felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ :w58: چرا تعجب می کنی جانم ... اینقد ورجه ووورجه و شلوغ کاری کیف می ده اونجا :hapydancsmil: .... 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ چرا تعجب می کنی جانم ... اینقد ورجه ووورجه و شلوغ کاری کیف می ده اونجا :hapydancsmil: .... مثلا چی کار می کردی؟ می رفتی کبوترای حرمو با سنگ می زدی؟ ورج و ورجه رو که بچه ها هم بلدن انجام بدن 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ مثلا چی کار می کردی؟ می رفتی کبوترای حرمو با سنگ می زدی؟ ورج و ورجه رو که بچه ها هم بلدن انجام بدن اینجا نمی شه گفت اشکال شرعی پیش میاد یه بار با خودم می برمت حرم شلوغ کاری رو یادت می دم :gnugghender: ... اینقدم منو مجبور نکن اسپم کنم که میان و منو می گیرن می برن جهندم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ قربونت اگه مسیرت جلو آینه افتاد.. این رفیق ما را هم ببوس.. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
تک ستاره 524 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس تو برنده ای...... چون خدا هر دو دستش پره 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ سلام خانم ... هستم هم گروه آزمهندسي ، هر پروژه اي درنظر دارين از نظر من مشكلي نيست احيانا اگه كاري بود شمارم همينه.جمعه مي بينمتون ............... چي بگم يه اين بشرررررررررر 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ اوچکتیم برو به درسات برس به بچه ها سلام برسون فعلا شبت پر ستاره 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ دارم برات :5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ سریع فرار کن صاحبش داره میاد (نفهمیدیم از کی بود!!) 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ ای اجل چند روز دور ما رو خط بکش وعده ما عصر عاشورا کنار قتلگاه بسیج مهندسین 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ آنکس که به کفر و معصیت چالاک است درخوردن مال مردمان بی باک است از قول منش بگو بیاد هیئت ما یک روز بزن سینه تمامش پاک است 4 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ آسمان هرکس به اندازه معرفت اوست بی شک آسمان تو بی انتهاست... 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ یه خبر خوب . . . . . . . . اومدم خونه 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ بابا تو دیگه کی هستی ؟! عجب یارو رو زدی ناک اوتش کردی !! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ تا حالا دقت کردین هر وقت یه اس ام اس رو اشتباه میفرستید امکان نداره تو ارسال شکست بخوره و از همه اس ام اس ها زودتر میرسه! 7 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ تا حالا دقت کردین هر وقت یه اس ام اس رو اشتباه میفرستید امکان نداره تو ارسال شکست بخوره و از همه اس ام اس ها زودتر میرسه! دقیقا مخصوصا یه حرفای خاص 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده