roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 غذایی که هنگام روز میخورن مامانم و خواهرم رفتن خونه یکی صحبت کنن بلکه این داداش مهدی ترشیده مارو سرو سامون دادن بابام نمیدونم چرا نصفه خورد، سابقه نداشته، من که خودم خیلی خوشم اومد از غذا خیلی مراقبش باش اگه دیدی رنگش داره میپره یا حالت تحوع داره سریع زنگ بزن امبولانس 3
*atefeh* 13017 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 خیلی مراقبش باش اگه دیدی رنگش داره میپره یا حالت تحوع داره سریع زنگ بزن امبولانس بابا من خودم از غذا خوردم. اصن الان انرژی مضاعفی دارم. 4
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 بابا من خودم از غذا خوردم.اصن الان انرژی مضاعفی دارم. تو خو معدت مثه معده گربه میمونه همه چیو حذم میکنه ولی بابات آدمه میفهمی مردهههههههه مررررررررررد معدش حساسه نباید غذاهای تو رو بخوره 3
Mahnaazz 13134 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 ....روزبه تازه میخواست به ماهم غذا بده.......... .....محیط زیستیا.............با این پذیراییتون...... 4
Mahnaazz 13134 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 سلااااااااااااااااااااام دوستااااااااااااااااااااااااااااای محیط زیستی خودممممممممم..............:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: امروز عید...................مبعث مبارک.............:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 3
Mahnaazz 13134 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 سلاااااااااااااااااااااام دوستای محیط زیستیییییییییییییییییی............:hapydancsmil:..............بینام جووووووووووووون.............:hapydancsmil: 3
*atefeh* 13017 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 تو خو معدت مثه معده گربه میمونه همه چیو حذم میکنه ولی بابات آدمه میفهمی مردهههههههه مررررررررررد معدش حساسه نباید غذاهای تو رو بخوره ....روزبه تازه میخواست به ماهم غذا بده.......... .....محیط زیستیا.............با این پذیراییتون...... شرمنده یهو رفتم شارژ نت تموم شد و داداشم باید شارژ میکرد که اونم درگیر خواستگاری بود 5
Mahnaazz 13134 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 شرمنده یهو رفتم شارژ نت تموم شد و داداشم باید شارژ میکرد که اونم درگیر خواستگاری بود اشکال ندارهههههههههههههههه........دوست جونمممممممممم......... آخ جون عروسی.....:hapydancsmil: 4
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 شرمنده یهو رفتم شارژ نت تموم شد و داداشم باید شارژ میکرد که اونم درگیر خواستگاری بود ای ول عروسی افتادیممنو مهنازم میایم 4
Mahnaazz 13134 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 ای ول عروسی افتادیممنو مهنازم میایم هووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااا بزن و بکوووووووووووووووووووب...............خبرای خوووووووووووووب........... :w42: بگو کیه ........رو مادوتا حساب کن............:hapydancsmil: 3
Mahnaazz 13134 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 سلاااااااااااااااااااااااممممممممممممممممممم...............:hapydancsmil:...................دوستاییییییییییییییییییییی محیط زیستیییمممممممممممممممممممممم............:hapydancsmil: 3
Mahnaazz 13134 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 چی شده؟؟؟ از اینکه میبینم چقدر راحت محیط زیست و الوده میکنن خسته شدم....... 3
el-nino 409 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 از اینکه میبینم چقدر راحت محیط زیست و الوده میکنن خسته شدم....... جلوگیری از این کار نیاز به فرهنگ سازی داره که زمان بره و باید کارایی کرد که مردم ارزش محیط زیست رو بدونن 2
ارسالهای توصیه شده