رفتن به مطلب

گفتگوی آزاد

am in

آیا موافقید؟؟؟  

23 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا موافقید؟؟؟

• 5
    • 6
    • 5
    • 7

ارسال های توصیه شده

فعلا که فقط مشکل من نیست

خیلیا شاکی هستن!!!!!!:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

من یادم نمیاد گفته باشم no spam

کسی بتونه این رو اثبات کنه من تعهد میکنم صد هزار تومن همین الان بهش بدم

من توی دورای که اینجا مسئول بودم تو امضام بود

اسپم بر علیه اسپم

چیز جدیدی هم نیست

من سالهاست که اسپم میکنم

یه نمونه کمرنگشم توی دور اول خرابی انجمن توی تاپیک آمدیم به یاد قدیما نشون دادم!!!!

تخریب؟؟؟؟؟

کارهای خوب؟؟؟؟؟؟

نصیحت؟؟؟

اولا در این حد نیستی که من رو نصیحت کنی

دوما کارهای خوب من برای افراد خوبه، برای آدمای آفتاب پرست نیست

سوما کسی رو اینجا نمیبینم ارزش تخریب داشته باشه!!!!!!

بله

مثل همون دفعه

با تخریب شدید مخالفات

و موش و حیوون و پست و ... خوندن اونا

با حذف کردن سریع پستهاشون

با بلاک کردن تاپیکهاشون!!!!!!

اگه کسی بین ماها مولتی اکانت باشه خواهشم اینه که ادمین بیاد و اسمشو بگه

خواهیم دید کیا مولتی یوزر تشریف دارن!!!!!!!

من این روش حرف زدنتونو میذارم پای جوانی .......شما عزیزی دانا و اندیشمند حیف شماست که اینجوری صحبت کنی:icon_gol:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 119
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خواهش میکنم خودتو درگیر ماجرایی که توش دخیل نیستی نکن سمن

چشماتم باز کن از اول این تاپیک تا اینجا فقط توهین شده

اگه من دخیل نبودم حرفای دیشب چی بود ؟چرا برا من تعریف کردی؟

بعدشم من حق دارم نظرمو بگم به بقیه کار ندارم

نمیدونم چرا همه چیز اینقد سریع بزرگ میشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
شاید باید از اینجا هم رفت...........وقتی از مهندسان اومدم اینجا فکرشو هم نمیکردم که جمعی که تقریبا" از یه طیف فکری هستیم نتونیم با هم کنار بیایم.

اره داداش باید رفت ولی باید تا وقتی هستیم تاثیرگذار باشیم حیفه این محیط بخاطر عملکرد 3-4 تا یوزر خراب شه

من امیدوارم اصلاح بشه اینجا

باید حرفها رو زد

• Like 1
لینک به دیدگاه
من این روش حرف زدنتونو میذارم پای جوانی .......شما عزیزی دانا و اندیشمند حیف شماست که اینجوری صحبت کنی:icon_gol:

جوان فرمانبردار به از پیر سرکش!!!!

اره داداش باید رفت ولی باید تا وقتی هستیم تاثیرگذار باشیم حیفه این محیط بخاطر عملکرد 3-4 تا یوزر خراب شه

من امیدوارم اصلاح بشه اینجا

باید حرفها رو زد

بله باید رفت

3-4 تا یوزر دارن تخریب میکنن؟؟؟؟؟؟

فعلا که یه یوزر داره حرفای ... میزنه!!!!!!

