goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ من گریزانم از این شکل حیات و از این غربت تلخ که به اجبار به پایم بستند می گریزم از عشق و تو ای نازترین خاطره ها همه جا در پی تو می گردم . . . 4 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ ابرها به آسمان تکیه می کنند،درختان به زمین و انسانها به مهربانی همدیگر 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ غضنفر تو خواب میگوزه . صبح به زنش میگه خواب دیدم یه ماشین خریدم زنش میگه : آره یه بوقم واسم زدی 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ حرفت یادت نره... جوابش برام مهمه 1 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ عمیق تر می بینم بودنهایت را … دلم تنگ است بیا 4 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ مواظب خودت باش میخوای بیام برسونمت؟ 1 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ اگه زندگیم در یه کاسه آب خلاصه می شد … اونو بدرقه راهت می کردم 6 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ میدونی چرا بین انگشتات فاصله وجود داره ؟ چون یه نفر دیگه اونو با انگشتاش پر کنه...!! 7 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ فردا تشریف میارین؟:persiana__hat: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ افاده سال 90 : ما دیشب نون سنگک با پنیر خوردیم تازه لامپمونم روشن بود! 10 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ از دور خودت دور مكن چند گدا را خوب است كه شه، دور و بري داشته باشد. 7 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ میای بریم بیرون ؟ من کفش میخام بخرم 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ چرا من کانکت نمیشم ؟ جواب : خوب به من چه 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ دریا برای مرغابی تفریحی بیش نیست...اما برای ماهی زندگیست... 8 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ این منم. تازه از سر جلسه امتحان بلند شدم. ببینید همه چیز عادیه هیچ چیز غیر طبیعی دیده نمیشه. پوشک دانشجویان ایزی لایف. مخصوص اوقات امتحانات. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده