*atefeh* 13017 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 :zadan:چرا میزنی؟حیوون وحشی باید تو طبیعت باشه دیگه توی طبیعت باشه ولی نباید هرجا خواستیم رهاشون کنیم که:vahidrk: منم ماهی دارم........... ماهی رو رها نکنی جاییا ممکنه انگل داشته باشه و ماهیای دیگه بمیرن 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 توی طبیعت باشه ولی نباید هرجا خواستیم رهاشون کنیم که:vahidrk: خوب حال که انقدر ناراحت شدی پاشو برو سرخ حسار پیداشون کن اگه جرات داری ماهی رو رها نکنی جاییا ممکنه انگل داشته باشه و ماهیای دیگه بمیرن اونایی که مهناز نگه میداره چند تا انگلن که تو شیکمشون چندتا ماهی زندگی میکنه 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 آخه کوسه س........ مهناز این بینام اصن مارو دوست نداره هی با زبون بی زبونی میگه اینجا نیاید:icon_razz:کلا 40 کیلو بیشتر نیست هی با چوب میزنه تو سر من :imoksmiley:بیا بریم از اینجا 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 بنداز تو جوب بزا راحت زندگی کنن مهناز این بینام اصن مارو دوست نداره هی با زبون بی زبونی میگه اینجا نیاید:icon_razz:کلا 40 کیلو بیشتر نیست هی با چوب میزنه تو سر من :imoksmiley:بیا بریم از اینجا ........بینامممممممممم چرا میزنیش هان............ روزبه اینسری کوسه مو میارم.....:gnugghender:....ک بینامو بخوره......:gnugghender: 3
Seren7 1125 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 سلام من محیط زیستی نیستم... محیط زیستیارم دوس ندارم... ولی دوس دارم اذیتشون کنم! 4
*atefeh* 13017 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 مهناز این بینام اصن مارو دوست نداره هی با زبون بی زبونی میگه اینجا نیاید:icon_razz:کلا 40 کیلو بیشتر نیست هی با چوب میزنه تو سر من :imoksmiley:بیا بریم از اینجا ........بینامممممممممم چرا میزنیش هان............روزبه اینسری کوسه مو میارم.....:gnugghender:....ک بینامو بخوره......:gnugghender: قدمتون سر چشم با اون شکلک بیشتر یادتون میمونه سلاممن محیط زیستی نیستم... محیط زیستیارم دوس ندارم... ولی دوس دارم اذیتشون کنم! دل به دل راه داره. محیط زیست هم همین حس رو نسبت به تو داره 3
*atefeh* 13017 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اهای بینام آشغال نریز........ جااااااااااننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 14 مرداد، 2015 جااااااااااننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بله.....چیه مچتو گرفتم....... 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 سلااااااااااااام محیط ریستیییییییییییییا......:hapydancsmil:..........خوبید..... 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 سلااااااااااااام محیط ریستیییییییییییییا......:hapydancsmil:..........خوبید..... :banel_smiley_4: 2
*atefeh* 13017 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 سلااااااااااااام محیط ریستیییییییییییییا................خوبید..... :banel_smiley_4: سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام:hapydancsmil: مرسی. شما خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hapydancsmil: ناهار میدرستیدم 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام:hapydancsmil:مرسی. شما خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hapydancsmil: ناهار میدرستیدم مرسیییییییییی..........ناهار..................... 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام:hapydancsmil:مرسی. شما خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hapydancsmil: ناهار میدرستیدم به آمبولانسم زنگ زدی بگو حتما آمبولانس بیاد وقتی داری به خلق الله غذاتو میخورونیمنم الان بخش مسمومیتهای غذایی بیمارستانو اماده میکنم:gnugghender: 2
*atefeh* 13017 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 مرسیییییییییی..........ناهار..................... غذایی که هنگام روز میخورن به آمبولانسم زنگ زدی بگو حتما آمبولانس بیاد وقتی داری به خلق الله غذاتو میخورونیمنم الان بخش مسمومیتهای غذایی بیمارستانو اماده میکنم:gnugghender: مامانم و خواهرم رفتن خونه یکی صحبت کنن بلکه این داداش مهدی ترشیده مارو سرو سامون دادن بابام نمیدونم چرا نصفه خورد، سابقه نداشته، من که خودم خیلی خوشم اومد از غذا 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 غذایی که هنگام روز میخورن مامانم و خواهرم رفتن خونه یکی صحبت کنن بلکه این داداش مهدی ترشیده مارو سرو سامون دادن بابام نمیدونم چرا نصفه خورد، سابقه نداشته، من که خودم خیلی خوشم اومد از غذا بیچاره بابات.....:ws28:..........چی کشیده تا اون غذا رو قورت داده.......:icon_pf (34):........زود ب زود برو باباتو چک کن........ 1
*atefeh* 13017 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 بیچاره بابات.....:ws28:..........چی کشیده تا اون غذا رو قورت داده.......:icon_pf (34):........زود ب زود برو باباتو چک کن........ خدایی خوشمزه بود، من راضی هسدم از غذا رفت بیمارستان ملاقات یکی، همونجا معدشو میده برای شستشو 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 از اولم برا شستشوی معده رفته بنده خدا............به روت نیورده.............آخر سر کاره خودتو کردی........
ارسال های توصیه شده