*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :zadan:چرا میزنی؟حیوون وحشی باید تو طبیعت باشه دیگه توی طبیعت باشه ولی نباید هرجا خواستیم رهاشون کنیم که:vahidrk: منم ماهی دارم........... ماهی رو رها نکنی جاییا ممکنه انگل داشته باشه و ماهیای دیگه بمیرن 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بنداز تو جوب بزا راحت زندگی کنن آخه کوسه س........ 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ توی طبیعت باشه ولی نباید هرجا خواستیم رهاشون کنیم که:vahidrk: خوب حال که انقدر ناراحت شدی پاشو برو سرخ حسار پیداشون کن اگه جرات داری ماهی رو رها نکنی جاییا ممکنه انگل داشته باشه و ماهیای دیگه بمیرن اونایی که مهناز نگه میداره چند تا انگلن که تو شیکمشون چندتا ماهی زندگی میکنه 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آخه کوسه س........ مهناز این بینام اصن مارو دوست نداره هی با زبون بی زبونی میگه اینجا نیاید:icon_razz:کلا 40 کیلو بیشتر نیست هی با چوب میزنه تو سر من :imoksmiley:بیا بریم از اینجا 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بنداز تو جوب بزا راحت زندگی کنن مهناز این بینام اصن مارو دوست نداره هی با زبون بی زبونی میگه اینجا نیاید:icon_razz:کلا 40 کیلو بیشتر نیست هی با چوب میزنه تو سر من :imoksmiley:بیا بریم از اینجا ........بینامممممممممم چرا میزنیش هان............ روزبه اینسری کوسه مو میارم.....:gnugghender:....ک بینامو بخوره......:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من محیط زیستی نیستم... محیط زیستیارم دوس ندارم... ولی دوس دارم اذیتشون کنم! 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مهناز این بینام اصن مارو دوست نداره هی با زبون بی زبونی میگه اینجا نیاید:icon_razz:کلا 40 کیلو بیشتر نیست هی با چوب میزنه تو سر من :imoksmiley:بیا بریم از اینجا ........بینامممممممممم چرا میزنیش هان............روزبه اینسری کوسه مو میارم.....:gnugghender:....ک بینامو بخوره......:gnugghender: قدمتون سر چشم با اون شکلک بیشتر یادتون میمونه سلاممن محیط زیستی نیستم... محیط زیستیارم دوس ندارم... ولی دوس دارم اذیتشون کنم! دل به دل راه داره. محیط زیست هم همین حس رو نسبت به تو داره 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اهای بینام آشغال نریز........ 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اهای بینام آشغال نریز........ جااااااااااننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جااااااااااننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بله.....چیه مچتو گرفتم....... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلااااااااااااام محیط ریستیییییییییییییا......:hapydancsmil:..........خوبید..... 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلااااااااااااام محیط ریستیییییییییییییا......:hapydancsmil:..........خوبید..... :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلااااااااااااام محیط ریستیییییییییییییا................خوبید..... :banel_smiley_4: سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام:hapydancsmil: مرسی. شما خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hapydancsmil: ناهار میدرستیدم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام:hapydancsmil:مرسی. شما خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hapydancsmil: ناهار میدرستیدم مرسیییییییییی..........ناهار..................... 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام:hapydancsmil:مرسی. شما خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hapydancsmil: ناهار میدرستیدم به آمبولانسم زنگ زدی بگو حتما آمبولانس بیاد وقتی داری به خلق الله غذاتو میخورونیمنم الان بخش مسمومیتهای غذایی بیمارستانو اماده میکنم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرسیییییییییی..........ناهار..................... غذایی که هنگام روز میخورن به آمبولانسم زنگ زدی بگو حتما آمبولانس بیاد وقتی داری به خلق الله غذاتو میخورونیمنم الان بخش مسمومیتهای غذایی بیمارستانو اماده میکنم:gnugghender: مامانم و خواهرم رفتن خونه یکی صحبت کنن بلکه این داداش مهدی ترشیده مارو سرو سامون دادن بابام نمیدونم چرا نصفه خورد، سابقه نداشته، من که خودم خیلی خوشم اومد از غذا 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ غذایی که هنگام روز میخورن مامانم و خواهرم رفتن خونه یکی صحبت کنن بلکه این داداش مهدی ترشیده مارو سرو سامون دادن بابام نمیدونم چرا نصفه خورد، سابقه نداشته، من که خودم خیلی خوشم اومد از غذا بیچاره بابات.....:ws28:..........چی کشیده تا اون غذا رو قورت داده.......:icon_pf (34):........زود ب زود برو باباتو چک کن........ 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بیچاره بابات.....:ws28:..........چی کشیده تا اون غذا رو قورت داده.......:icon_pf (34):........زود ب زود برو باباتو چک کن........ خدایی خوشمزه بود، من راضی هسدم از غذا رفت بیمارستان ملاقات یکی، همونجا معدشو میده برای شستشو 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از اولم برا شستشوی معده رفته بنده خدا............به روت نیورده.............آخر سر کاره خودتو کردی........ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده