soheiiil 24251 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 تراکتور چندم جدوله؟ دوم با فاصله یه امتیازی با استقلال 4
en.ml 4113 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 هرناواخ سوی میشو خ پیسریزه سال میشیخ 3داناویرمیشیخ ......میشیخ هرناواخ سوی میشوخ پیسریزه سال میشیخ 3داناویرمیشیخ .......میشیخ 1
El Roman 31720 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 Ne mutlu Türküm diyene ! Damaş Terefdarları Reşt de biz terefdarı piçaxladılar ama biz burda bilelerin teşviq eleduq ! 1
El Roman 31720 ارسال شده در 25 فروردین، 2012 یعنی تو روحت حامد برادرم فعلا که رفتین دوم جدول. اوه اوه جیمی هفته بعد؛ ورزشگاه سهند، 100 هزار تماشاچی، استرس باختن، فقط دلم میخواد بشینم پیشت بشمرم چند بار میگی لعنت بهت مجیدی 1
Neutron 60966 ارسال شده در 25 فروردین، 2012 اوه اوه جیمی هفته بعد؛ ورزشگاه سهند، 100 هزار تماشاچی، استرس باختن، فقط دلم میخواد بشینم پیشت بشمرم چند بار میگی لعنت بهت مجیدی هه! دربی تبریز هیچکس نیومده بود ورزشگاه. اون سهند دیگه سهند سابق نیس داداش.فرهاد نیست...اما میلاد میداووی و جباری و فری زندی و برهانی و حیدری و حنیفو میخوای چیکار کنی قربونت؟
El Roman 31720 ارسال شده در 25 فروردین، 2012 هه!دربی تبریز هیچکس نیومده بود ورزشگاه. اون سهند دیگه سهند سابق نیس داداش.فرهاد نیست...اما میلاد میداووی و جباری و فری زندی و برهانی و حیدری و حنیفو میخوای چیکار کنی قربونت؟ لازمه پستایی که قبل از بازیه دور رفت زدیم رو آپ کنم یا یادته؟ 1
Neutron 60966 ارسال شده در 25 فروردین، 2012 لازمه پستایی که قبل از بازیه دور رفت زدیم رو آپ کنم یا یادته؟ همیشه سعی کن تو زندگیت زمان محور عمل کنی جیگر.
El Roman 31720 ارسال شده در 25 فروردین، 2012 همیشه سعی کن تو زندگیت زمان محور عمل کنی جیگر. بازیه رفته همین فصل زمانه حاله جیگر آدمی که 3تا تو استادیوم خودش خورده تو بازی برگشت باید دعا کنه شیش تایی نشه 1
en.ml 4113 ارسال شده در 26 فروردین، 2012 باز اين اس اس ها و پس پس هاي مفت خور اينجا پيداشون شده ... هفته بعد بااازطبق معمول اس اس رو شخم مي زنيم..
en.ml 4113 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سرمربي تيم ملي فوتبال ايران ديدار تراکتورسازي و استقلال را تماشا خواهد کرد. خسرو والیزاده مدیر رسانه ای تیم ملی فوتبال ایران اعلام کرد که برنامه دیدن دیدارهای هفته بیست و سوم رقابت های لیگ برتر توسط کادر فنی تیم ملی مشخص شد که براساس آن "کارلوس کیروش" سرمربی تیم ملی روز یکشنبه برای دیدن دیدار تیم های تراکتورسازی و استقلال به تبریز می رود. والی زاده برنامه مذکور را به این شرح در اختیار سایت فدراسیون فوتبال قرار داد: یکشنبه 9 بهمن 90: تراکتور سازی – استقلال / کی روش و دن گاسپار سایپا – نفت تهران / امید نمازی راه آهن – شهرداری تبریز/ سیمویز و آقاجانیان پرسپولیس – ذوب آهن/ سیمویز، نمازی و آقاجانیان پنج دیدار دیگر از طریق دی وی دی مسابقات تجزیه و تحلیل خواهد شد 1
ارسال های توصیه شده