 5 دقیقه داخل آن بمانند. آبکش را از ظرف آب خارج کنید و کمی آب روی میوهها بگیرید.البته بهتر است برای پیشگیری از باقی ماندن و انتقال آلودگیها، گل روی خرمالو و توت فرنگی پیش از شستن پاک شود. اگر پوست خرمالو خیلی نازک و له نبود، میتوانید قبل از خارج کردن آنها از آب، به آرامی دستی هم به سطحشان بکشید. شستشوی میوههای نرمبرای از بین بردن گلولای برخی میوهها مانند خیار یا چربی برخی میوههای دیگر مانند سیب و مرکبات، ظرفی را از آب سرد پر کنید و پس از شستشوی ساده میوهها و آبکشی آنها، یکبار دیگر ظرف را از آب پر کنید و چند قطره ماده ضدعفونیکننده مخصوص میوه و سبزی در آن بریزید. سرانجام بعد از 3 یا 4 دقیقه میوهها را با آب ساده، آبکشی و با خیال راحت مصرف کنید. شستشوی میوههای چرب از کودکی باید یاد گرفت که میوهها هم میتوانند به سادگی آلودگی و بیماریهای مختلف را به بدن ما منتقل و بیمارمان کنند. البته این آلودگیها وقتی به بدن منتقل میشوند که میوهها را خوب نشوییم و درست مصرف نکنیم. به همین بهانه در این مطلب اصول شستشوی صحیح میوهها را آوردهایم.استفاده از مواد ضدعفونیکننده باعث کاهش عمر میوههای شسته شده میشود بنابراین اگر میوهها گلی یا چرب نیستند، بهتر است به همان آبکشی با آب ساده و اسکاچ اکتفا کنید. ضمن اینکه به دلیل نفوذ مواد ضدعفونیکننده به بافت میوههای نرم و له مانند خرمالو، توت یا توتفرنگی، شستن آنها فقط باید با آب ساده انجام شود. شستشوی میوههای با پوست ضخیم برای شستن میوههایی با پوست ضخیم مانند نارنگی، کیوی، لیمو شیرین، پرتقال، گریپفروت، خربزه، طالبی، هندوانه، سیب یا خیار هم باید ابتدا ظرفی را پر از آب سرد کنید و این میوهها و صیفیجات را 5 دقیقه داخل آن بریزید. بعد با اسکاچی نرم و تمیز و بدون استفاده از مواد شوینده، سطح میوهها را تمیز و در نهایت آنها را آبکشی کنید. هرگز تمیز کردن این میوهها را به پاک کردن آنها با دستمال محدود نکنید. دستمال خشک یا مرطوب نمیتواند آلودگیهای سطح میوه را کاملاً از بین ببرد. در غیر این صورت امکان انتقال آلودگی از سطح پوست به گوشت میوه با بریدن، چاقو زدن و پوست گرفتن آنها وجود خواهد داشت.موز استثناست! پوست میوهای مثل موز به سرعت و حدود 24 ساعت پس از شستن سیاه میشود بنابراین باید به جای پاک کردن پوست موز که آن هم کار درستی نیست، کمی پیش از مصرف آن را با آب کاملاً سرد بشویید، با دستمال نخی خشک کنید و داخل ظرف میوه قرار دهید.بهتر است میوهها را شسته در یخچال بگذارید عمر میوههای نشسته بیشتر از میوههای شسته است اما برای پیشگیری از انتقال آلودگیهای روی پوست میوهها به سایر مواد درون یخچال، حتماً حداکثر به اندازه مصرف یک هفته میوه تهیه کنید تا بتوانید آنها را شسته داخل یخچال قرار دهید. میوههای شسته تا یک هفته کاملاً تازه و سالم در یخچال باقی میمانند، به شرطی که شرایط نگهداری مناسب آنها را بدانید. برای افزایش تازگی و سلامت میوههای شسته باید آنها را پس از شستن کاملاً خشک کرد، در دستمالی نخی قرار داد و این دستمال را در یک کیسه نایلونی ضخیم یا ظرف آلومینیومی یا استیل داخل یخچال با دمای 4 تا 5 درجه سانتیگراد گذاشت. طبقه وسط و جامیوهای بهترین مکانهای یخچال برای قرار دادن میوهها هستند. میوههای نشسته مثل موز هم باید تا زمان مصرف در دو نایلون کاملاً دربسته داخل یخچال قرار بگیرند. عمر میوه نشسته در یخچال حدود 10 تا 15 روز است.همیشه قانون شستشوی میوهها را در منزلتان رعایت کنید بهتر است شستشوی میوهها در منزل قانونمند باشد؛ یعنی یا همیشه میوهها را شسته داخل یخچال بگذارید یا نشسته (فقط برای موز) تا اعضای خانوادهتان همیشه بدانند میوههای درون یخچال شسته هستند یا نشسته تا با خوردن میوه نشسته دچار بیماری نشوند. لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ بهتر است برای شستن میوههایی مانند زردآلو، آلو، خرمالو، انواع توت، توت فرنگی، ازگیل، انگور، گیلاس و آلبالو، یک ظرف بزرگ را پر از آب خنک کنید و آبکشی را داخل آن قرار دهید. سپس میوهها را آرام در آبکش بریزید و بگذارید 5 دقیقه داخل آن بمانند. آبکش را از ظرف آب خارج کنید و کمی آب روی میوهها بگیرید.البته بهتر است برای پیشگیری از باقی ماندن و انتقال آلودگیها، گل روی خرمالو و توت فرنگی پیش از شستن پاک شود. اگر پوست خرمالو خیلی نازک و له نبود، میتوانید قبل از خارج کردن آنها از آب، به آرامی دستی هم به سطحشان بکشید. شستشوی میوههای نرمبرای از بین بردن گلولای برخی میوهها مانند خیار یا چربی برخی میوههای دیگر مانند سیب و مرکبات، ظرفی را از آب سرد پر کنید و پس از شستشوی ساده میوهها و آبکشی آنها، یکبار دیگر ظرف را از آب پر کنید و چند قطره ماده ضدعفونیکننده مخصوص میوه و سبزی در آن بریزید. سرانجام بعد از 3 یا 4 دقیقه میوهها را با آب ساده، آبکشی و با خیال راحت مصرف کنید. شستشوی میوههای چرب از کودکی باید یاد گرفت که میوهها هم میتوانند به سادگی آلودگی و بیماریهای مختلف را به بدن ما منتقل و بیمارمان کنند. البته این آلودگیها وقتی به بدن منتقل میشوند که میوهها را خوب نشوییم و درست مصرف نکنیم. به همین بهانه در این مطلب اصول شستشوی صحیح میوهها را آوردهایم.استفاده از مواد ضدعفونیکننده باعث کاهش عمر میوههای شسته شده میشود بنابراین اگر میوهها گلی یا چرب نیستند، بهتر است به همان آبکشی با آب ساده و اسکاچ اکتفا کنید. ضمن اینکه به دلیل نفوذ مواد ضدعفونیکننده به بافت میوههای نرم و له مانند خرمالو، توت یا توتفرنگی، شستن آنها فقط باید با آب ساده انجام شود. شستشوی میوههای با پوست ضخیم برای شستن میوههایی با پوست ضخیم مانند نارنگی، کیوی، لیمو شیرین، پرتقال، گریپفروت، خربزه، طالبی، هندوانه، سیب یا خیار هم باید ابتدا ظرفی را پر از آب سرد کنید و این میوهها و صیفیجات را 5 دقیقه داخل آن بریزید. بعد با اسکاچی نرم و تمیز و بدون استفاده از مواد شوینده، سطح میوهها را تمیز و در نهایت آنها را آبکشی کنید. هرگز تمیز کردن این میوهها را به پاک کردن آنها با دستمال محدود نکنید. دستمال خشک یا مرطوب نمیتواند آلودگیهای سطح میوه را کاملاً از بین ببرد. در غیر این صورت امکان انتقال آلودگی از سطح پوست به گوشت میوه با بریدن، چاقو زدن و پوست گرفتن آنها وجود خواهد داشت.موز استثناست! پوست میوهای مثل موز به سرعت و حدود 24 ساعت پس از شستن سیاه میشود بنابراین باید به جای پاک کردن پوست موز که آن هم کار درستی نیست، کمی پیش از مصرف آن را با آب کاملاً سرد بشویید، با دستمال نخی خشک کنید و داخل ظرف میوه قرار دهید.بهتر است میوهها را شسته در یخچال بگذارید عمر میوههای نشسته بیشتر از میوههای شسته است اما برای پیشگیری از انتقال آلودگیهای روی پوست میوهها به سایر مواد درون یخچال، حتماً حداکثر به اندازه مصرف یک هفته میوه تهیه کنید تا بتوانید آنها را شسته داخل یخچال قرار دهید. میوههای شسته تا یک هفته کاملاً تازه و سالم در یخچال باقی میمانند، به شرطی که شرایط نگهداری مناسب آنها را بدانید. برای افزایش تازگی و سلامت میوههای شسته باید آنها را پس از شستن کاملاً خشک کرد، در دستمالی نخی قرار داد و این دستمال را در یک کیسه نایلونی ضخیم یا ظرف آلومینیومی یا استیل داخل یخچال با دمای 4 تا 5 درجه سانتیگراد گذاشت. طبقه وسط و جامیوهای بهترین مکانهای یخچال برای قرار دادن میوهها هستند. میوههای نشسته مثل موز هم باید تا زمان مصرف در دو نایلون کاملاً دربسته داخل یخچال قرار بگیرند. عمر میوه نشسته در یخچال حدود 10 تا 15 روز است.همیشه قانون شستشوی میوهها را در منزلتان رعایت کنید بهتر است شستشوی میوهها در منزل قانونمند باشد؛ یعنی یا همیشه میوهها را شسته داخل یخچال بگذارید یا نشسته (فقط برای موز) تا اعضای خانوادهتان همیشه بدانند میوههای درون یخچال شسته هستند یا نشسته تا با خوردن میوه نشسته دچار بیماری نشوند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ تحقیقات اخیر دانشمندان دانشگاه بوستون حاکی از آن است که قارچ، مهمترین منبع ویتامین d است.نقش اصلی ویتامین d، حفظ سلامت استخوانها است.مهمترین منبع طبیعی این ویتامین، نور خورشید است ولی به دلیل زندگی آپارتمان نشینی اکثر افراد با کمبود ویتامین d مواجه هستند.در اکثر موارد پزشکان داروهای مکمل را برای جبران این کمبود توصیه میکنند که استفاده از آنها در دراز مدت عوارضی را به دنبال دارد.محققان به تازگی دریافتند که مصرف روزانه قارچ، تمام ویتامین d مورد نیاز بدن را تامین میکند و به هیچ داروی مکملی نیاز نیست.قارچ در برابر اشعه ماورای بنفش خورشید ویتامین d تولید میکند که تمام این ویتامین با مصرف آن به انسان منتقل میشود. برخی از فواید ویتامین d عبارتند از : • جلوگیری از پوکی استخوان • جلوگیری از ابتلا به بیماری ام اس • کاهش احتمال بروز سرطان • پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی • افزایش عملکرد مغز • افزایش ترشح انسولین • محافظت از بدن در برابر انواع تشعشعات • جلوگیری از آرتریت روماتوئید • جلوگیری از بروز التهاب در بدن علاوه بر تامین ویتامین d مورد نیاز بدن، قارچ برای درمان آسم، دیابت، کاهش فشار خون، افزایش ایمنی بدن، افزایش ذخیره کلسیم بدن، درمان اختلالات عصبی و حفظ سلامت کبد بسیار مفید است. 5 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ ماستی که با قاشق نقره خورده می شود مزه مرغوب تر و خامه ای تر از چیزی دارد که با قاشق سبک وزن و کم قیمت خورده می شود. براساس یافته های جدید پژوهشگران غذاخوردن با قاشق و چنگال نقره به واقع روی مزه غذا تأثیرگذار است. روانشناسان به این نتیجه رسیده اند که وزن، جنس و حتی رنگ کارد، قاشق و چنگال می تواند در نحوه درک مزه غذا تأثیرگذار باشد. براساس اظهارات دانشمندان، ماستی که با قاشق نقره خورده می شود مزه مرغوب تر و خامه ای تر از چیزی دارد که با قاشق سبک وزن و کم قیمت خورده می شود. تأثیر رنگ قاشق در غذاخوردن به حدی است که شیرینی ماستی که با قاشق سفید خورده می شود، بیشتر از ماستی است که با قاشق سیاه خورده می شود. این تحقیق نشان می دهد که رنگ قاشق می تواند در مزه شیرینی ماست تأثیر بگذارد. جدا از منش و رفتار صحیح دلیل دیگری برای عدم خوردن پنیر روی چاقو به جای چنگال وجود دارد، چرا که پنیری که با چاقو خورده می شود مزه شورتری دارد. محققان اعتقاد دارند که این نتایج نشان می دهد که مغز برای تفسیر احساس ما چگونه فریب می خورد. این گروه از محققان اکنون با همکاری یک رستوران شناخته شده در بریتانیا تلاش می کنند که طراحیهای جدیدی را برای قاشق ارائه کنند که تجربه غذا خوردن را ارتقا دهد. چارلز اسپنس رئیس این گروه تحقیقاتی از دپارتمان روانشناسی تجربی دانشگاه آکسفورد گفت: تأثیر این مزه ها کاملا روانشناختی است. دکتر ونسا هارار نویسنده این تحقیق اظهار داشت: تغییر ملزومات غذاخوردن می تواند بر لذت بخش بودن غذا تأثیرگذار باشد. این امر همچنین می تواند برای کنترل الگوهای غذاخوردن، افزودن میزان نمک و اندازه غذا نیز تأثیر گذار باشد. www.foodna.i 5 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ خط قرمز کنسرو ماهی کجاست ؟ تقریبا همه ما میدانیم کنسروهای ماهی را باید 20 دقیقه قبل از مصرف بجوشانیم و از خرید کنسروهایی با قوطیهای متورم خودداری کنیم، اما مسائل و نکات مربوط به کنسروها به این دو موضوع ختم نمیشود. واقعیت این است که این غذای آماده و خوشمزه تا به حال جان افراد زیادی را به خطر انداخته است. جدا از مسئله مسمومیت، مصرف بیش از حد آن نیز میتواند در طول زمان باعث حساسیت و مشکلات گوارشی شود، بهتر است همین امروز با تمام خط قرمزهای کنسروها آشنا شوید. تقریبا همه ما میدانیم کنسروهای ماهی را باید 20 دقیقه قبل از مصرف بجوشانیم و از خرید کنسروهایی با قوطیهای متورم خودداری کنیم، اما مسائل و نکات مربوط به کنسروها به این دو موضوع ختم نمیشود. واقعیت این است که این غذای آماده و خوشمزه تا به حال جان افراد زیادی را به خطر انداخته است. جدا از مسئله مسمومیت، مصرف بیش از حد آن نیز میتواند در طول زمان باعث حساسیت و مشکلات گوارشی شود، بهتر است همین امروز با تمام خط قرمزهای کنسروها آشنا شوید. بیش از حد با نمک بودن به گزارش سلامت نیوز به نقل از برترین ها ؛ یکی از معایب عمده کنسروها، استفاده از مواد نگهدارنده در آنهاست. تولیدکنندگان برای بالابردن ماندگاری محصول علاوه بر اینکه آن را میپزند و آب درون مولکولیاش را خارج میکنند، مواد نگهدارنده نیز به آن اضافه میکنند. علاوه براین برای حل و نرم کردن استخوانهای ماهی مواد دیگری نیز به بافت گوشت اضافه میشود. در بسیاری از موارد این مواد نگهدارنده ممکن است در طولانیمدت یا در مقدار زیاد باعث آلرژیهای غذایی شوند که این حساسیتها به خصوص در کودکان شایعتر و شدیدتر است و باعث واکنشهایی در دستگاه گوارش، حالت تهوع، خارش، حساسیت و قرمزی پوست صورت میشود. یکی دیگر از معایب کنسروهای ماهی، مقادیر بالای نمک در آنهاست. نمک نیز نوعی ماده نگهدارنده محسوب میشود، به عبارت دیگر میتواند به خارج شدن آب مولکولی یا آب فعال محصول کمک کرده و فسادپذیری آن را کمتر کند، بنابراین تولیدکنندگان برای افزایش ماندگاری محصول از نمک بیشتری استفاده میکنند. نمک به کار رفته در کنسروها اجتنابناپذیر است یعنی نمیتوان آن را مانند پنیرهای شور با شستوشو خارج کرد. تیره بودن، دلیل کهنه بودن نیست در فرایند کنسروسازی، آب فعال بافت غذا خارج میشود و به همین دلیل ماندگاری آن افزایش پیدا میکند. در فصل تابستان نمیتوان از فروشگاهها انتظار فروش ماهی تازه را داشت در صورتی که در تمام فصلهای سال میتوان از کنسرو ماهی استفاده کرد. بیشتر کنسروهای ماهی ایران از ماهی تن تهیه میشوند در حالی که کشورهای دیگر مانند کانادا و استرالیا بیشتر از ماهی سالمون استفاده میکنند. مردم ایران معمولا به اشتباه کنسرو ماهی را تن ماهی میگویند درحالی که تن یک نوع ماهی است و باید بگوییم کنسرو ماهی تن. گاهی اوقات برخی از ماهیهای کنسروی رنگ روشنتر و برخی دیگر رنگ تیرهتری دارند. درواقع قسمتهای مختلف ماهی ممکن است رنگهای متفاوتی داشته باشد و این موضوع بستگی به بافت ماهی دارد و تیرهتر بودن ماهی کنسروی دلیل بر کهنه بودن آن نیست. روغن کنسرو، مفید یا مضر؟ در صنعت غذایی جهانی، عمده ماهیهای کنسروی در آبنمک پخته میشوند اما بیشتر ماهیهای کنسروی ایران با مقادیر بالای روغن پخته و تهیه میشوند زیرا مردم ایران دوست دارند غذایشان چربتر و مزهاش بیشتر باشد. در واقع بیشتر موادی که در مزه و بو نقش دارند، مواد محلول در چربی هستند، بنابراین اگر بخواهیم ماهی تازه را با کنسروی مقایسه کنیم یکی از تفاوتهای آنها در میزان چربی است. البته بسیاری از افراد فکر میکنند این چربی از چربیهای مفید است زیرا ماهی در آن قرار گرفته درحالی که این روغن با چربی موجود در بافت ماهی متفاوت است. چربی گوشت ماهی و امگا3 موجود در آن برای سلامت بسیار مفید است و مصرف آن توصیه میشود اما چربیای که در صنایع غذایی وارد کنسروها میشود از چربیهای مضر است و خطر بیماریهای قلبی و عروقی را بالا میبرد. گاهی اوقات در صنایع غذایی ادعاهایی میشود که ممکن است حقیقت داشته باشد اما کمی عجیب به نظر میرسد. برای مثال در کنسروهای ماهی حاوی روغن زیتون باید بررسی کرد که واقعا چه مقدار از این روغن در آن به کار رفته است. اگر تمام روغن به کاررفته در آن روغن زیتون باشد قاعدتا میتوان گفت محصول بسیار خوبی است اما اگر فقط بخشی از روغن آن را روغن زیتون تشکیل داده باشد استفاده از عبارت «روغن زیتون» در اینجا تنها یک برچسب مشتریپسند است. ماهی جیوهای نخورید جیوه و کادمیوم دو فلز سنگین هستند که بر اثر فعالیت صنایع مختلف وارد آبهای آزاد شده و ماهیها به آن آلوده شدهاند. زمانی که جیوه جذب ماهی میشود، چه ماهی را تازه مصرف کنید و چه به صورت کنسروی این فلز وارد بدن ما میشود، پس نمیتوان گفت فقط ماهیهای کنسرو شده آلوده به جیوه هستند، به همین دلیل بسیاری از متخصصان تغذیه توصیه میکنند از ماهیهای پرورشی استفاده کنید و از خیر ماهیهای آبهای آزاد بگذرید. مصرف ماهیهای آلوده به جیوه میتواند برای خانمهای باردار و کودکان خطرناک باشد و اگر فرد مقدار زیادی از این ماهیهای آلوده مصرف کند در درازمدت این مواد در بدنش تجمع پیدا میکند و به دوز مسمومیتزا میرسد. یک بار در هفته بیشتر نخورید به لحاظ تغذیهای بهتر است تا حد امکان ماهی کنسروی مصرف نشود و به جای آن از ماهی تازه استفاده شود، اما کنسرو ماهی مانند سوسیس و کالباس نیست که دور آن یک خط قرمز بکشیم. برای اینکه مصرف ماهی در خانواده افزایش پیدا کند میتوان از کنسرو نیز استفاده کرد اما ترجیح این است که ماهی تازه خریداری و با آن غذاهای مختلفی تهیه شود، تنوع در نوع ماهی مصرفی و همچنین نوع غذاهایی که با آن تهیه میکنیم از اهمیت بالایی برخوردار است. مصرف ماهی 3 روز در هفته توصیه میشود اما بهتر است ماهی کنسروی بیشتر از یک بار در هفته مصرف نشود. با چی بخوریم و با چی نخوریم؟ معمولا محدودیتی در مصرف هم زمان ماهی و دیگر مواد غذایی وجود ندارد اما برخیها معتقدند طبع ماهی سرد یا خنک است و ممکن است مصرف آن با موادی مانند ماست و سبزی باعث واکنشهای دستگاه گوارش و سردی و دلدرد شود. در چنین مواقعی میتوان بعد از مصرف ماهی از نبات یا خرما استفاده کرد. البته تحقیقات زیادی روی سردی و گرمی غذاها انجام شده است اما پایه و اساس آن کاملا مشخص نیست و بیشتر به واکنشهای ایمونولوژیک بدن ربط داده میشود. این مسمومیت شوخیبردار نیست! غذاهای دریایی مانند انواع ماهی و میگو و به خصوص غذاهای کنسروی از خوراکیهایی هستند که میتوانند آلوده به میکروب کلستریدیوم بوتولینوم باشند. این میکروب در شرایط خاص سمی تولید میکند که این سم منجر به بیماری بوتولیسم خواهد شد. بوتولیسم نوعی بیماری عفونی عصبی-عضلانی است که باعث فلج شدن تقریبا کل بدن و در نهایت مرگ میشود. غذاهای کنسروی اگر به صورت بهداشتی و کاملا استریل تهیه نشده باشند میتوانند آلوده به این میکروب باشند و از آنجایی که این میکروب برای رشد احتیاجی به هوا ندارد میتواند در داخل کنسرو به آسانی رشد کرده و در نهایت سم تولید کند. در نتیجه کنسرو بهترین محیط برای رشد این میکروب به حساب میآید. درجه حرارت لازم برای از بین بردن این میکروب 100 درجه سانتیگراد به بالاست و در 120 درجه سانتیگراد در عرض 5 دقیقه به راحتی از بین میرود. به همین دلیل توصیه میشود کنسروهای مواد غذایی را قبل از مصرف حتما برای 20 تا 25 دقیقه بجوشانید. در واقع میکروب کلستریدیوم در این دما کشته نمیشود اما سم آن از بین میرود. معمولا در منزل نمیتوان درجه حرارت بالای 100درجه را فراهم کرد تا میکروب از بین برود اما با جوشاندن مواد غذایی حداقل سم آن از بین میرود و خطر بیماریزایی آن رفع میشود. www.foodna.i 5 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ استفاده از غذاهایی که حاوی مواد خاص مثل ادویه، پنیر و شکلات از عوامل تشدید کننده میگرن است. دکتر محمدعلی اکبریان متخصص مغز و اعصاب ، گفت: سردرد یکی از شایع ترین علائم بیماریهای مغز و اعصاب است. سردردها شکل های متفاوتی دارند از جمله سردردهای عصبی، میگرنی، سردردهای ناشی از تومور مغزی و سردردهایی که ناشی از افزایش فشار جمجمه هستند از اشکال مختلف سردرد به شمار می آید. میگرن نیز یکی از سردردهای نسبتا شایع است که به دلیل موقعیت خاص ایجاد می شود. وی عنوان کرد: مکان این سردردها معمولا یک طرفه و گاهی هم پشت سر بروز می کنند زمان آن بین 72-3 ساعت طول می کشد. سردردهای میگرنی گاهی با سایر علائم عصبی همراه می شود و هم چنین ممکن است باعث اختلالات بینایی، شنوایی و حسی موقتی همراه شود که معمولا این علائم در شروع سردرد بروز می کند. وی در خصوص علت میگرن اذعان داشت: میگرن زمینه خانوادگی دارد ولی ارثی نیست. وی در ادامه در مورد سن بروز میگرن گفت: معمولا سن بروز میگرن در اواخر دهه دوم و چهارم است. وی در خصوص درمان میگرن بیان کرد: این بیماری درمان قطعی ندارد اما با مصرف دارو به مدت طولانی می توانیم فقط درمان پیگیری کننده داشته باشیم. وی در پایان در خصوص عوامل تخفیف دهنده و تشدید کننده میگرن گفت: از عوامل تخفیف دهنده استراحت، استفاده از هوای آزاد، استفاده از اکسیژن خالص و محیط تاریک است و در ادامه از عوامل تشدید کننده به استفاده از غذاهای سرخ کرده، غذاهایی که حاوی مواد خاصی مثل ادویه، جگر، پنیر،شکلات و هم چنین کاهش فشارهای روحی و عصبی اشاره کرد. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده