.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ برای من که خیلی سخت بود. تو چطور دادی؟ (منظورش کنکور ارشده! راست میگه سخت بود...) 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ آره حتما من که نفر اول میشم تو چی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
reyhan321 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ فرشتگان پرسیدند: پروردگارا شما که این همه بشر را روست داری پس چرا غم را آفریدید؟ فرمود: من غم را برای خودم آفریدم، چون این مخلوق تا غمگین نشود به یاد خالق خود نمی افتد.... 2 لینک به دیدگاه
reyhan321 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ ای بیشور چرا ناراحتی؟ کی بیشوره؟ لینک به دیدگاه
*JAGUAR* 338 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ ...::::happy engineer's day:::... لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ نگو بار گران بودیم و رفتیم... نگو نا مهربان بودیم و رفتیم... بگو با دیگران بودیم و رفتیم.... :( . لینک به دیدگاه
amir8526 227 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ سلام امشب هوا سرده، اگه فردا هوا خوب بود اونوقت فردا شب بریم بیرون:-) لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ سمیرا خونشو عوض کرد یه همکف گرفته مکان! لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ فروش فوق العاده پیانو های یاماها:4chsmu1: از فروشگاه شهرک غرب ما دیدن فرمایید تلفن ... لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ امیر می گه گواهینامه توقیف شده رو باید دوباره بری امتحان بدی ماشین رو هم که حتما باید مالک باشه تا بتونی از پارکینگ در بیاری میگه تا شنبه صبر کن خودش میاد دنبالت ؛ یه پارتی خوب داره حتما یه کاریش می تونه بکنه (فقط جان من دوباره نرو با این مامورا شر به پا کن ) اون باطری گوشت کوبت رو هم زودتر درست کن می خوام بهت زنگ بزنم کارت دارم . 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ ورم پات خوابید ؟ می تونی راه بری ؟ لجبازی نکن اگه درد داری بریم دکتر یه عکس بندازیم ضرری نداره خیالمون راحت می شه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده