moya_memar 59 ارسال شده در 22 آذر، 2010 سلام. هرچند خودم کلاس اولی اینجام اما به ترم بالاییم خوش آمد می گم. امیدوارم یکم عاقل شی دیگه با خانوما در نیوفتی که هرکی با خانوما در افتاد ورافتاد در ضمن تو کی اصفهانی بودیو من خبر نداشتم؟؟؟؟:jawdrop:((فراموشکار شدیا)) 4
آریوبرزن 13988 سازنده ارسال شده در 22 آذر، 2010 سلام.هرچند خودم کلاس اولی اینجام اما به ترم بالاییم خوش آمد می گم. امیدوارم یکم عاقل شی دیگه با خانوما در نیوفتی که هرکی با خانوما در افتاد ورافتاد در ضمن تو کی اصفهانی بودیو من خبر نداشتم؟؟؟؟:jawdrop:((فراموشکار شدیا)) مویا خانوم حالا برا 5 کیلومتر اینورتر بهش گیر ندین 2
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 22 آذر، 2010 حسن آقا که اینقدر تعریفش شده از دیروز شماییی ؟! خوش اومدی .... :icon_pf (44)::wubpink: 4
moya_memar 59 ارسال شده در 22 آذر، 2010 مویا خانوم حالا برا 5 کیلومتر اینورتر بهش گیر ندین آخه خودش اصرار داره((نه نه الان یهو همه میریزن سرش)) بخاطر گل روی آقا محمد این دفعه رو ندید می گیرم!! 2
afshin18 11176 ارسال شده در 22 آذر، 2010 سلام.هرچند خودم کلاس اولی اینجام اما به ترم بالاییم خوش آمد می گم. امیدوارم یکم عاقل شی دیگه با خانوما در نیوفتی که هرکی با خانوما در افتاد ورافتاد در ضمن تو کی اصفهانی بودیو من خبر نداشتم؟؟؟؟:jawdrop:((فراموشکار شدیا)) :Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28: :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: 3
rahele_s 6472 ارسال شده در 22 آذر، 2010 نمیخوام الان باهات دعوا کنم اما اگه یه روز ببینمت یه نارنجک به خودم میبندم و .... جمله آخرت خیلی ادبی بود بی ادبیه من چیزی نفهمیدم حواست باشه با کی حرف میزنیا :w00: بار آخر باشه که به ایلیا بابایی من توهین میکنی:w00: گلاب به روتون ادبي نبود رياضي بود ! منظور ؟؟ هنوز يادم نرفته تاپيك معذرت خواهي بعد از تاپيك ترشيده هاتو منار جنبون بابایی شومام بهله؟ احیانا یادتون هست که منم جز همونا بودم که شوما به تیر غیب بستیشون 5
آریوبرزن 13988 سازنده ارسال شده در 22 آذر، 2010 بابایی شومام بهله؟ احیانا یادتون هست که منم جز همونا بودم که شوما به تیر غیب بستیشون ایلیا بهت گفتم مسئولیت عواقبش با خودت :167: 3
rahele_s 6472 ارسال شده در 22 آذر، 2010 ایلیا بهت گفتم مسئولیت عواقبش با خودت :167: کلا من پشیمونم از اینکه باعث تحول این بشر شدی:icon_razz: این بشر جز تشنج چیزی نداره واسه من:icon_razz: 3
آریوبرزن 13988 سازنده ارسال شده در 22 آذر، 2010 کلا من پشیمونم از اینکه باعث تحول این بشر شدی:icon_razz: این بشر جز تشنج چیزی نداره واسه من:icon_razz: :ws28: 3
VINA 31339 ارسال شده در 22 آذر، 2010 هر که بارش بیش برفش بیشتر ميگم بامش نبود؟:w127: به به به حسن گمگشته باز آمد به كنعان شله شله ! فروم احزان گشت از حضورش چون گلستان شله شله ! عرض ارادت + عمود منصف تبريك شله شله:dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: 3
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 22 آذر، 2010 بگین ما هم بدونیم حسن آقا من كه به شما خيلي علاقه دارم .. اما بگم ؟ .. بگم ؟ .. 6
afshin18 11176 ارسال شده در 22 آذر، 2010 حسن آقا من كه به شما خيلي علاقه دارم .. اما بگم ؟ .. بگم ؟ .. اگه مدارکش موجوده بگو 3
just work 12355 ارسال شده در 22 آذر، 2010 با سلام خوب میبینم که " حسن خطر " اومده !!! خطرناکه حسن !!! من از ایشون تا اطلاع ثانوی حمایت میکنم حرف درگوشی : حسن جون دادا اون امونتیا رو برسون سریع خوب کجا بودم ؟ اها . گفته باشم حسن خیلی پسر خوبیه تازه میخوایم باهم یه کارایی صورت بدیم ( باریتم شعر شاهین اس تو بخونین : حج خانوم بیاین با هم یه کارایی صورت بدیم . ... ) 4
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 23 آذر، 2010 گلاب به روتون ادبي نبود رياضي بود ! منظور ؟؟ هنوز يادم نرفته تاپيك معذرت خواهي بعد از تاپيك ترشيده هاتو منار جنبون به قوله ما اصفونیا: یاد یعنی :زن برادر شوهر حالا به این یادت بگو اگه هنوز نرفتی برو بخصوص که اونجا فقط ترشیده هان بهش بگو تو یه بار با برادر شوهرم ازدواج کردی دیگه خودتو با دخترا قاطی نکن 1
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 23 آذر، 2010 حواست باشه با کی حرف میزنیا :w00: بار آخر باشه که به ایلیا بابایی من توهین میکنی:w00: بابا ایلیا این دخترتو شوهرش بده داره میترشه ها گفته باشم خیلی سر به هوام شده خلاصه داره از وقتش میگذره 2
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 23 آذر، 2010 ميگم بامش نبود؟:w127: همینی که شما میگی درسته اما گیر نده من عمدا یه چیزی گفتم خوشبختانه هیشکی نفهمید خوشحالم کسی نفهمید 1
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 23 آذر، 2010 حسن آقا من كه به شما خيلي علاقه دارم .. اما بگم ؟ .. بگم ؟ .. من فقط با علیرضا یه کارایی صورت دادم عمرا به یکی مثه توام باج نمیدم حالا هر چی میخوای بوگو بیبینم کی بیشتر ضرر میکوند 2
rahele_s 6472 ارسال شده در 23 آذر، 2010 بابا ایلیا این دخترتو شوهرش بده داره میترشه هاگفته باشم خیلی سر به هوام شده خلاصه داره از وقتش میگذره ادامه نمیدم 2
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 23 آذر، 2010 با سلام خوب میبینم که " حسن خطر " اومده !!! خطرناکه حسن !!! من از ایشون تا اطلاع ثانوی حمایت میکنم حرف درگوشی : حسن جون دادا اون امونتیا رو برسون سریع خوب کجا بودم ؟ اها . گفته باشم حسن خیلی پسر خوبیه تازه میخوایم باهم یه کارایی صورت بدیم ( باریتم شعر شاهین اس تو بخونین : حج خانوم بیاین با هم یه کارایی صورت بدیم . ... ) علیرضا دادا خیلی مخلصیم اگه کاری باری داری جون دوتای اصلا تعارف نکون ما هر جوره هستیم فقط نیمدونم چرا سیبیلام در نیمیاد 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری