الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ -شماره فرازو داري؟ ميدي؟ -سلام آره دارم...اما نميدم -جون من بده...كارش دارم -نه تو بميري...عمرا نميدم 4 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ اگه وجود خدا باورت بشه خدا واست یک نقطه میذاره و یاورت میشه 5 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ دكتر شريعتي من ادعا نميكنم كه هميشه به ياد آنهايي كه دوستشان دارم هستم اماء ادعا ميكنم حتي در لحظاتي هم كه به يادشان نيستم دوستشان دارم 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم؟ خانه اش ویران باد 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ خرچ خرچ خرچ خرچ خرچ خرچ(دکتر علی شریعتی در حال خوردن خیار) 8 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ میانگین زمان کشف حریق در ایران: 4 ساعت استاندارد جهانی: 30 دقیقه !!! 7 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ کاش از آن فاصله حس می کردی لحظه هایم از غیبت تو دلگیرند 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ یک استکان چای داغ مهمان منی کنار پنجره بخار گرفته وقت تنهایی نوش بادت اما ...آرامتر چای رفاقت من همیشه تازه دم است 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ به غضنفر حالت تهوع دست میده اما غضنفر باهاش دست نمیده 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ تا زمین درگردش و تا اسمان در چرخش است یاد یاران چون شما بر قلب ما ارامش است... 5 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ مناجات غضنفر با خدا... خدایا میدونم دوسم داری ولی من نامزد دارم 3 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ این بانک ملت چند روزه دیوانه مان کرده با اس ام اساش هر 5 دقیقه یه رمز پسورد میده بهم :w768: نمیدونم چه اصراری دارن من راه اختلاس کردن در پیش بگیرم :th_scratchhead: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ هنوز نگفتی؟! بگو دیگه! فوقش نیم ساعت بهت غر میزنه! 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ سلام برنامه جمع ما با حضور بنده شبکه دو با موضوع سرمایه اجتماعی در تاریخ معاصر ساعت نه پ.ن: خیلی ازت خوشم میاد :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ چراغ دوستی تو همیشه در قلب من روشنه...حتی در ساعات اوج مصرف!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده