El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ آهان:rose: ببخشیدا اگه فضولی کردم:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ سلام. رسیدی خونه؟ من دارم تو لایبرری خر می زنم! 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ سلام. رسیدی خونه؟ من دارم تو لایبرری خر می زنم! سلام مهنازي...با من كه نبودي؟:gol cheshmak: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ سلام مهنازي...با من كه نبودي؟:gol cheshmak: سلام محسن....نه با خرت بودم خرت خوبه؟ بزرگ شده؟ 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ سلام گوگوری مگوری! سلام نون تنوری! سلام کتری و قوری! سلام پری وحوری! سلام پیرهن توری! تو که سنگ صبوری، کریستال وبلوری، فدات بشم چه جوری؟ . 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ سلام خوبی؟ smsدادم بابت دیروز تشکر کنم خیلی خوش گذشت . 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ لج باز دیوونه همون که من گفتم یه بار بگو چشم حسرت به دلم نزار به من فوش دادبزا ببینمش:167: 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ یه جوک بده...از یکی از دوستام...خوندنی نیست! لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ امروز جمعه است کاری نداری که ..... چرا نمیــــــــــــای ؟! دوباره اعتیادت عود کرد ؟ حتما باز رفتی پای نت ! :w74: پروژه های یکشنبه رو تموم کردی بلاخره ؟... نمی رسیم از روت کپی بگیریم (عجب رویی دارن ملت خدایی ) 2 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ چه باشه چه نباشه محبت سر جاشه چه داری چه نداری تو عزیز روزگاری ... 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ بابصیرته صبح از خواب پا میشه میره دم نانوایی،میبنی قیمت نان 5 برابر شده !!! با تعجب به صاحب نانوایی میگه یعنی من به اندازه اصحاب کهف خوابیده بودم.... 2 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ سلام شتوفه! نمیدونی ولنتاین کیه شتوفه! اس ام اس ولنتاینی نداری شتوفه؟! 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ مرسی . ساناز خیلی سرم درد میکنه. دارم میمیرم.. 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ نمره نرم امده ، به نظرت به پروجمون چند داده ؟ 4 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ آجی بزرگه دلم برات خیلی تنگ شده نمیای کرج.... دلم بد جور هواتو کرده .چیکار کنم..... 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ تو گوگل بزنی 25 بهـــمن هیچی نمیاد !!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده