sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ سلام فدای تو بشم که اینقدردلت مهربونه و به یادمی مرسی. 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ ساعت 12 بیا دنبالم که بریم دوچرخه سواری 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ دیگه تروخدا سعی کن اینقدر در موردش شعر نگی 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ لیست درسایی رو که میخوای برداری با استاداش به منم بگو 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ الاغ جان چه غلطی میکنی؟! گیگیل(منظورش پسرم امیر) بهتر شد؟ داداش من دارم :banel smiley4: 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ . . . . . . . . ------------ خب چیه مگه ؟ (اس ام اس خالی فرستاد ) . . 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ الاغ جان چه غلطی میکنی؟! گیگیل(منظورش پسرم امیر) بهتر شد؟داداش من دارم :banel smiley4: عجب داداش بدیه؟آدم به خواهرش توهین میکنه حتی اگه یکی مثه تو باشه:ws2: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ بر روی خاکم و یادم نمیکنید وای بر روزی که خاکم کنید 7 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ امروز باید ساعت 5ونیم بریم:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ چاشو بیا دانشگاه ، بر و بچ جمعند 4 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ خدایا کمکم کن دیرتر برنجم زودتر ببخشم کمتر قضاوت کنم وبیشتر فرصت دهم 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ نسل ما اینگونه بود نسل ما نسلی بود که هرگز گرمای وجود رفیق رو کنار خود احساس نکرد نسلی که یواشکی بوسید یواشکی نوشید .........یواشکی خندید یواشکی حرف زد یواشکی فکر کرد یواشکی اعتراض کرد یواشکی گریه کرد یواشکی آرزو کرد یواشکی دعا کرد یواشکی درد و دل کرد یواشکی انتخاب کرد یواشکی عاشق شد یواشکی......... از طرفه یه دوست نامرد فکر پول مسج نمیکنه 10 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ اوكي دستت جيجال از طرف سميرا:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ جیگر.میخوامت زیاد هستم خدمتتون تو yahoo آدم کن از طرف داداش اخراجیم 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ مگه باید بریم پست؟فکر کنم زنگ بزنی فنی حرفه ای جواب بدن از طرف:دوستم 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ ای کسانیکه روزه نمیگیرید.......حداقل افطار کنید..... ! چون از قدیم گویند کار را آن کرد که تمام کرد ! 11 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ خونم دارم کتاب میخونم. میخام برم انجمن 1 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ نگران نباش دادا خودم هواتو دارم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده