*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من کیم اینجا کجاست؟؟؟؟ سلام. خیلی خوش اومدی خانم جان 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ مرسی مهناز جان خیلی قشنگه فدایت....بچه خرس ک چسبیده ب پای سرباز رو بسیار دوست میدارم.....برام خیلی جالب بود....:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ متحول شدم دیگه شکار خرس نمیرم:ws3: 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ متحول شدم دیگه شکار خرس نمیرم:ws3: پس 15م نمیری شکار؟ آفرین داداشم،آفرین 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ پس 15م نمیری شکار؟ آفرین داداشم،آفرین سلام عاطفه جان نه فک نکنم امسال بتونم برم خیلی کار دارم متاسفانه اصن داغووونم که نمیتونم برم:4564: 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سلام عاطفه جان نه فک نکنم امسال بتونم برم خیلی کار دارم متاسفانه اصن داغووونم که نمیتونم برم:4564: سعلااام داداشم. خوبی؟ خداوند زوری داره هدایتت میکنه 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ رئیس ؟ ما هم وارد تاپیک این تالار شدیم با یک بشکه سیانید آیا ما نیز خوش آمدیم ؟ یا کلا طرف محیط زیست نیام ؟ 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ رئیس ؟ ما هم وارد تاپیک این تالار شدیم با یک بشکه سیانید آیا ما نیز خوش آمدیم ؟ یا کلا طرف محیط زیست نیام ؟ رئیس کیه دیگه؟ سیانید رو خودتون میخواید بخورید دیگه، اشکالی نداره. خوش اومدید 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::hapydancsmil: بههههههههه، مهناز خانم همیشه در صحنه برنامه های محیط زیستی اجرا شد دیروز؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ بههههههههه، مهناز خانم همیشه در صحنه برنامه های محیط زیستی اجرا شد دیروز؟ بعلههههههه.....مهناز اینجا مهناز اونجا مهناز همه جااااااااااا.....مثل امواج الکترومغناطیسی.....ناسلامتی بچه های برق میدان ایم..........این از مزیت های میدان ه....:hapydancsmil: بسیار زیاد....اجرا شد....امتیاز بده..........اینهمه ب فکر الوده نکردن محیط زیست بودیم....تازه ب بقیه مردم هم تذکر میدادیم.... 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ بعلههههههه.....مهناز اینجا مهناز اونجا مهناز همه جااااااااااا.....مثل امواج الکترومغناطیسی.....ناسلامتی بچه های برق میدان ایم.....بسیار زیاد....اجرا شد....امتیاز بده..........اینهمه ب فکر الوده نکردن محیط زیست بودیم....تازه ب بقیه مردم هم تذکر میدادیم.... چه کسانی فعال بودن در زمینه محیط زیست دیروز؟ اسامیشون رو بده تشویقشون کنیم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ چه کسانی فعال بودن در زمینه محیط زیست دیروز؟اسامیشون رو بده تشویقشون کنیم من هدا محمد(ادمین) مهدی(مدیر کشاورزی)....چی میدی تشویقی.... 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ من هدا محمد(ادمین) مهدی(مدیر کشاورزی)....چی میدی تشویقی.... سوت و جیغ و دست و هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به افتخارتون 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سوت و جیغ و دست و هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به افتخارتون مرسی عاطفه جووووونیییییی.....مهرباااان....:hapydancsmil: همینننننننن..... 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ مرسی عاطفه جووووونیییییی.....مهربااااان....:hapydancsmil:همینننننننن..... اگه به شما جایزه بدم،بقیه هم ممکنه واسه جایزه کاری کنن بعد اگه به اونا جایزه داده نشه،ممکنه کارشون رو کنار بذارن درواقع توقع ممکنه ایجاد شه در قبال محیط زیست الان مریم باید بیاد اینجا،ببینم تایید میکنه اصن این تز رو 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اگه به شما جایزه بدم،بقیه هم ممکنه واسه جایزه کاری کننبعد اگه به اونا جایزه داده نشه،ممکنه کارشون رو کنار بذارن درواقع توقع ممکنه ایجاد شه در قبال محیط زیست الان مریم باید بیاد اینجا،ببینم تایید میکنه اصن این تز رو من قول میدم برا جایزه کار نکنم....تو جایزه رو بده.... 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ من قول میدم برا جایزه کار نکنم....تو جایزه رو بده.... باشد.امتیاز خوبه؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ باشد.امتیاز خوبه؟ مرسی....امتیاز خوبه.....اما زیاد.... مدال ندارید.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده