MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ اینم آخرین اس ام اس من: سلام سارا جون .دلم برات تنگ شده،فردا میام دانشگاه ببینمت.بیادتم عزیزم... وقتی میبینی اس ام اس مال تو نیست مرض داری تا آخر میخونیش؟ 2 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ برو بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ اگه شعر خوشگل عشقولانه داری بفرست چندتا.... لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ ببخشید زیاد دادو بیداد کردم! لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ چقدر خط به خط کردی؟فقط 16 تومنش برام اومد! لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ اگه خوابش برد ميرم طبقه پايين بهت زنگ ميزنم . فعلا 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ آره...تموم شد خبرت میکنم..ببخش کپل ( خودش کپله.. ) 1 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ عارفی را گفتند : آینده تاریک است . او گفت :اما وظیفه ی ما روشن است ارسال کننده دکتر روزبه 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ اگه خوابش برد ميرم طبقه پايين بهت زنگ ميزنم . فعلا عجب اسای مشکوکی داری تو 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ فرانه فوت کرده خدایش بیامرزد... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ هرچی اس میدم دلیور نمیشه ==>اسی نمیاد که بخوام بزارم اینجا! لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ 2تا اسگل افتادن به هم ديگه! ماشين نديده هاااااا :4chsmu1: لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ چرا اون شب به من نگفتی بیام؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده