*atefeh* 13017 ارسال شده در 22 آبان، 2015 سلام من کیم اینجا کجاست؟؟؟؟ سلام. خیلی خوش اومدی خانم جان 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 23 آبان، 2015 مرسی مهناز جان خیلی قشنگه فدایت....بچه خرس ک چسبیده ب پای سرباز رو بسیار دوست میدارم.....برام خیلی جالب بود....:hapydancsmil: 2
*atefeh* 13017 ارسال شده در 27 آبان، 2015 متحول شدم دیگه شکار خرس نمیرم:ws3: پس 15م نمیری شکار؟ آفرین داداشم،آفرین 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 27 آبان، 2015 پس 15م نمیری شکار؟ آفرین داداشم،آفرین سلام عاطفه جان نه فک نکنم امسال بتونم برم خیلی کار دارم متاسفانه اصن داغووونم که نمیتونم برم:4564: 2
*atefeh* 13017 ارسال شده در 27 آبان، 2015 سلام عاطفه جان نه فک نکنم امسال بتونم برم خیلی کار دارم متاسفانه اصن داغووونم که نمیتونم برم:4564: سعلااام داداشم. خوبی؟ خداوند زوری داره هدایتت میکنه 2
wheeler 8640 ارسال شده در 27 آبان، 2015 رئیس ؟ ما هم وارد تاپیک این تالار شدیم با یک بشکه سیانید آیا ما نیز خوش آمدیم ؟ یا کلا طرف محیط زیست نیام ؟ 4
*atefeh* 13017 ارسال شده در 29 آبان، 2015 رئیس ؟ ما هم وارد تاپیک این تالار شدیم با یک بشکه سیانید آیا ما نیز خوش آمدیم ؟ یا کلا طرف محیط زیست نیام ؟ رئیس کیه دیگه؟ سیانید رو خودتون میخواید بخورید دیگه، اشکالی نداره. خوش اومدید 3
*atefeh* 13017 ارسال شده در 29 آبان، 2015 :hapydancsmil::hapydancsmil: بههههههههه، مهناز خانم همیشه در صحنه برنامه های محیط زیستی اجرا شد دیروز؟ 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 29 آبان، 2015 بههههههههه، مهناز خانم همیشه در صحنه برنامه های محیط زیستی اجرا شد دیروز؟ بعلههههههه.....مهناز اینجا مهناز اونجا مهناز همه جااااااااااا.....مثل امواج الکترومغناطیسی.....ناسلامتی بچه های برق میدان ایم..........این از مزیت های میدان ه....:hapydancsmil: بسیار زیاد....اجرا شد....امتیاز بده..........اینهمه ب فکر الوده نکردن محیط زیست بودیم....تازه ب بقیه مردم هم تذکر میدادیم.... 2
*atefeh* 13017 ارسال شده در 29 آبان، 2015 بعلههههههه.....مهناز اینجا مهناز اونجا مهناز همه جااااااااااا.....مثل امواج الکترومغناطیسی.....ناسلامتی بچه های برق میدان ایم.....بسیار زیاد....اجرا شد....امتیاز بده..........اینهمه ب فکر الوده نکردن محیط زیست بودیم....تازه ب بقیه مردم هم تذکر میدادیم.... چه کسانی فعال بودن در زمینه محیط زیست دیروز؟ اسامیشون رو بده تشویقشون کنیم 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 29 آبان، 2015 چه کسانی فعال بودن در زمینه محیط زیست دیروز؟اسامیشون رو بده تشویقشون کنیم من هدا محمد(ادمین) مهدی(مدیر کشاورزی)....چی میدی تشویقی.... 2
*atefeh* 13017 ارسال شده در 29 آبان، 2015 من هدا محمد(ادمین) مهدی(مدیر کشاورزی)....چی میدی تشویقی.... سوت و جیغ و دست و هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به افتخارتون 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 29 آبان، 2015 سوت و جیغ و دست و هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به افتخارتون مرسی عاطفه جووووونیییییی.....مهرباااان....:hapydancsmil: همینننننننن..... 2
*atefeh* 13017 ارسال شده در 29 آبان، 2015 مرسی عاطفه جووووونیییییی.....مهربااااان....:hapydancsmil:همینننننننن..... اگه به شما جایزه بدم،بقیه هم ممکنه واسه جایزه کاری کنن بعد اگه به اونا جایزه داده نشه،ممکنه کارشون رو کنار بذارن درواقع توقع ممکنه ایجاد شه در قبال محیط زیست الان مریم باید بیاد اینجا،ببینم تایید میکنه اصن این تز رو 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 29 آبان، 2015 اگه به شما جایزه بدم،بقیه هم ممکنه واسه جایزه کاری کننبعد اگه به اونا جایزه داده نشه،ممکنه کارشون رو کنار بذارن درواقع توقع ممکنه ایجاد شه در قبال محیط زیست الان مریم باید بیاد اینجا،ببینم تایید میکنه اصن این تز رو من قول میدم برا جایزه کار نکنم....تو جایزه رو بده.... 3
*atefeh* 13017 ارسال شده در 29 آبان، 2015 من قول میدم برا جایزه کار نکنم....تو جایزه رو بده.... باشد.امتیاز خوبه؟ 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 29 آبان، 2015 باشد.امتیاز خوبه؟ مرسی....امتیاز خوبه.....اما زیاد.... مدال ندارید.... 3
ارسال های توصیه شده