رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

برادرجان تراکتور اگه طرفداراش باهاش نرن اینور و اونور کجا مثل پرسپولیس طرفدار داره؟ پرطرفدار به تیمی میگن که بدون مردم شهر خودش تو هر شهری بره انگار میزبان باشه.

خواهر جان مثل اینکه کوررنگی دارین هااا

بازی پس پس یا اس اس تو تهران دیدی که چندین هزار نفر اومده بودند برو عینک بزن تو تلویزیون رنگها رو خوب تشخیص بده

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 582
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

برادرجان ما روزای خوب پرسپولیس هم یادمونه. گول این روزا رو نخور، الان اوضاع پرسپولیس به لطف ج.ا به هم ریخته. ولی همین روزا هم پرسپولیس 4تا بازی پشت سر هم ببره، مطمئن باشید ورزشگاه تبریز هم قرمز پرسپولیسی میشه.

لینک به دیدگاه

خواهر جان شما هم مثل ج.ا عادت داری مخالف و رقیبت رو کلا کتمان کنی ، حتما طرفدارای تراکتور از باشگاه پول میگیرن 40که هزار نفر 800 کیلومتر میان تهران؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
برادرجان ما روزای خوب پرسپولیس هم یادمونه. گول این روزا رو نخور، الان اوضاع پرسپولیس به لطف ج.ا به هم ریخته. ولی همین روزا هم پرسپولیس 4تا بازی پشت سر هم ببره، مطمئن باشید ورزشگاه تبریز هم قرمز پرسپولیسی میشه.

تو روزای خوب پرسپولیس تراکتور رو دسته یک نگه داشته بودن واسه همین هم روزای خوب پرسپولیس بود هم طرفدار داشت:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

تو روزای خوب پرسپولیس ج.ا:brodkavelarg: کاری به تیمها نداشتن. تراکتور عرضه بالا اومدن نداشت.

من کی کتمان کردم؟ گفتم طرفدارای تراکتور فقط ترکای شمال غربیه کشورن.

لینک به دیدگاه

من کی کتمان کردم؟ گفتم طرفدارای تراکتور فقط ترکای شمال غربیه کشورن.

:w58:

خوب طرفدارای پرسپولیس هم فقط همین چندتا دونه فارسای وسط ایرانن:banel_smiley_4:

همینجوری ادامه بدی آخرش دعوا بشه فکر کنم:ws52: خوب برو تایپیک پرسپولیس از تیمت طرفداری کن دیگه ، چی میخوای از جون ما:hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:w58:

خوب طرفدارای پرسپولیس هم فقط همین چندتا دونه فارسای وسط ایرانن:banel_smiley_4:

همینجوری ادامه بدی آخرش دعوا بشه فکر کنم:ws52: خوب برو تایپیک پرسپولیس از تیمت طرفداری کن دیگه ، چی میخوای از جون ما:hanghead:

نه. تاپیک شما باحالتره. نمیدونید لج در آوردن چه حالی میده. :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چقدر متعصبه این! :ws28:

اعصاب نداره بابا :ws3:، من 4 سال کاربر قرمزته بودم :ws3: پرسپولیسیا خیلیاشون اینجوری بودن ، استقلالیا منطقی ترن:ws3: استقلال سوراخه:ws3:

لینک به دیدگاه
استقلال سوراخه، تراکتور پنچره، پرسپولیس قهرمانه، طرفدارای تغییر تیم داده هم خائنن.

امسال ما قهرمانیم

• Like 1
لینک به دیدگاه
چه بامزه میشه اگه تراختور قهرمان بشه. اصلا تناسب بی ریختیه. تراختور قهرمان. :ws28:

ممکنه بیریخت باشه چون ما نمیگیم تراختوره قهرمان میگیم شامپیون تراختور:w16::ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

محمد حسين جعفري، در گفتگو با خبرنگار كلوب هواداران تراكتورسازي اعلام كرد: "پيگير مساله كاهش محروميت هواداران هستيم."

مدير عامل تيم تراكتورسازي، از گفتگو با رئيس كميته انضباطي، جهت كاهش محروميت هواداران از حضور در ديدارهاي خانگي خبر داد و افزود: "طي چند روز گذشته، چندين بار با آقاي حسن زاده، در مورد محروميت هواداران صحبت كردم و ايشان قول مساعد دادند تا پيگير اين قضيه باشند. ما به اين راي اعتراض كرده ايم و جوياي حق خود در كميته استيناف خواهيم بود."

وي همچنين در پاسخ به سوال خبرنگار كلوب هواداران تراكتورسازي، مبني بر زمان مشخص شدن جواب قطعي اين كميته گفت: "تصور ميكنم تا چند روز آينده، اين مساله حل شود و ما تمام تلاش خود را براي كاهش محروميت ها انجام ميدهيم". ايشان همچنين از هواداران خواستند تا با صبر و بردباري، از پرداختن به مسائل حاشيه اي بپرهيزند تا ديگر با چنين محروميتهايي مواجه نشويم.

عليرضا حسن زاده

• Like 2
لینک به دیدگاه

با وجود اینكه بازیكنان در تبریز به دنبال مشخص شدن شماره جدید خود بودند ، خلاصه در استانبول این اتفاق افتاد و شماره پیراهن بازیكنان جدید و تغییر یافته به شرح زیر می باشد

امیر حسین صادقی شماره 2

سید محسن حسینی شماره 14

محمد ابراهیمی شماره 11

فرزاد آشوبی شماره 7

توزی شماره 20

علی علیزاده شماره 9

احمد آل نعمه شماره 4

اشپیتم آرفی شماره 5

احسان حاج صفی شماره 28

سیاوش اكبرپور شماره 10

• Like 2
لینک به دیدگاه