Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ سلام ببخشید وسط رمان عشقی پریدم یه تذکر کوچیک خواستم بدم از قرار دادن عکس های دارای معاشقه طولانی خود داری کنید اینبار عکس ها ویرایش شد در صورت تکرار دوستان و بی توجهی مجبوریم تاپیک رو ببندیم دم همتون گرم 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ خراما ن امدی با عطر سنبل به اغوشت گرفتم با توکل دلم لرزید وگشتم مست وحیران تو بازم امدی با بوی باران به هرجا گیسویت افتاد و لغزید شکوفه چون ستاره خوش درخشید همه مرغان برایت نغمه خوانند تمام عاشقا ن دیوانه گا نند زمین وجنگل ودریا و بیشه زعشق دید نت سوزند ز ریشه برای لحظه ی اغاز دیدار زدم یک پرده از ترمه به دیوار به یاد سفره هفت سین مادر گشودم سفره ای از عود و عنبر نهادم پای اسپند نام دلبر کتابی را که پر کرده ز گوهر کنار سیب و سنجد تنگ ماهی نبات وسیر و سبزه هر چه خواهی بیاد ان زمان های گذ شته یه عکس کودکی پشت اش نوشته کتاب حافظ و اینه شمعدان برای گام اول داغ و سوزان تنم در شور وحال بوسه تو حجابی بسته بر دل از پر نو همان چادر که گلهای زری داشت فراوان خاطرات مادری داشت نشستم در کنارت با دل وجان بهاری شد وجودم زیر قران به نوروز شد تبرک کار و بارم بمن دادی تو پیغامی ز یارم بزن هرلحظه پیوندی به هستی برای میوه اش از بهر مستی خجسته باد بهاری این چنینی ز هر سین اش گل شب بو بچینی 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ میآمد یار مست و تنها تنها با نرگس پرخمار رعنا رعنا جستم که یکی بوسه ستانم ز لبش فریاد برآورد که یغما یغما 10 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ نگاهم می کنی..... بوسه می شوم میان چشم هایت به رنگ گونه های شرم رضا کاظمی 6 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ آرام باش مداد نوک تیز زود می شکند رفیق این مردم با تو نیستند مراقب بوسه هاشان باش که در دهان رتیل می پرورانند 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ میآمد یار مست و تنها تنها با نرگس پرخمار رعنا رعنا جستم که یکی بوسه ستانم ز لبش فریاد برآورد که یغما یغما 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ چشمت؟٫دلت؟٫بهار تنت؟٫جان ِ جان! به چند؟ دريا به چند؟ کوه به چند؟آسمان به چند؟ چندی با تو روز و شبم فرق می کند خورشيد من تلألو ی ان بيکران به چند؟ آن بيکرانه خنده که معنای زندگی است دنبال مستی ِ ته ِ آنم!! همان به چند؟! چشم پياله ريز تو که جان من بهاش ! پس طعم بوسه «شيرـ شراب»ِ دهان به چند؟ جام شراب جاری در چشمهات کی؟ می ـ می مدام ِ در دل اين استکان به چند؟ «گويی خراج مصر طلب می کند لبت» رخصت اگر به بوسه دهی ....اين جهان به چند!!!؟ 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ و درخت هم که باشی من دارکوبی می شوم ... که هفتاد و سه بار در دقیقه تو را می بوسد...... 6 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ پـــــرواز را دوســــت دارم وقتـــــے از ارتفاعــــات لبانــــــت به عمــــق آغوشـــت سقـــوط ميکنــــم چـــه سقــــوط دلنشينــــے راستــــے ميدانستــــے پــــرواز را تـــو يـــادم دادے ؟؟! 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ پسر باس ته ریش داشته باشه پیرهن مردوونه بپووشه آستینشو تا آرنج بزنه بالا قدش هم انقد بلندتر از دووس دخترش باشه که وقتی دختره میخواد بووسش کنه بره روو نوک ِ پنجه ..! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ چشمای بسته ی تو رو با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازش میکنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ی تو رو خودم نوازش میکنم نمیذارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از کسی تا وقتی من کنارتم به هر چی میخوای میرسی خودم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پر میشم از عطر تنت کاشکی تو هم بفهمی که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خودم به جای تو شبا بهونه هاتو میشمرم جای تو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جای تو غصه میخورم 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ این روزا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هست کسی که مثل من دلش نه برای کسی، نه برای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، نه برای جایی… نه برای چیزی! بلکه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام … برای خود خودش!؟ 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ [h=2][/h] کمـ دلمـ را بتکانـ با اینـ نوشته هایتـ سخت تکانش میدهیــــــــــ... آریـــ گاهیــ حســ میکنمــ دردلمــ خانه تکانیــ راهـ انداخته ایـــــ.... خانه ایــ کــــــهـ یکـــ اسبابـــــ بیشتر ندارد وآنــ همــ قلبـ توستــــ.... کهـــ سختــــ میشود جابجایشـــ کــــــــــــــــــــــــ ــــرد..... 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻫﺮﭼﻪ ﻗﺪﺭﺑـﺨﻮﺍﻧﯽ... ﺧﺴﺘﻪ ﻧﻤﯿﺸﻮﯼ! ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻫﺮﭼﻪ ﻗﺪﺭ ﮔﻮﺵ ﺩﻫﯽ ...ﻋﺎﺩﺕ ﻧﻤﯿﺸﻮﻧﺪ! ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﻫﺮﭼﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﻮﻧﺪ ...ﺑﺎﺯ ﺑﮑﺮ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺩﺳﺖ ﻧـﺨﻮﺭﺩﻩ! ﺩﯾﺪﻩ ﺍﯼ؟! ...ﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯼ؟! ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﺑﯽ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﺍﻧﺪ...! اﻣﺎ ﻓﻘﻂ ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ بر تمـــــام قــــبر هــایــ ایـــن شـــهر .. بوســـــــــــــــه بـــزن .. شاید به یـــاد بیـــاوری.. کجا مرا جــــــــ ـــــــا گـــــــــــــذاشتی... من در تــــــــــنــــها تــرین قبــر این شهر خفته ام ..! صدای کلاغهــــــــا را می شنوی..؟ دارند برایم فاتــــــحه می خوانند... 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ می بوسمت بدون سانسور و می گذارمت تيتر درشت روزنامه آن جا كه حروفش را بی پروا چيده اند خبر هايش را محافظه كارانه و من هميشه زندگی را آسان گرفته ام عشق را سخت . سروناز سیدی 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ بوسههایم را فروختم خاطراتم را شعرهایم را سوزاندم چمدانم را برداشتم و رفتم به قیمت یک عمر آزادی فاطمه شمس 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ دریای کوچکم شو که من هم پری شوم آرام لای تاب و تبت بستری شوم هی موج موج بال وپرم را ببوسی و از بوسه ات بمیرم و خاکستری شوم هی اشک می شوی که تنم سبزتر شود من هم به دور روح تو نیلو فری شوم انگشتر عقیق سلیمانی ات کجاست تا من عروس خانه ی پیغمبری شوم من با تمام حادثه ها دست می دهم تا معدن طلای تورا مشتری شوم 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ برای دیدنت ، گشتم همه گل فروشی های شهر را ، گل ها همه رنگ باخته ... یک دسته بوسه آورده ام عشق من پذيرا باش 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ دارد عادتم می شود که با دلهره تو را ببوسم مثل ِ گنجشک ها که هرگز آسوده از زمین دانه بر نمی چینند یاور مهدی پور 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده