captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ یارو میگه قدیما خیلی برف و بارون میومد. ولی حالا چی؟ حتی بارون هم نمیاد. ... کردیم تاریخمون عوض بشه , جغرافیمون عوض شد !!! 8 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ محبت چشمه ای است از جنس نور هم ارادت هم سلام از راه دور 7 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ کلاغها گرچه سیاهند و آوازشان خوش نیست، اما آنقدر باوفایند که شاخه های خشک درختان را در فصل سرد زمستان تنها نمیگذارند. تا قیامت کلاغتم رفیق!!! 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ وقتی کسی به اندازت نیست ، به اندازه خودت دست نزن 9 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ خدا خفت نکنه بذار اس برسه بعد جواب بده.. بشین درس بخون خله.. 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ میگن تو ماه فلکی میون خوشگلا تکی شور شده اب شهر ما از بس که تو بانمکی :w58:الان دقیقا تو این وضعیت قرار دارم 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ درد دارد وقتی همه چیز را میدانی و فکر میکنند که نمیدانی.... غصه میخوری که میدانی میخندند که نمیدانی 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ دکتر بعد از سونو گرافی: بچه دختره مریض: تو رو خدا بگو اسمش چیه !!!! 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ یارو داشت طواف میکرد. اومد حجرالاسود رو ببوسه سرش گیر کرد. داد زد: غلط کردم. دیگه گناه نمیکنم. خدایا من رو نخور!!!! 5 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ باید قمارباز باشی تا بفهمی فرق است بین 'باختن' و 'بد' باختن. 5 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ با عشق باریدم اما چه حیـــــــــــــــــــف که با چتر آمدی 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ بشین فوتبال ببین و نتیجه رو بهم بگو!! 1 لینک به دیدگاه
eng.soli_asali 493 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ به یارو میگن درد دندون بدتره یا درده کلیه..... میگه هنوز از تیم 10 نفره گل نخوردی تا بفهمی درد چیه.....(اینم به سلامتی برد پرسپولیس):hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ به زنبوره میگن تا حالا سه تا گل تو ده دقیقه خوردی میگه مگه من استقلالی ام 6 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ اصلا راه نداره آخری رو بتونم بنویسم 3 لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ وصیت نامه یک لر: من از فشار شب اول قبر میترسم! مرا در شب دوم دفن کنید 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ ای کسانی که ایمان آورده اید، جدی جدی ایمان آوردید؟ دیگه آیه نازل نکنیم ؟ ردیفه ؟؟ 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ آنجا که نشسته ای چه می ریزند در کاسه تان....که همان را مشت می کنی می گزاری در کاسه ی من... انگار دنیا ایستاده است تا در ظرف همه مان بگذارد...لختی از عقده هایش... 5 لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ امروز اگه با کسی دست دادی باید بعدش انگشتاتو بشمری تا مطمئن شی همشو پس داده از طرف دوست خوبم بهزاد اصغری" که مطمئنم این متن از خودشه... 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده