آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ كيز گارداش ميشي اونوقتگارداش چيه ديگه همش تقصير اين پايينيه! هن بابا قارداش دین ائله عادت ائلمیشم دا 2 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ هن بابا قارداش دین ائله عادت ائلمیشم دا گارداش ديينَ عادت الييپ سَن!؟ خلاصه كلام تراكتور باخت و ابرومون رو برد دوتا بازي كه بايد ببري ميبازي اونم به اين شكل! البته من طرفدار دو اتشه نيستم!بعد يكي دو ساعت از بازي فهميدم!عجيب بود اين عيدي تراكتور اونم تو تبريز!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ گارداش ديينَ عادت الييپ سَن!؟ خلاصه كلام تراكتور باخت و ابرومون رو برد دوتا بازي كه بايد ببري ميبازي اونم به اين شكل! البته من طرفدار دو اتشه نيستم!بعد يكي دو ساعت از بازي فهميدم!عجيب بود اين عيدي تراكتور اونم تو تبريز!:icon_pf (34): هامی دییر به قارداشام اونا گوره دا عادت ائلمیشم نتده هن بابا انصافا پیس اوینادی آدامین اعصابین هچ ائلیر بودا بایراملیغی انصافا:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ زیرنویس نمیکنید احیاناً؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ زیرنویس نمیکنید احیاناً؟ چرا گفتیم که تراختور بد بازی کردعوض عیدی دادن بعد گفتن من برادرمبعدش فهمیدم نه خواهری هستم به اسم برادر 3 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ اصلا من نمي دونم ارتاش معنيش چيه!چه رسد قضاوت كنم برادري يا خواهر حالا بيا شرح بده ماجراي گارداش رو!!كلا تركي استانبولي كاردِش به هر دو جنس برادر يا خواهر ميگن!كاردِش صرف ابهام داره! كدوم كاردِش!؟erkek kardeş يا kız kardeş !منم خواستم جو صميمي باشه گفتم نمي دونستم باعث اين تشويش اذهان ميشم در مورد زير نويس هم كه آرتاش گارداش گفت چقدر كش داديم توصيه حضرت آغاس كِش ندين 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ اصلا من نمي دونم ارتاش معنيش چيه!چه رسد قضاوت كنم برادري يا خواهر حالا بيا شرح بده ماجراي گارداش رو!!كلا تركي استانبولي كاردِش به هر دو جنس برادر يا خواهر ميگن!كاردِش صرف ابهام داره! كدوم كاردِش!؟erkek kardeş يا kız kardeş !منم خواستم جو صميمي باشه گفتم نمي دونستم باعث اين تشويش اذهان ميشم در مورد زير نويس هم كه آرتاش گارداش گفت چقدر كش داديم توصيه حضرت آغاس كِش ندين بابا همش شوخی بود دوست گرامی چرا جدی میگیرین آرتاش یعنی دوست. یاشاسین تراختورون تماشاچیلاری 1 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ بابا همش شوخی بود دوست گرامی چرا جدی میگیرین آرتاش یعنی دوست.یاشاسین تراختورون تماشاچیلاری جدي! من فكر كردم داريم شوخي ميكنيم دلمون خوش باشه!تراكتور باختش حداقل به درد بخوره معني خوبيه هميشه آرتاش باشيد و ديگران را هم آرتاش بداريد 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ جدي! من فكر كردم داريم شوخي ميكنيم دلمون خوش باشه!تراكتور باختش حداقل به درد بخوره معني خوبيه هميشه آرتاش باشيد و ديگران را هم آرتاش بداريد آره بابا شوخی بود لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ نم نه عجب 2دا گل وردیائلبی پولارین وئریبلر لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ امروز متوجه شدم که فردا بازی داریم.....(برای اولین بار بعد از مدت ها) دودورو دورود تراختووووووووووووووووور :hapydancsmil: من که نمیرم استادیوم...... 6 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ http://www.noandishaan.com/forums/thread111679.html#post1210909 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بازی تراکتور رو ندیدم ولی الان که رسیدم نتیجه رو پیگیری کردم دیدم متاسفانه تراکتور هم حذف شده انشالله برای سالهای آینده شاهد موفقیت بیشتر تراکتور باشیم فکر میکنم یکم سطح توقع از تراکتور بالاس وگرنه با این ضریب پیشرفتی که داشته تا اینجاش هم خیلی خوب بودن 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متاسفانه باز مشکلات دفاعی به همه چی گند زد. ما قبلا دو تا مشکل داشتیم یه فورواد مثل آرش افشین کم داشتیم و یه دفاع نفوذی مثل حاج صفی. الان بدبختی مون یکیش هم اضافه شد یه مدیر کاربلد و درست حسابی می خائیم. 3 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 2 ایمتیازینان ایکی چیخدیخ. ذوب آهن و استقلال لین گابندا دوزمللی اویناسیدیخ فهرمان اولاردیخ. 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ البیسن ابراهیم زاده تازا سرموربی اولدی .... 2 لینک به دیدگاه
oiuwer 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ البیسن ابراهیم زاده تازا سرموربی اولدی .... مجید جلالی... 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ بعضی بازیکن لاری گره توتوب اولدورسن با :icon_razz:هاواخ تیم تاپینده ایستیلر گللر تیراختورا ائلکی بعضی تیم لر مثلا اس اس یا اویری دیلر گلین بوردا نیمکتده اوتورن باشلاری اوستونده گئدیلرادام قالیر نه دئسین بولارا:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده