*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من مخالف استعفا هستم باید اخراج شه پس به محمد بگو بیاد منو اخراج کنه چهارتاتون رو باهم اخراج میکن ولی منو نه. بعلهههههههه 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اصلا من فیلم دارم ازت..........جمعه تو میتینگ یواشکی اشغال میریختییییییییی........:vahidrk:......یا استعفا میدی یا فیلمتووووووووووووو بدم دست نگهبان....... گوشیت مگه 1200 نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اردبیل منیم دیارومدی، دای گورمیم بیشی یره، جوبا، طبیعتَ آتیسناااااااااااا:vahidrk: ما خودمون اضافیم اینجا بابا، میخوان ما رو دک کنن حالا یکی دیگه رو جایگزین کنن؟؟؟؟ منم شهرمو دوست دارم ولی تو اردیبهشت خیلی خوشگل میشه ممکنه چشش بزنن یکم اینور اونورشو خراب میکنیم نکنن اونوقت میریزیم تو تالارای انجمن واسه اعتراض 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مث که هنوز نفهمیدی کیا بهت حمله کردن:ws28::gnugghender: :ws28:..........فیلمو میذارممممم یوتوبااااااااااااااااااا................. 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خواستم یه چیزی بگم ولی استغفرا.... پس به محمد بگو بیاد منو اخراج کنهچهارتاتون رو باهم اخراج میکن ولی منو نه. بعلهههههههه گوشیت مگه 1200 نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اولا بگو چی مخواستی بگی؟؟؟؟؟ دوما ما عمرا اخراج نمیشیم الکی واسه خودت شر درست نکن سوما گوشیش از این خفناست فیلمم ازت داره :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گوشیت مگه 1200 نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نخیرممممممم اپل6..... 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فک کنم باید ببریمش زیر زمین دارالمجانین بندازیمش پیش سادیسمی:ws3: 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اولا بگو چی مخواستی بگی؟؟؟؟؟دوما ما عمرا اخراج نمیشیم الکی واسه خودت شر درست نکن سوما گوشیش از این خفناست فیلمم ازت داره :vahidrk: یعنی چهارتایی که هیچ، کل انجمن رو هم بسیج کنی و برید پروفایل مهدی یا محمد و از من شکایت کنید و بخواید اخراجم کنن، عمرا اینکارو کنن. امتحان مجانیه 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فک کنم باید ببریمش زیر زمین دارالمجانین بندازیمش پیش سادیسمی:ws3: من پارانویید و دوشخصیتی مزمن دارم لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نخیرممممممم اپل6..... ولی من دیدم دستت، 1200 بود 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یعنی چهارتایی که هیچ، کل انجمن رو هم بسیج کنی و برید پروفایل مهدی یا محمد و از من شکایت کنید و بخواید اخراجم کنن، عمرا اینکارو کنن.امتحان مجانیه نیازی به این کارا نیست که 1 پرونده مشتی افشین تو دارالمجانین برات درست میکنه ما هم تائید میکنیم بعدش خود به خود بازنشسته اجباری میشی 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منم شهرمو دوست دارم ولی تو اردیبهشت خیلی خوشگل میشه ممکنه چشش بزنن یکم اینور اونورشو خراب میکنیم نکنن اونوقت میریزیم تو تالارای انجمن واسه اعتراض شورابیلی خرب الیبلردای 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اون یکی تاپیکرو کی باز میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws3: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شورابیلی خرب الیبلردای :w58:بچه ها یکی زیر نویس بده 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ افشین پروفایله بینامو منهدم کرد:ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ولی من دیدم دستت، 1200 بود اااااااااا تازه چشماتممممم ضعیفهههههههه......دیگه اخراج لازم شدی...... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :w58:بچه ها یکی زیر نویس بده اهااااااااای کانال 2 ممنوووووووووووووووع......:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شورابیلی خرب الیبلردای :w58:بچه ها یکی زیر نویس بده شورابیل یه دریاچه توریستیه تو اردبیل بینام میگه خرابش کردن 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اااااااااا تازه چشماتممممم ضعیفهههههههه......دیگه اخراج لازم شدی...... چشاش که ضعیفه بیماری مزمنم که دارهبذارید من ببرمش از اون لباس استین بلندا تنش کنم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ افشین پروفایله بینامو منهدم کرد:ws28::ws28: جاداره هنوز 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده