El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ اینم از رشت؛ پیش به سوی قهرمانی 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ تراکتور چندم جدوله؟ دوم با فاصله یه امتیازی با استقلال 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ هرناواخ سوی میشو خ پیسریزه سال میشیخ 3داناویرمیشیخ ......میشیخ هرناواخ سوی میشوخ پیسریزه سال میشیخ 3داناویرمیشیخ .......میشیخ 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ گيلان رو هم شخم زديم فقط هارتو پورت دارند گيلاني ها 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ Ne mutlu Türküm diyene ! Damaş Terefdarları Reşt de biz terefdarı piçaxladılar ama biz burda bilelerin teşviq eleduq ! 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها گیر کردم نمیتونم بیام بیرون :ws28: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی تو روحت حامد برادرم فعلا که رفتین دوم جدول. 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی تو روحت حامد برادرم فعلا که رفتین دوم جدول. اوه اوه جیمی هفته بعد؛ ورزشگاه سهند، 100 هزار تماشاچی، استرس باختن، فقط دلم میخواد بشینم پیشت بشمرم چند بار میگی لعنت بهت مجیدی 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ اوه اوه جیمی هفته بعد؛ ورزشگاه سهند، 100 هزار تماشاچی، استرس باختن، فقط دلم میخواد بشینم پیشت بشمرم چند بار میگی لعنت بهت مجیدی هه! دربی تبریز هیچکس نیومده بود ورزشگاه. اون سهند دیگه سهند سابق نیس داداش.فرهاد نیست...اما میلاد میداووی و جباری و فری زندی و برهانی و حیدری و حنیفو میخوای چیکار کنی قربونت؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ هه!دربی تبریز هیچکس نیومده بود ورزشگاه. اون سهند دیگه سهند سابق نیس داداش.فرهاد نیست...اما میلاد میداووی و جباری و فری زندی و برهانی و حیدری و حنیفو میخوای چیکار کنی قربونت؟ لازمه پستایی که قبل از بازیه دور رفت زدیم رو آپ کنم یا یادته؟ 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ لازمه پستایی که قبل از بازیه دور رفت زدیم رو آپ کنم یا یادته؟ همیشه سعی کن تو زندگیت زمان محور عمل کنی جیگر. لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ همیشه سعی کن تو زندگیت زمان محور عمل کنی جیگر. بازیه رفته همین فصل زمانه حاله جیگر آدمی که 3تا تو استادیوم خودش خورده تو بازی برگشت باید دعا کنه شیش تایی نشه 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ باز اين اس اس ها و پس پس هاي مفت خور اينجا پيداشون شده ... هفته بعد بااازطبق معمول اس اس رو شخم مي زنيم.. لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ ايستيقللا ت جيريخدي.... دوشنبه بيز سهند ده ياماخ ويراجاخ 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سرمربي تيم ملي فوتبال ايران ديدار تراکتورسازي و استقلال را تماشا خواهد کرد. خسرو والیزاده مدیر رسانه ای تیم ملی فوتبال ایران اعلام کرد که برنامه دیدن دیدارهای هفته بیست و سوم رقابت های لیگ برتر توسط کادر فنی تیم ملی مشخص شد که براساس آن "کارلوس کیروش" سرمربی تیم ملی روز یکشنبه برای دیدن دیدار تیم های تراکتورسازی و استقلال به تبریز می رود. والی زاده برنامه مذکور را به این شرح در اختیار سایت فدراسیون فوتبال قرار داد: یکشنبه 9 بهمن 90: تراکتور سازی – استقلال / کی روش و دن گاسپار سایپا – نفت تهران / امید نمازی راه آهن – شهرداری تبریز/ سیمویز و آقاجانیان پرسپولیس – ذوب آهن/ سیمویز، نمازی و آقاجانیان پنج دیدار دیگر از طریق دی وی دی مسابقات تجزیه و تحلیل خواهد شد 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ منیم ایمتیحانیم وار باخامیاجایام 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ منیم ایمتیحانیم وار باخامیاجایام 25 بهمن نمندي؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده