Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ آخریش یه دونه از این پیام های بی خود بود که میگه برای چند نفر بفرست خبر خوب میشنوی که منم پاکش کردمو دوستمو بستم به فحش........... 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ شنبه 12 شهریور ، اورمیه ؛ تبریز ، اردبیل ، تهران و ... ، ساعت 6 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ خداوندا تقدیر عزیزم را زیبا بنویس تا من جز لبخند از او چیز دیگری نبینم 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ ثبت نام پیش دبستانی امیدان!با شرایط ایده آل...فقط تا 3روز دیگر !!!:biggrin: 4 لینک به دیدگاه
Günə Baxan 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ هشت بار بگو یا ساندویچ و برای 8 نفر ارسال کن، شب خواب پیتزا میبینی. نخند، یک نفر کوتاهی کرد شب خواب ماست و خیار دید! 4 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ دیشب برام اومد: سلام ما حال نداریم 3 شنبه اسمس بفرستیم بعد بگن 4 شنبه عیده، 4 شنبه هم بگن 5 شنبه عیده ، آخرشم بفهمیم 2 شنبه عید بوده ، همینه که هست از همین الان عیدتون مبارک... 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ نماز عید فطر به امامت آیت الله المعظمی امام!! خامنه ای(مدظله) ( ) در دانشگاه تهران.شروع 7 صبح. باز شدن درب ها:6 صبح ستاد نماز جمعه تهران!! 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ سحررررر خوبی؟ جواب من : آره بد نیستم ! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ دختر: عزیزم پسر: بله دختر: تا حالا شده که بخواهی با هم نباشیم ؟ پسر: حتی فکرش را هم نکن دختر: دوستم داری ؟ ........................پسر: البته، هر روز بیشتر از دیروز دختر: تا حالا به من خیانت کردی ؟ پسر: نه ! برای چی میپرسی؟ دختر: منو میبوسی ؟ پسر: معلومه ! هر موقع که بتونم دختر: منو کتک میزنی ؟ پسر: دیوانه شدی ؟ دختر: میتونم به تو اعتماد کنم ؟ پسر: بله دختر: عزیزم . بعد از ازدواج حالا از پائین به بالا بخوانید 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ نماز عید فطر به امامت آیت الله المعظمی امام!! خامنه ای(مدظله) ( ) در دانشگاه تهران.شروع 7 صبح. باز شدن درب ها:6 صبح ستاد نماز جمعه تهران!! پ ن : من چجوری این اس ام اس های تبلیغاتی رو غیر فعال کنم؟؟؟ اه اه :w00::w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ سلام عزيزم خوبي؟چه خبرا ؟شرو كردي؟تا كجا پيش رفتي؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ سلام یک دقیقه چشمهاتو ببند و منو تو ذهنت تصور کن . . . . . . تصور کردی؟ . . . به شما تبریک میگم شما ماه رو رویت کردین عید فطر مبارک --------------------- مرتیکه سه سانت سیبیل داره ها 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ قانون جایگزینی: ذهن مانند باغی هست که در آن یا گل می روید یا علف هرز 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ بچه گربه از مامانش میپرسه بابام کیه؟؟ میگه : نفهمیدم سرم تو سطل اشغال بود !!! :ws47: 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ اين خره درونمه كه دوستت داره وگرنه خودت كه ميدوني ازت متنفرم!!!!!!!:texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده