roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ غذایی که هنگام روز میخورن مامانم و خواهرم رفتن خونه یکی صحبت کنن بلکه این داداش مهدی ترشیده مارو سرو سامون دادن بابام نمیدونم چرا نصفه خورد، سابقه نداشته، من که خودم خیلی خوشم اومد از غذا خیلی مراقبش باش اگه دیدی رنگش داره میپره یا حالت تحوع داره سریع زنگ بزن امبولانس 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی مراقبش باش اگه دیدی رنگش داره میپره یا حالت تحوع داره سریع زنگ بزن امبولانس بابا من خودم از غذا خوردم. اصن الان انرژی مضاعفی دارم. 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بابا من خودم از غذا خوردم.اصن الان انرژی مضاعفی دارم. تو خو معدت مثه معده گربه میمونه همه چیو حذم میکنه ولی بابات آدمه میفهمی مردهههههههه مررررررررررد معدش حساسه نباید غذاهای تو رو بخوره 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ....روزبه تازه میخواست به ماهم غذا بده.......... .....محیط زیستیا.............با این پذیراییتون...... 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام العليكم. روز جمعتون بخير و شاديدم باز صفا امد.. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلااااااااااااااااااااام دوستااااااااااااااااااااااااااااای محیط زیستی خودممممممممم..............:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: امروز عید...................مبعث مبارک.............:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاااااااااااااااااااااام دوستای محیط زیستیییییییییییییییییی............:hapydancsmil:..............بینام جووووووووووووون.............:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو خو معدت مثه معده گربه میمونه همه چیو حذم میکنه ولی بابات آدمه میفهمی مردهههههههه مررررررررررد معدش حساسه نباید غذاهای تو رو بخوره ....روزبه تازه میخواست به ماهم غذا بده.......... .....محیط زیستیا.............با این پذیراییتون...... شرمنده یهو رفتم شارژ نت تموم شد و داداشم باید شارژ میکرد که اونم درگیر خواستگاری بود 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شرمنده یهو رفتم شارژ نت تموم شد و داداشم باید شارژ میکرد که اونم درگیر خواستگاری بود اشکال ندارهههههههههههههههه........دوست جونمممممممممم......... آخ جون عروسی.....:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شرمنده یهو رفتم شارژ نت تموم شد و داداشم باید شارژ میکرد که اونم درگیر خواستگاری بود ای ول عروسی افتادیممنو مهنازم میایم 4 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ای ول عروسی افتادیممنو مهنازم میایم نامردا :sigh: 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ای ول عروسی افتادیممنو مهنازم میایم هووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااا بزن و بکوووووووووووووووووووب...............خبرای خوووووووووووووب........... :w42: بگو کیه ........رو مادوتا حساب کن............:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نامردا:sigh: مجتبی هم میاد 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاااااااااااااااااااااااممممممممممممممممممم...............:hapydancsmil:...................دوستاییییییییییییییییییییی محیط زیستیییمممممممممممممممممممممم............:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ ............................. 3 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ ............................. چی شده؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ چی شده؟؟؟ از اینکه میبینم چقدر راحت محیط زیست و الوده میکنن خسته شدم....... 3 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ از اینکه میبینم چقدر راحت محیط زیست و الوده میکنن خسته شدم....... جلوگیری از این کار نیاز به فرهنگ سازی داره که زمان بره و باید کارایی کرد که مردم ارزش محیط زیست رو بدونن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده