moya_memar 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ سلام. هرچند خودم کلاس اولی اینجام اما به ترم بالاییم خوش آمد می گم. امیدوارم یکم عاقل شی دیگه با خانوما در نیوفتی که هرکی با خانوما در افتاد ورافتاد در ضمن تو کی اصفهانی بودیو من خبر نداشتم؟؟؟؟:jawdrop:((فراموشکار شدیا)) 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ سلام.هرچند خودم کلاس اولی اینجام اما به ترم بالاییم خوش آمد می گم. امیدوارم یکم عاقل شی دیگه با خانوما در نیوفتی که هرکی با خانوما در افتاد ورافتاد در ضمن تو کی اصفهانی بودیو من خبر نداشتم؟؟؟؟:jawdrop:((فراموشکار شدیا)) مویا خانوم حالا برا 5 کیلومتر اینورتر بهش گیر ندین 2 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ حسن آقا که اینقدر تعریفش شده از دیروز شماییی ؟! خوش اومدی .... :icon_pf (44)::wubpink: 4 لینک به دیدگاه
moya_memar 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ مویا خانوم حالا برا 5 کیلومتر اینورتر بهش گیر ندین آخه خودش اصرار داره((نه نه الان یهو همه میریزن سرش)) بخاطر گل روی آقا محمد این دفعه رو ندید می گیرم!! 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ سلام.هرچند خودم کلاس اولی اینجام اما به ترم بالاییم خوش آمد می گم. امیدوارم یکم عاقل شی دیگه با خانوما در نیوفتی که هرکی با خانوما در افتاد ورافتاد در ضمن تو کی اصفهانی بودیو من خبر نداشتم؟؟؟؟:jawdrop:((فراموشکار شدیا)) :Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28: :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ نمیخوام الان باهات دعوا کنم اما اگه یه روز ببینمت یه نارنجک به خودم میبندم و .... جمله آخرت خیلی ادبی بود بی ادبیه من چیزی نفهمیدم حواست باشه با کی حرف میزنیا :w00: بار آخر باشه که به ایلیا بابایی من توهین میکنی:w00: گلاب به روتون ادبي نبود رياضي بود ! منظور ؟؟ هنوز يادم نرفته تاپيك معذرت خواهي بعد از تاپيك ترشيده هاتو منار جنبون بابایی شومام بهله؟ احیانا یادتون هست که منم جز همونا بودم که شوما به تیر غیب بستیشون 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ بابایی شومام بهله؟ احیانا یادتون هست که منم جز همونا بودم که شوما به تیر غیب بستیشون ایلیا بهت گفتم مسئولیت عواقبش با خودت :167: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ ایلیا بهت گفتم مسئولیت عواقبش با خودت :167: کلا من پشیمونم از اینکه باعث تحول این بشر شدی:icon_razz: این بشر جز تشنج چیزی نداره واسه من:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ کلا من پشیمونم از اینکه باعث تحول این بشر شدی:icon_razz: این بشر جز تشنج چیزی نداره واسه من:icon_razz: :ws28: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ :ws28: خندش کوجا بود انگار خودت باعث این مصیبت شدیا 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ هر که بارش بیش برفش بیشتر ميگم بامش نبود؟:w127: به به به حسن گمگشته باز آمد به كنعان شله شله ! فروم احزان گشت از حضورش چون گلستان شله شله ! عرض ارادت + عمود منصف تبريك شله شله:dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ بگین ما هم بدونیم حسن آقا من كه به شما خيلي علاقه دارم .. اما بگم ؟ .. بگم ؟ .. 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ حسن آقا من كه به شما خيلي علاقه دارم .. اما بگم ؟ .. بگم ؟ .. اگه مدارکش موجوده بگو 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ با سلام خوب میبینم که " حسن خطر " اومده !!! خطرناکه حسن !!! من از ایشون تا اطلاع ثانوی حمایت میکنم حرف درگوشی : حسن جون دادا اون امونتیا رو برسون سریع خوب کجا بودم ؟ اها . گفته باشم حسن خیلی پسر خوبیه تازه میخوایم باهم یه کارایی صورت بدیم ( باریتم شعر شاهین اس تو بخونین : حج خانوم بیاین با هم یه کارایی صورت بدیم . ... ) 4 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ گلاب به روتون ادبي نبود رياضي بود ! منظور ؟؟ هنوز يادم نرفته تاپيك معذرت خواهي بعد از تاپيك ترشيده هاتو منار جنبون به قوله ما اصفونیا: یاد یعنی :زن برادر شوهر حالا به این یادت بگو اگه هنوز نرفتی برو بخصوص که اونجا فقط ترشیده هان بهش بگو تو یه بار با برادر شوهرم ازدواج کردی دیگه خودتو با دخترا قاطی نکن 1 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ حواست باشه با کی حرف میزنیا :w00: بار آخر باشه که به ایلیا بابایی من توهین میکنی:w00: بابا ایلیا این دخترتو شوهرش بده داره میترشه ها گفته باشم خیلی سر به هوام شده خلاصه داره از وقتش میگذره 2 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ ميگم بامش نبود؟:w127: همینی که شما میگی درسته اما گیر نده من عمدا یه چیزی گفتم خوشبختانه هیشکی نفهمید خوشحالم کسی نفهمید 1 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ حسن آقا من كه به شما خيلي علاقه دارم .. اما بگم ؟ .. بگم ؟ .. من فقط با علیرضا یه کارایی صورت دادم عمرا به یکی مثه توام باج نمیدم حالا هر چی میخوای بوگو بیبینم کی بیشتر ضرر میکوند 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ بابا ایلیا این دخترتو شوهرش بده داره میترشه هاگفته باشم خیلی سر به هوام شده خلاصه داره از وقتش میگذره ادامه نمیدم 2 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ با سلام خوب میبینم که " حسن خطر " اومده !!! خطرناکه حسن !!! من از ایشون تا اطلاع ثانوی حمایت میکنم حرف درگوشی : حسن جون دادا اون امونتیا رو برسون سریع خوب کجا بودم ؟ اها . گفته باشم حسن خیلی پسر خوبیه تازه میخوایم باهم یه کارایی صورت بدیم ( باریتم شعر شاهین اس تو بخونین : حج خانوم بیاین با هم یه کارایی صورت بدیم . ... ) علیرضا دادا خیلی مخلصیم اگه کاری باری داری جون دوتای اصلا تعارف نکون ما هر جوره هستیم فقط نیمدونم چرا سیبیلام در نیمیاد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده