el-nino 409 ارسال شده در 25 تیر، 2015 البته حتما همینطوره کلا منابع طبیعی تک هستند عالی:ws31:ورودتون به جمع منابع طبیعی ها تبریک میگم:w66::w66::w66::w66::w66::w66: من دست تنهام منابع طبیعی هر چقدر به من کمک کنید ثواب داره تو چت روم سبز هم میتونیم صحبت کنیم اگه مسئله ای پیش اومد اونجا به اشتراک بگذارید حل بشه تشکر لطف دارین بتونم حتما کمک میکنم به چت روم هم سر میزنم 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 25 تیر، 2015 تشکر لطف دارین بتونم حتما کمک میکنم به چت روم هم سر میزنم لینکشو براتون گذاشتم ممنون 1
*atefeh* 13017 ارسال شده در 25 تیر، 2015 قابلی نداشت فک میکنم بتونیم با کمک هم فعالیت های خوبی داشته باشیم:hapydancsmil::hapydancsmil: آقا امین با ورودتون اصن به تالار منابع طبیعی و محیط زیست رنگ دیگه ای دادیدا کلی من و یمنا خوشحال شدیم یه کاربر اومده:hapydancsmil: 1
el-nino 409 ارسال شده در 25 تیر، 2015 آقا امین با ورودتون اصن به تالار منابع طبیعی و محیط زیست رنگ دیگه ای دادیداکلی من و یمنا خوشحال شدیم یه کاربر اومده:hapydancsmil: این خوشحالی دو طرفست ، من کمتر جایی دیدم که منابع طبیعی مثل اینجا فعال باشه واقعا خوشحالم از آشنایی با شما 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 25 تیر، 2015 آقا امین با ورودتون اصن به تالار منابع طبیعی و محیط زیست رنگ دیگه ای دادیداکلی من و یمنا خوشحال شدیم یه کاربر اومده:hapydancsmil: این خوشحالی دو طرفست ، من کمتر جایی دیدم که منابع طبیعی مثل اینجا فعال باشهواقعا خوشحالم از آشنایی با شما بعللللللللللللللللللللله باید جشن بگیریم فک کنم خدا صدای قلب منو شنید:shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad: 2
el-nino 409 ارسال شده در 26 تیر، 2015 بعللللللللللللللللللللله باید جشن بگیریم فک کنم خدا صدای قلب منو شنید:shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad: مگه چی از خدا خواسته بودین؟ 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 26 تیر، 2015 عضو جدید هستم ولی فعال بودنم رو نمیدونم اکشال نداله من خودم آتشفشان نیمه فعالم اینطوریم قبوله:girl_blush2: 2
el-nino 409 ارسال شده در 26 تیر، 2015 اکشال نداله من خودم آتشفشان نیمه فعالم اینطوریم قبوله:girl_blush2: یعنی هنوز فعال نشدین قبل از فعال شدن خبر بدین فرار کنیم 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 26 تیر، 2015 یعنی هنوز فعال نشدینقبل از فعال شدن خبر بدین فرار کنیم خوبه محیط زیست خوندین صحنه زیبا فوران آتشفشان از دست میدین:vahidrk: وا حیرتا :icon_pf (34): 2
el-nino 409 ارسال شده در 26 تیر، 2015 خوبه محیط زیست خوندین صحنه زیبا فوران آتشفشان از دست میدین:vahidrk:وا حیرتا :icon_pf (34): گفتم برم از دور ببینم فوران آتش فشان رو از دور قشنگ تره 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 26 تیر، 2015 گفتم برم از دور ببینم فوران آتش فشان رو از دور قشنگ تره نه نیست من باشم وایمیسم از نزدیک مردم عادی از دور میبینن 2
el-nino 409 ارسال شده در 26 تیر، 2015 نه نیست من باشم وایمیسم از نزدیکمردم عادی از دور میبینن خوبه پس من اینجا وایمیسم تا شما فعال باشید خودمم کمکتون میکنم 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 26 تیر، 2015 خوبه پسمن اینجا وایمیسم تا شما فعال باشید خودمم کمکتون میکنم میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی :shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad: 2
el-nino 409 ارسال شده در 26 تیر، 2015 میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی میسی :shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad: شوخی کردم:ws3::ws3::ws3: 2
el-nino 409 ارسال شده در 26 تیر، 2015 دیگه من میرمخوش باشید دوستای خوبم بدرود خانم بی نام در پناه حق 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 26 تیر، 2015 شوخی کردم:ws3::ws3::ws3: :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: آدم با یه بشه کوشولو شوخی نمیکنه:babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl: 2
ارسالهای توصیه شده