لینک به دیدگاه
اگه من دخیل نبودم حرفای دیشب چی بود ؟چرا برا من تعریف کردی؟

بعدشم من حق دارم نظرمو بگم به بقیه کار ندارم

نمیدونم چرا همه چیز اینقد سریع بزرگ میشه

سوال کردی جوابتو دادم

بنده که دعوت نکردم بیای حرف بزنی شما گفتی بیا اومدم بعد حرف منو شما این وسط چه ربطی داشت میخوای یه کپیشم بذار اینجا همه ببینن واقعا که

سمن بذار من با اونایی طرف باشن که اعتراض دارن اگر اعتراض داری بگو تا جوابتو بدم

این حرفایی که دیشب زدیو اینا فقط ایجاد شبهه است بنده یه پیام خدافظی به شما زدم توشم گفتم به هیچکس پیام خدافظی نزدم فقط به خودت بود گفتی بیا یاهو اومدم سوال کردی جواب دادم حالا این چه بحثیه این وسط چرا من باید از تو پشت پا بخورم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما میخوای بری تو گروه این 3 نفر بایستی تو روی من اصرار داری بگم تو هم از اونایی نیستی خواهر من نیستی

برو بذار خودشون بیان

لینک به دیدگاه

سلام بچه ها،این بحث به من ربطی نداره ولی به عنوان یه کاربر واقعا ناراحت میشم که توی انجمن چندنفر به جای....دارن به همدیگه میپرن،خداییش منکه دارم ناامید میشم بابا این چه رفتاریه،شماها که بچه نیستید دارید با حرفاتون به هم دیگه هرچی توهینه میکنید،اصلا نیازی به توهین کردن به همدیگه نیست خودتون با متانت مشکل بین خودتونو درست کیند وانجمن به چالش نکشید،شما خودتون با هم دیگه مشکل دارید ولی با این صحبت ها وحرفاوتوهین هایی که به همدیگه میشه دارین توروحیه همه بچه های انجمن تاثیر منفی میزارید....:w00:

اینو از طرف همه بچه ای انجمن میگم خواهشا دیگه بیخیال...:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود...........نیارزد که دلی را زخود بیازاری

دوستان عزیز، من اگرچه در حاشیه، ولی کم و بیش در جریان مسائل بودم. قصد طرفداری از کسی رو هم ندارم. فقط چیزایی رو می گم که به نظرم درست میاد.

توی این مدت که من و چند نفر از دوستای دیگه، به عنوان کاربر ویژه این تالار بودیم شاید خیلی نزدیک تر از دوستان دیگه شاهد مدیریت این جا بودیم.

چند تا نکته رو یادآور می شم :

1. سعی مدیریت فعلی و تصمیماتی که گرفته می شد، همیشه برای جلب کاربر بوده. یکی از نمونه های عینی این موضوع اتفاقا موردی بود که دوستان توی همین تاپیک بهش خرده گرفتند و اون اینکه چرا تاپیک های نامربوط توی تالار انتقال داده نمی شه.

نظر مدیریت بر این بود که بهتره تا حد ممکن برخورد مستقیم با کاربر ها نشه. همه ما ممکنه اشتباه کنیم و تاپیکی رو جای نامربوطش بزنیم. اگر توی همچین شرایطی مستقیم پست زده بشه که تاپیک نامناسب هست و انتقال داده می شه، ناخودآگاه باعث دلخوری کاربر می شه. (حتی اگر به لحاظ منطق قبول کنه، اما شاید تصمیمش مبنی بر حضورش توی تالار کم رنگ بشه)

در عوض اگر ما و کسانی که به این روند معترض هستند، سعی کنیم غیر مستقیم اون شخص رو متوجه کنیم، به این صورت که توی اون تاپیک پست نزنیم و امتیاز ندیم، نتیجه بهتری داره. اون تاپیک خود به خود کم رنگ و کم رنگ تر می شه و استارتر متوجه می شه که برای موندن توی این محیط باید طور رفتار کنه و با محیط هماهنگ باشه. یعنی به طور غیر مستقیم فرهنگ رفتار درست توی این فروم رو ایجاد کنیم . (البته تاپیک های تندی که باعث تنش در تالار بشه با مضامین غیر اخلاقی یا خیلی تند سیاسی تو این مورد مستثنی هستند)

این همه همیشه تاپیک های خوشگل زدیم و حرفای خوشگل توش نوشتیم که کشور ما باید فرهنگ سازی بشه و ......پس کی؟

باور کنید انتقال تاپیک و تذکر مستقیم خیلی راحت تر و سریع تر از روش دوم هست. اما چه بسا به همون اندازه که به سریع هست، اثراتش هم به همون اندازه سریع محو می شه.

2. نکته دوم این که مدیر هم یه انسانه مثل بقیه انسان ها وهیچ کس منکر این قضیه نیست که اشتباه داره.

اما بیایم کمی منصف باشیم و به نظر هم احترام بذاریم. اگر من نوعی مدیریت این جا رو قبول کردم به این معنی نیست که الزاما باید همون روشی رو در پیش بگیرم که سایرین. و لازمه قضاوت عادلانه این هست که کمی فرصت بدیم.

ببینید کم تر از 48 ساعت بعد از اومدن تیم مدیریتی جدید، یه تاپیک اعتراض آمیز زده شد، (با شدید ترین لحن)

به فرض که تمام حرفهای استارتر اون تاپیک درست، واقعا این کار درست بود؟ یا بهتر بود طور دیگه ای حل می شد. و آیا این طور نبود که این کار فقط باعث شد به اشتباه حساسیت روی شخص خاصی زیاد بشه. و با این که هدف اصلی مدیریت چیز دیگه ای بوده و به نحوه دیگه ای اداره می شده، اما با عینک بدبینی طور دیگه ای به مسائل نگاه بشه.

و همین طور این تاپیک الان مشکل رو حل کرد؟

واقعا ما اگه این جا مشکلاتمون رو این طور حل می کنیم، خدا به داد زندگی شخصیمون برسه.

3. بعد هم که توی این تقریبا 6 هفته 3 بار طولانی مدت انجمن خراب بود. مثلا هر بار حتی فرصت نشد که درست و حسابی تاپیک برتر زده، یعنی تا تصمیماتی برای این موضوع گرفته می شد، انجمن قطع می شد. اون وقت با این وجود چه طور می شه یه نگاه واقع بینانه داشته باشیم؟

4. مدیریت این جا همیشه به این گروه گوشزد می کرده که نقش ترمیمی برای هم داشته باشید.

توی هیچ دعوایی توی هیچ تاپیکی طرف هیچ کس رو نگیرید، فقط سعی کنید مشکل رو حل کنید.

اون وقت ما این جا توی این تاپیک خیلی بی انصافی نکردیم؟

و از الفاظ زشتی مثل آغا یا .......استفاده نکردیم توی پست هامون؟

5. داستانی توی باشگاه زده شد که به دنبال خودش داستان هایی رو به وجود آورد.

من اصلا فرض رو می ذارم بر این که نویسنده دقیقا این داستان رو برای افراد خاصی نوشته.

فکر می کنید اگر این افراد موضوع این داستان رو خودشون مجدد توی این تالار عنوان نمی کردن، چند نفر واقعا به این نتیجه می رسیدند که هدف این داستان این افراد بوده، بعد سر همین موضوع طوری دیگه به این افراد نگاه می کردن.

چرا باید یه موضوع رو همیشه این قدر دامن بزنیم؟ واقعا خیلی مهمه این توانایی رو داشته باشیم که از کنار یه سری چیزا رد شیم و زود واکنش نشون ندیم.

توی اون باشگاه به طور متوسط هر 5 دقیقه یه تاپیک زده می شه، توی خیل عظیم تاپیک های اون جا یه کسی دوست داشته، یه تاپیک برای خودش بزنه و داستان هاش رو بنویسه. این داستان موش ها رو یه بار دیگه اگر بخونید، به نظر من شامل خیلی از کسایی هم می شه که همین الان اون جا دارن فعالیت می کنن.

توی اون تاپیک یه داستانی بود که دقیقا مصداق خود من بود، من از اون داستان متوجه یکی از اشتباهات بزرگم شدم. ولی با این که هوتن می دونست من تاپیکش رو می خونم، نیومدم بهش بگم تو این داستان رو خطاب به من نوشتی. هیچی نگفتم و عادت غط خودم رو اصلاح کردم. خودش هم نمی دونه کدوم داستان رو می گم.

زود قضاوت نکنیم.

اگر این حرف ها رو زدم، به این دلیل بود که به نظرم درست اومد.

این جا هیچ کدوم از عزیزان رو از نزدیک نمی شناسم و طرفداری از هیچ کدومشون منفعتی برام نداره.

ببینید خراب کردن همیشه خیلی راحته. ولی این درست کردنه که سخته.

یه سری زخم ها هست که حتی اگر ترمیم هم بشه، جاش همیشه می مونه.

کمی منصف باشیم.

در گذر گاه زمان خیمه شب بازی دهر

با همه تلخی و شیرینی خود می گذرد

عشق ها می میرند

رنگ ها رنگ دگر می گیرند

و فقط خاطره هاست که چه شیرین و چه تلخ دست نا خورده به جا می مانند.

.

• Like 9
لینک به دیدگاه

مریم عزیز همه ی حرفات واقعا از نظر من درسته ..اما وقتی ایشون دو سه روز قبل از اون پست ها اینجا خطاب به دوستان ما میگه که شما ها باند هستید...وضع خیلی فرق میکنه!!!

تا چتذ ثانیه قبل هم میگفتن اون فقط یه داستان بوده اما بعدش از من هم به عنوان یه عضو باند اسم میبرن!!!!

من نمیدونم اصلا چه دلیلی داره من باهاشون مخالف باشم!؟یا باند بخوام راه بندازم!!!اگه بحث دوستی مطرح باشه که من میلاد توی باشگاه هم میشناسم اما همیشه مدافعش نبودم!!!

من میگم چرا ایشون انقد به خودش همچین جرئتی و میده که بیاد و به بقیه تهمت بزنه!!و با اتهامی و بهشون بچسبونه!!!

چرا به جا برخورد منطقی خودش رویکرد طرفدار جمع کردن و در پیش گرفته!!!

من با 450 و اندی پست!!!واقعا عضو باند بودنم چه معنی داره!؟

لابد من دست های پشت پرده ی این باند بازیم!!!!!

لینک به دیدگاه
من تا حال ا ندیدم ندا برای توهین به کسی تاپیک بزنه یا حتی بی ادبی کنه؟یا حتی از توهینه بقیه حمایت کنه

جالبه عضو باند هم خونده میشه ...............

بنده به عنوان مدیر تالار هرجا که با بدلیل رعایت هرگونه موارد غیر قانونی برخورد کنم و حذف یا انتقالی انجام بدم

پشت سرش یه همچین تاپیکی زده میشه

واعضای باند تشریف میارن و اعتراض میکنن و بزرگنمایی میکنن و توهین میکنن

چرا فقط 3-4 تا یوزر همیشه معترضن

به این 4 تا یوزر چه ربطی داره مشکل شخص دیگه

بارها پیش میاد که مدیر باید جاهایی وارد عمل شه و شاید یوزری هم معترض باشه خودشون باهم حل میکنن

انتظار داری من هر بار که کار خاصی تو این تالار میخوام انجام بدم قبلش از میلاد و ندا و امین کسب تکلیف کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما هم اگر منصفی این همه توهنی که تو همین تاپیک شده رو جواب بده

این دفاعت از ادمایی که توهین میکنن وتهمت میزنن برای من قابل درک نیست

لینک به دیدگاه
متأسفانه تاپیک و پاک کردید مثه همه ی کارا و حرفایی که میزنید و انکارش میکنید!

من نه تو باشگاه و نه اینجا کاربر دردسر ساز نبودم و هیچ اخطاری هم ندارم ...تعداد پست هام 460 تا میشه با احتساب 5 ماه فعالیت!!! و با فرض اینکه همشون اسپم باشه که نیست و شاید تعداد اسپم هاش روی هم رفته 80-50 پست باشه!!!شما دست کم 8-9 برابر من اسپم کردین!!!!

با هیچکسی هم تا الان اینجا و توی هیچ فروم دیگه ای که بچه ها بودن و هستن و میشناسنم مشکلی نداشتم!!!

پس دلیل نداره بخوام تهمت بی مورد شما رو به خودم بگیرم!!!

میمونه همون داستان همیشگی توهم توطئه !!!!

و اینکه شما به خاطر عدم انتقاد پذیری سعی در تخریب انتقاد کننده داری!!!

شما دقیقا سه روز قبل این پست هایی که تو باشگاه زدی اینجا توی تاپیکی که خودت زدی و یه نظر سنجی هم براش گذاشتی گفتی اینجا باند داره و داری رسالت پیامبر گونه ات و برای این فروم ایفا میکنی!!!!!!!!!

الان شما به چی اعتراض داری دقیقا؟:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

می دونید چیه نشستم جلوی کامپیوتر ودارم به همه حرفای بچه گانه همه میخندم،شاید ناراحت بشید ولی دیگه برامنم اصلا قابل تحمل نیست همتتتتتتتتتتتتتتتتتتون بچه اید،هممممممممممممه

• Like 2
لینک به دیدگاه

بچه ها من نیم ساعت پیش از خواب بلند شدمو یه ناهار توپ خوردمو حالام دارم قهوه تلخو می بینم دله همتون از دم جزغاله شه! :Ghelyon:

• Like 1
لینک به دیدگاه
این تالار کاربر دیگه نداره ...............فقط همین 3 نفرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

دوستان پیام خصوصی زدن که 3 نفر کیان

1. میلاد
  2. امین
  3. ندا

وجود این 3 نفر باعث تشنج این تالاره

بنده بدلیل توهینهای این 3 نفر و ایجاد تشنج در تالار و عدم برخورد قاطع با اینها و در اعتراض به عملکردشون میرم باشد تا در اینده مشکل بصورت اساسی حل بشه

• Like 1
لینک به دیدگاه

1. میلاد
  2. امین
  3. ندا

بنده بدلیل توهینهای این 3 نفر و ایجاد تشنج در تالار و عدم برخورد قاطع با اینها و در اعتراض به عملکردشون میرم باشد تا در اینده مشکل بصورت اساسی حل بشه

امیدوارم این بحث زودتر تموم شه همه شاکی هستن .

در مورد اون 3 نفر همه خدا رو شکر همه میشناسشون :w16::w16::w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

1. میلاد
  2. امین
  3. ندا

من واقعا نمیدونم معنی این کارات چیه؟!

توهین!؟تشنج توی تالار؟!؟

تشنج و شما ایجاد میکنی که با یه سری پست دیگران و تحریک میکنی به بحث و مشاجره!!!

کدوم یکی از پست های من نه تنها توی این تاپیک که در کل تالار آزاد باعث تشنج شده!؟؟!

من به شما نه توهین کردم و نه تهمتی زدم!فقط میگم چرا وقتی ازت انتقاد میشه به جای استقبال از انتقاد سعی میکنی منتقد و تخریب کنی!

من میتونستم به راحتی از دوستام بخوام بیان و نظرشون (هرچند اگه براشون تالار ازاد مهم نیس )به نفع من بدن...تصور میکنی این کار و نمیکردن؟!100% انجام میدادن اما نخواستم...چون دلیلی ندیدم که طرفدار جمع کنم!

من میگم شما در مدیریتت بی طرف نیسی و دوستانت کاربر های وی آی پی هستن...در قضاوت ها یی هم که کردی نشون دادی این نوع برخورد..

درحالیکه میگی مخالف اسپم هسی و به نظرت اسپم مسیر تاپیک و به بیراهه میفرسته بار ها توی تاپیک های مختلف اسپم کردی..( حتی تاپیکی مثله باکره بودن از نظر شما مهمه با نه!!!که تقریبا همه حتی اسپمر هاش هم اونجا جدی بحث کردن ).

و نوع برخوردت با تاپیک هایی که توی تالار خودش زده نشده به استارتر بستگی داره!!و این عدم برابری حتی توی حذف و اضافه کردن پست های افراد هم هست...

حالا اگه انتقاد من با روحیه لطیف شما سازگار نیست و این تصور برات ایجاد میشه که باند وجود داره..مشکل از نوع برخورد من نیست!

شما هم اولش این موضوع و که منظورت از موش و باند واقعا افرادی توی این انجمن هستن انکار کردی!!!درحالیکه چند دقیقه بعدش اعتراف کردی که باند وجود داره!!من پیش از این بارها ازت خواستن که فکر و تصورت و از وجود باند بگی تا بتونم سوء تفاهمات و رفع کنم اما شما هر بار با بیان اینکه اونجا اسمی از کسی نبردی از توضیح دادن فرار کردی!!

پس کسی که توهین کردن و شروع کرده شما بودی آقای مدیر...

حتی با فرض اینکه نمیخواستی توهین بشه لازم نبوده از لفظ موش استفاده کنی!واقعا انقد نیاز بوده که به جز واژه با معنای موش هیچ لغت دیگری قادر به تفهیم موضوع برای خوانندگان نبوده!!!؟!؟!!؟

شما بودی که بذر دشمنی و کاشتی حالا ادعا میکنی این دیگران هستن که دارن تشنج ایجاد میکنن!!!!؟!؟

معنای این انتقاد ها مخالفت با نام کاربری به نام هوتن نیست..معنیش اینه که هرکس دیگه ای با هر نام کاربری دیگه ای هم به این نحو مدیریت کنه من اونچه که میبینم و میگم!

همیشه توی دعواهایی که توی دوران کودکی داریم ممکنه طرف دعواتون کسی باشه که به جای بحث و گفت و گو بره و دفترتون و پاره کنه یا توی کتابتون نقاشی بکشه!!!!!

من همیشه دوس داشتم نقش کسی و داشته باشم که تو دفترم نقاشی میکنن ولی به جاش این توانایی و داشته باشم که دو رو نباشم و حرفم هرچند که تلخ باشه اما حقیقت بزنم!

• Like 4
لینک به دیدگاه

این مطلب ادمین گرامی سایت هستش.....

اینکه بخوایم بگیم گروه دوم و چهارم همگی یه دسته هستن و مخالفن برداشت اشتباهیه که هست.

مثل اینه که بگیم اشخاصی که اساساً با این تاپیک مخالف بودن که تعدادشون هم کم نیست در اصل با مدیریت این تالار موافق هستن.

من از دوستان دلیل مخالفت ها و تهمت هایی که به مدیر تالار زده شده رو خواستم.

میلاد جان، سمیرا (فانوس) هیچ توهینی نه به من و نه به شما کرد. ایشون به خاطر بی احترامی هایی که میدید استعفا داد.

یه بار گفتم هر مدیری 100% تصمیماش درست نیست. اما اکثر تصمیماتش درسته و سعی میکنه بهترین تصمیما رو بگیره.

خوب ندا خانم، من دلایلی که واسه مخالفت دوستان هست رو خواستم.

روی صحبتم با دوستانی بوده که میگن مخالف مدیریت این تالار هستن.

دلایل مخالفتشون چیه؟

به نظرشون مدیر گفتگوی آزاد چه کارهایی باید انجام بده؟

کاربرای تالار باید چطور رفتار کنن؟

اتمام حجت ادمین گرامی سایت............

مورد بعد....

این انجمن تابع قوانین:

1- جمهوری اسلامی ایران

2- قوانین جرایم رایانه ای

3- قوانین انجمن نواندیشان

هستش.....

باز هم میگم هم آقایون و هم خانوم هایی که از این قوانین تخطی کنند متخلف هستند و توسط مدیران مربوطه با اونها برخورد میشه.......

این رو بفهمید و هر کسی هم که نمیخواد متوجه بشه بره خودش رو اصلاح کنه....

بعید میدونم از حرف قوانین سه گانه و حرف امین سایت بالاتر داشته باشیم....

• Like 1
لینک به دیدگاه
من واقعا نمیدونم معنی این کارات چیه؟!

توهین!؟تشنج توی تالار؟!؟

تشنج و شما ایجاد میکنی که با یه سری پست دیگران و تحریک میکنی به بحث و مشاجره!!!

کدوم یکی از پست های من نه تنها توی این تاپیک که در کل تالار آزاد باعث تشنج شده!؟؟!

من به شما نه توهین کردم و نه تهمتی زدم!فقط میگم چرا وقتی ازت انتقاد میشه به جای استقبال از انتقاد سعی میکنی منتقد و تخریب کنی!

من میتونستم به راحتی از دوستام بخوام بیان و نظرشون (هرچند اگه براشون تالار ازاد مهم نیس )به نفع من بدن...تصور میکنی این کار و نمیکردن؟!100% انجام میدادن اما نخواستم...چون دلیلی ندیدم که طرفدار جمع کنم!

من میگم شما در مدیریتت بی طرف نیسی و دوستانت کاربر های وی آی پی هستن...در قضاوت ها یی هم که کردی نشون دادی این نوع برخورد..

درحالیکه میگی مخالف اسپم هسی و به نظرت اسپم مسیر تاپیک و به بیراهه میفرسته بار ها توی تاپیک های مختلف اسپم کردی..( حتی تاپیکی مثله باکره بودن از نظر شما مهمه با نه!!!که تقریبا همه حتی اسپمر هاش هم اونجا جدی بحث کردن ).

و نوع برخوردت با تاپیک هایی که توی تالار خودش زده نشده به استارتر بستگی داره!!و این عدم برابری حتی توی حذف و اضافه کردن پست های افراد هم هست...

حالا اگه انتقاد من با روحیه لطیف شما سازگار نیست و این تصور برات ایجاد میشه که باند وجود داره..مشکل از نوع برخورد من نیست!

شما هم اولش این موضوع و که منظورت از موش و باند واقعا افرادی توی این انجمن هستن انکار کردی!!!درحالیکه چند دقیقه بعدش اعتراف کردی که باند وجود داره!!من پیش از این بارها ازت خواستن که فکر و تصورت و از وجود باند بگی تا بتونم سوء تفاهمات و رفع کنم اما شما هر بار با بیان اینکه اونجا اسمی از کسی نبردی از توضیح دادن فرار کردی!!

پس کسی که توهین کردن و شروع کرده شما بودی آقای مدیر...

حتی با فرض اینکه نمیخواستی توهین بشه لازم نبوده از لفظ موش استفاده کنی!واقعا انقد نیاز بوده که به جز واژه با معنای موش هیچ لغت دیگری قادر به تفهیم موضوع برای خوانندگان نبوده!!!؟!؟!!؟

شما بودی که بذر دشمنی و کاشتی حالا ادعا میکنی این دیگران هستن که دارن تشنج ایجاد میکنن!!!!؟!؟

معنای این انتقاد ها مخالفت با نام کاربری به نام هوتن نیست..معنیش اینه که هرکس دیگه ای با هر نام کاربری دیگه ای هم به این نحو مدیریت کنه من اونچه که میبینم و میگم!

همیشه توی دعواهایی که توی دوران کودکی داریم ممکنه طرف دعواتون کسی باشه که به جای بحث و گفت و گو بره و دفترتون و پاره کنه یا توی کتابتون نقاشی بکشه!!!!!

من همیشه دوس داشتم نقش کسی و داشته باشم که تو دفترم نقاشی میکنن ولی به جاش این توانایی و داشته باشم که دو رو نباشم و حرفم هرچند که تلخ باشه اما حقیقت بزنم!

تشنج رو شما ایجاد میکنی و دوستانت که همچین تاپیکایی رو میزنید و بدو بدو میاید توش برای تخریب شخصیت دیگرون

لینک به دیدگاه

سلام

فقط مي خوام يه چيز بگم ، به نظرتون اين همه جنگ اعصاب و ناراحتي و انرژي منفي ارزششو داره ؟

ما براي چي اينجا هستيم ؟

يا براي يادگيري و اهداف تخصصي اومديم .

با براي لذت و سرگرمي ، گپ و گفتگو با دوستانمون و چند دقيقه خارج شدن از دنياي پر ازدحام حقيقي .

به نظرتون آيا واقعا ارزششو داره اينجا هم اين طور به جون هم بيافتيم و با اعصاب هم بازي كنيم ؟

كاري ندارم كي مقصره كي راست مي گه كي ناراست ، توي هر دعوا هر دو نفر مقصرن ، اين رو به طور حتم قبول كنيد ، هر دو نفر ، حالا ميزان تقصيرشون متفاوته .

حتي اگر اعصاب و روحيات خودتون هم برايتون اهميتي نداره چرا با اعصاب بقيه بازي مي كنيد ؟

اينجا هيچ كس نه ديگري رو ميشناسه نه دستش بهش مي رسه ، مي تونيم شروع كنيم به جنگ و دعوا و بدترين توهين ها اهانت ها رو به هم بكنيم و شخصيت اسم كاربريمون رو خورد كنيم ، فردا هم با يه اسم ديگه وارد شيم ، اما واقعا فرق انسان و حيوان چيه ؟

اصلا هم برام اهميتي نداره اگر كسي مي خواد از پستم ناراحت بشه يا بهش بر بخوره چون دوستاني كه بيشتر با من در ارتباطند مي دونن كاملا آدم ركي هستم .

هرچه زودتر اين بحث هاي مسخره و بيهوده رو براي هميشه در اين فروم تموم كنيد ، اگر هم نمي تونيد به سلامت ، تاپيك و امضا و پست و نامه ي خداحافظي هم فقط باعث ميشه جو انجمن و اعصاب كاربران رو متشنج كنيد .

اگر باز هم اين قبيل بحث ها مي خواد ايجاد بشه به شخصه براي هميشه با انجمن خداحافظي مي كنم چون واقعا داره تحملش برام سخت و ناممكن ميشه .

:w75: اگر به خودتون احترام نمي گذاريد لطفا حق ديگران رو ضايع نكنيد .

هر چند نفرتون همگي هرچه سريع تر تصميمتون رو بگيريد آقاي امين و آقاي هوتن هم تصميمشون رو بگيرند و به طور صريح پاسخشون رو اعلام كنند نه بيشتر نه كمتر .

ساير دوستان هم اگر كسي اعتراض و مشكلي داره بره داخل دفتر مدريت اعلام كنه تا رسيدگي بشه . :icon_gol:

• Like 17
لینک به دیدگاه

واقعاً نمیدونم این چه وضعیته که نمیتونیم خیلی راحت و تو آرامش بدون بی احترامی به همدیگه و تهمت زدن با هم دیگه صحبت کنیم.

انتقادی که خوب باشه و محترمانه هم بیان بشه خیلی هم خوبه. مثل انتقادی که چند روز پیش حمیدصفا از خود من کرد. خوب دفتر مدیریتی مدیرا واسه همینه که اگه نسبت به عملکرد مدیر یه تالار انتقاد داریم اونجا خیلی رک و واضح و البته محترمانه انتقاد خودمون رو بکنیم.

باور کنید اگه همه چی طبق قوانین باشه و بهش احترام بذاریم و طبق اون رفتار کنیم، هیچ مشکلی پیش نمیاد. اگرم کسی خارج از اون قوانین رفتار کرد میشه خیلی راحت باهاش برخورد کرد.

چرا وقتی هدف همه دوستان پیشرفت انجمن هستش، میایم با این بحثا، بیشتر انجمن رو تخریب می کنیم تا بخوایم باعث پیشرفت اون بشیم؟

من میخواستم تو این تاپیک تصمیم گیری کنیم که مشکلات گفتگوی آزاد رو حل کنیم و بتونیم خیلی دوستانه و خوب تو این تالار فعالیت کنیم ولی خب متأسفانه به نتیجه نرسید و به بیراهه رفت.

در مورد این قضیه تا امشب تصمیم گیری میشه و اعلام میشه تا ایشالا دیگه مشکلی پیش نیاد.

این تاپیک هم دیگه بسته میشه.

• Like 18
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...