roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شورابیل یه دریاچه توریستیه تو اردبیل بینام میگه خرابش کردن کار من که نبوده شماهام که همیشه پیش منید افشین کجاست؟؟؟مجتبی کوووووووووو 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شورابیل یه دریاچه توریستیه تو اردبیل بینام میگه خرابش کردن ایناااااااااااا چ ربطی ب استعفااااااااااا دارهههههههههه................نمیتونی ذهن ماروووووو منحرف کنی........ 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اهااااااااای کانال 2 ممنوووووووووووووووع......:vahidrk: اصن انقد حال میده تورکی دانیشسن 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کار من که نبوده شماهام که همیشه پیش منید افشین کجاست؟؟؟مجتبی کوووووووووو یه کاربر افسردگی گرفت، رفت حالا نوبت شماهاست مجتبی جهانبخشو میگی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چشاش که ضعیفه بیماری مزمنم که دارهبذارید من ببرمش از اون لباس استین بلندا تنش کنم:hapydancsmil: از شیرینیای دیشبممممممم هنوز مونده بهش میدیمممممم......:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من آخر هفته میخوام برم شکار بچه ها تو منطقه حفاظت شده سرخ حسار یه راه در رو پیدا کردنکی میاد؟؟؟؟اونجا پر آهو و گرازه کبابش خیلی عایییییییییییییییییییییییییییییییه 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کار من که نبوده شماهام که همیشه پیش منید افشین کجاست؟؟؟مجتبی کوووووووووو من مطمئنم کار افشینه ایناااااااااااا چ ربطی ب استعفااااااااااا دارهههههههههه................نمیتونی ذهن ماروووووو منحرف کنی........ چرا ربط داره بینام به خاطر خراب شدن اونجا باید استعفا بده اصن انقد حال میدهتورکی دانیشسن دوز بویریسوز 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ن باباااااااااااا فکر کردیییییییی........اونا بچهای پشتیبانی ان........اره........:gnugghender:.......اینجوریاست..... 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من مطمئنم کار افشینه چرا ربط داره بینام به خاطر خراب شدن اونجا باید استعفا بده دوز بویریسوز من عاشقتم دکتر که همیشه حلاله مشکلاتی بینام اگه چینی هم حرف بزنی بلاخره یکی ترجمه میکنه بیا خودت با زبون خوش برو تو زیر زمین 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من مطمئنم کار افشینه چرا ربط داره بینام به خاطر خراب شدن اونجا باید استعفا بده دوز بویریسوز ترو قرآن تو دیگه نزن کانال 2............تو تیمه ماییییییااااااا....... 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من آخر هفته میخوام برم شکار بچه ها تو منطقه حفاظت شده سرخ حسار یه راه در رو پیدا کردنکی میاد؟؟؟؟اونجا پر آهو و گرازه کبابش خیلی عایییییییییییییییییییییییییییییییه شما اول بیا بریم مدرسه ثبت نامت کنم، املات قوی شه پسرم، موقع نوشتن اعترافات، آبرومون رو نبری 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینجا خیلی ساکته بچه ها چی کار کنیم؟:ws3: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بچه ها یکی بیاد پروفش کمک اینقدر با خودم کل کل کردم الان نمی دونم کدوم خودم 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من عاشقتم دکتر که همیشه حلاله مشکلاتی بینام اگه چینی هم حرف بزنی بلاخره یکی ترجمه میکنه بیا خودت با زبون خوش برو تو زیر زمین دَزَ اَزَ یَزَ گَزَ دَزَ وَزَ زَزَ اَزَ وَزَ زَزَ هَزَ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کلا بیاین پروفش احتیاج به رفرش هم نداره پیام که می دی پیامای جدید رو هم می آره 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینجا خیلی ساکته بچه هاچی کار کنیم؟:ws3: بریم جایه دیشبی.....:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بچه ها یکی بیاد پروفش کمک اینقدر با خودم کل کل کردم الان نمی دونم کدوم خودم مگه قرار نبود تو بمونی دارالمجانین؟ 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کلا بیاین پروفش احتیاج به رفرش هم نداره پیام که می دی پیامای جدید رو هم می آره بریم من گوشتو بپیچونم اونجا 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بچه ها تو پروف بینام مهمونیه بریم بزنیم برقصیییییییییییییییممممممممممممممممم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شرمنده نفرمایید :TAEL_SmileyCente: باشه چرا عصبانی میشی من برات کیک آوردم بین خودتون تفرقه افتاد انگار 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده