Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ امروز روز ِ جهانيه خاطره هاس اولين چيزي كه از من به ذعنت ميادو بگوووو , منتظرتم ! + ( اه اه اينقد بدم مياد از اين اس ام اساي لوس , جالب اينجاس جوابم ندي ناراحت ميشه طرف ) 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ به ... میگن چرا دماغت......... جوک بود سانسور شد:biggrin: از طرف دختر خالم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ صرفا جهت اطلاع: من رسیدم خونه لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ برو بهشون بگو گرگ به گله ت حمله كرده، اسكل شن بخنديم!! (جنتي در حال اغفال كردن چوپان دروغگو!!!) 5 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ از طرف تنها همراهم اینترنت نا محدود و ارزان با بسته های رویایی (یعنی اینجوری:girl_in_dreams:)همراه اول.شماره فعالسازی 8080 6 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بهم بزنگ کارت دارم من : :w888: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بهم بزنگ کارت دارم من : :w888: حالا چرا اعصبانی شدی :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ حالا چرا اعصبانی شدی :biggrin: عصبانی نشدم . حرسم در اومد :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ زهرا مياي فردا بريم اسنك بخوريم؟ (كارد بخوره به اين شكم دوستم :texc5lhcbtrocnmvtp8بيخياله اسنك نميشه):icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ برا اینکه بعضیا کرم میریزن!!!!! (تک انداختم 5 صبح بیدار نشد بعد اس دادم چرا سایلنت کردی اونو جواب داد) 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ ویرایش دستور و زبان فارسی : بودم،بودی،جنتی هستم،هستی،جنتی خواهم بود،خواهی بود،جنتی شاید باشم،شاید باشی،جنتی! :ws47: 10 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ مژده ای دل دل که مسیحا نفسی می آید شوهر خوب مگر گیر کسی می آید!(خواهر حافظ) 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ قانون انرژی: بهترین ایده ها و افکار خلاق بعد از مدتی استراحت بدست می آید 8 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ قانون انرژی:بهترین ایده ها و افکار خلاق بعد از مدتی استراحت بدست می آید عجب 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده