Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ دوستت دارم بی کلک کوچولوی مارمولک دوستت دارم یه خورده،قد یه سوسک مرده 5 لینک به دیدگاه
lionl 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ نه ممنون سفر خوبی داشته باشین .بای یکی از دوستان لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ اينقد با من كل كل نكن.اعصاب درست و حسابي ندارما.دختر هواپيما خطر داره بخدا جفتمون به كشتن ميدي. 1 لینک به دیدگاه
me2009 216 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ سلام خوبي؟ اسمبل 18 اميد 20 تورو نميدونم عمو 9(نمره ها رو سايت نيومده؟). . . . . آخه نمره ي من چه فايده برا تو داره؟؟ لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ گوشيت چشه؟ زنگ ميزنم ميگه مشترك مورد نظر خوشگله، بوس كردنش مشككله! 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ سلام حسین این ترم باید محاسبات پالایش بگیریم!!؟ 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ وقتی دلم برات تنگ می شه...چشامو می بندم و... ()*() (-.-) (")(") فکر می کنم که تو... ()*())¤() ( '.' )'.' ) (")(")')(") همیشه پیشمی! 11 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ البوم جدید یه چیزی با نام ... 500 تومن ( مگه اینکه ایرانسل برا من یه چیزی بده) 7 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ خاك بر سرش...به منم 12 داده مگه دستم به اين زنيكه ... ... ... نرسه! پ.ن: دوستم خيلي عصباني بود!!! 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ علیک سلام ساعتو گذاشتی واسه 4 پاشی یه اس بدی بخوابی دیگه 5 لینک به دیدگاه
maryam 2009 369 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ خوشتر از قالی کرمان غزلی ساخته ام،نخ به نخ زیر قدمهای تو انداخته ام،من همان قالی پاخورده و خاک آلودم،که رخم زیر قدمهای تو انداخته ام 7 لینک به دیدگاه
Sabehat 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ سلام خوبم شما چطوری؟ خیلی ممنون که یادی از ما کردی. طرح شرمنده سازی دوستان 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ چرا نیومدی یونی؟؟؟؟؟منم رفتم و دیدم نیومدی برگشتم!!!!! 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ نه دربندم نه آزادم نه آن لیلاترین مجنون؛ نه شیرینم نه فرهادم فقط مثل تو غمگینم فقط مثل تو دلتنگم اگر آبی تر از آبم اگر همزاد مهتابم بدون تو چه بی رنگم بدون تو چه بی تابم... 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ به ... گفتی که بیاد ... اگه نگفتی بگو حتما.خیلی ناراحتم باهش بهم زدم . 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ به ... گفتی که بیاد ...اگه نگفتی بگو حتما.خیلی ناراحتم باهش بهم زدم . کی؟ 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ کی؟ دیگه دیگه .... امتحانا رو چی کردی سارا خانوووم ... دیدی دانشکدمونو گرفتن ما رو تبعید کردن دم در ... انقدر هم بزرگه این دانشکده جدیده معلوم نیست سر و تهش کجاست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده