!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ خوابیدنی که توش بوس .. بغلو .. شب بخیر عزیزم نباشه .. کپه مرگه ب سلامتی همه مجردایی که امشبم باید کپه مرگشونو بذارن . . . 7 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ رود ها آوازشان را از دست خواهند داد اگر سنگ ها از پیش پایشان بر دارند 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ از من دوری اما به تو اندیشیدن را عادتی ساخته ام بهر تنهایی خویش 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ آن شرلی هم نشدیم تا کسی بپرسه : آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت.......... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ این اس فقط برای خطوط ایرانسله این برا من اومد انقد باحاله یک اس خالی به 81112 ارسال نمایید و لقب هر شهری رو جلوی نامش نوشته شده و ببین برای شهر شما چی نوشته از خنده ادم روده بر میشه امتحان کنید :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ هر جا هستی تا شعاع صد کیلومتری ، هرچی آدمه فـدات! 9 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ دانشجویان عزیز به لحظات ملکوتی غلط کردم از ترم بعد می خونم نزدیک می شویم. 5 لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ از اساتید خواهشمند است در جلسه امتحانی خود شرکت نمایند. ضمنا حق الزحمه حضور در جلسه امتحان پرداخت خواهد شد. 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ بسم رب الشهدا و الصدیقین دشمن به ترور دانشمندان بزرگ روی آورده است. لذا شاید این اخرین پیام من به شما باشد 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ دانشنمدان متعقدند که مغز انسان فقط به اول و اخر کملات توجه مکینه. برای هیمنه شما تونسیتد این پیام رو بخونید. حالا ببین چند تا کلمه غلط بود!!!!! 8 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ هر کسی را دوست دارید گاه و بیگاه به او یاد اوری کنید و این یک یاد اوری است 6 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ کل دنیا 3 زمان وجود داره گذشته .. حال .. آینده ولی تو ایران 4تا هست ! گذشته .. حال .. آینده و زمان شاه 10 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ صبا 1ساعت دیگه میایم اونجا..... (اینم قیافه من موقع خوندنش) 7 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ می دونم ناراحتی، می شناسمت! صدای سکوت تلخت تا اینجـا میاد...! برات خیلی دعا کردم گلـم. 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده