El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ انتخاب واحدمون 25 بهمن ه ها یادت نره:ws6: 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ میگن 25 بهــمن مدارس و دانشگاه ها تعطیله؟ 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ نه اون 25 پارسال بود ،شایعس (این اس ام اسه منه ها اسپم نمیباشد) 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ از همراه اول و جوايز قرعه كشيش 2 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ مث پروانه میگردم دور سرت که همه ببینن و برن از دور و برت ... (ما نخوایم شما دور سر ما بگردی باس کیو ببینیم ) 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ این هفته هفته بهترین دوسته... بهترین دوست تو کیه؟ این اس ام اس را برای دوستای خوبت بفرست. حتی من! البته اگه یکی از اونا حساب میشم. ببین چندتا پس می گیری. اگر بیش از 7تا گرفتی، پس واقعاً محبوبی. دوست دارم دوست خوبم. پیشاپیش هپی ولنتاین! 2 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ این هفته هفته بهترین دوسته... بهترین دوست تو کیه؟ این اس ام اس را برای دوستای خوبت بفرست. حتی من! البته اگه یکی از اونا حساب میشم. ببین چندتا پس می گیری. اگر بیش از 7تا گرفتی، پس واقعاً محبوبی. دوست دارم دوست خوبم. پیشاپیش هپی ولنتاین! برا منم اومد بعد من با کمی تغییر ( کردمش سپندار مذگان) به 4 فرستادم ... به یکی از دوستام فرستادم بعد نیم ساعت میگه اشتباه گرفتید 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ آقا آمار این ستوده استاد آز سیالات رو داری؟خوبه یا نه؟ 1 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ دروغ نيست اگر بگويم كه بي تو زندماني مي كنم نه زندگاني! 3 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ سلام عزیزممممممممم زنگ بزن دیگه! (من باید زنگ بزنم که ایشون با من صحبت کنند. حالا منتظر باش تا من زنگ بزنم.... :4chsmu1:) 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ سلام عزیزمممممممممزنگ بزن دیگه! (من باید زنگ بزنم که ایشون با من صحبت کنند. حالا منتظر باش تا من زنگ بزنم.... :4chsmu1:) :ws28: یاد یگی از دوستای خودم افتادم... ببخشید اسپم شد 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ سلام فائزه جان خوبی؟کلاسا تشکیل شد؟ کار افرینی رو برداشتی؟ 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ (اونجور شیرینی ها رو نداره )!! لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ سلام...درسته به من مربوط نیست ولی ولنتاینت مبارک :ws28: 1 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ زیباست وقتی قلبی داری که صاحبش خودت هستی اما زیباتر آن است که دوستی داری که قلبش تو هستی ... 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ سلام...يه 5تومن ميريزي تو كارت تغذيه من؟ فردا بهت ميدم جواب من: نه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده